Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

masza

#6413128 Napisano: 07.10.2017 14:01:35
agakaz2 napisał(a):

czytam że plecaki z biedronka danio mężczyźni wygrali

gdzie tak czytasz?
0 0

margo96

#6413130 Napisano: 07.10.2017 14:03:25
olunka napisał(a):

luzak napisał(a):

olunka napisał(a):

czy działa wam formularz z biedronki z karma? tzn czy jak dodajecie zdjęcie to cos się dzieje? bo ja dodaję i nic, a jak wysłałam to podziękowali za zgłoszenie tyle, że nie wiem czy zdjęcie tez poszło

też tak miałam, i właśnie się wkurzyłam, bo właśnie odkryłam,że karma po którą specjalnie pojechałam przed 9 do biedry nie bierze udziału w promocji - kupiłam 1,5 kg emotka  Mam nadzieję,że mój piesek im się nie spodoba.

ja tez mam nie te produkty - karma 2 kg i smaczki, ale innych nie było, bez sensu takie coś

O kurczaki, ja też mam nie te produkty! Obym tylko nic nie wygrała...
0 0

masza

#6413132 Napisano: 07.10.2017 14:07:35
luzak napisał(a):

olunka napisał(a):

czy działa wam formularz z biedronki z karma? tzn czy jak dodajecie zdjęcie to cos się dzieje? bo ja dodaję i nic, a jak wysłałam to podziękowali za zgłoszenie tyle, że nie wiem czy zdjęcie tez poszło

też tak miałam, i właśnie się wkurzyłam, bo właśnie odkryłam,że karma po którą specjalnie pojechałam przed 9 do biedry nie bierze udziału w promocji - kupiłam 1,5 kg emotka  Mam nadzieję,że mój piesek im się nie spodoba.

qrcze teraz mnie coś tknęło, i KITTY sucha też nie bierze udziału....emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6413134 Napisano: 07.10.2017 14:15:53
masza napisał(a):

luzak napisał(a):

olunka napisał(a):

qrcze teraz mnie coś tknęło, i KITTY sucha też nie bierze udziału.... emotka

napiszcie neich Wam usuna zgłsozenia. Duzo jest nagród więc pewnie małe szanse na przegrana. Nie chciałabym wygrać bonu travelpass i potem płakać że przepadł bo zły paragon dałam
0 0

agakaz2

#6413138 Napisano: 07.10.2017 14:28:52
dwaburekoty napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

A jakie było pytanie konkursowe?Kiedyś na wizażu było pytanie: "Dlaczego lubisz być kobietą?" i też jeden pan wygrał emotka

nie o to mi chodzi. konkurs był dla dzieci powrót do szkoły. I ja wysłałam zgłoszenie od męża właśnie i on wygrał ja za swoje zgłoszenie jeszcze nie
0 0

agakaz2

#6413139 Napisano: 07.10.2017 14:29:51
masza napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

gdzie tak czytasz?

chwaliły się trzy osoby w MDM mąż wygrał plecak, plecak u męża , no i u mnie też
0 0

apoccalipsa

#6413140 Napisano: 07.10.2017 14:48:29
masza napisał(a):

luzak napisał(a):

olunka napisał(a):

czytałam regulamin ale do załącznika nie dotarłam emotka
kupiłam junior 1,5 kg x 2 i 450 g ActivePet drobiowe  emotka
0 0

masza

#6413144 Napisano: 07.10.2017 15:01:18
apoccalipsa napisał(a):

masza napisał(a):

luzak napisał(a):

olunka napisał(a):

czytałam regulamin ale do załącznika nie dotarłam emotka kupiłam junior 1,5 kg x 2 i 450 g ActivePet drobiowe  emotka

qrcze tak się starałam, najfajniejsze zdjecie dodałam i kicha.... wycofać czy liczyć na dobre serce agencji?
0 0

masza

#6413145 Napisano: 07.10.2017 15:02:12
agakaz2 napisał(a):

masza napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

gdzie tak czytasz?

chwaliły się trzy osoby w MDM mąż wygrał plecak, plecak u męża , no i u mnie też

ja jestem kobietą i mam plecak:)Na zdjęciu  była dziewczynka
0 0

apoccalipsa

#6413147 Napisano: 07.10.2017 15:04:52
masza napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

masza napisał(a):

luzak napisał(a):

olunka napisał(a):

czytałam regulamin ale do załącznika nie dotarłam emotka kupiłam junior 1,5 kg x 2 i 450 g ActivePet drobiowe  emotka

qrcze tak się starałam, najfajniejsze zdjecie dodałam i kicha.... wycofać czy liczyć na dobre serce agencji?

