Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agakaz2

#6379247 Napisano: 14.07.2017 11:36:08
na loterie kupiłam BIC piśmiennicze
0 0

Gość: buziolek

#6379262 Napisano: 14.07.2017 12:05:03
W Bic w biedronce to nie jest wycieczka rodzinna? Tylko dziecko plus jeden opiekun? 
0 0

maryam

#6379269 Napisano: 14.07.2017 12:26:13
maryam napisał(a):

Wiecie co, na żywcu można tylko raz wybrać daną kombinacje, więc po co oni pytają żeby sprawdzić czy wysłaliśmy wylosowaną w danym etapie? Przecież jak to ogłaszają to zwycięzce już mają... emotka a ja jak głupia sprawdzałam... emotka

Wiedzieliście....emotka
0 0

jokan

#6379270 Napisano: 14.07.2017 12:32:28
maryam napisał(a):

maryam napisał(a):

Wiecie co, na żywcu można tylko raz wybrać daną kombinacje, więc po co oni pytają żeby sprawdzić czy wysłaliśmy wylosowaną w danym etapie? Przecież jak to ogłaszają to zwycięzce już mają... emotka a ja jak głupia sprawdzałam... emotka

Wiedzieliście.... emotka

ja nie czaje jak oni tam wybieraja? kto wygrywa? kto pierwszy w danym etapie ulozy wybrana kombinacje czy inaczej?
0 0

ewka656

#6379271 Napisano: 14.07.2017 12:35:06
buziolek napisał(a):

W Bic w biedronce to nie jest wycieczka rodzinna? Tylko dziecko plus jeden opiekun? 

Regulamin mówi, że dziecko + opiekun emotka
0 0

kedziorldz

#6379273 Napisano: 14.07.2017 12:43:32
jokan napisał(a):

maryam napisał(a):

maryam napisał(a):

Wiedzieliście.... emotka

ja nie czaje jak oni tam wybieraja? kto wygrywa? kto pierwszy w danym etapie ulozy wybrana kombinacje czy inaczej?

info z FB Zywca

"Żywiec W danym okresie każde ze zgłoszeń musi być unikalne. Natomiast zwycięskie ustawienie losujemy jedynie spośród zgłoszonych w danym okresie, a nie ze wszystkich możliwych."
1 jokan 0

jokan

#6379274 Napisano: 14.07.2017 12:46:15
kedziorldz napisał(a):

jokan napisał(a):

maryam napisał(a):

maryam napisał(a):

Wiedzieliście.... emotka

info z FB Zywca

"Żywiec W danym okresie każde ze zgłoszeń musi być unikalne. Natomiast zwycięskie ustawienie losujemy jedynie spośród zgłoszonych w danym okresie, a nie ze wszystkich możliwych."

to ciezko to widze...;-) - ide zagrac w totka emotka
0 0

anialistopad

#6379277 Napisano: 14.07.2017 12:54:01
co odsyla sie do nobiles jak sie wygra kartę,bo źle @ wpisałam i teraz nie wiem 
0 0

kedziorldz

#6379281 Napisano: 14.07.2017 12:56:03
jokan napisał(a):

kedziorldz napisał(a):

jokan napisał(a):

maryam napisał(a):

maryam napisał(a):

Wiedzieliście.... emotka

info z FB Zywca"Żywiec W danym okresie każde ze zgłoszeń musi być unikalne. Natomiast zwycięskie ustawienie losujemy jedynie spośród zgłoszonych w danym okresie, a nie ze wszystkich możliwych."

Wszystkich kombinacji w Zywcu jest 64mln, wiec gdyby nie losowali tylko z tych zgloszonych to mozliwe, ze przez te wszystki losowania nikt by nie "trafil" w to co oni by potem wylosowali emotka
Swoja droga ciekawe ile jest zgloszen w danym etapie 100tys? pol miliona? nawet jesli bedzie to milion zgloszen w kazdym etapie to i tak wieksze szanse niz w lotto, tam szansa 1 do 14mln
1 jokan 0

matys

#6379282 Napisano: 14.07.2017 12:56:11
jokan napisał(a):

kedziorldz napisał(a):

jokan napisał(a):

maryam napisał(a):

maryam napisał(a):

Wiedzieliście.... emotka

info z FB Zywca"Żywiec W danym okresie każde ze zgłoszeń musi być unikalne. Natomiast zwycięskie ustawienie losujemy jedynie spośród zgłoszonych w danym okresie, a nie ze wszystkich możliwych."

Ułożona kombinacja w Żywcu nie ma żadnego znaczenia!
Losowanie odbywa się ze wszystkich ułożonych kombinacji jakiekolwiek by one nie były, brzydkie, ładne, itp. ....

