Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

@gnieszk@

#6389808 Napisano: 14.08.2017 22:57:40
trampek, napisał(a):

bruce napisał(a):

trampek, napisał(a):

moze mi ktoś podac str z kauflanda do odeslania paragonow maz dostal sms a nie ma go w domu z góry dziekuje emotka

emotka Jak to: mąż? emotka  Adresu mail nie mam, bo udziału nie brałam, ale zerkam do regulaminu tego konkursu z przełomu lipca i sierpnia w naszej bazie i jest tam jeszcze dodatkowa ważna informacja: pamiętaj, aby - zgodnie z regulaminem - wysłać też załącznik nr 2, czyli zgodę (cytuję):Załącznik Nr 2 Zgoda na przetwarzanie danych osobowych na potrzeby konkursu „Wspólnie
dbamy o Wasz komfort” 
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez TQ Group Sp. z o.o.
zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych
osobowych (Dz.U.2002.101.926 z późn. zm.), tylko i wyłącznie dla
potrzeb przeprowadzenia konkursu „Wspólnie dbamy o Wasz komfort”

.

dziękuję bardzo emotka

Ale "Wspólnie dbamy o wasz komfort" dopiero wczoraj się skończył. Chodziło chyba o poprzedni "Wspólnie dbamy o Wasze piękno" z którego były sms-y w zeszłym tygodniu? Dane odsyłamy przez stronę https://www.e-kupon.info/kaufland/ do jutra
2 andii, brucee 0

Gość: giuliettaX

#6389809 Napisano: 14.08.2017 22:58:01
marzena2210 napisał(a):

czy bon auchan można odebrac w niedzielę, gdzie trzeba sie udac?

nie można, niedziela jest dniem świętym, trzeba udać się do świątyni  emotka

sylwika76

#6389813 Napisano: 14.08.2017 23:08:30
bruce  ja na stronce www.e-kupon.info/kaufland  załączyłam tylko paragon bo tam w formularzu  zaznaczasz, że wyrażasz zgodę na ... i , że zapoznałaś się z regulaminem i chyba to wszystko
1 brucee 0

@gnieszk@

#6389814 Napisano: 14.08.2017 23:08:48
Nic się nie wysyła mailowo. Dane uzupełniamy przez stronę, którą podałam. Zgody jedynie się zaznacza.
https://www.e-kupon.info/kaufland/
1 brucee 0

sylwika76

#6389817 Napisano: 14.08.2017 23:16:11
czy opakowania po Lay'sach /te z kodami/ trzeba trzymać ?
0 0

@gnieszk@

#6389818 Napisano: 14.08.2017 23:16:59
sylwika76 napisał(a):

czy opakowania po Lay'sach /te z kodami/ trzeba trzymać ?

Nie emotka  
0 0

@gnieszk@

#6389819 Napisano: 14.08.2017 23:18:13
bruce napisał(a):

Serio? To po co na stronie konkursowej jest ten załącznik? emotka W budżetach nie biorę udziału już sporo czasu, ale każdy aktualny (jak i dawniej) regulamin wyraźnie mówi o konieczności dopisania treści tego załącznika nr 2. Niby dobrze, że tak ułatwiają, ale jednocześnie sami sobie przeczą. emotka  Dzięki za wyjaśnienie, Dziewczyny! emotka emotka

Raczej nie przeczą sobie, gdyż dokładnie taką zgodę się zaznacza przy wysyłaniu danych.
1 brucee 0

sylwika76

#6389820 Napisano: 14.08.2017 23:19:21
@gnieszk@  bardzo dziekuję
1 @gnieszk@ 0

#6389822 Napisano: 14.08.2017 23:30:14
andii napisał(a):

bruce napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

trampek, napisał(a):

bruce napisał(a):

trampek, napisał(a):

moze mi ktoś podac str z kauflanda do odeslania paragonow maz dostal sms a nie ma go w domu z góry dziekuje emotka

emotka Jak to: mąż? emotka  Adresu mail nie mam, bo udziału nie brałam, ale zerkam do regulaminu tego konkursu z przełomu lipca i sierpnia w naszej bazie i jest tam jeszcze dodatkowa ważna informacja: pamiętaj, aby - zgodnie z regulaminem - wysłać też załącznik nr 2, czyli zgodę (cytuję):Załącznik Nr 2 Zgoda na przetwarzanie danych osobowych na potrzeby konkursu „Wspólniedbamy o Wasz komfort” „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez TQ Group Sp. z o.o.zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych
potrzeb przeprowadzenia konkursu „Wspólnie dbamy o Wasz komfort”

