Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pini

#6376552 Napisano: 06.07.2017 11:52:01
Coś mi sie kajarzy, że mozna wygrac więcej niz jedna nagrode - z regulaminu, o ile dobrze pamietam... do sprawdzenia.
0 0

jokan

#6376554 Napisano: 06.07.2017 11:53:43
ir napisał(a):

maryam napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

ir napisał(a):

Następny konkurs, który trwał "zamrożony" aż się znajomi królika obłowią, czyli Milka w Abc - trwa od 1.07.Popatrzcie na laureatów i miejscowość - co za fart umieć wstrzelić się w bramki z prawdopodobieństwem 0,00000001 %

O którym konkursie mowa? Chce poptrzec na te wyniki, ale nie wiem gdzie  

Może o ten, chociaż nic mi nie mówią te wyniki https://www.e-kon...sh.html#.WV4BHskzrIU

Popatrz na konkretne dni. Wygrali TYLKO:
  • Agnieszka M., Borki
  • Radosław B., Częstochowa
  • Mirosław M., Borki
  • Agnieszka M., Borki
  • Monika M., Ostrołęka
  • Lilia K., Żakowice
  • Kamila M., Częstochowa
  • Kamila M., Częstochowa
  w BRAMKACH! emotka

to jakaś kpina !!!emotka
0 0

pablo1234

#6376559 Napisano: 06.07.2017 11:58:45
W konkursie "bramkowym" Blacka i Nestle również te nazwiska...
0 0

as32572

#6376560 Napisano: 06.07.2017 11:59:34
stamp2 napisał(a):

W loterii Topaz otrzymujecie jakieś potwierdzenie o przyznanych szansach? emotka

powinnien się wydrukować dłuższy paragon z potwierdzeniem
0 0

Gość: ir

#6376563 Napisano: 06.07.2017 12:01:23
pablo1234 napisał(a):

W konkursie "bramkowym" Blacka i Nestle również te nazwiska...

To pięknie. Ciekawe co na to organizatorzy i sponsorzy! emotka
0 0

pablo1234

#6376565 Napisano: 06.07.2017 12:03:32
Ktoś przecież tworzył ten system bramkowy. I ten "ktoś" zna dokładne godziny. A resztę można dopowiedzieć sobie samemu  emotka
0 0

#6376570 Napisano: 06.07.2017 12:06:10
jokan napisał(a):

ir napisał(a):

maryam napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

ir napisał(a):

Następny konkurs, który trwał "zamrożony" aż się znajomi królika obłowią, czyli Milka w Abc - trwa od 1.07.Popatrzcie na laureatów i miejscowość - co za fart umieć wstrzelić się w bramki z prawdopodobieństwem 0,00000001 %

Może o ten, chociaż nic mi nie mówią te wyniki https://www.e-kon...sh.html#.WV4BHskzrIU

• Agnieszka M., Borki
  • Mirosław M., Borki
  • Agnieszka M., Borki
  • Monika M., Ostrołęka
  • Lilia K., Żakowice
  • Kamila M., Częstochowa
  • Kamila M., Częstochowa
  w BRAMKACH! emotka

to jakaś kpina !!! emotka

I święte IQ Marketing zapomniało od 1 lipca ogłosić konkursu? Nie mówiąc o tych nazwiskach...
0 0

stamp2

#6376572 Napisano: 06.07.2017 12:11:11
as32572 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

W loterii Topaz otrzymujecie jakieś potwierdzenie o przyznanych szansach? emotka

powinnien się wydrukować dłuższy paragon z potwierdzeniem

no właśnie się nie wydrukował a kupowałem produkty,które były oznaczone informacją o loterii emotka
0 0

matys

#6376579 Napisano: 06.07.2017 12:20:33
Spojrzałem na wyniki Milka, o których rozmawiacie ... i szczerze powiem nie wiem o co ten alarm na chwilę obecną, ktoś mi wyjaśni?

ir - nie rozumiem Twojego toku wnioskowania, piszesz o jakiś "znajomych królika", tymczasem w pierwszych dwóch dniach loterii nie przydzielono żadnej nagrody, nie uważacie, że jakby byli jacyś znajomi królika, którzy dostali cynk od agencji, to w pierwszych dniach by już siedzieli?

Przecież tam leżało 5000 zł wystarczyło się po nie schylić! (20 nagród po 250 zł w pierwsze 2 dni)

Kolejna rzecz, gdybym jakimś cudem trafił na stronę tej loterii kiedy jeszcze mało kto o niej wie, to bym ostro przycisnął i tam moje dane byłyby wtedy jakieś 30 razy, aż strach pomyśleć jakie wtedy byłoby jechanie po mojej osobie.

