Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

notta

#6380109 Napisano: 17.07.2017 19:17:27
Studio versus oświadczenie ma ktoś zapisane na konkurs Crunchips w C4?

edit: mam już 
https://docs.wixs...a9d187f6940b4df9.pdf
0 0

Gość: barti978

#6380112 Napisano: 17.07.2017 19:40:21
PILNE! emotka

Czy jest jeszcze możliwość uratowania nagrody? Dzwonili dzisiaj do mnie z konkursu (tzn. nie udało mi się odebrać)... Wykonali 3 połączenia w tej samej... MINUCIE.

w regulaminie jest zapis "
W przypadku kontaktu telefonicznego Organizator podejmie trzy próby połączenia telefonicznego z Uczestnikiem. Przez nieudaną próbę połączenia z Uczestnikiem rozumie się: nieodebranie połączenia przez co najmniej 5 sygnałów, włączenie się poczty głosowej, brak możliwości połączenia z użytkownikiem telefonu (np. przebywanie poza zasięgiem, wyłączony aparat telefoniczny)."
0 0

magie1982

#6380113 Napisano: 17.07.2017 19:42:39
barti978 napisał(a):

PILNE! emotka Czy jest jeszcze możliwość uratowania nagrody? Dzwonili dzisiaj do mnie z konkursu (tzn. nie udało mi się odebrać)... Wykonali 3 połączenia w tej samej... MINUCIE.

w regulaminie jest zapis "
W przypadku kontaktu telefonicznego Organizator podejmie trzy próby połączenia telefonicznego z Uczestnikiem. Przez nieudaną próbę połączenia z Uczestnikiem rozumie się: nieodebranie połączenia przez co najmniej 5 sygnałów, włączenie się poczty głosowej, brak możliwości połączenia z użytkownikiem telefonu (np. przebywanie poza zasięgiem, wyłączony aparat telefoniczny)."

Jaki to konkurs, jaka agencja? Nie dało się oddzwonić?
0 0

Gość: barti978

#6380115 Napisano: 17.07.2017 19:43:27
magie1982 napisał(a):

barti978 napisał(a):

PILNE! emotka Czy jest jeszcze możliwość uratowania nagrody? Dzwonili dzisiaj do mnie z konkursu (tzn. nie udało mi się odebrać)... Wykonali 3 połączenia w tej samej... MINUCIE.w regulaminie jest zapis "

Jaki to konkurs, jaka agencja? Nie dało się oddzwonić?

agencja fortis:(
0 0

FBviola

#6380128 Napisano: 17.07.2017 20:22:30
czy w konkursie Biedronka Durex trzeba odsyłać tylko paragon czy jakieś oświadczenie, bo nie mogę nigdzie znaleźć 
0 0

sylwika76

#6380132 Napisano: 17.07.2017 20:49:57
Jeśli na paragonie mam 6 x Nałęczowianka 1,5 l to mogę go zgłosić  2 x razy ? chodzi o "Gazem po nagrody "?
0 0

Frama

#6380135 Napisano: 17.07.2017 20:52:28
sylwika76 napisał(a):

Jeśli na paragonie mam 6 x Nałęczowianka 1,5 l to mogę go zgłosić  2 x razy ? chodzi o "Gazem po nagrody "?

2.5. Jeden paragon upoważnia do wysłania jednego zgłoszenia:
0 0

Claudia77

#6380139 Napisano: 17.07.2017 20:54:55
sylwika76 napisał(a):

Jeden paragon upoważnia do wysłania jednego zgłoszenia: za pomocą SMS-a lub Formularzazgłoszeniowego na stronie www.dodajgazupasjom.pl. Każdy przesłany SMS lub Formularz zgłoszeniowy na
www.dodajgazupasjom.pl to jedno zgłoszenie w Loterii promocyjnej. Jeden Uczestnik może przesłać
więcej niż jedno zgłoszenie pod warunkiem każdorazowego spełnienia warunków uczestnictwa, o których
mowa w punktach od 2.1 do 2.4" - jesli chodzi o konkurs - dodaj gazu swoim pasjom
0 0

sylwika76

#6380140 Napisano: 17.07.2017 20:54:57
Frama dziękuję -gapa ze mnieemotka
1 Frama 0

wrrrryyy

#6380143 Napisano: 17.07.2017 21:04:50
mattadore napisał(a):

