Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

magdal14

#6434858 Napisano: 29.11.2017 19:55:33
pioge7 napisał(a):

omuzu napisał(a):

magdal14 napisał(a):

Mam odpowiedź od organizatora:
Dzień dobry,
Dziękuję za przesłanie informacji. Zgłoszenie od Pana nie dotarło do naszej bazy. Prosimy o ponowną próbę. Jeżeli nie
otrzymałby Pan ponownie potwierdzenia, to proszę o przesłanie zgłoszenia
mailem. Zostanie ono dołączone do puli zwycięzców.
Pozdrawiam,
Koordynator Konkursu

od razu do puli zwycięzców ??? emotka

Miałem pisać to samo emotka  to masz dobrze. Juz wiesz że będziesz w puli zwycięców... a my musimy się obejść pulą zgłoszonych emotka  

kurcze nie doczytałam i wysłałam przez formularz (teraz poszło(  emotka , no cóż pula zwycięzców jest wolna emotka
0 0

pablo75

#6434860 Napisano: 29.11.2017 19:58:56
pioge7 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

magisterek napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Bony z Żabki z konkursu Graj z Lay’s przesłane na e-mail. Do realizacji potrzebny jest wydruk czy z tel jest możliwość  płatności w sklepie. Orientuje sie ktoś?

Kody trzeba wydrukować, bo jakiś ślad w kasie musi być, ale najpierw musisz odpisać na emaila z bonami, że je otrzymałaś wtedy je Pani Magda aktywuje emotka

Aktywowane już mam emotka  ale jeszcze nie wydrukowane. 
Dzieki za wiadomość 

Jak wykorzystasz to napisz czy nie robią problemów i czy nie patrzą jak na kosmitę... bo ja sie trochę obawiam z nim iść do mojej żabki gdzie ok. 50/55 letnia pani dziwi się że ja chcę paragon za zakupione produkty... podejrzewam że tak samo się będzie dziwić jak przyjdę z tym bonem emotka  

Zdziwienie będzie ogromne przy płaceniu,ja już swoje wydrukowałem emotka
0 0

pioge7

#6434889 Napisano: 29.11.2017 21:02:00
pablo75 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

magisterek napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Bony z Żabki z konkursu Graj z Lay’s przesłane na e-mail. Do realizacji potrzebny jest wydruk czy z tel jest możliwość  płatności w sklepie. Orientuje sie ktoś?

Kody trzeba wydrukować, bo jakiś ślad w kasie musi być, ale najpierw musisz odpisać na emaila z bonami, że je otrzymałaś wtedy je Pani Magda aktywuje emotka

Dzieki za wiadomość 

Jak wykorzystasz to napisz czy nie robią problemów i czy nie patrzą jak na kosmitę... bo ja sie trochę obawiam z nim iść do mojej żabki gdzie ok. 50/55 letnia pani dziwi się że ja chcę paragon za zakupione produkty... podejrzewam że tak samo się będzie dziwić jak przyjdę z tym bonem emotka  

Ja. Będę jutro drukować. Ciekawe jak pójdą zakupy emotka  
0 0

ilona162

#6434901 Napisano: 29.11.2017 21:26:37
A ja nie dostałam zwrotki z bonbowej promocji w intermarche.. Co zrobić? emotka
Edit: skrocilam o połowę i przeszło, chociaż wg regulaminu dopuszczaja 400 znaków
0 0

iwona0103

#6434932 Napisano: 29.11.2017 22:05:17
Czy ktoś z Was zwracał jakiś produkt po testach w TRND? Jaki adres podać kurierowi?
0 0

stokrotka238

#6434942 Napisano: 29.11.2017 22:17:52
Czy ktoś słyszał, żeby ktoś wygrał w promocji Luksja zniknał kolor? Bo nie przyuważyłam żeby ktoś się chwalił? Pewnie ściema z tymi promocyjnymi opakowaniami. Bo kto to sprawdzi... emotka
0 0

ninusia2

#6434951 Napisano: 29.11.2017 22:36:59
czy ktoś może nie otrzymał na maila potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia  w konkursie Jesienna Mobilizacja
-czy tylko do mnie nie doszło.Poprzednie  sprzed kilku dni przyszło
zaraz po wysłaniu zgłoszenia
0 0

Gość: mariolakal

#6434955 Napisano: 29.11.2017 22:43:01
stokrotka238 napisał(a):

Czy ktoś słyszał, żeby ktoś wygrał w promocji Luksja zniknał kolor? Bo nie przyuważyłam żeby ktoś się chwalił? Pewnie ściema z tymi promocyjnymi opakowaniami. Bo kto to sprawdzi... emotka

Właśnie pół godziny temu otworzyłam luksję zakupioną dawno temu i okazała się przezroczysta...  emotka  Co prawda tylko nagroda gwarantowana: zestaw kosmetyków, ale zawsze coś...  emotka
1 kkbt 0

xpac

#6434962 Napisano: 29.11.2017 22:48:29
mariolakal napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Właśnie pół godziny temu otworzyłam luksję zakupioną dawno temu i okazała się przezroczysta...  emotka  Co prawda tylko nagroda gwarantowana: zestaw kosmetyków, ale zawsze coś...  emotka

Nie wiem gdzie znalazłyście te promocyjne opakowania, ale ja od 3 dni na nie poluje i nigdzie nie ma ! Rossman, Natura, Stokrotka, Biedronka, lokalny.... masakra jakaś !
0 0

rogaliczek

#6434965 Napisano: 29.11.2017 22:52:54
pioge7 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

magisterek napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Dzieki za wiadomość 

Ja już dzisiaj jeden bon wykorzystałam,oczywiście był kłopot bo nie wiedzieli o co chodzi. Czekałam aż przyjechała kierowniczka i podczas płacenia bonem wyskakiwał zły kod i okazało się ze skanowanie kodu kreskowego nic nie daje a po wprowadzeniu kodu ręcznie kodu poszło emotka  
0 0

#6434966 Napisano: 29.11.2017 22:53:45
xpac napisał(a):

mariolakal napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Nie wiem gdzie znalazłyście te promocyjne opakowania, ale ja od 3 dni na nie poluje i nigdzie nie ma ! Rossman, Natura, Stokrotka, Biedronka, lokalny.... masakra jakaś !

