Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agata6

#6411951 Napisano: 05.10.2017 10:32:07
nkba napisał(a):

bc14 napisał(a):

Syoss KAUFLAND! To może ktoś kto nie brał udziału w konkursie a dostał maila,ze wygrał - napisze do nich , ze doszło do pomyłki bo nie brał udziału w konkursie Ja grałam i nie wygrałam więc,,,czekam na nagrodę co za zamieszanie...

No to poczekam z Tobą emotka

I ja tez poczekam bo gralam inie wygralam
1 nkba 0

mika0103

#6411952 Napisano: 05.10.2017 10:33:43
agata6 napisał(a):

nkba napisał(a):

bc14 napisał(a):

Syoss KAUFLAND! To może ktoś kto nie brał udziału w konkursie a dostał maila,ze wygrał - napisze do nich , ze doszło do pomyłki bo nie brał udziału w konkursie Ja grałam i nie wygrałam więc,,,czekam na nagrodę co za zamieszanie...

No to poczekam z Tobą emotka

I ja tez poczekam bo gralam inie wygralam

No ja w sumie też emotka
1 nkba 0

Gość: gosia16

#6411954 Napisano: 05.10.2017 10:39:46
Szanowni Państwo, Z przykrością informujemy, że w związku z zaistniałą pomyłką i przesłaną do Państwa informacją o wygranej nagrodzie w promocji „Dziękujemy, że jesteście z nami” w sklepach sieci Kaufland, nagrody nie mogą zostać wydane jeśli nie posiadają Państwo paragonu potwierdzającego zakupu produktów promocyjnych marki Syoss w sklepach Kaufland  .                         Mąż ma paragon potwierdzający zakup ,ale nie swój ,bo nie brał tam udziału i co w tym momencie,ma wysłać obojętnie jaki ,nawet jak nie brał udziału,bo nie bardzo rozumiem to tłumaczenie emotka   Czyli wyszło, że nasza wina ,że agencja przysłała maile do tych co nie brali udziału,bo nie biją się w pierś w mailu,tylko piszą o nie posiadaniu paragonu. 
0 0

Mila26

#6411962 Napisano: 05.10.2017 10:44:29
czyli z tego wynika ,że nie będą typować nowych zwycięzców?
0 0

notta

#6411963 Napisano: 05.10.2017 10:45:55
Miła26 napisał(a):

czyli z tego wynika ,że nie będą typować nowych zwycięzców?

Mi napisali ze byla pomylka i jak nie mam paragonu to nagrody nie dostane.. nic wczesniej nie pisalam do nich wiec musieli zweryfikowac adresy kto gral, kto nie emotka
0 0

joan

#6411965 Napisano: 05.10.2017 10:47:16
gosia16 napisał(a):

Szanowni Państwo, Z przykrością informujemy, że w związku z zaistniałą pomyłką i przesłaną do Państwa informacją o wygranej nagrodzie w promocji „Dziękujemy, że jesteście z nami” w sklepach sieci Kaufland, nagrody nie mogą zostać wydane jeśli nie posiadają Państwo paragonu potwierdzającego zakupu produktów promocyjnych marki Syoss w sklepach Kaufland  .                         Mąż ma paragon potwierdzający zakup ,ale nie swój ,bo nie brał tam udziału i co w tym momencie,ma wysłać obojętnie jaki ,nawet jak nie brał udziału,bo nie bardzo rozumiem to tłumaczenie emotka

Tam chyba w zgłoszeniu podawało się nr paragonu, więc kiepska sprawa.

Z drugiej strony: bardzo mało profesjonalne ze strony Albedo, nie widzę przeprosin za ewidentną niekompetencję, tylko żenującą próbę przeniesienia odpowiedzialności na laureata -> "my wszystko zrobiliśmy dobrze, ale jeśli Pani nie ma paragonu to cóż, nagrody nie będzie, wszystko zależy więc od tego, czy Pani sobie wyczaruje nieistniejący paragon do nieistniejącego zgłoszenia". No heloł emotka

Mila26

#6411967 Napisano: 05.10.2017 10:51:41
W tym konkursie podawało się numer paragonu,dużo nagród się zmarnuje chyba ,że będzie rezerwa
0 0

malgol

#6411970 Napisano: 05.10.2017 10:55:19
joan napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Szanowni Państwo, Z przykrością informujemy, że w związku z zaistniałą pomyłką i przesłaną do Państwa informacją o wygranej nagrodzie w promocji „Dziękujemy, że jesteście z nami” w sklepach sieci Kaufland, nagrody nie mogą zostać wydane jeśli nie posiadają Państwo paragonu potwierdzającego zakupu produktów promocyjnych marki Syoss w sklepach Kaufland  .                         Mąż ma paragon potwierdzający zakup ,ale nie swój ,bo nie brał tam udziału i co w tym momencie,ma wysłać obojętnie jaki ,nawet jak nie brał udziału,bo nie bardzo rozumiem to tłumaczenie emotka

