Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

warcik

#6470926 Napisano: 08.03.2018 00:49:29
Czy w konkursie Hebe #Goshgirl pojawia się jakiś komunikat po wysłaniu? U mnie tylko znika załącznik i strona wygląda tak samo,
0 0

kropka-82

#6470928 Napisano: 08.03.2018 02:15:17
Halszka napisał(a):

Zastanawia mnie, czy macie takie same spostrzeżenia jak ja.... emotka
Jeżeli konkurs organizuje dany sklep, to nagle znikają najtańsze produkty konkursowe!?
Dziś Biedronka - nagle nie ma np. szczoteczek colgate dla dzieci (3,99)- odwiedziałam 6 biedronek
nie tak dawno Carrefour - mydło w kostce Palmolive, nagle zniknęło z półek(!)

czy to możliwe, żeby Konkursowicze w pierwszych 2-uch dniach wykupili cały konkursowy asortyment? emotka

A może sklepy maja przykaz zdjąć tańszy produkt z półki..na czas konkursu?

Ja byłam dzisiaj w dwóch Biedronkach. Po pastach Colgate za 2,99zł został tylko pusty kartonik i cena na półce
0 0

Gość: mariolakal

#6470929 Napisano: 08.03.2018 02:22:39
kropka-82 napisał(a):

Halszka napisał(a):

Jeżeli konkurs organizuje dany sklep, to nagle znikają najtańsze produkty konkursowe!?
Dziś Biedronka - nagle nie ma np. szczoteczek colgate dla dzieci (3,99)- odwiedziałam 6 biedronek

czy to możliwe, żeby Konkursowicze w pierwszych 2-uch dniach wykupili cały konkursowy asortyment? emotka

Ja byłam dzisiaj w dwóch Biedronkach. Po pastach Colgate za 2,99zł został tylko pusty kartonik i cena na półce

U mnie nawet pustego kartonika nie było... Najtańszy produkt to żel za 5,99 zł. Nie wspominając już o produktach "E"...  Dziadostwo kompletne ! emotka  Na temat Żabki i ich bonów to już w ogóle nie chce mi się rozmawiać żeby mnie szlag nie trafił... emotka
1 kropka-82 0

kropka-82

#6470930 Napisano: 08.03.2018 02:30:37
mariolakal napisał(a):

kropka-82 napisał(a):

Halszka napisał(a):

U mnie nawet pustego kartonika nie było... Najtańszy produkt to żel za 5,99 zł. Nie wspominając już o produktach "E"...  Dziadostwo kompletne !  emotka  Na temat Żabki i ich bonów to już w ogóle nie chce mi się rozmawiać żeby mnie szlag nie trafił...  emotka

U mnie w Biedronce tylko jeden jedyny produkt E - proszek 6kg za 27,99zł, dla porównania w tej samej Biedronce proszek o niebo lepiej piorący Bryza 6,9kg za 26,99zł emotka
0 0

kkbt

#6470957 Napisano: 08.03.2018 09:26:17
Ja myślę, że takie pasty za 3-4zł to mugole nam wykupują. Natomiast z proszkami może być coś na rzeczy.
0 0

joasiunia

#6470974 Napisano: 08.03.2018 10:03:41
Mam pytanko o kody na crocsy - czy można je łączyć? emotka
0 0

zaczytana-pola

#6470975 Napisano: 08.03.2018 10:06:37
kkbt napisał(a):

Ja myślę, że takie pasty za 3-4zł to mugole nam wykupują. Natomiast z proszkami może być coś na rzeczy.

Proszki też mugole. Ostatnio na lokalnym forum kilka dziewczyn pytało, w których Biedronkach są jeszcze proszki. Dziewczyny niekonkursowe.
0 0

ewunia

#6470976 Napisano: 08.03.2018 10:08:52
joasiunia napisał(a):

Niestety, nie można.
0 0

joasiunia

#6470977 Napisano: 08.03.2018 10:11:48
ewunia napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Niestety, nie można.

Uuu... emotka Dzięki emotka
0 0

lager

#6470978 Napisano: 08.03.2018 10:20:25
Halszka napisał(a):

A ja nie wierze w takie przypadki podczas większości konkursów. Po 2 dniach od ich zakonczenia najtansze produkty wracają na półeczki. Nie mam porównania co do innych województw, gdzie indziej może faktycznie to łowcy gazetkowych promocji emotka
0 0

alita

#6470992 Napisano: 08.03.2018 10:48:34
lager napisał(a):

Halszka napisał(a):

A ja nie wierze w takie przypadki podczas większości konkursów. Po 2 dniach od ich zakonczenia najtansze produkty wracają na półeczki. Nie mam porównania co do innych województw, gdzie indziej może faktycznie to łowcy gazetkowych promocji emotka

Ja  zauważyłam, że zazwyczaj produkty promocyjne są w niższych, promocyjnych cenach, dlatego tak szybko znikają z półek. Kiedyś nie zdążyłam mamie powiedzieć o konkursie, a ona mówi, że pasta colgate jest po 3 zł w biedronce, więc kupiła trzy sztuki... na jeden paragon... :zbanowany:
0 0

iszhara

#6470995 Napisano: 08.03.2018 10:52:33
anialistopad napisał(a):

pioge7 napisał(a):

benasia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dostał już ktoś wyciąg clubcard Tesco? 

