Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Claudia77

#6450077 Napisano: 08.01.2018 12:41:10
izkak napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Ja wyslalam zgloszenie przez koputer, na fanpage Belvity kliknelam wyslij wiadomosc i zaczela sie "rozmowa" z botem, najpierw kliknelam rozpocznij, pozniej ze biore udzial w konkursie, pozniej wyslalam tekst (napisali, ze za dlugoi, chociaz byl ok, skrocilam o kilka znakow), pozniej nr paragonu i nr systemowy, akceptacja regulaminow i podziekowanie za udzial w konkursie.

Nie wiem z czego to wynika, ze u was sie to nie pojawilo - ten bot...

A czy miałaś już jakąś konwersację z Belvitą? Czy była to Twoja pierwsza wiadomość do nich? Ja miałam już wcześniejsze wiadomości z poprzednich konkursów i mi się bot z przyciskiem "weź udział" nie wyświetlił na komputerze  emotka   Dopiero po zalogowaniu się w aplikacji na telefonie wyświetliło mi się info z konkursem.

bo jak już wcześniej wysyłałaś wiadomości, to niestety to się nie pojawia, bo jest na górze strony, jak wchodzisz na msg to od razu jesteś na samym dole konwersacji, więc trzeba przewinać do góry 
1 izkak 0

jokan

#6450078 Napisano: 08.01.2018 12:42:04
madzia1-s napisał(a):

izkak napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Ja wyslalam zgloszenie przez koputer, na fanpage Belvity kliknelam wyslij wiadomosc i zaczela sie "rozmowa" z botem, najpierw kliknelam rozpocznij, pozniej ze biore udzial w konkursie, pozniej wyslalam tekst (napisali, ze za dlugoi, chociaz byl ok, skrocilam o kilka znakow), pozniej nr paragonu i nr systemowy, akceptacja regulaminow i podziekowanie za udzial w konkursie.

Nie wiem z czego to wynika, ze u was sie to nie pojawilo - ten bot...

A czy miałaś już jakąś konwersację z Belvitą? Czy była to Twoja pierwsza wiadomość do nich? Ja miałam już wcześniejsze wiadomości z poprzednich konkursów i mi się bot z przyciskiem "weź udział" nie wyświetlił na komputerze  emotka   Dopiero po zalogowaniu się w aplikacji na telefonie wyświetliło mi się info z konkursem.

Faktycznie moze to z tego wynikac, nie to byla moja pierwsza rozmowa z nimi emotka

moja tez nie byla pierwsza....bo im wczesniej wygarnelam za poprzedni konkurs ha ha....juz widze jak wygram emotka
0 0

jokan

#6450079 Napisano: 08.01.2018 12:43:22
cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

a ja sobie w Wordzie przygotowałam, potem tylko skopiowałam i nie widziałam tego menu rozwijanego....

A nie przyszła Ci zwrotka, że odpowiedź za długa... ?

nie, bo to nie bylo botem wysylane, tylko zwykla wiadomoscia
0 0

cherry_coke

#6450081 Napisano: 08.01.2018 12:45:48
jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

a ja sobie w Wordzie przygotowałam, potem tylko skopiowałam i nie widziałam tego menu rozwijanego....

Czyli ktoś to kiepsko obmyślił... 
0 0

jokan

#6450084 Napisano: 08.01.2018 12:49:13
cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

Czyli ktoś to kiepsko obmyślił... 

moze tak faktycznie jest, ze jak ktos pierwszy raz wysylal do nich wiadomosc, to od razu mial bota, a ci inni mieli do wyboru zwykla wiadomosc i bota, ale dopiero pozniej sie pokapowali ze tak jest...
0 0

jokan

#6450087 Napisano: 08.01.2018 12:53:43
odpowiedz z Belvity z FB: emotka

Witamy. Joanno, aby zgłoszenie zostało zatwierdzone, musisz przejść wszystkie wymagane kroki. Wszystkie informacje znajdziesz w dostępnym regulaminie

{w regulaminie nie ma nic o botach, ze trzeba cos kliknac, wejsc, etc.)
0 0

izkak

#6450090 Napisano: 08.01.2018 12:59:13
jokan napisał(a):

Witamy. Joanno, aby zgłoszenie zostało zatwierdzone, musisz przejść wszystkie wymagane kroki. Wszystkie informacje znajdziesz w dostępnym regulaminie