Hue Hue HUe temat przewodni Makłowicza chyba z 3 innych konkursów podtrzymany w Hellenie, wiedziałem, że mnie nie zawiedzie   emotka emotka emotka

Organizatorzy mają to w nosie, wiec co się dziwić.
Zresztą jak przejrzeć galerie, to wielu "foto wyjadaczy" dostosowało do Helleny swoje popisowe dzieła.
Niektórzy nawet zrobiłi swoje wersje zdjęć koleżanek emotka

Ja bym sie wkurzył na miejscu Pani S.Z. bo widze chyba z 5 przeróbek jej zdjęć...
0 0

Gość: mattadore

#6380145 Napisano: 17.07.2017 21:15:51
wrrrryyy napisał(a):

mattadore napisał(a):

Hue Hue HUe temat przewodni Makłowicza chyba z 3 innych konkursów podtrzymany w Hellenie, wiedziałem, że mnie nie zawiedzie   emotka emotka emotka

Organizatorzy mają to w nosie, wiec co się dziwić. Zresztą jak przejrzeć galerie, to wielu "foto wyjadaczy" dostosowało do Helleny swoje popisowe dzieła.
Niektórzy nawet zrobiłi swoje wersje zdjęć koleżanek emotka

Ja bym sie wkurzył na miejscu Pani S.Z. bo widze chyba z 5 przeróbek jej zdjęć...

moment gdy Klown Makłowicza i jego kompanki Agnieszki, zgłasza Barbara... ....http://www.najkon...b78a5d179900d1fb.jpg
0 0

Gość: sandramysza

#6380149 Napisano: 17.07.2017 21:18:40
mattadore napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

mattadore napisał(a):

Organizatorzy mają to w nosie, wiec co się dziwić. Zresztą jak przejrzeć galerie, to wielu "foto wyjadaczy" dostosowało do Helleny swoje popisowe dzieła. Niektórzy nawet zrobiłi swoje wersje zdjęć koleżanek emotka

moment gdy Klown Makłowicza i jego kompanki Agnieszki, zgłasza Barbara... ....http://www.najkon...b78a5d179900d1fb.jpg

Oj tam, zamalowali twarze i myślą że nikt ich nie rozpozna więc można na kogoś zgłosić emotka
0 0

Kozunia1982

#6380208 Napisano: 18.07.2017 06:35:30
Czy komuś udało się wygrać z heinekena "na siebie" więcej niż 1 raz? Odp może być na priv emotka
0 0

xpac

#6380209 Napisano: 18.07.2017 06:37:43
sandramysza napisał(a):

mattadore napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

mattadore napisał(a):

Organizatorzy mają to w nosie, wiec co się dziwić. Zresztą jak przejrzeć galerie, to wielu "foto wyjadaczy" dostosowało do Helleny swoje popisowe dzieła. Niektórzy nawet zrobiłi swoje wersje zdjęć koleżanek emotka Ja bym sie wkurzył na miejscu Pani S.Z. bo widze chyba z 5 przeróbek jej zdjęć...

Oj tam, zamalowali twarze i myślą że nikt ich nie rozpozna więc można na kogoś zgłosić emotka

no i pan od Gusto Dominium
https://www.faceb.../?type=3&theater
 i powiedzcie czy to nie autoplagiat
http://www.najkon...dddfad3d205aaa1b.jpg
0 0

FBviola

#6380243 Napisano: 18.07.2017 09:34:25
W jakim markecie można kupić produkty promocyjne Milko? może ktoś zdradzić
0 0

mahuska

#6380244 Napisano: 18.07.2017 09:35:51
FBviola napisał(a):

Auchan emotka
1 FBviola 0

joasiunia

#6380245 Napisano: 18.07.2017 09:36:15
FBviola napisał(a):

