Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

slonko365

#6467389 Napisano: 26.02.2018 13:05:31
Mysia napisał(a):

monisss napisał(a):

rebelmen napisał(a):

bagietkoweniebo napisał(a):

W tym NicNac's jakas parodia. Wyslalam zgłoszenie 19/02 wieczorem, ale napisałam do nich bo mi się nie wyswietlalo żadne potwierdzenie wyslania. I powiedzieli mi, ze moja zgłoszenie bralo udział w rozstrzygnieciu już 19/02! Jakim cudem skoro wyniki były rano, a ja zgłoszenie wyslalam wieczorem??? Jakies błędy techniczne chyba mają

Co najmniej jest to dziwne, tura trwa do północy , a kolejnego dnia w poniedziałek już wyniki,w pierwszej turze było 900 zgłoszeń,to w kolejnych pewnie wiecej, Chyba ze szybko obrabiają emotka

ciekawe czy siedzą od północy i wybierają ?:D

A ja właśnie się zorientowałam, że nie kliknęłam w link na mailu, a wczoraj się skończył etap.. ciekawe czy moje zgłoszenie przepadnie czy zaliczy się do nowego etapu emotka

A ja nie dostałam potwierdzenia na maila. Chciałam hasło wpisać jeszcze raz (nie pokazywało, że już jest), ale z kolei pojawił się komunikat, że paragon już wykorzystany... A maila jak nie było tak nie ma...emotka
0 0

amastowa

#6467392 Napisano: 26.02.2018 13:11:31
nie przejmujcie się tym, ze na mail nie przychodzi potwierdzenie. ja miałam zgłoszenie w drugim etapie, też nie było potwierdzenia przez kilka dni. Dotarło dopiero w dniu wyników, a kilka minut po nim wiadomość o wygranej  emotka
0 0

apoccalipsa

#6467396 Napisano: 26.02.2018 13:16:43
amastowa napisał(a):

nie przejmujcie się tym, ze na mail nie przychodzi potwierdzenie. ja miałam zgłoszenie w drugim etapie, też nie było potwierdzenia przez kilka dni. Dotarło dopiero w dniu wyników, a kilka minut po nim wiadomość o wygranej  emotka

oni to przysyłają zwycięzcom, tuż przed publikacją wyników

shineoff

#6467398 Napisano: 26.02.2018 13:22:00
apoccalipsa napisał(a):

amastowa napisał(a):

Ja dostałam potwierdzenie od razu na @, a to było zaraz po dodaniu zgłoszenia bodajże w środę (czyli do wyników kilka dni jeszcze było).
0 0

apoccalipsa

#6467402 Napisano: 26.02.2018 13:24:37
shineoff napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

amastowa napisał(a):

Ja dostałam potwierdzenie od razu na @, a to było zaraz po dodaniu zgłoszenia bodajże w środę (czyli do wyników kilka dni jeszcze było).

tak, wiem
ale potem tuż przed wynikami przysyłają jeszcze raz, że zostało zatwierdzone czy coś w tym stylu
przynajmniej ja tak miałam 

marzanna

#6467403 Napisano: 26.02.2018 13:26:50
slonko365 napisał(a):

Mysia napisał(a):

monisss napisał(a):

rebelmen napisał(a):

bagietkoweniebo napisał(a):

W tym NicNac's jakas parodia. Wyslalam zgłoszenie 19/02 wieczorem, ale napisałam do nich bo mi się nie wyswietlalo żadne potwierdzenie wyslania. I powiedzieli mi, ze moja zgłoszenie bralo udział w rozstrzygnieciu już 19/02! Jakim cudem skoro wyniki były rano, a ja zgłoszenie wyslalam wieczorem??? Jakies błędy techniczne chyba mają

Co najmniej jest to dziwne, tura trwa do północy , a kolejnego dnia w poniedziałek już wyniki,w pierwszej turze było 900 zgłoszeń,to w kolejnych pewnie wiecej, Chyba ze szybko obrabiają emotka

ciekawe czy siedzą od północy i wybierają ?:D

A ja właśnie się zorientowałam, że nie kliknęłam w link na mailu, a wczoraj się skończył etap.. ciekawe czy moje zgłoszenie przepadnie czy zaliczy się do nowego etapu emotka

A ja nie dostałam potwierdzenia na maila. Chciałam hasło wpisać jeszcze raz (nie pokazywało, że już jest), ale z kolei pojawił się komunikat, że paragon już wykorzystany... A maila jak nie było tak nie ma... emotka

Ja wczoraj wysłałam zgłoszenie około 23-ej, natychmiast dostałam maila z potwierdzeniem i linkiem aktywacyjnym. Ale skoro wyniki mają być już dzisiaj, to mam wątpliwości, czy moje zgłoszenie zostanie przeczytane..... emotka
0 0

shineoff

#6467407 Napisano: 26.02.2018 13:39:01

Ja wczoraj wysłałam zgłoszenie około 23-ej, natychmiast dostałam maila z potwierdzeniem i linkiem aktywacyjnym. Ale skoro wyniki mają być już dzisiaj, to mam wątpliwości, czy moje zgłoszenie zostanie przeczytane..... emotka  