Równe dobrze zamiast układania kombinacji mogłoby tam być pole do zaznaczenia:
"TAK, chcę również wziąć udział w losowaniu tygodniowym 300 tys. zł"

Po co więc całe to układanie kombinacji?
MARKETING + PSYCHOLOGIA

Chodzi o to, żeby wszyscy się jak najwięcej napatrzeli na ich butelki z piwem, puszki, etykiety, logo ...

Oni dobrze wiedzieli,  że wiele osób, będzie miało schiz i będzie się starało tą kombinację jakoś ładnie ułożyć (dłuższy kontakt wzrokowy z marką i przedstawionymi produktami)

kedziorldz

#6379291 Napisano: 14.07.2017 13:12:15
matys napisał(a):

jokan napisał(a):

kedziorldz napisał(a):

jokan napisał(a):

maryam napisał(a):

maryam napisał(a):

Wiedzieliście.... emotka

Ułożona kombinacja w Żywcu nie ma żadnego znaczenia!
Losowanie odbywa się ze wszystkich ułożonych kombinacji jakiekolwiek by one nie były, brzydkie, ładne, itp. ....

Równe dobrze zamiast układania kombinacji mogłoby tam być pole do zaznaczenia:
"TAK, chcę również wziąć udział w losowaniu tygodniowym 300 tys. zł"

Po co więc całe to układanie kombinacji?
MARKETING + PSYCHOLOGIA

Chodzi o to, żeby wszyscy się jak najwięcej napatrzeli na ich butelki z piwem, puszki, etykiety, logo ...

Oni dobrze wiedzieli,  że wiele osób, będzie miało schiz i będzie się starało tą kombinację jakoś ładnie ułożyć (dłuższy kontakt wzrokowy z marką i przedstawionymi produktami)

Dokladnie tak jak mowisz, dodatkowo jeszcze sie zapoznajesz ze specjalistycznymi szklankami emotka co w zamysle pewnie ma budowac przywiazanie do marki i "kulture piwosza-eksperta"
Ja jak zglaszam to nawet nie patrze co tam sie automatycznie ustawilo
1 notta 0

ewikewikk

#6379312 Napisano: 14.07.2017 14:29:14
Zwroty za produkty Dove - była akcja w Rossmann i druga, ogólnopolska. Z tej drugiej ktoś dostał zwrot?
0 0

malgosia74

#6379313 Napisano: 14.07.2017 14:31:03
ewikewikk napisał(a):

Zwroty za produkty Dove - była akcja w Rossmann i druga, ogólnopolska. Z tej drugiej ktoś dostał zwrot?

ja mam zwrot z ogólnopolskiej na PKO BP
1 ewikewikk 0

Gość: nadeim

#6379314 Napisano: 14.07.2017 14:37:26
ewikewikk napisał(a):

a tam nie było że jak weźmie się zwrot z rossmanna to już z 10zł nie można skorzystać?
0 0

czeko

#6379316 Napisano: 14.07.2017 14:38:28
nadeim napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

a tam nie było że jak weźmie się zwrot z rossmanna to już z 10zł nie można skorzystać?

Ja wzięłam udział w jednej i nie dostałam:(
0 0

czeko

#6379319 Napisano: 14.07.2017 14:41:00
toka napisał(a):

pablo1234 napisał(a):

W konkursach Kauflandu np. takim jak trwa teraz z Gilette Venus wysyłacie wierszyki czy zwykłe odpowiedzi na pytanie? Pytanie głównie do laureatów emotka  Wracam znów do konkursów. Wiele udało się wygrać, ale nigdy nie bawiłem się w paragonowe emotka  Dzięki z góry za pomoc emotka !

wierszyki emotka

Ja zawsze zwykły tekst wysyłam emotka czasami, ale naprawdę czasami porwę się na rym emotka
0 0

Mila26

#6379328 Napisano: 14.07.2017 14:56:11
czy ktoś orientuje się na 100% jak to jest z konkursami BIC w Biedronce?
0 0

agakaz2

#6379437 Napisano: 14.07.2017 21:02:35
bilety na Word games e chyba nie bo to elektronicznie
0 0

jokan

#6379438 Napisano: 14.07.2017 21:03:14
krzych88 napisał(a):

Czy jest ktoś kto jeszcze nie dostał zwrotu za zakup Big Milka z promocji wypróbuj za darmo?

ja dostalam juz dawno, napisz do nich czy sie zalapales, bo moze pula sie juz skonczyla jak zglaszales ?
0 0

renatak0

#6379457 Napisano: 14.07.2017 22:47:53
Czy ktoś jeszcze czeka na przelew z rockstara - ostatni etap?
0 0