Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agakaz2

#6483630 Napisano: 21.04.2018 10:53:56
mia napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

marcin1411 napisał(a):

Ktoś wie kiedy kończy się pierwszy etap konkursu netto?

Mam zapisane że losowanie w poniedziałek ten jest

emotka

No co jeżeli losowanie jest 23.04 to logiczne że pierwszych etap jest do 22.04emotka
0 0

@gnieszk@

#6483633 Napisano: 21.04.2018 10:58:52
agakaz2 napisał(a):

mia napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

marcin1411 napisał(a):

Ktoś wie kiedy kończy się pierwszy etap konkursu netto?

Mam zapisane że losowanie w poniedziałek ten jest

emotka

No co jeżeli losowanie jest 23.04 to logiczne że pierwszych etap jest do 22.04 emotka

Miejmy nadzieję, że jednak wybór a nie losowanie emotka .
0 0

tuw3105

#6483659 Napisano: 21.04.2018 13:01:57
W loterii Viscoplast pod nazwa sklepu wpisujemy adres tego sklepu czy nasz? Dzieki za pomoc emotka
0 0

agakaz2

#6483661 Napisano: 21.04.2018 13:05:41
tuw3105 napisał(a):

W loterii Viscoplast pod nazwa sklepu wpisujemy adres tego sklepu czy nasz? Dzieki za pomoc emotka

Ja wpisałam swójemotka
0 0

bibeck

#6483670 Napisano: 21.04.2018 14:02:20
Czy to prawda, ze Tarczyński zmienił regulamin w trakcie trwania konkursu? Co prawda wziąłem udział przy końcu, ale widzę, że jest dym. Już nawet na wykop ktoś  wrzucił artykuł.

http://www.wykop....-nie-warta-swieczki/

Jeżeli tak było, to się nie dziwię, że ludzie wkurzeni. Zwłaszcza jeżeli nagród wystarczyłoby dla wszystkich grających w 1 etapie. Mogli im chociaż te kiełbachy niesmaczne dać emotka   aż się specjalnie zarejestrowałem na wykop żeby plusa dać. Cytując Mikołajka "No bo co kurcze blade, będą sobie z regulaminu papier toaletowy robić".

Konkursowicz zawsze musi regulamin znać i przestrzegać, a organizator robi co chce...

Ja do przodu, ale tylko kuferek
0 0

bibeck

#6483675 Napisano: 21.04.2018 14:38:58
Ciekawy link jest w tym tekście z wykopu o tym, że tego typu zapisy to tzw. klauzule niedozwolone. Poza tym odnoszę się jedynie do samej decyzji organizatora o zmianie reguł w trakcie trwania konkursu.

Pomimo że istniał w regulaminie taki zapis, uważam, że źle postąpili.  Zresztą ja nie mam powodów do płaczu emotka
0 0

marcin1411

#6483721 Napisano: 21.04.2018 20:33:54
Dzisiaj w biedronce zauważyłem promocje dotyczących lodów algida. 2 opakowania za 14 zł i teraz pytanie czy moge ubiegać się o zwrot dwóch opakowań czy jednego? Jeśli tak to w jednym zgłoszeniu mam napisac kwotę za lody 14 zl czy kazdy dac osobno?
0 0

pioge7

#6483731 Napisano: 21.04.2018 21:49:44
marcin1411 napisał(a):

Dzisiaj w biedronce zauważyłem promocje dotyczących lodów algida. 2 opakowania za 14 zł i teraz pytanie czy moge ubiegać się o zwrot dwóch opakowań czy jednego? Jeśli tak to w jednym zgłoszeniu mam napisac kwotę za lody 14 zl czy kazdy dac osobno?

Tylko 1 opakowanie na gospodarstwo 
0 0

lager

#6483736 Napisano: 21.04.2018 22:28:44
Odnośnie lodów - uważajcie na te promocyjne lody Dione. Kupiłam 3szt w Biedronce, wyszłam ze sklepu i jakież zdziwienie mnie ogarnęło gdy zobaczyłam, że wszystkie były odpakowane od tej strony gdzie pisze czy jest wygrana. Fatalnie wymyślili, że info "wygrałeś" albo "spróbuj ponownie" jest napisane tuż przy samej zgrzewie, wystarczy trochę rozedrzeć. Na moich wszystkich było "sprobuj ponownie" więc ktoś zostawił i szperał dalej. Cycki opadają..

