Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

madzia1-s

#6413512 Napisano: 08.10.2017 19:57:33
FBdominika napisał(a):

Czy tylko ja mam wrażenie, że konkurs z desperadosa jest oszukany? Czasami przez pół godziny nic się nie wyświetla, a niby co 7 minut nagroda...

po prostu bardzo szybko te nagrody znikaja. Wg mnie duzo osob gra i od razu lapie nagrody, szczegolnie 3paki. Tidala łatwiej trafic...
0 0

Gość: julia1264

#6413513 Napisano: 08.10.2017 19:58:26
FBdominika napisał(a):

Czy tylko ja mam wrażenie, że konkurs z desperadosa jest oszukany? Czasami przez pół godziny nic się nie wyświetla, a niby co 7 minut nagroda...

Pół godziny to pestka. Ja czekałam ponad godzinę i nic. Może te nagrody są tak szybko wychwytywane,że nie zauważm ich na ekranie ?
0 0

FBdominika

#6413515 Napisano: 08.10.2017 20:01:37
julia1264 napisał(a):

FBdominika napisał(a):

Pół godziny to pestka. Ja czekałam ponad godzinę i nic. Może te nagrody są tak szybko wychwytywane,że nie zauważm ich na ekranie ?

Czasami pojawia się nagroda i gdy chcę ją wziąć, to pisze mi, że się spóźniłam. Ok - rozumiem, ale żeby w ogóle się nic nie wyświetlało? emotka A spotkaliście się już z innymi nagrodami niż Tidal i 3paki?
0 0

pini

#6413516 Napisano: 08.10.2017 20:01:43
julia1264 napisał(a):

pini napisał(a):

Ta pierwsza to moja Lusi emotka  Bardzo często tak siedzi, albo siedzi, a głowa na stole i śpi.https://www.chwil....php?page=71#gallery

Właśnie miałam ją skomentować. Co za luzak. Ojciec Chrzestny ! Super

Raczej matka emotka
0 0

Gość: julia1264

#6413517 Napisano: 08.10.2017 20:06:02
FBdominika napisał(a):

julia1264 napisał(a):

FBdominika napisał(a):

Czasami pojawia się nagroda i gdy chcę ją wziąć, to pisze mi, że się spóźniłam. Ok - rozumiem, ale żeby w ogóle się nic nie wyświetlało? emotka A spotkaliście się już z innymi nagrodami niż Tidal i 3paki?

bilet lotniczy i dron ale wtedy pojawiał się komunikat "błąd strony" Taki żarcik
0 0

FBdominika

#6413519 Napisano: 08.10.2017 20:11:35
julia1264 napisał(a):

FBdominika napisał(a):

julia1264 napisał(a):

FBdominika napisał(a):

bilet lotniczy i dron ale wtedy pojawiał się komunikat "błąd strony" Taki żarcik

Myślę, że te Desperadosy im po prostu nie schodziły emotka Moim zdaniem są najgorsze w smaku emotka
0 0

delvitto

#6413522 Napisano: 08.10.2017 20:17:59
czy poniższy zapis z nescafe/żabka mam rozumieć, że obowiązuje dowolność w ilości znaków?
"Koszt jednej wiadomości tekstowej SMS wynosi 0,50 zł (0,62 zł z VAT). Organizator nie wprowadza limitu znaków dla odpowiedzi na pytanie konkursowe, jednakże w zależności od operatora i modelu telefonu komórkowego jedna wiadomość tekstowa SMS może mieć różny limit znaków, w związku z czym odpowiedź może zostać podzielona na kilka wiadomości. Koszt wysłania wiadomości ponosi Uczestnik Konkursu. Uczestnikowi muszą przysługiwać autorskie prawa majątkowe do przesłanej odpowiedzi."
0 0

madzia1-s

#6413534 Napisano: 08.10.2017 20:49:58
delvitto napisał(a):

czy poniższy zapis z nescafe/żabka mam rozumieć, że obowiązuje dowolność w ilości znaków?"Koszt jednej wiadomości tekstowej SMS wynosi 0,50 zł (0,62 zł z VAT). Organizator nie wprowadza limitu znaków dla odpowiedzi na pytanie konkursowe, jednakże w zależności od operatora i modelu telefonu komórkowego jedna wiadomość tekstowa SMS może mieć różny limit znaków, w związku z czym odpowiedź może zostać podzielona na kilka wiadomości. Koszt wysłania wiadomości ponosi Uczestnik Konkursu. Uczestnikowi muszą przysługiwać autorskie prawa majątkowe do przesłanej odpowiedzi."

tak
1 delvitto 0

jokan

#6413553 Napisano: 08.10.2017 22:05:02
czy na bueno przeszedlby paragon (w razie wygranej) gdzie mam napisane BATON ?
0 0

cherry_coke

#6413591 Napisano: 09.10.2017 07:43:48
Poratuje mnie ktoś informacją do kiedy na kaski odsyłamy papiery tzn. kiedy sms-y były?
0 0

joasiunia

#6413592 Napisano: 09.10.2017 07:48:55
Jak to jest z konkursami w serwisie Familie - jak w regulaminie jest podany dzień wytypowania zwycięzców, to tego dnia rozsyłają maile? Informują mailowo czy wiadomością w serwisie? A może w ogóle nie informują, tylko wysyłają nagrody (skoro w serwisie podaje się dane adresowe)? Brałam udział w ich konku pierwszy raz, stąd moje sto pytań... emotka
0 0

as32572

#6413603 Napisano: 09.10.2017 08:15:50
blanca napisał(a):

as32572 napisał(a):

blanca napisał(a):

https://www.inmom...bsurvey/2/execute#/1

Też nie działa...