Kupiłam w Rossmannie, ale wieki temu i nie chciało mi się sprawdzić... Ostatnio nie widziałam nigdzie tych promocyjnych chociaż przyznam, że nie szukałam... 
0 0

#6434969 Napisano: 29.11.2017 22:58:56
rogaliczek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

magisterek napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Dzieki za wiadomość 

Ja już dzisiaj jeden bon wykorzystałam,oczywiście był kłopot bo nie wiedzieli o co chodzi. Czekałam aż przyjechała kierowniczka i podczas płacenia bonem wyskakiwał zły kod i okazało się ze skanowanie kodu kreskowego nic nie daje a po wprowadzeniu kodu ręcznie kodu poszło emotka  

U mnie nawet Pani nie próbowała go "użyć" tylko stwierdziła, że papierosów ani piwa /oraz innego alkoholu/ nie można kupić za ten bon... Zapłąciłam więc gotówką... Wychodząc ze sklepu spotkałam kierowniczkę, która mnie zna i powiedziałam o problemie... Miła Pani stwierdziłą, że to ja miałam rację i obiecała dać "instrukcję" personelowi... 
0 0

rogaliczek

#6434970 Napisano: 29.11.2017 23:02:19
mariolakal napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

magisterek napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Dzieki za wiadomość 

U mnie nawet Pani nie próbowała go "użyć" tylko stwierdziła, że papierosów ani piwa /oraz innego alkoholu/ nie można kupić za ten bon... Zapłąciłam więc gotówką... Wychodząc ze sklepu spotkałam kierowniczkę, która mnie zna i powiedziałam o problemie... Miła Pani stwierdziłą, że to ja miałam rację i obiecała dać "instrukcję" personelowi... 

Przy mnie kierowniczka pokazywała jakies pisemko z info ze będą nowe bony towarowe od Avanti emotka  co prawda zeszło się pół godz ale myślę na następnym razem pojdzie szybko.
1 pablo75 0

monnikk

#6434974 Napisano: 29.11.2017 23:12:37
xpac napisał(a):

Ja widziałam w Rossmanie. Dwie sztuki, jakiś miesiąc temu. Później już nie było. Wcześniej zresztą też nie widziałam.
0 0

shell

#6434976 Napisano: 29.11.2017 23:19:31
ninusia2 napisał(a):

czy ktoś może nie otrzymał na maila potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia  w konkursie Jesienna Mobilizacja
-czy tylko do mnie nie doszło.Poprzednie  sprzed kilku dni przyszło
zaraz po wysłaniu zgłoszenia

ja wysyłałam drugi raz na siebie dzisiaj i też mam tym razem brak maila
0 0

pioge7

#6435001 Napisano: 30.11.2017 06:30:06
rogaliczek napisał(a):

Ja już dzisiaj jeden bon wykorzystałam,oczywiście był kłopot bo nie wiedzieli o co chodzi. Czekałam aż przyjechała kierowniczka i podczas płacenia bonem wyskakiwał zły kod i okazało się ze skanowanie kodu kreskowego nic nie daje a po wprowadzeniu kodu ręcznie kodu poszło  

Czyli standardowo ... mogliśmy się spodziewać emotka  że nic nie wiedzą. 
0 0

edytka301

#6435021 Napisano: 30.11.2017 08:33:52
pioge7 napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

Ja już dzisiaj jeden bon wykorzystałam,oczywiście był kłopot bo nie wiedzieli o co chodzi. Czekałam aż przyjechała kierowniczka i podczas płacenia bonem wyskakiwał zły kod i okazało się ze skanowanie kodu kreskowego nic nie daje a po wprowadzeniu kodu ręcznie kodu poszło  

Czyli standardowo ... mogliśmy się spodziewać emotka  że nic nie wiedzą. 

Ja dziś płaciłam w małej, "wiejskiej" Żabce, kod wydrukowany na starej drukarce, tusz czarny, nie kolorowy i zeskanowalo się pięknie, za pierwszym razem, żadnych problemów  emotka

Gość: sloikzcukrem

#6435026 Napisano: 30.11.2017 08:47:32
skonczylo mi się wczoraj mleczko do czyszczenia łazienek:) Jest jakiś konkurs obecnie?
0 0

tomusczar

#6435027 Napisano: 30.11.2017 08:50:59
Czy ktoś może mi powiedzieć jak wygrać w desperados wczoraj ponad 3 godziny w aplikacji i zero nagród. Jak ich szukać gdzie one są ?
0 0

defed

#6435029 Napisano: 30.11.2017 09:00:30
edytka301 napisał(a):

Ja dziś płaciłam w małej, "wiejskiej" Żabce, kod wydrukowany na starej drukarce, tusz czarny, nie kolorowy i zeskanowalo się pięknie, za pierwszym razem, żadnych problemów 

Czy jest jakiś limit ilości bonów na jedną transakcję? Na jaką łączną kwotę robiliście zakupy za bony? Robię właśnie listę zakupową i zaraz idę do Freshmarketu przetrzeć szlak drukowanych bonów... emotka
1 pioge7 0