Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

tusz

#6400766 Napisano: 07.09.2017 23:06:26
claudia napisał(a):

tusz napisał(a):

claudia napisał(a):

claudia napisał(a):

Mam pytanie, czy ktoś brał udział i wygrał cokolwiek na e-konkursy.info ? Konkurs z bazy https://www.e-konkursy.info/konkurs/wygraj-smartfon-lenovo.html#.WbEQHfNJZH0Bo wygląda mi to na wyłudzanie danych.

może ktoś coś emotka

Ja brałam udział, nic nie wygrałam. Następnego dnia zadzwoniła do mnie pani, która powołując się na mój udział w tym konkursie, chciała mi wcisnąć super szybki internet z tabletem w T-mobile. Nigdy więcej...;-)

no to u mnie identycznie, zaraz po wzięciu udziału telefon z "super" ofertą i tabletem w t-mobile, ale zadzwonili dzisiaj znowu, że niby wygrana, bez żadnej umowy tym razem, ale trzeba podać adres do wysyłki i nip lub pesel. No nie wiem czy ryzykować i podawać takie dane.

Mnie przy pierwszym telefonie powiedzieli tylko, że jestem potencjalnym wygranym. Nie, że wygrałam. Ale zadzwonili tylko raz i wzbudzili mój ogromny niepokój, a zwłaszcza ta pani, swoją straszną nachalnością. Dla mnie to bardzo grubymi nićmi szyte i wygląda mi na wyłudzenie danych. ;-(  
0 0

monkakk

#6400770 Napisano: 07.09.2017 23:16:24
dorothy napisał(a):

W BIC Natura należy kupić 2x maszynka czy 2x opakowanie czy jeszcze inaczej?  emotka

a czemu x2?

Regulamin mówi: zakupu dowolnej maszynki 3- lub 4-ostrzowej i tego się trzymamy emotka
1 dorothy 0

mirai

#6400782 Napisano: 08.09.2017 00:40:34
Tak się zastanawiam, jaką mam szansę na wygranie głównej nagrody w loterii Almette, czyli domku w górachemotka . Podejrzewam, że taką samą jak trafienie 6 w lotto, czyli żadną - ale te swoje kilka paragonów zgłoszę  emotka . Do takich loterii z promocją "wszędzie gdzie się da", podchodzę "bez napinki". Tylko, że jak wygram, to moja facjata będzie pokazywana wszędzie - najwyżej będę brylował w mediach - czego biorącym udział także takiej wygranej życzę... emotka .
0 0

jokan

#6400795 Napisano: 08.09.2017 08:11:06
mirai napisał(a):

Tak się zastanawiam, jaką mam szansę na wygranie głównej nagrody w loterii Almette, czyli domku w górach emotka . Podejrzewam, że taką samą jak trafienie 6 w lotto, czyli żadną - ale te swoje kilka paragonów zgłoszę  emotka . Do takich loterii z promocją "wszędzie gdzie się da", podchodzę "bez napinki". Tylko, że jak wygram, to moja facjata będzie pokazywana wszędzie - najwyżej będę brylował w mediach - czego biorącym udział także takiej wygranej życzę... emotka .

czytalam, ze tamta osoba z poprzedniej edycji wyslala 2 zgloszenia o ile sie nie myle....
0 0

jokan

#6400796 Napisano: 08.09.2017 08:13:27
claudia napisał(a):

tusz napisał(a):

claudia napisał(a):

claudia napisał(a):

Mam pytanie, czy ktoś brał udział i wygrał cokolwiek na e-konkursy.info ? Konkurs z bazy https://www.e-konkursy.info/konkurs/wygraj-smartfon-lenovo.html#.WbEQHfNJZH0Bo wygląda mi to na wyłudzanie danych.

może ktoś coś emotka

Ja brałam udział, nic nie wygrałam. Następnego dnia zadzwoniła do mnie pani, która powołując się na mój udział w tym konkursie, chciała mi wcisnąć super szybki internet z tabletem w T-mobile. Nigdy więcej...;-)

no to u mnie identycznie, zaraz po wzięciu udziału telefon z "super" ofertą i tabletem w t-mobile, ale zadzwonili dzisiaj znowu, że niby wygrana, bez żadnej umowy tym razem, ale trzeba podać adres do wysyłki i nip lub pesel. No nie wiem czy ryzykować i podawać takie dane.

ja bym nie podawala...a skad wiesz, moze w ten sposo zawieraja "jakas dziwna umowe na odleglosc' i zostaniesz z telefonem i jakmis abonamentem do placenia; skoro 1 nagroda to czemu teraz d...zawracaja i do wszystkich dzwonia.... szukaja naiwnych na jakis przekret....
0 0

jokan

#6400797 Napisano: 08.09.2017 08:15:20
jokan napisał(a):

claudia napisał(a):

tusz napisał(a):

claudia napisał(a):

claudia napisał(a):

może ktoś coś emotka

ja bym nie podawala...a skad wiesz, moze w ten sposo zawieraja "jakas dziwna umowe na odleglosc' i zostaniesz z telefonem i jakmis abonamentem do placenia; skoro 1 nagroda to czemu teraz d...zawracaja i do wszystkich dzwonia.... szukaja naiwnych na jakis przekret....