nie cierpię takich ,,wybiórczych"  konkursów bo łatwo o wpadkę 
0 0

claudia

#6413161 Napisano: 07.10.2017 16:19:06
Na te zeszyty z Oxfordu to paragon z Tesco jest ok? Nie zagłębiałam się wcześniej, jest mowa o sieciach handlowych i wyznaczonych sklepach, ale czy ja dobrze myślę?
0 0

agakaz2

#6413162 Napisano: 07.10.2017 16:21:35
masza napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

masza napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

gdzie tak czytasz?

ja jestem kobietą i mam plecak:)Na zdjęciu  była dziewczynka

nie o to mi chodziło chyba sama swój żart zrozumiałam ha ha
0 0

Gość: julia1264

#6413165 Napisano: 07.10.2017 16:34:55
https://www.chwil...?page=23#gallery   Drugie zdjęcie. Nie uwierzycie ale wzrokowo tak się skupiłam,że nie mogłam znaleźć kota emotka
0 0

Gość: julia1264

#6413166 Napisano: 07.10.2017 16:36:27
julia1264 napisał(a):

https://www.chwil...?page=23#gallery   Drugie zdjęcie. Nie uwierzycie ale wzrokowo tak się skupiłam,że nie mogłam znaleźć kota emotka

strona 23 zdjęcie 2
0 0

#6413168 Napisano: 07.10.2017 16:40:05
julia1264 napisał(a):

julia1264 napisał(a):

strona 23 zdjęcie 2

emotka  omg ja też zaczęłam szyukac mruczka emotka
0 0

#6413169 Napisano: 07.10.2017 16:48:04
Ile czasu na wyniki mamy czekac z calgon? Ktos pamieta?:)
0 0

@gnieszk@

#6413170 Napisano: 07.10.2017 16:56:25
poprostuanette napisał(a):

Ile czasu na wyniki mamy czekac z calgon? Ktos pamieta?:)

Jest termin w "Na co czekamy"
0 0

Niebieska_Laguna

#6413175 Napisano: 07.10.2017 17:09:55
superloser napisał(a):

claudia napisał(a):

Na te zeszyty z Oxfordu to paragon z Tesco jest ok? Nie zagłębiałam się wcześniej, jest mowa o sieciach handlowych i wyznaczonych sklepach, ale czy ja dobrze myślę?

I miała być "chwila" z pupilem a nie zdjęcie pupila.  

A jak to odróżniasz  emotka  Jak ktoś bierze psa nad jezioro i cyka mu fotkę, to już nie jest chwila spędzona z pupilem? Albo jak kot sobie leży, a ja siedzę obok i słucham jego mruczenia, to też nie jest chwila z pupilem? Muszę koniecznie wziąć psa na tor dla zwierząt i pokazać w kadrze jak przeciskam się z nim przez tunel? To zaraz byłoby, że ktoś sprzedaje twarz i godność za suchą karmę dla psa emotka
0 0

mn112

#6413177 Napisano: 07.10.2017 17:15:19
Niebieska_Laguna napisał(a):

superloser napisał(a):

claudia napisał(a):

A jak to odróżniasz  emotka  Jak ktoś bierze psa nad jezioro i cyka mu fotkę, to już nie jest chwila spędzona z pupilem? Albo jak kot sobie leży, a ja siedzę obok i słucham jego mruczenia, to też nie jest chwila z pupilem? Muszę koniecznie wziąć psa na tor dla zwierząt i pokazać w kadrze jak przeciskam się z nim przez tunel? To zaraz byłoby, że ktoś sprzedaje twarz i godność za suchą karmę dla psa  emotka

Jak przeczytacie regulamin Chwila z pupilem to tam jest napisane, ze zdjęcia nie mogą przedstawiać właściciela zwierzaka, ani też więcej niż jednego zwierzaka. Mi cofnęli zdjęcie, ponieważ nie przeczytałam regulaminu i umieściłam foto, na którym były dwa zwierzaki jednocześnie. 
0 0

Niebieska_Laguna

#6413178 Napisano: 07.10.2017 17:16:50
mn112 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

superloser napisał(a):

claudia napisał(a):

A jak to odróżniasz  emotka  Jak ktoś bierze psa nad jezioro i cyka mu fotkę, to już nie jest chwila spędzona z pupilem? Albo jak kot sobie leży, a ja siedzę obok i słucham jego mruczenia, to też nie jest chwila z pupilem? Muszę koniecznie wziąć psa na tor dla zwierząt i pokazać w kadrze jak przeciskam się z nim przez tunel? To zaraz byłoby, że ktoś sprzedaje twarz i godność za suchą karmę dla psa  emotka

Jak przeczytacie regulamin Chwila z pupilem to tam jest napisane, ze zdjęcia nie mogą przedstawiać właściciela zwierzaka, ani też więcej niż jednego zwierzaka. Mi cofnęli zdjęcie, ponieważ nie przeczytałam regulaminu i umieściłam foto, na którym były dwa zwierzaki jednocześnie. 

Jaki rygor u Smoalara  emotka
0 1 andzia65