Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: gosia16

#6411992 Napisano: 05.10.2017 11:10:56
lager napisał(a):

Bo oni to wszystko w tym wyjaśnieniu zawalili. Zamiast napisać, że to błąd systemu, przykro nam, ale nie wpłynęło zgłoszenie z takiego adresu e-mail na konkurs Syoss, to oni napisali, że nie dostaniesz nagrody bo "chyba" nie masz paragonu człowieku emotka Dobrze, że grałam i mam swoje szczotki na urodziny, bo bym się wkurzyła emotka emotka

Mnie też nie chodzi o tą szczotkę ,tylko mam taki niesmak - człowiek dwoi się i troi,myśli nad zgłoszeniem,poprawia ,a to chyba nie do końca o to chodzi.
1 maryam 0

Gość: lubiemakaron

#6411993 Napisano: 05.10.2017 11:12:20
Czy wiecie czy w tym konkursie sa już wyłonieni zwycięzcy?
http://mysecretsofbeauty.pl/konkurs-super-pharm
0 0

carissma

#6411994 Napisano: 05.10.2017 11:12:24
loteryjki napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Dla mnie te maile świadczą o tym,że nawet agencja nie wie komu wysłała właściwie mail,a komu nie.Bo to jest oczywiste że mój mąż nie ma tego paragonu ,bo nie brał udziału i nie brak paragonu jest tutaj sednem,a to że on nie brał udziału w tym konkursie.

Czyż by trzymali dane których już nie powinno być w ich bazie?

Moim zdaniem, skoro z bransoletek idzie jeszcze rezerwa, to konkurs się nie zakończył, więc dane w ich bazie są jak najbardziej na miejscu. Po prostu jakaś awaria systemu lub ktoś zawalił.
0 0

Gość: bc14

#6411995 Napisano: 05.10.2017 11:12:36
a mi chodzi o szczotkę ! bo bardzo chciałam ją wygrać emotka
0 0

joan

#6411998 Napisano: 05.10.2017 11:14:21
gosia16 napisał(a):

Ja nie roszczę sobie prawa do nagrody,tylko zastanawia mnie ,co mój mąż zamierzał tam wysłać w zgłoszeniu,że tak zachwyciło agencję. emotka

Dokładnie, mnie chodzi o to, że zamiast przeprosić, piszą jakieś bzdury i chętnie bym się dowiedziała, jak daleko są w stanie zabrnąć w tych kłamstwach, czy np. przyślą nagrodę komuś, kto w ogóle nie brał udziału - tylko po to, żeby zamieść sprawę pod dywan. Uratowało ich to, że w zgłoszeniu podawało się numer paragonu emotka

Miła26 napisał(a):

pierwszy raz spotykam się z czymś takim

To chyba nie śledzisz wątku "Smolar" emotka Z tym że oni przynajmniej od razu piszą o tajemniczej epidemii "błędu systemowego" oraz informują, że jednak laureatem nie jesteś. A Albedo twierdzi, że jesteś, ale jeśli paragonu nie przedstawisz, nagrody nie otrzymasz.
1 mixik 0

Mila26

#6411999 Napisano: 05.10.2017 11:14:35
zastanawia mnie dlaczego nie rozwiązali tej sytuacji w sposób sprawiedliwy
0 0

mixik

#6412003 Napisano: 05.10.2017 11:22:25

joan napisał(a):
To chyba nie śledzisz wątku "Smolar" Z tym że oni przynajmniej od razu piszą o tajemniczej epidemii "błędu
systemowego" oraz informują, że jednak laureatem nie jesteś. A Albedo
twierdzi, że jesteś, ale jeśli paragonu nie przedstawisz, nagrody nie
otrzymasz.

i tak sobie tłumaczę to, że od ok 2 lat nie wygrałem NIC ani u smolarka ani u albedo (głównie w konkach, bo loterie tylko "przy okazji")
tylko czy to się kiedyś skończy?
0 0

violka88

#6412006 Napisano: 05.10.2017 11:23:36
ale jestem wciekłaemotka jak osoby które nie grały mogą otrzymać nagrodęemotka (szczotkę)
ja nie grałam o bransoletkę,  ale za to bardzo zależało mi na szczotce-  wiec wysłałam zgłoszenia, ale z racji że nie grałam o bransoletkę maila nie otrzymałam i o szczotce mogę zapomnieć, bo szczotke dostanie OSOBA która nawet nie wysłała zgłoszenia na ten konkursemotka dla mnie to niedorzeczne i MEGA  WIELKI E oszustwoemotka
2 nkba, agakaz2 0