Ostatni dostalam jesienia a teraz widzialam ze punkty pobrali ale wyciagu ciagle brak

Czyli chyba nie wysyłali... ciekawe czemu się tak ociągają. Pobrali 15 stycznia chyba i do dziś zero... 

Pytałam po 5 marca wysla

Kupony i bony są już dostępne na kontach / aplikacjach. emotka
0 0

kamil17

#6470998 Napisano: 08.03.2018 10:56:36
odpisali komuś z tej loterii nescafe. czy jak kupiłem nescafe gold za 22 zł to mogę zaznaczyć i mieć 3 szanse? czy muszę mieć na paragonie jeszcze zwykłą nescafe? Pisałem do nich ale milczą :-/
0 0

benasia

#6471003 Napisano: 08.03.2018 11:09:38
kamil17 napisał(a):

odpisali komuś z tej loterii nescafe. czy jak kupiłem nescafe gold za 22 zł to mogę zaznaczyć i mieć 3 szanse? czy muszę mieć na paragonie jeszcze zwykłą nescafe? Pisałem do nich ale milczą :-/

Wg mnie zaznaczasz ze masz 3 szanse i bierzesz normalnie udzial. Bo warunki masz spelnione - kupiles Nescafe za min 10zl.
1 kamil17 0

estrelitta

#6471004 Napisano: 08.03.2018 11:10:03
kamil17 napisał(a):

odpisali komuś z tej loterii nescafe. czy jak kupiłem nescafe gold za 22 zł to mogę zaznaczyć i mieć 3 szanse? czy muszę mieć na paragonie jeszcze zwykłą nescafe? Pisałem do nich ale mil

Jak masz Gold to masz 3 szanse i nie musisz mieć innej na paragonie
1 kamil17 0

infatne

#6471016 Napisano: 08.03.2018 11:34:04
donia7 napisał(a):

infatne napisał(a):

kkbt napisał(a):

Czy za wygrane bony do Żabki (Lay's) można płacić rachunki?

Proponuje spojrzec do regulaminu bonow. Wydaje mi sie, ze nie.  Ogólnie w mojej zabce nawet na spozywke nie umieja tego bonu wbic wiec powodzenia emotka

ja nakupiłam takiego badziewia emotka  szkoda, ze nie można było alkoholu emotka

Można alkohol ja kupiłam właśnie alkohol emotka
0 0

cherry_coke

#6471019 Napisano: 08.03.2018 11:38:37
donia7 napisał(a):

infatne napisał(a):

donia7 napisał(a):

infatne napisał(a):

kkbt napisał(a):

Czy za wygrane bony do Żabki (Lay's) można płacić rachunki?

Proponuje spojrzec do regulaminu bonow. Wydaje mi sie, ze nie.  Ogólnie w mojej zabce nawet na spozywke nie umieja tego bonu wbic wiec powodzenia emotka

ja nakupiłam takiego badziewia emotka  szkoda, ze nie można było alkoholu emotka

Można alkohol ja kupiłam właśnie alkohol emotka

:O  ja miałam z tyłu naklejkę, że nie dotyczy alkoholu i papierosów o.O

Chyba każdy mówi o innych bonach emotka  Na te drukowane samemu można było alkohol. Mój jak to odkrył to biegusiem w środku nocy poleciał zrobić zapas Jagermeistera jakby co najmniej wojna się zbliżała emotka
0 0

cherry_coke

#6471024 Napisano: 08.03.2018 11:49:11
donia7 napisał(a):

Ja mówię o tych z Tyskiego od Advalue emotka
Wcześniej miałam bony, to nie nie było żadnej naklejki i właśnie alkohol kupiłam, a tutaj, niestety, była naklejka ;( 

Sądzę, że ktoś mówił wcześniej o tych innych z Lay'sów od Avanti. 
A nie szło naklejki odkleić emotka  
0 0

jorunn2010

#6471066 Napisano: 08.03.2018 13:11:28
Wygrał ktoś kiedyś w konkursie Opinello (z tyłu paragonu wielu sklepów), czy to konkurs-widmo? Jeśli już jest wygrana, to powiadamiają czy trzeba szukać na ich stronie?

edzia21

#6471085 Napisano: 08.03.2018 13:57:49
Czy wiadomo co z konkursem E w Biedrze i ze zwrotkami? Polowa konkursu za pasem...emotka
0 0