poza tym ktos w komentarzu pod ogloszeniem o konursie napisal fragment z regulaminu: - oni z Waszymi danymi moga praktycznie wszystko zrobić

Wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie i wykorzystywanie moich danych osobowych w postaci imienia i nazwiska, daty urodzenia, adresu poczty elektronicznej oraz numeru telefonu w celach związanych z organizacją i przeprowadzeniem konkursu "Wygraj Lenovo". Wyrażam zgodę na gromadzenie i przetwarzanie moich danych
osobowych w celach marketingowych. Wyrażam zgodę na kontakt i otrzymywanie informacji handlowych dotyczących usług lub towarów dostarczanych przez CTDP lub partnerów handlowych CTDP, na podany w
Formularzu Zgłoszeniowym numer telefonu w celach handlowych i marketingowych. Wyrażam zgodę na kontakt i otrzymywanie informacji handlowych dotyczących usług lub towarów dostarczanych przez CTDP lub partnerów handlowych CTDP, na podany w Formularzu Zgłoszeniowym adres poczty elektronicznej
0 0

jokan

#6400809 Napisano: 08.09.2017 08:44:04
jestem ciekawa czy wygral ktos w konkursie "Loteria "Wygrywaj w rytmie słońca" ?
0 0

nkba

#6400810 Napisano: 08.09.2017 08:46:20
jokan napisał(a):

jestem ciekawa czy wygral ktos w konkursie "Loteria "Wygrywaj w rytmie słońca" ?

Wydaje mi się, że jeszcze nie informowali bo nawet wyników na stronce nie ma emotka

cudaczek121

#6400831 Napisano: 08.09.2017 09:38:43
Wygrałam ten tablet z Bic Biedronka.Wiem,że kupowałam na pewno produkty BIC.Niestety na żadnym paragonie nie mam
info,że to są kupione produkty BIC. Czy wobec tego mam się fatygować po
pieczątkę do tej mojej Biedronki czy też liczyć na to,że oni jak dostali
paragony z podobnymi opisami jak na moich dowodach zakupu, to się sami
zorientują,że to są właściwe produkty przeze mnie zakupione
0 0

anialistopad

#6400832 Napisano: 08.09.2017 09:40:35
Nivea z bonami @ o jednej godzinie wysłali czy  dopiero zaczeli wysylac i na raty leca?
0 0

madzia34

#6400840 Napisano: 08.09.2017 09:54:47
cudaczek121 napisał(a):

Wygrałam ten tablet z Bic Biedronka.Wiem,że kupowałam na pewno produkty BIC.Niestety na żadnym paragonie nie mam info,że to są kupione produkty BIC. Czy wobec tego mam się fatygować po
pieczątkę do tej mojej Biedronki czy też liczyć na to,że oni jak dostali
paragony z podobnymi opisami jak na moich dowodach zakupu, to się sami
zorientują,że to są właściwe produkty przeze mnie zakupione

zadzwoń do nich i zapytaj

aneta411

#6400841 Napisano: 08.09.2017 09:56:01
anialistopad napisał(a):

Nivea z bonami @ o jednej godzinie wysłali czy  dopiero zaczeli wysylac i na raty leca?

Tego nie wiem, ale jak się zalogujesz na konto moja nivea to masz powiadomienie, czy Twoja praca została nagrodzona. Ja miałam maila o 8:16.
0 0

notta

#6400843 Napisano: 08.09.2017 09:58:42
aneta19790411 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Tego nie wiem, ale jak się zalogujesz na konto moja nivea to masz powiadomienie, czy Twoja praca została nagrodzona. Ja miałam maila o 8:16.

U mnie 2 maile: jeden 8:16, 8:36 emotka
0 0

visserarthur

#6400846 Napisano: 08.09.2017 10:01:35
Nadchodzi Złoty Miesiąc Ferrero:
https://www.ferrerorocher.pl/
0 0

aneta411

#6400847 Napisano: 08.09.2017 10:02:06
ivanotta napisał(a):

aneta19790411 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

U mnie 2 maile: jeden 8:16, 8:36 emotka

Ale ten drugi dotyczy pierwszego i jest z prośbą o dane i paragon, tak? A nie na inny adres z informacją o wygranej?
0 0

luko922

#6400850 Napisano: 08.09.2017 10:04:35
Czy wyniki z 4Move (piłki z Nawałką lub Dudkiem) były już z sierpnia? :> 
0 0

katrin1

#6400851 Napisano: 08.09.2017 10:04:58
Czy ktoś grał i wygrał w loterii Nobiles? Bo nie wiem czy tylko wypełnienie formularza wystarczy, bez odsyłania paragonu? Żadnego info w mailu nie widziałam.
0 0

silvia8

#6400852 Napisano: 08.09.2017 10:06:16
luko922 napisał(a):

Czy wyniki z 4Move (piłki z Nawałką lub Dudkiem) były już z sierpnia? :> 

Mam nadzieję, że nie emotka  Też czekam 
1 luko922 0

aster222

#6400853 Napisano: 08.09.2017 10:07:16
Czy w Almette można mieć więcej niż jeden produkt na paragonie?
0 0

agakaz2

#6400858 Napisano: 08.09.2017 10:13:43
aster222 napisał(a):

Czy w Almette można mieć więcej niż jeden produkt na paragonie?

tak
0 0