Gość: gosia16

#6412007 Napisano: 05.10.2017 11:24:35
violka88 napisał(a):

ale jestem wciekła emotka jak osoby które nie grały mogą otrzymać nagrodę emotka (szczotkę)ja nie grałam o bransoletkę,  ale za to bardzo zależało mi na szczotce-  wiec wysłałam zgłoszenia, ale z racji że nie grałam o bransoletkę maila nie otrzymałam i o szczotce mogę zapomnieć, bo szczotke dostanie OSOBA która nawet nie wysłała zgłoszenia na ten konkurs emotka dla mnie to niedorzeczne i MEGA  WIELKI E oszustwo emotka

nie bój się ,nie dostanie ,bo nie ma paragonu z numerem odpowiednim,a nie ma dlatego ,że nie puściła zgłoszeniaemotka
2 lager, kkbt 0

Gość: bc14

#6412008 Napisano: 05.10.2017 11:26:39
Spokojnie czekajmy na rezerwę nic innego nie zdziałamy

xena

#6412009 Napisano: 05.10.2017 11:27:15
violka88 napisał(a):

ale jestem wciekła emotka jak osoby które nie grały mogą otrzymać nagrodę emotka (szczotkę)ja nie grałam o bransoletkę,  ale za to bardzo zależało mi na szczotce-  wiec wysłałam zgłoszenia, ale z racji że nie grałam o bransoletkę maila nie otrzymałam i o szczotce mogę zapomnieć, bo szczotke dostanie OSOBA która nawet nie wysłała zgłoszenia na ten konkurs emotka dla mnie to niedorzeczne i MEGA  WIELKI E oszustwo emotka

dokładnie to samo mnie wkurza emotka  na dodatek kupiłam na forum 2 paragony i oczywiście -wygranej brak! chyba im się pokiełbasiło kompletnie oczekując paragonu od kogoś kto nie wysyłał zgłoszenia emotka  i oferując nagrodęemotka  coś z tym trzeba zrobić, no bez jaj!!
1 violka88 0

nkba

#6412010 Napisano: 05.10.2017 11:27:25
bc14 napisał(a):

Spokojnie czekajmy na rezerwę nic innego nie zdziałamy

Na to wychodzi emotka
0 0

aguagu

#6412012 Napisano: 05.10.2017 11:28:25
violka88 napisał(a):

Mam wygrane szczotki na @, na które nie grałam o bransoletki.
0 0

violka88

#6412014 Napisano: 05.10.2017 11:29:28
gosia16 napisał(a):

violka88 napisał(a):

nie bój się ,nie dostanie ,bo nie ma paragonu z numerem odpowiednim,a nie ma dlatego ,że nie puściła zgłoszenia emotka

a jak ludzie nie będą mieli odpowiednich paragonów to nagrody zostaną u organizatora nierozdysponowane, będą mieć na kolejne konkursy, bo w prawdziwą rezerwę nie wierzeemotka
0 0

banka-manka

#6412015 Napisano: 05.10.2017 11:29:36
W całym tym zamieszaniu mam pytanie, czy ktoś wygrał szczotkę na mejla, na którego nie wysyłał nic wcześniej, na żadne bransoletki czy inne konkursy Albedo/Syoss? 
0 0

aguagu

#6412017 Napisano: 05.10.2017 11:32:18
banka-manka napisał(a):

W całym tym zamieszaniu mam pytanie, czy ktoś wygrał szczotkę na mejla, na którego nie wysyłał nic wcześniej, na żadne bransoletki czy inne konkursy Albedo/Syoss? 

Tak emotka

weronkaa84

#6412019 Napisano: 05.10.2017 11:35:45
xena napisał(a):

violka88 napisał(a):

dokładnie to samo mnie wkurza emotka  na dodatek kupiłam na forum 2 paragony i oczywiście -wygranej brak! chyba im się pokiełbasiło kompletnie oczekując paragonu od kogoś kto nie wysyłał zgłoszenia emotka  i oferując nagrodę emotka  coś z tym trzeba zrobić, no bez jaj!!

Według mnie trzeba zadzwonić/napisać @ i powiedzieć im co się o tym myśli. I niech uczciwie wybiorą laureatów spośród osób, które faktycznie
brały udział w konkursie a nie losują ze wszystkich maili w bazie.
Wkurzanie się i gdybanie na forum nic nie da. 

umbrella

#6412021 Napisano: 05.10.2017 11:36:16
aguagu napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Tak  emotka

Ja też
0 0

r_olo

#6412023 Napisano: 05.10.2017 11:41:57
Rany, ludzie, wyluzujcie trochę z tymi szczotkami, bo to się żałosne robi. Nikt nic nadprogramowo nie dostanie, normalna pomyłka już prostowana, a rzucacie "MEGA WIELKIMI OSZUSTWAMI"...

lager

#6412026 Napisano: 05.10.2017 11:43:13
aguagu napisał(a):

violka88 napisał(a):

Mam wygrane szczotki na @, na które nie grałam o bransoletki.

Ja również nie grałam o żadne bransoletki, a szczotki wygrałam.
1 monkakk 0