Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pioge7

#6453410 Napisano: 17.01.2018 11:09:59
toka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No i mam.... w końcu po ponad chyba miesiącu mam odpowiedz od wakacje z Orange emotka  

Dzień dobry,

regulamin konkursu „Wakacje z Orange 4” nie zawiera przyrzeczenia zasilenia konta głównego, natomiast uwzględniając interes klienta i wychodząc naprzeciw Pana oczekiwaniom w dniu 16.01.2018 zrealizowaliśmy doładowanie konta głównego numeru na kwotę 30 PLN.

Pisał ktoś im Jeszcze coś ?

Ja dostałam taką  samą odpowiedź.. nawet zapomnialam ze pisałam. Tylko jeden numer doladowali.. emotka

Ja tylko o jednen pisałem, o drugim nie wspomniałem. Wiec nie będę już pisać bo to chyba już po terminie reklamacji jest ...

może napisz na facebooku orange że nierówno traktują klientów bo jednym dają na konto promocyjne i zaraz zabierają niewykorzystane,a innym na główne

Tylko ze na główne dalej po reklamacji... a do Orange i Orange na Facebooku już pisałem po kilka razy. Zawsze odsyłali do blue media. 
0 0

toka

#6453412 Napisano: 17.01.2018 11:13:09
pioge7 napisał(a):

toka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No i mam.... w końcu po ponad chyba miesiącu mam odpowiedz od wakacje z Orange emotka  

Dzień dobry,

regulamin konkursu „Wakacje z Orange 4” nie zawiera przyrzeczenia zasilenia konta głównego, natomiast uwzględniając interes klienta i wychodząc naprzeciw Pana oczekiwaniom w dniu 16.01.2018 zrealizowaliśmy doładowanie konta głównego numeru na kwotę 30 PLN.

Ja dostałam taką  samą odpowiedź.. nawet zapomnialam ze pisałam. Tylko jeden numer doladowali.. emotka

Ja tylko o jednen pisałem, o drugim nie wspomniałem. Wiec nie będę już pisać bo to chyba już po terminie reklamacji jest ...

może napisz na facebooku orange że nierówno traktują klientów bo jednym dają na konto promocyjne i zaraz zabierają niewykorzystane,a innym na główne

Tylko ze na główne dalej po reklamacji... a do Orange i Orange na Facebooku już pisałem po kilka razy. Zawsze odsyłali do blue media. 

jak wygrywałam doładowania w poprzednich edycjach Wakacji z Orange to zawsze dawali na konto główne.Nie wiem skąd w tym roku wymyślili taką teorie.Moim zdaniem to orange jest sponsorem nagród więc oni powinni być zainteresowani tematem i dbać o zadowolenie klientów
0 0

pioge7

#6453413 Napisano: 17.01.2018 11:19:40
toka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

toka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dzień dobry,

jak wygrywałam doładowania w poprzednich edycjach Wakacji z Orange to zawsze dawali na konto główne.Nie wiem skąd w tym roku wymyślili taką teorie.Moim zdaniem to orange jest sponsorem nagród więc oni powinni być zainteresowani tematem i dbać o zadowolenie klientów

Niestety ale odsyłają tylko do bluemedia... oni nic nie robią w związku z tym
0 0

zonka78

#6453414 Napisano: 17.01.2018 11:19:40
Mam problem z paragonem. Mianowicie był nieczytelny i poprosiłam o poprawienie go. Dostałam wydrukowany z drukarki na dużej kartce, ten z kasy jest dopięty do tego. Ale numer paragonu jest inny od tego na karce. Który numer powinnam teraz podać w zgłoszeniu? emotka pomożecie?
0 0

edzia21

#6453415 Napisano: 17.01.2018 11:23:19
zonka78 napisał(a):

Mam problem z paragonem. Mianowicie był nieczytelny i poprosiłam o poprawienie go. Dostałam wydrukowany z drukarki na dużej kartce, ten z kasy jest dopięty do tego. Ale numer paragonu jest inny od tego na karce. Który numer powinnam teraz podać w zgłoszeniu? emotka pomożecie?

ten z oryginalnego paragonu
0 0

zonka78

#6453416 Napisano: 17.01.2018 11:26:48
edzia21 napisał(a):

zonka78 napisał(a):

ten z oryginalnego paragonu

dziękiemotka
0 0

rozinio

#6453417 Napisano: 17.01.2018 11:31:47
Pytanie laika ale serio nie mogę znaleźć nigdzie odpowiedzi, a już raz źle wpisałam w konkursie Śniadaniowej (Dzięki Bogu wybaczyli:P). Który numer na paragonie z Biedry to "numer dowodu zakupu". Czy to jest ten 6-cyfrowy numer na górze paragonu (w tej samej linijce co data zakupu)? Linijkę pod NIPem? Czy coś innego?