Ludzie myślcie trochę, bo czasami mam wrażenie, że widzicie wałki tam gdzie ich nie ma, a tam gdzie je widać dobitnie to ich nie dostrzegacie ...
0 0

infatne

#6376581 Napisano: 06.07.2017 12:28:11
joasiunia napisał(a):

irysek napisał(a):

Załamka, Wyrzuciłam wszystkie dotychczas zgłoszone  paragony na Nestle porusza. Dwa dni temu pospiesznie sprzątałam bo okazało się, że zaraz będę miała gości. Zgarnęłam plik starych pomazanych przez dzieci kartek i wyrzuciłam do kosza. Między nimi musiał być pliczek moich paragonów (11 zgłoszonych). Mam tylko teraz nadzieję, że nie wylosują mnie w losowaniu głównym bo się zapłaczę.

Ojojoj, może jeszcze są gdzieś w koszu? My raz szukaliśmy naszego paragonu w śmietniku... emotka A kiedy mają powiadamiać o głównych? emotka

A, przepraszam, już widzę, regulamin się w końcu otworzył, 19 lipca... emotka

Tez gdzies posialam jeden i sie martwie o główną ale jest małe prawdopodobieństwo tym się pocieszam
0 0

Gość: giuliettaX

#6376582 Napisano: 06.07.2017 12:28:21
ir napisał(a):

jokan napisał(a):

ir napisał(a):

maryam napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

ir napisał(a):

• Agnieszka M., Borki
  • Mirosław M., Borki
  • Agnieszka M., Borki
  • Monika M., Ostrołęka
  • Lilia K., Żakowice
  • Kamila M., Częstochowa
  • Kamila M., Częstochowa
  w BRAMKACH! emotka

to jakaś kpina !!! emotka

I święte IQ Marketing zapomniało od 1 lipca ogłosić konkursu? Nie mówiąc o tych nazwiskach...

po wynikach kilku loterii, a zwłaszcza loterii prince polo, w której były do wygrania bony do answear 500 i 5000 ta agencja nie powinna organizować już żadnej loterii.... celowo wrzuciłam na forum listę zwycięzców z nescafe, gdzie trzeba było mieć kod z opakowania emotka  w nescafe tych osób nie ma emotka  więcej nie napiszę emotka
1 jokan 0

#6376586 Napisano: 06.07.2017 12:31:58
matys napisał(a):

Spojrzałem na wyniki Milka, o których rozmawiacie ... i szczerze powiem nie wiem o co ten alarm na chwilę obecną, ktoś mi wyjaśni?ir - nie rozumiem Twojego toku wnioskowania, piszesz o jakiś "znajomych królika", tymczasem w pierwszych dwóch dniach loterii nie przydzielono żadnej nagrody, nie uważacie, że jakby byli jacyś znajomi królika, którzy dostali cynk od agencji, to w pierwszych dniach by już siedzieli?

Przecież tam leżało 5000 zł wystarczyło się po nie schylić! (20 nagród po 250 zł w pierwsze 2 dni)

Kolejna rzecz, gdybym jakimś cudem trafił na stronę tej loterii kiedy jeszcze mało kto o niej wie, to bym ostro przycisnął i tam moje dane byłyby wtedy jakieś 30 razy, aż strach pomyśleć jakie wtedy byłoby jechanie po mojej osobie.

Ludzie myślcie trochę, bo czasami mam wrażenie, że widzicie wałki tam gdzie ich nie ma, a tam gdzie je widać dobitnie to ich nie dostrzegacie ...

Nie rozumiem, dlaczego chcesz zaczarować rzeczywistość. Mam odmienne zdanie, szczególnie jeśli mowa o bramkach.
0 0

matys

#6376593 Napisano: 06.07.2017 12:39:54
ir napisał(a):

matys napisał(a):

Spojrzałem na wyniki Milka, o których rozmawiacie ... i szczerze powiem nie wiem o co ten alarm na chwilę obecną, ktoś mi wyjaśni?ir - nie rozumiem Twojego toku wnioskowania, piszesz o jakiś "znajomych królika", tymczasem w pierwszych dwóch dniach loterii nie przydzielono żadnej nagrody, nie uważacie, że jakby byli jacyś znajomi królika, którzy dostali cynk od agencji, to w pierwszych dniach by już siedzieli?Przecież tam leżało 5000 zł wystarczyło się po nie schylić! (20 nagród po 250 zł w pierwsze 2 dni)

Nie rozumiem, dlaczego chcesz zaczarować rzeczywistość. Mam odmienne zdanie, szczególnie jeśli mowa o bramkach.