Ja to widzę tak: zgłoszenia czytane są na bieżąco i te lepsze są wrzucane do szuflady "potencjalni zwycięzcy", a gorsze odwalane. Z tejże szuflady dzisiaj wybiera się zgłoszenia najlepsze. Tzn gdybym pracowała w tej agencji reklamowej, to tak właśnie bym zrobiła, aby przeczytać każde zgłoszenie od razu, posortować je wstępnie i dzisiaj wybierać zwycięzców. Ale pewnie czytają co 20 zgłoszenie, bo mało ludzi podchodzi rzetelnie do swojej roboty - mówię to na podstawie doświadczeń i nie chodzi mi wyłącznie o agencje reklamowe, ale o wszystkie inne branże. Na zasadzie "jeśli możesz zrobić coś byle jak, to tak zrób, zaoszczędzisz czas".
0 0

asantesana

#6467435 Napisano: 26.02.2018 14:14:33
mahuska napisał(a):

Ten wpis w MDW - bon Kaufland to świeża sprawa, czy piątkowa? Dostał ktoś maila dzisiaj?

Podpinam się pod pytanie, jak mnie wkurzają takie wpisy, z których nic nie wynika....

slonko365

#6467437 Napisano: 26.02.2018 14:24:53
apoccalipsa napisał(a):

amastowa napisał(a):

No byłoby miło tak dostać potwierdzenie tuż przed info o wygranej  emotka  Ale fakt, że takie samo hasło wpisane do sprawdzenia jeszcze raz nie pokazywało się jako zgłoszone, jednak mnie ciut niepokoi, bo to może oznaczać, że po prostu nie mają go w systemie.
0 0

agakaz2

#6467444 Napisano: 26.02.2018 14:43:32
asantesana napisał(a):

mahuska napisał(a):

Ten wpis w MDW - bon Kaufland to świeża sprawa, czy piątkowa? Dostał ktoś maila dzisiaj?

Podpinam się pod pytanie, jak mnie wkurzają takie wpisy, z których nic nie wynika....

Wydaje mi się że piątkowy może wcześniej ktoś nie miał dostępu do forum  emotka
0 0

apoccalipsa

#6467447 Napisano: 26.02.2018 14:48:16
shineoff napisał(a):

Ja to widzę tak: zgłoszenia czytane są na bieżąco i te lepsze są wrzucane do szuflady "potencjalni zwycięzcy", a gorsze odwalane. Z tejże szuflady dzisiaj wybiera się zgłoszenia najlepsze. Tzn gdybym pracowała w tej agencji reklamowej, to tak właśnie bym zrobiła, aby przeczytać każde zgłoszenie od razu, posortować je wstępnie i dzisiaj wybierać zwycięzców. Ale pewnie czytają co 20 zgłoszenie, bo mało ludzi podchodzi rzetelnie do swojej roboty - mówię to na podstawie doświadczeń i nie chodzi mi wyłącznie o agencje reklamowe, ale o wszystkie inne branże. Na zasadzie "jeśli możesz zrobić coś byle jak, to tak zrób, zaoszczędzisz czas".

już są wyniki na stronie 
bez głównej jeszcze
0 0

shineoff

#6467449 Napisano: 26.02.2018 14:49:48
Nic Nac's nie ma opublikowanej nagrody głównej emotka Nie żebym liczyła na cokolwiek, ale czy to znaczy, że w tym etapie jej nie było, czy o co chodzi?
0 0

kalmia86

#6467454 Napisano: 26.02.2018 14:52:55
shineoff napisał(a):

o znaczy, że w tym etapie

"full panierka" jednym z wygrywających haseł... Serio?

chociaż w sumie o gustach się nie dyskutuje...
1 shineoff 0

stamp2

#6467458 Napisano: 26.02.2018 14:57:04
kalmia86 napisał(a):

shineoff napisał(a):

o znaczy, że w tym etapie

"full panierka" jednym z wygrywających haseł... Serio?

no pisałem wcześniej że czytają dokłądnie emotka i wybierają genialneemotka
ale tonaprawde fajne
0 0

apoccalipsa

#6467460 Napisano: 26.02.2018 15:01:02
jest już główna 
0 0

xpac

#6467463 Napisano: 26.02.2018 15:02:51
apoccalipsa napisał(a):

jest już główna 

"Mnie się podoba" emotka
1 joan 0

stamp2

#6467467 Napisano: 26.02.2018 15:05:42
to poprostu bomba pasuje idealnie do orzeszków,jak i do panierkigratulacje dla jury emotka emotka emotka

anialistopad

#6467470 Napisano: 26.02.2018 15:12:43
A byly @ z orzeszkow?
0 0

stamp2

#6467471 Napisano: 26.02.2018 15:14:37
xpac napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

jest już główna 

"Mnie się podoba" emotka

doopy nie urywa emotka choć nie jest złe.Ale główna za jedno słowo w haśle?emotka emotka
1 jokan 0

xpac

#6467477 Napisano: 26.02.2018 15:21:21
stamp2 napisał(a):

xpac napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

jest już główna 

"Mnie się podoba" emotka

doopy nie urywa emotka choć nie jest złe.Ale główna za jedno słowo w haśle? emotka emotka

czasami jedna drzazga w dooopie może nieźle zamieszać emotka