.

dziękuję bardzo emotka

Ale "Wspólnie dbamy o wasz komfort" dopiero wczoraj się skończył. Chodziło chyba o poprzedni "Wspólnie dbamy o Wasze piękno" z którego były sms-y w zeszłym tygodniu? Dane odsyłamy przez stronę https://www.e-kupon.info/kaufland/ do jutra

A, jeśli to chodzi o tamten poprzedni, to treść wymaganego załącznika będzie odpowiednio nieco inna:
Załącznik Nr 2
Zgoda na przetwarzanie danych osobowych na potrzeby konkursu „Wspólnie
dbamy o Wasze piękno”

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez TQ Group Sp. z o.o.
zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych
potrzeb przeprowadzenia konkursu „Wspólnie dbamy o Wasze piękno”.
(p.s. niestety, nie mogę usuwać części cytowanych postów emotka )

Tak kochana, te zgody to już przeżytek! zacytuje koleżankę...TQG wchodzi na wyższą technologię  emotka   i wypełniamy tylko ten formularz emotka

tylko sprawdzajcie jakiego konkursu dotyczy ta zgoda na dole, bo nazwa linku z formularzem na zakładce u góry jest myląca 
1 brucee 0

Gość: awi

#6389825 Napisano: 14.08.2017 23:36:01
Rozmarzyłam się - patrzę sobie na domek nad jeziorem z konkursu sadolin, a tu jutro święto i nici z zakupów emotka
1 ewikewikk 0

ewikewikk

#6389826 Napisano: 14.08.2017 23:39:41
marzena2210 napisał(a):

POK - punkt obsługi klienta, zgłaszasz o co chodzi - czasem obsługa nie wie, o czym mówisz, więc klarujesz, że konkurs i że szefowa kas/nadzoru czy jak tam u nich się nazywa osoba odpowiedzialna w biurze za gotówkę musi pobrać bon z sejfu i przynieść do POK więc trochę to trwa. Wypełniasz formularz, dane plus pesel. I już emotka

marzena2210

#6389827 Napisano: 14.08.2017 23:39:52
giulietta napisał(a):

marzena2210 napisał(a):

nie można, niedziela jest dniem świętym, trzeba udać się do świątyni   emotka

he he chyba spróbuję i w niedzielę, będę dzwonić do sklepu najwyżej
0 0

ewikewikk

#6389828 Napisano: 14.08.2017 23:40:48
awi napisał(a):

Rozmarzyłam się - patrzę sobie na domek nad jeziorem z konkursu sadolin, a tu jutro święto i nici z zakupów emotka

Mój domek Ci się marzy???????????? emotka
0 0

ewikewikk

#6389830 Napisano: 14.08.2017 23:41:57
marzena2210 napisał(a):

giulietta napisał(a):

marzena2210 napisał(a):

nie można, niedziela jest dniem świętym, trzeba udać się do świątyni   emotka

he he chyba spróbuję i w niedzielę, będę dzwonić do sklepu najwyżej

Każdego dnia ktoś w tym biurze siedzi i załatwia takie sprawy, nie daj się spławić!
0 0

Gość: awi

#6389831 Napisano: 14.08.2017 23:48:00
ewikewikk napisał(a):

awi napisał(a):

Mój domek Ci się marzy???????????? emotka

No chyba Twój... bo nie wiem czy na stacjach benzynowych można kupić jakiś sadolin. Zaprosisz mnie na weekend? emotka
0 0

darog

#6389832 Napisano: 14.08.2017 23:51:25
golocia napisał(a):

azaflora napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy ktoś próbował odebrać więcej niż jedną nagrodę z WOAH Coca-Coli? Np. jak chcę założyć konto mamie i dla niej ogarnąć drugi ręcznik, to ona musi osobiście go odebrać? W regulaminie jest, że po odbiór trzeba przyjść z dowodem tożsamości, ale jak to wygląda w praktyce? Ktoś wie? 