U nas ostatnio do Intermarche rzucili. W ubiegłym tygodniu nie było, a wczoraj cała półka emotka Jest też w Auchan emotka
1 FBviola 0

Gość: giuliettaX

#6380248 Napisano: 18.07.2017 09:47:29
wrrrryyy napisał(a):

xpac napisał(a):

sandramysza napisał(a):

mattadore napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

mattadore napisał(a):

Organizatorzy mają to w nosie, wiec co się dziwić. Zresztą jak przejrzeć galerie, to wielu "foto wyjadaczy" dostosowało do Helleny swoje popisowe dzieła. Niektórzy nawet zrobiłi swoje wersje zdjęć koleżanek emotka Ja bym sie wkurzył na miejscu Pani S.Z. bo widze chyba z 5 przeróbek jej zdjęć...

no i pan od Gusto Dominium https://www.faceb...ype=3&theater i powiedzcie czy to nie autoplagiat
http://www.najkon...dddfad3d205aaa1b.jpg

Jak to pięknie tłumaczy Gusto: "pan Paweł Kowalski stworzył cykl zdjęć o podobnym charakterze i tematyce.
Jednakże każde ze zdjęć, mimo, iż są do siebie bardzo podobne, stanowi  odrębny utwór w rozumieniu przepisów ustaw z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych."
Wiec możemy sie spodziewać pewnie jeszcze wielu odsłon zdjęć o podobnym charakterze i tematyce emotka
Ciekawe jak wielki zestaw produktów promocyjnych zabrali na to pole rzepaku...

dlaczego wrzucasz na forum takie bzdury, jeszcze ktoś w nie uwierzy i też będzie tak oszukiwał plagiatami i auto... zobacz na odpowiedzi kogoś tam z tej pizzy, nazwisk nie widzę, ale one nie trzymają się kupy, tam chyba ktoś nie wie o czym pisze, nie czyta tego przed publikacją, a tym bardziej nie konsultuje z prawnikiem...  utwór w rozumieniu tej ustawy to za każdym razem praca NOWA, ORYGINALNA, NIE AUTOPLAGIAT CZY PLAGIAT! więcej o tym w wątku plagiaty emotka  

zezowaty_kot

#6380257 Napisano: 18.07.2017 10:18:52
wrrrryyy napisał(a):

Muszę popracować nad ironią, bo znowu nie zostałem zrozumiany emotka

Ale Ty się zupełnie nie przejmuj, zapewniam Cię, że znaczna część forum zrozumiała co autor miał na myśli emotka  
1 FBviola 0

Gość: giuliettaX

#6380259 Napisano: 18.07.2017 10:19:12
wrrrryyy napisał(a):

giulietta napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

xpac napisał(a):

dlaczego wrzucasz na forum takie bzdury, jeszcze ktoś w nie uwierzy i też będzie tak oszukiwał plagiatami i auto... zobacz na odpowiedzi kogoś tam z tej pizzy, nazwisk nie widzę, ale one nie trzymają się kupy, tam chyba ktoś nie wie o czym pisze, nie czyta tego przed publikacją, a tym bardziej nie konsultuje z prawnikiem...  utwór w rozumieniu tej ustawy to za każdym razem praca NOWA, ORYGINALNA, NIE AUTOPLAGIAT CZY PLAGIAT! więcej o tym w wątku plagiaty  emotka  

Chyba jeszcze nikt nie zakazał pisania i cytowania bzdur na forum... Może i dobrze, bo pusto by sie zrobiło emotka Wiele osób nie tylko w to uwierzyło, ale tworzy takie "kreatywne" prace od dawna i ma sie dobrze.
Jedna na tysiąc dostaje po łapach, ale jak również widzać w wątku plagiaty, wielu podejmuje to ryzyko.

dlatego trzeba ich edukować do skutku, a niektóre sprawy lepiej załatwiać poza forum emotka  wcale nie trzeba brać udziału w kon/lot, bo pewne "zachowania" zgłasza się gdzie trzeba "z urzędu" emotka   a jak widzę w komentarzach na fb obrońców takich "kreatywnych" to padam emotka emotka
0 1 wredzia