Nic nie próbuje zaczarować staram się być jak najbardziej obiektywny w dyskusjach i tak samo jak będę jechał po oszustach tak samo będę też jechał po kimś kto pisze według mnie nielogicznie.

Padło z mojej strony pytanie na które nie odpowiedziałaś, zarzucasz agencji jakiś znajomych królika, więc ja się odwołuje do waszych rozumów: skoro byliby jacyś znajomi królika, to siedzieliby już w tej loterii od pierwszych dni nie uważacie?

Kolejna rzecz, to jakiś Twój absurdalny wpis:

"co za fart umieć wstrzelić się w bramki z prawdopodobieństwem 0,00000001 % "

Możesz mi powiedzieć jak obliczyłaś to prawdopodobieństwo, bo jestem od strony naukowej bardzo ciekawy.

Chyba że tu nie chodzi jednak o merytoryczną dyskusję a o wypowiedzi w stylu "ja tak uważam i koniec" ...
1 ongis 0

ongis

#6376630 Napisano: 06.07.2017 13:46:27
matys napisał(a):

Niestety muszę się zgodzić z matys chociaż to łatwo nie przychodzi emotka
A osobie która to napisała "co za fart umieć wstrzelić się w bramki z prawdopodobieństwem 0,00000001 % "  proponuje wrócić do podstawówki na lekcję matematyki.  Akurat w black gram bardzo dużo i średnio co 100 zgłoszeń wpada 100$ więc szanse są dużo większe niż 0,00000001 %
1 matys 0

jofe8484

#6376635 Napisano: 06.07.2017 13:56:48
Czy Mlekovita informuje od razu czy partiami?
0 0

Gość: giuliettaX

#6376640 Napisano: 06.07.2017 14:05:57
ongis napisał(a):

matys napisał(a):

Niestety muszę się zgodzić z matys chociaż to łatwo nie przychodzi emotka A osobie która to napisała "co za fart umieć wstrzelić się w bramki z prawdopodobieństwem 0,00000001 % "  proponuje wrócić do podstawówki na lekcję matematyki.  Akurat w black gram bardzo dużo i średnio co 100 zgłoszeń wpada 100$ więc szanse są dużo większe niż 0,00000001 %

to wrzuć tu fotkę tych setek paragonów emotka  ułożone dachówkowo, same nazwy produktu, po nr kasy fiskalnej nic nie widać  emotka
0 0

matys

#6376659 Napisano: 06.07.2017 14:33:10
ongis napisał(a):

matys napisał(a):

Niestety muszę się zgodzić z matys chociaż to łatwo nie przychodzi emotka A osobie która to napisała "co za fart umieć wstrzelić się w bramki z prawdopodobieństwem 0,00000001 % "  proponuje wrócić do podstawówki na lekcję matematyki.  Akurat w black gram bardzo dużo i średnio co 100 zgłoszeń wpada 100$ więc szanse są dużo większe niż 0,00000001 %

Świat zmierza ku upadkowi, ja i ongis, woda i ogień emotka
Na pewno na statystyce znamy się oboje, tego nie będę ukrywał.
0 0

jokan

#6376660 Napisano: 06.07.2017 14:37:44
jofe8484 napisał(a):

Czy Mlekovita informuje od razu czy partiami?

zdaje sie, ze partiami, bo dzwonia, wiec nie wiem jak tam sie wyrabiaja z tym...
0 0

ongis

#6376663 Napisano: 06.07.2017 14:53:40
giulietta napisał(a):

ongis napisał(a):

matys napisał(a):

to wrzuć tu fotkę tych setek paragonów  emotka  ułożone dachówkowo, same nazwy produktu, po nr kasy fiskalnej nic nie widać  emotka

A co chcesz sobie wydrukować na podstawie moich paragonów? Czas drukarzy już chyba minoł emotka
0 0

jokan

#6376665 Napisano: 06.07.2017 14:58:06
ongis napisał(a):

giulietta napisał(a):

ongis napisał(a):

matys napisał(a):

to wrzuć tu fotkę tych setek paragonów  emotka  ułożone dachówkowo, same nazwy produktu, po nr kasy fiskalnej nic nie widać  emotka

A co chcesz sobie wydrukować na podstawie moich paragonów? Czas drukarzy już chyba minoł emotka

oj chyba nie minął....
0 0