A tak?http://tesco.pl/ocenzakupy/

Dzięki wielkie,poszło emotka
0 0

dwaburekoty

#6413608 Napisano: 09.10.2017 08:35:31
joasiunia napisał(a):

Jak to jest z konkursami w serwisie Familie - jak w regulaminie jest podany dzień wytypowania zwycięzców, to tego dnia rozsyłają maile? Informują mailowo czy wiadomością w serwisie? A może w ogóle nie informują, tylko wysyłają nagrody (skoro w serwisie podaje się dane adresowe)? Brałam udział w ich konku pierwszy raz, stąd moje sto pytań...

Podajesz dane w formularzu rejestracyjnym. Nie ma żadnej informacji mailowej. Po prostu informują na stronie (nie mają żadnych opóźnień), a najczęściej następnego dnia masz już kuriera przed domem. Działają bardzo sprawnie. Wygrałam u nich dwa razy i absolutnie nie mam się do czego doczepić (no może do tego, że jeśli odpowiedzi są wpisywane na forum, to w dniu ogłoszenia wyników blokują je tak, że nie masz szans zobaczyć jaka odpowiedź wygrała).
1 joasiunia 0

violka88

#6413614 Napisano: 09.10.2017 08:48:34
andii napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Poratuje mnie ktoś informacją do kiedy na kaski odsyłamy papiery tzn. kiedy sms-y były?

hello, w czwartek były smsy emotka

ja też dopiero dziś odsyłam emotka
0 0

Agnes

#6413618 Napisano: 09.10.2017 08:52:17
dwaburekoty napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Jak to jest z konkursami w serwisie Familie - jak w regulaminie jest podany dzień wytypowania zwycięzców, to tego dnia rozsyłają maile? Informują mailowo czy wiadomością w serwisie? A może w ogóle nie informują, tylko wysyłają nagrody (skoro w serwisie podaje się dane adresowe)? Brałam udział w ich konku pierwszy raz, stąd moje sto pytań...

Podajesz dane w formularzu rejestracyjnym. Nie ma żadnej informacji mailowej. Po prostu informują na stronie (nie mają żadnych opóźnień), a najczęściej następnego dnia masz już kuriera przed domem. Działają bardzo sprawnie. Wygrałam u nich dwa razy i absolutnie nie mam się do czego doczepić (no może do tego, że jeśli odpowiedzi są wpisywane na forum, to w dniu ogłoszenia wyników blokują je tak, że nie masz szans zobaczyć jaka odpowiedź wygrała).

dokładnie wygrałam kilka razy i nie zdążyłam sprawdzić wyników a nagrodę miałam już w domu
0 0

picola

#6413640 Napisano: 09.10.2017 09:37:30
Możecie odesłać paragon na konkurs Danio w Biedronce? Ciągle pojawia się komunikat, że zły format załącznika, jednak na pewno mam dobry, bo próbowałam już załączyć dokument w jpg, pdf i nawet w doc, tak jak jest podane w formularzu. Macie jakąś radę?
0 0

nelunia

#6413644 Napisano: 09.10.2017 09:44:55
Otrzymałam maile z Inpostu, że coś zostanie dostarczone od SMILE Joanna Marcinek, nie mam pojęcia co to może być. Może ktoś ma jakąś koncepcję emotka
0 0

Gość: rogalino

#6413647 Napisano: 09.10.2017 09:53:37
nelunia napisał(a):

Otrzymałam maile z Inpostu, że coś zostanie dostarczone od SMILE Joanna Marcinek, nie mam pojęcia co to może być. Może ktoś ma jakąś koncepcję emotka

drony z desperadosa emotka
0 0

nelunia

#6413648 Napisano: 09.10.2017 09:56:05
rogalino napisał(a):

nelunia napisał(a):

Chętnie przygarnę emotka  bo nie wygrałam emotka czyżby piwko? 
0 0

Gość: rogalino

#6413650 Napisano: 09.10.2017 09:57:53
nelunia napisał(a):

rogalino napisał(a):

nelunia napisał(a):

Chętnie przygarnę emotka  bo nie wygrałam emotka czyżby piwko? 

wszystko możliwe u mnie od nich podochodziły tylko drony, więc może piwko już też zaczynają wysyłać
1 nelunia 0