Z drugiej strony: bardzo mało profesjonalne ze strony Albedo, nie widzę przeprosin za ewidentną niekompetencję, tylko żenującą próbę przeniesienia odpowiedzialności na laureata -> "my wszystko zrobiliśmy dobrze, ale jeśli Pani nie ma paragonu to cóż, nagrody nie będzie, wszystko zależy więc od tego, czy Pani sobie wyczaruje nieistniejący paragon do nieistniejącego zgłoszenia". No heloł emotka

Ale jeśli zgłoszenie nie istnieje, to numer paragonu może być dowolny, bo jak może się nie zgadzać, z czym:):)
0 0

#6411972 Napisano: 05.10.2017 10:57:22
joan napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Dla mnie te maile świadczą o tym,że nawet agencja nie wie komu wysłała właściwie mail,a komu nie.Bo to jest oczywiste że mój mąż nie ma tego paragonu ,bo nie brał udziału i nie brak paragonu jest tutaj sednem,a to że on nie brał udziału w tym konkursie.
0 0

lager

#6411976 Napisano: 05.10.2017 10:59:34
Zlinczujcie mnie jak chcecie, ale nie rozumiem oburzenia tych osób, które NIE GRAŁY, a teraz roszczą prawa do nagrody. Rozumiem - pomyłka agencji, u wielu niesmak pozostał... ale po co teraz tak kombinować

Gość: bc14

#6411977 Napisano: 05.10.2017 10:59:50
Dziwne rozegranie,mogli napisać przepraszamy za pomyłkę i poinformować tych co grali...

#6411978 Napisano: 05.10.2017 11:01:05
bc14 napisał(a):

Dziwne rozegranie,mogli napisać przepraszamy za pomyłkę i poinformować tych co grali...

o to mi właśnie chodzi
0 0

#6411980 Napisano: 05.10.2017 11:01:16
lager napisał(a):

Zlinczujcie mnie jak chcecie, ale nie rozumiem oburzenia tych osób, które NIE GRAŁY, a teraz roszczą prawa do nagrody. Rozumiem - pomyłka agencji, u wielu niesmak pozostał... ale po co teraz tak kombinować

Teraz za pozwoleniem Albedo odkupią obojętnie jaki paragon i już będa mieli nagrodę:)

I tu pojawia się jak to WSZYSCY jesteśmy UCZCIWI a czekamy tylko na pomyłkę i okazję emotka
Czułabym zgorszenie jakby grała i dostała maila,ze wygrałam a pózniej,ze odwołują (a tak już kiedyś było) .
0 0

joan

#6411981 Napisano: 05.10.2017 11:01:28
malgol napisał(a):

Ale jeśli zgłoszenie nie istnieje, to numer paragonu może być dowolny, bo jak może się nie zgadzać, z czym:):)

Niby tak, ale znając życie... cokolwiek się odeśle... stwierdzą, że to nie o ten numer paragonu im chodziło, a jak powszechnie wiadomo: oni nigdy nikomu nie podają, o który numer paragonu chodzi emotka

Ciekawe, czy zrobili w bambuko jakiegoś mugola i ów człek właśnie dzwoni do nich z wiązanką - a nie jest to wiązanka kwiatów emotka
0 0

#6411983 Napisano: 05.10.2017 11:02:31
lager napisał(a):

Ja nie roszczę sobie prawa do nagrody,tylko zastanawia mnie ,co mój mąż zamierzał tam wysłać w zgłoszeniu,że tak zachwyciło agencję.emotka

Mila26

#6411984 Napisano: 05.10.2017 11:03:14
powinni tą sprawę wyjaśnić
0 0

#6411987 Napisano: 05.10.2017 11:06:16
Poszli na łatwiznę ... bo teraz tylko sprawdzą ile rozdaja nagród i ewentualnie zrobię rezerwę. Gdyby chcieli być ok, musieli by weryfikować pojedynczo czy ktoś kto dostał maila o wygranej wziął udział w konkursie. Wszystko załatwili 1 mailem.

lager

#6411989 Napisano: 05.10.2017 11:06:30
Bo oni to wszystko w tym wyjaśnieniu zawalili. Zamiast napisać, że to błąd systemu, przykro nam, ale nie wpłynęło zgłoszenie z takiego adresu e-mail na konkurs Syoss, to oni napisali, że nie dostaniesz nagrody bo "chyba" nie masz paragonu człowieku emotka Dobrze, że grałam i mam swoje szczotki na urodziny, bo bym się wkurzyła emotka emotka
1 joan 0

loteryjki

#6411990 Napisano: 05.10.2017 11:07:52
gosia16 napisał(a):

Dla mnie te maile świadczą o tym,że nawet agencja nie wie komu wysłała właściwie mail,a komu nie.Bo to jest oczywiste że mój mąż nie ma tego paragonu ,bo nie brał udziału i nie brak paragonu jest tutaj sednem,a to że on nie brał udziału w tym konkursie.

Czyż by trzymali dane których już nie powinno być w ich bazie?
0 0

Mila26

#6411991 Napisano: 05.10.2017 11:09:35
pierwszy raz spotykam się z czymś takim
0 0