Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lowmacp

#6456758 Napisano: 26.01.2018 17:32:24
agakaz2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

picola napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

melissa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy na konkurs Fa w Carrefour, który kończy się 29 stycznia można kupić mydła w kostce czy też są wyłączone emotka Niestety, nie otwiera mi się regulamin.

Można:)

można tylko u mnie nie ma bu

z tego co kojarzę to chyba jesteś z Wrocka, a w Borku na Hallera pełno jest mydeł fa po 1,99 za sztukę. emotka

potwierdzam, dzisiaj wykupiłam połowę nakładu z półek  emotka

O ja cie A ja pojechałam do faktury A tam tylko żele,ale super do mycia chociaż tyle

Wy macie przynajmniej wybór sklepu, a w moim mini C4 nie ma nic z asortymentu Fa. Nie dość, że człowiek musi tam dojechać, to jeszcze wraca z niczym. Może komuś zbywa paragonówemotka ?
0 0

Gość: kasiaj110

#6456761 Napisano: 26.01.2018 17:40:36
Nie wiem czy podobne pytanie już padło ale ry.zyk fizyk emotka   - na konkurs 50 urodziny Kinder mam dwa paragony i tu zaczyna się małe ale emotka - nie pomyślałam żeby kupić na osobny paragon i mam na paragonie takie porządne tygodniowe zakupy w lidlu emotka  czyli dłuuugi paragon a tam gdzieś w środeczku  beuno . Czy mam jakoś zaznaczyć na paragonie ten produkt emotka  ?  Kupiłam przypadkowo całkiem nie konkursowo ale jak mam to szkoda zmarnować emotka    a co mi tam niech się w agencji dowiedzą ile zjemy i wypijemy emotka  może się zlitują że bieda w gospodarstwie i wpadnie jakaś nagroda emotka
0 0

jokan

#6456771 Napisano: 26.01.2018 18:40:51
lowmacp napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

picola napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

melissa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy na konkurs Fa w Carrefour, który kończy się 29 stycznia można kupić mydła w kostce czy też są wyłączone emotka Niestety, nie otwiera mi się regulamin.

Można:)

można tylko u mnie nie ma bu

z tego co kojarzę to chyba jesteś z Wrocka, a w Borku na Hallera pełno jest mydeł fa po 1,99 za sztukę. emotka

potwierdzam, dzisiaj wykupiłam połowę nakładu z półek  emotka

O ja cie A ja pojechałam do faktury A tam tylko żele,ale super do mycia chociaż tyle

Wy macie przynajmniej wybór sklepu, a w moim mini C4 nie ma nic z asortymentu Fa. Nie dość, że człowiek musi tam dojechać, to jeszcze wraca z niczym. Może komuś zbywa paragonów emotka ?

ja niestety nie ma nadmiaru paragonow.,  a do Carrefoura mam niestety tez b.daleko
1 lowmacp 0

paula9891

#6456822 Napisano: 26.01.2018 22:20:23
kasiaj110 napisał(a):

Nie wiem czy podobne pytanie już padło ale ry.zyk fizyk emotka   - na konkurs 50 urodziny Kinder mam dwa paragony i tu zaczyna się małe ale emotka - nie pomyślałam żeby kupić na osobny paragon i mam na paragonie takie porządne tygodniowe zakupy w lidlu emotka  czyli dłuuugi paragon a tam gdzieś w środeczku  beuno . Czy mam jakoś zaznaczyć na paragonie ten produkt emotka  ?  Kupiłam przypadkowo całkiem nie konkursowo ale jak mam to szkoda zmarnować emotka    a co mi tam niech się w agencji dowiedzą ile zjemy i wypijemy emotka  może się zlitują że bieda w gospodarstwie i wpadnie jakaś nagroda emotka

Też jeden taki długi puściłam, a co, niech szukają emotka  Rob jak uwazasz, ale ja wole nie naruszac paragonu.
0 0

jokan

#6456824 Napisano: 26.01.2018 22:33:10
paula9891 napisał(a):

kasiaj110 napisał(a):

Też jeden taki długi puściłam, a co, niech szukają  emotka  Rob jak uwazasz, ale ja wole nie naruszac paragonu.