0 0

masza

#6453419 Napisano: 17.01.2018 11:39:06
rozinio napisał(a):

Pytanie laika ale serio nie mogę znaleźć nigdzie odpowiedzi, a już raz źle wpisałam w konkursie Śniadaniowej (Dzięki Bogu wybaczyli:P). Który numer na paragonie z Biedry to "numer dowodu zakupu". Czy to jest ten 6-cyfrowy numer na górze paragonu (w tej samej linijce co data zakupu)? Linijkę pod NIPem? Czy coś innego?

Naprzeciw  daty
1 rozinio 0

zonka78

#6453421 Napisano: 17.01.2018 11:39:47
rozinio napisał(a):

zgadza się, to ten numer
1 rozinio 0

violka88

#6453452 Napisano: 17.01.2018 12:40:45
czy już wszystkie maile z belvite (2 etap)  do laureatów wysłali- czy robię to na raty?
bo nic nie dostałam- to znaczy że nie wygrałam??emotka
0 0

wesola

#6453454 Napisano: 17.01.2018 12:44:19
violka88 napisał(a):

czy już wszystkie maile z belvite (2 etap)  do laureatów wysłali- czy robię to na raty?
bo nic nie dostałam- to znaczy że nie wygrałam?? emotka

chyba tak, już poinformowali też rezerwę emotka
0 0

biokoo

#6453455 Napisano: 17.01.2018 12:50:18
wesola napisał(a):

violka88 napisał(a):

a glowna kiedy z tego etapu?
0 0

kreatia

#6453456 Napisano: 17.01.2018 12:52:06
biokoo napisał(a):

wesola napisał(a):

violka88 napisał(a):

info z maila:
Zostałeś również Kandydatem do Nagrody Głównej w Finale nr 1 tj. 19.01.2018 r. Bądź tego dnia dostępny telefonicznie od godziny 7.00-17.00, tego dnia, w trakcie rozmowy telefonicznej przekazywana będzie informacja o zwycięskiej Pracy Konkursowej, która wygrała Nagrodę Główną, z zastrzeżeniem, iż  rozmowa telefoniczna oraz emisja rozmowy na antenie RMF FM jest warunkiem wygrania Nagrody Głównej.
0 0

madzia1-s

#6453458 Napisano: 17.01.2018 12:52:31
biokoo napisał(a):

wesola napisał(a):

violka88 napisał(a):

w piątek 
0 0

biokoo

#6453460 Napisano: 17.01.2018 12:54:41
kreatia napisał(a):

biokoo napisał(a):

wesola napisał(a):

violka88 napisał(a):

info z maila:
Zostałeś również Kandydatem do Nagrody Głównej w Finale nr 1 tj. 19.01.2018 r. Bądź tego dnia dostępny telefonicznie od godziny 7.00-17.00, tego dnia, w trakcie rozmowy telefonicznej przekazywana będzie informacja o zwycięskiej Pracy Konkursowej, która wygrała Nagrodę Główną, z zastrzeżeniem, iż  rozmowa telefoniczna oraz emisja rozmowy na antenie RMF FM jest warunkiem wygrania Nagrody Głównej.

czyli pewnie osoby ktore nie wygraly walizek moga zapomniec o glownej emotka
0 0

kreatia

#6453461 Napisano: 17.01.2018 12:55:51
biokoo tak, ale to dość logiczne, no nie? emotka
1 biokoo 0

joan

#6453462 Napisano: 17.01.2018 12:56:54
biokoo napisał(a):

No tak, bo wysyłając zgłoszenie nie podajesz numeru telefonu, więc RMF może zadzwonić z główną nagrodą tylko do laureata walizki, gdyż ci odsyłają numer telefonu wraz z paragonem.

biokoo

#6453463 Napisano: 17.01.2018 12:59:12
joan napisał(a):

biokoo napisał(a):

No tak, bo wysyłając zgłoszenie nie podajesz numeru telefonu, więc RMF może zadzwonić z główną nagrodą tylko do laureata walizki, gdyż ci odsyłają numer telefonu wraz z paragonem.

no tak - zapomnialam ze rmf fm dzwoni emotka
0 0

Claudia77

#6453464 Napisano: 17.01.2018 13:01:57
ja już nie mam pomysłu na tą Belvitę, ani tak ani siak, co za lipa, a walizka tak by się przydała...coś, ktoś może pomoże, cóż oni chcą????
0 0

slonecznik1309

#6453465 Napisano: 17.01.2018 13:02:35
wiesia30 napisał(a):

warcik napisał(a):

Czy wszyscy dostali dzisiaj bony z Leclerca?

ja dostałam oba

ja jeszcze czekam
0 0