W regulaminie jest mowa o wysłaniu w prywatnej wiadomości odpowiedzi konkursowej (max 200 znaków), adresu e-mail, numeru paragonu i kasy oraz akceptacji regulaminu/wyrażeniu zgodny na przetwarzanie danych. Nie ma informacji o bocie, więc w teorii zgłoszenia z tymi danymi powinny być brane pod uwagę. Niestety w praktyce różnie to bywa i obawiam się, że nasze zgłoszenia wysłane jako zwykłe wiadomości zostaną po prostu zignorowane... 
0 0

jokan

#6450092 Napisano: 08.01.2018 13:01:33
izkak napisał(a):

jokan napisał(a):

W regulaminie jest mowa o wysłaniu w prywatnej wiadomości odpowiedzi konkursowej (max 200 znaków), adresu e-mail, numeru paragonu i kasy oraz akceptacji regulaminu/wyrażeniu zgodny na przetwarzanie danych. Nie ma informacji o bocie, więc w teorii zgłoszenia z tymi danymi powinny być brane pod uwagę. Niestety w praktyce różnie to bywa i obawiam się, że nasze zgłoszenia wysłane jako zwykłe wiadomości zostaną po prostu zignorowane... 

trudno powiedziec, bo ktos z belvity robi dobra mine do zlej gry...piszac takie bzdury....nie takiej odpowiedzi oczekiwalam, moje zgloszenie jest zgodne z regulaminem (podalam wszystko co potrzeba), jedynie nie wyslalam przez bota, tylko jako zwykla wiadomosc FB
1 izkak 0

alicie2570

#6450101 Napisano: 08.01.2018 13:12:31
jak to bylo z heinekami za zyczenia w tym samym dniu byla dostawa co dla mnie i przyjaciela???
emotka bo ja dostalam tydzien temu a on jeszcze nie , 
0 0

monisss

#6450107 Napisano: 08.01.2018 13:17:49
alicie2570 napisał(a):

jak to bylo z heinekami za zyczenia w tym samym dniu byla dostawa co dla mnie i przyjaciela???

my tez dostalismy 1 pake a drugiej od ponad tygodnia nie ma
0 0

alicie2570

#6450111 Napisano: 08.01.2018 13:20:23
monisss napisał(a):

alicie2570 napisał(a):

achaemotka    szkoda to czekamy
0 0

masza

#6450118 Napisano: 08.01.2018 13:40:46
Po co w kinder promocyjne opakowanie , jak wpisujemy nr paragonu? Trzeba je  zachować?
0 0

tonyclayton

#6450120 Napisano: 08.01.2018 13:46:40
Tez mialem jedna a druga "zaginela" choc wczesniej przychodzily parami, napisalem maila do org. i zguba dotarla nastepnego dnia do adresata.
0 0

venix

#6450135 Napisano: 08.01.2018 14:07:30
glena napisał(a):

petunija1 napisał(a):

glena napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Ktoś wygrał za zgłoszenie mailem z ASTRY bon lub produkty?
Bez podawania w mailu oczywiście telefonu... emotka

W informują z 5 stycznia było info o mailach z astry, ale nie wiem, czy bony czy produkty

Wiem,że jedna osoba na forum pochwaliła się wygranymi głośnikami i tylko tyle...

jest też wpis w MDW o słuchawkach i w INFORMUJĄ o bonie (w informują chyba 3 osoby 5 pisały, że ASTRA dzwoni/wysyła maile) - no i dzisiaj dalej dzwonią

I ja mam słuchawki.  Odpowiedź wysłałam @ , podałam nr tel. , poinformowali mnie @ w zeszły pt 
0 0

kalmia86

#6450138 Napisano: 08.01.2018 14:11:38
Kto dziś gra o pralę z Surfem? emotka
0 0

ilona162

#6450149 Napisano: 08.01.2018 14:43:38
Ktoś jeszcze nie może wprowadzić maila w loterii Kinder?
0 0

maa

#6450150 Napisano: 08.01.2018 14:45:23
kalmia86 napisał(a):

Kto dziś gra o pralę z Surfem? emotka

pewnie wszyscy w końcu dzisiaj ostatni dzień konkursu
0 0

Gość: poprostuanette

#6450159 Napisano: 08.01.2018 15:02:34
izkak napisał(a):

jokan napisał(a):

napisali mi na prv że neistety zgłsozenie nie ejst wazne emotka
0 0

ikropka

#6450172 Napisano: 08.01.2018 15:17:43
monisss napisał(a):

alicie2570 napisał(a):

u nas przyjaciel dostał 2 dni później
0 0

Gość: poprostuanette

#6450173 Napisano: 08.01.2018 15:18:08
OP jakim formularzu piszą w mailu odnosnie konkrusu delecta?

W reg nie ma ani oswiadzcenai ani formularza./ w mailu tez
0 0