ja czasem zaznaczam małą kropeczkę przy produkcie i nie mialam zadnego problemu jeszcze
2 nkba, andii 0

kukunamuniu

#6456825 Napisano: 26.01.2018 22:36:25
A jak to jest w końcu z tym Fa w C4? Regulamin mówi o każdym sklepie, a załącznik o wybranych. W razie "w" można pisać reklamacje i trzymać się regulaminu, że każdy sklep? emotka
0 0

darog

#6456831 Napisano: 26.01.2018 23:14:41
edzia21 napisał(a):

lowmacp napisał(a):

bajdeq napisał(a):

Mysia napisał(a):

opryszek95 napisał(a):

Właśnie zaczynam przygodę z konkursami. Kupiłam kilka produktów promocyjnych na jeden paragon i udalo się wygrac z tigerem. Musze wyslac oryginal paragonu a co jesli uda sie tez wygrac z innym produktem? Ktoś ma jakies rady?

Wyślij znaczek i poproś o odesłanie paragonu po weryfikacji, może się uda.

Smolar nie odsyła paragonów, chyba że rezygnujesz z nagrody emotka

Mi Smolar odesłał paragon bez problemu. Zadzwoniłam do nich wcześniej i upewniłam się, że jest to możliwe. Kazali tylko napisać na oświadczeniu laureata, żeby po weryfikacji odesłali oryginał.

Przy loteriach nie odsylaja. Inaczej jest w przypadku konkursow kreatywnych.

nie rozumiem różnicy: przy kreatywnych odsyłają, przy loterii nie..? mi nigdy żadnego nie odesłali.
0 0

edzia21

#6456840 Napisano: 26.01.2018 23:45:54
darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

lowmacp napisał(a):

bajdeq napisał(a):

Mysia napisał(a):

opryszek95 napisał(a):

Właśnie zaczynam przygodę z konkursami. Kupiłam kilka produktów promocyjnych na jeden paragon i udalo się wygrac z tigerem. Musze wyslac oryginal paragonu a co jesli uda sie tez wygrac z innym produktem? Ktoś ma jakies rady?

Mi Smolar odesłał paragon bez problemu. Zadzwoniłam do nich wcześniej i upewniłam się, że jest to możliwe. Kazali tylko napisać na oświadczeniu laureata, żeby po weryfikacji odesłali oryginał.

nie rozumiem różnicy: przy kreatywnych odsyłają, przy loterii nie..? mi nigdy żadnego nie odesłali.

Loteria rządzi się swoimi przepisami/rygorami prawnymi, a konkurs swoimi. Do tego dochodzi też "widzimisię" Smolara.
0 0

taalvikki

#6456843 Napisano: 26.01.2018 23:59:27
kukunamuniu napisał(a):

A jak to jest w końcu z tym Fa w C4? Regulamin mówi o każdym sklepie, a załącznik o wybranych. W razie "w" można pisać reklamacje i trzymać się regulaminu, że każdy sklep? emotka

hmm...

"Zakup promocyjny – każdy jednorazowy zakup minimum 2 (słownie: dwóch) dowolnychproduktów marki FA. Zakup promocyjny powinien być dokonany jednorazowo w dowolnym
sklepie konkursowym"

"Sklep konkursowy – dowolny sklep sieci Carrefour na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej,w którym można dokonać zakupu promocyjnego."

a zakupu konkursowego można dokonać w sklepach wymienionych w załączniku - bo inaczej po uj by był załącznik? ja tak to rozumiem. ale uj ich tam wie, bo dobra pętla się zrobiła. emotka
0 0

kukunamuniu

#6456845 Napisano: 27.01.2018 00:26:20
taalvikki napisał(a):

kukunamuniu napisał(a):

hmm...