odbierałam tzn zakładałam konto na męża i syna. każdy osobiście odbierał ręcznik  emotka

Hmm, a pytali w ogóle o jakiś dokument tożsamości czy wystarczył sam voucher?

ja przy odbiorze musiałam dowód pokazać. mężowi dali na twarz bez sprawdzania jakichkolwiek dokumentów, a syn pokazał legitymację szkolną

przy odbiorze musiałam okazać dowód, w innej części W-wy mąż czekał i czekał, bo jedna osoba odbierała... dwie pełne torby ręczników. Chyba zależy czy trafisz na służbistę/tkę , czy kioskarz chce uwolnić sobie miejsce i starcza mu sam wydruk 

Ja odbierałam na dowód, ale ręczników to już na Śląsku raczej nie ma, wybiórczo sprawdziłam inne miejsca w których bede w niedalekiej przyszłości ,  zostały okulary i plecaki....

widzę ile kodów na ręcznik i inne rzeczy, a jest minimalna ilość kodów  na te wycieczki?
0 0

#6389835 Napisano: 15.08.2017 00:00:34
darog napisał(a):

golocia napisał(a):

azaflora napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy ktoś próbował odebrać więcej niż jedną nagrodę z WOAH Coca-Coli? Np. jak chcę założyć konto mamie i dla niej ogarnąć drugi ręcznik, to ona musi osobiście go odebrać? W regulaminie jest, że po odbiór trzeba przyjść z dowodem tożsamości, ale jak to wygląda w praktyce? Ktoś wie? 

odbierałam tzn zakładałam konto na męża i syna. każdy osobiście odbierał ręcznik  emotka

ja przy odbiorze musiałam dowód pokazać. mężowi dali na twarz bez sprawdzania jakichkolwiek dokumentów, a syn pokazał legitymację szkolną

przy odbiorze musiałam okazać dowód, w innej części W-wy mąż czekał i czekał, bo jedna osoba odbierała... dwie pełne torby ręczników. Chyba zależy czy trafisz na służbistę/tkę , czy kioskarz chce uwolnić sobie miejsce i starcza mu sam wydruk 

Ja odbierałam na dowód, ale ręczników to już na Śląsku raczej nie ma, wybiórczo sprawdziłam inne miejsca w których bede w niedalekiej przyszłości ,  zostały okulary i plecaki....

widzę ile kodów na ręcznik i inne rzeczy, a jest minimalna ilość kodów  na te wycieczki?

na wycieczki chyba jeden? a widziałeś to? "2.1. Uczestnikiem Loterii może być każda osoba fizyczna, posiadająca co najmniej ograniczoną zdolność do czynności prawnych, nabywająca towar lub towary, o których mowa w pkt. 3.1. Regulaminu jako konsument w rozumieniu art. 221 Kodeksu Cywilnego ("Uczestnik")." według tego reg. to i puszki mają nakrętki? emotka  
0 0

bluegirl

#6389856 Napisano: 15.08.2017 09:33:20
Wysyłał ktoś dziś sms na Hochland Stokrotka? Nie dostałam zwrotki, a być powinna. Dochodzą do Was? Otrzymaliście?
0 0

darog

#6389881 Napisano: 15.08.2017 11:09:07
giulietta napisał(a):

darog napisał(a):

golocia napisał(a):

azaflora napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

na wycieczki chyba jeden? a widziałeś to? "2.1. Uczestnikiem Loterii może być każda osoba fizyczna, posiadająca co najmniej ograniczoną zdolność do czynności prawnych, nabywająca towar lub towary, o których mowa w pkt. 3.1. Regulaminu jako konsument w rozumieniu art. 221 Kodeksu Cywilnego ("Uczestnik")." według tego reg. to i puszki mają nakrętki? emotka  

w nocy naszło Cie na śmiechy? emotka
0 0

avanti99

#6389924 Napisano: 15.08.2017 13:16:24
Whoops, looks like something went wrong. problem z zarejestrowaniem Kaufland, troszczymy czy ktos mial podobnie?
0 0