"Zakup promocyjny – każdy jednorazowy zakup minimum 2 (słownie: dwóch) dowolnychproduktów marki FA. Zakup promocyjny powinien być dokonany jednorazowo w dowolnym
sklepie konkursowym"

"Sklep konkursowy – dowolny sklep sieci Carrefour na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej,w którym można dokonać zakupu promocyjnego."

a zakupu konkursowego można dokonać w sklepach wymienionych w załączniku - bo inaczej po uj by był załącznik? ja tak to rozumiem. ale uj ich tam wie, bo dobra pętla się zrobiła. emotka  

Czytałam regulamin. Dlatego wręcz ubóstwiam paradoksy typu "regulamin - dowolny" vs  "załącznik". emotka  
0 0

Gość: poprostuanette

#6456854 Napisano: 27.01.2018 08:30:19
kukunamuniu napisał(a):

taalvikki napisał(a):

kukunamuniu napisał(a):

hmm...

sklepie konkursowym"

Czytałam regulamin. Dlatego wręcz ubóstwiam paradoksy typu "regulamin - dowolny" vs  "załącznik". emotka  

dla mnie to znaczy tyle że każdy sklep gdzie są produkty FA... jeżeli są wybrane sklepy carrefour to w reg na dole jest tabelka ze sklepami biorącymi udział. Tutaj takiej tabelki nie ma emotka

dwaburekoty

#6456911 Napisano: 27.01.2018 13:17:38
jokan napisał(a):

ja czasem zaznaczam małą kropeczkę przy produkcie i nie mialam zadnego problemu jeszcze

Ja szanuję ich czas i robię wielką krechę zakreślaczem emotka . Też nie miałam żadnego problemu emotka

infatne

#6456927 Napisano: 27.01.2018 14:55:39
Kaufland Schwartzkoph - Czy Syoss tez bierze udział w tym konkursie czy oni są jakby osobną marką ? Bo robi ich ta firma ale nie ma tej nazwy na górze opakownia
0 0

@gnieszk@

#6456930 Napisano: 27.01.2018 15:08:25
infatne napisał(a):

Kaufland Schwartzkoph - Czy Syoss tez bierze udział w tym konkursie czy oni są jakby osobną marką ? Bo robi ich ta firma ale nie ma tej nazwy na górze opakownia

Moim zdaniem nie. Na produktach Schwarzkopf jest na górze opakowania powyższe logo. Producentem Syoss owszem jest Schwarzkopf & Henkel, tak jak jest producentem np. Fa czy wielu innych produktów.
1 infatne 0

edzia21

#6456931 Napisano: 27.01.2018 15:21:13
@gnieszk@ napisał(a):

infatne napisał(a):

Moim zdaniem nie. Na produktach Schwarzkopf jest na górze opakowania powyższe logo. Producentem Syoss owszem jest Schwarzkopf & Henkel, tak jak jest producentem np. Fa czy wielu innych produktów.

Syoss nie, ale glissKur tak emotka
1 darog 0

@gnieszk@

#6456934 Napisano: 27.01.2018 15:24:41
edzia21 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

infatne napisał(a):

Tak, na GlissKur jest logo Schwarzkopf.
0 0

benasia

#6456938 Napisano: 27.01.2018 15:43:23
@gnieszk@ napisał(a):

edzia21 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

infatne napisał(a):

Tak, na GlissKur jest logo Schwarzkopf.

dziewczyny czy za 1 dzień konkursu doszły wam zagubione zwrotki?
0 0

keraz123

#6456963 Napisano: 27.01.2018 18:49:49
Czy w Kinder mieliście problem z ilością znaków w tekście. Wszędzie mi pokazuje 985 ze spacjami i enterami a jak to wkleje w kinder to krzyczy że za długie
0 0

harnas

#6456964 Napisano: 27.01.2018 18:52:50
darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

lowmacp napisał(a):

bajdeq napisał(a):

Mysia napisał(a):

opryszek95 napisał(a):

przy kreatywnych też odsyłają i nie trzeba żadnego znaczka dawać - piszesz na ośw "proszę o odesłanie oryginału paragonu po weryfikacji" - bez problemu
0 0

Niebieska_Laguna

#6456996 Napisano: 27.01.2018 21:41:10
Czy ktoś płacił kartą podarunkową do TESCO z konkursy Tyskiego? Bo tam nie ma żadnego pinu, to wystarczy paskiem po terminalu przeciągnąć, czy daje się Pani do zeskanowania kod kreskowy? 
0 0