wena

#6483742 Napisano: 21.04.2018 22:51:22
Czy ktoś się orientuje, ile jest ważny bon o wartości 500 zł do Zalando z Nivea?
0 0

mczarna

#6483744 Napisano: 21.04.2018 22:57:57
lager napisał(a):

Odnośnie lodów - uważajcie na te promocyjne lody Dione. Kupiłam 3szt w Biedronce, wyszłam ze sklepu i jakież zdziwienie mnie ogarnęło gdy zobaczyłam, że wszystkie były odpakowane od tej strony gdzie pisze czy jest wygrana. Fatalnie wymyślili, że info "wygrałeś" albo "spróbuj ponownie" jest napisane tuż przy samej zgrzewie, wystarczy trochę rozedrzeć. Na moich wszystkich było "sprobuj ponownie" więc ktoś zostawił i szperał dalej. Cycki opadają..

Jak ja czytam te wpisy o ptasim mleczku,teraz o lodach to jestem zniesmaczona,że jeszcze takie coś można odstawiać. Ciekawe też,że ochrona sklepu takich zachowań w Waszych sklepach nie widzi...
1 ZetZ 0

bandit

#6483764 Napisano: 22.04.2018 07:44:25

ciasssteczko

#6483770 Napisano: 22.04.2018 10:00:51
cb656 napisał(a):

bibeck napisał(a):

Ciekawy link jest w tym tekście z wykopu o tym, że tego typu zapisy to tzw. klauzule niedozwolone. Poza tym odnoszę się jedynie do samej decyzji organizatora o zmianie reguł w trakcie trwania konkursu.
Pomimo że istniał w regulaminie taki zapis, uważam, że źle postąpili.  Zresztą ja nie mam powodów do płaczu emotka

Taaa...

"Osoby komentujące  całą tą farsę na oficjalnym profilu FB #Tarczyński, twierdzą że prawdopodobnie agencja pominęła wszystkie zgłoszenia z początkowej fazy konkursu (sprzed zmiany regulaminu), aby ukarać  ich za to że ośmielili się bronić swoich racji."

Jakie to znamienne emotka
"Rzućmy goofnem, niech się przylepi". Zawsze można napisać "prawdopodobnie". Kto broni? Nikt.
Ale jakże trudno rzucić DOWODEM. emotka

W tym przypadku sądzę, że nie jest to nieprawdą emotka
0 0

ewelinka-017017

#6483772 Napisano: 22.04.2018 10:04:30
mczarna napisał(a):

lager napisał(a):

Jak ja czytam te wpisy o ptasim mleczku,teraz o lodach to jestem zniesmaczona,że jeszcze takie coś można odstawiać. Ciekawe też,że ochrona sklepu takich zachowań w Waszych sklepach nie widzi...

wiecie co mieszkając za granicą też brałam udziam w różnych akcjach i tam cwaniactwo objawiało się tak samo.Powyciągane kupony ze zgrzewek wody,poodrywane kody z opakowań i kserowanie kuponów rabatowych poprostu na skale masową.Z forum osoby pisały do organizatorów o ukrywanie tych kodów i żądanie wysłania paragonów wraz z opakowaniem zakupionych produktów i cwaniactwo zaczeło znikać.
0 0

azaflora

#6483786 Napisano: 22.04.2018 11:12:56
ewelinka-017017 napisał(a):

mczarna napisał(a):

lager napisał(a):

wiecie co mieszkając za granicą też brałam udziam w różnych akcjach i tam cwaniactwo objawiało się tak samo.Powyciągane kupony ze zgrzewek wody,poodrywane kody z opakowań i kserowanie kuponów rabatowych poprostu na skale masową.Z forum osoby pisały do organizatorów o ukrywanie tych kodów i żądanie wysłania paragonów wraz z opakowaniem zakupionych produktów i cwaniactwo zaczeło znikać.

W niedawno zakończonym konkursie Luksji "zniknął kolor", opakowania uzupełniające z mydłem w płynie były cięte, kłute. Naiwnie sięgnęłam/stały dość wysoko/ po "swój" wariant zapachowy i upaprałam się emotka  , woniałam tak, że mogłam być uznana za "spryciarza". Po przyjrzeniu się wreszcie mnie oświeciło: nietknięte były pękate, "przetestowane" - spłaszczone  W całej promocji kupiłam jedno opakowanie, oczywiście nie wygrałam.
1 atyde25 0

atyde25

#6483788 Napisano: 22.04.2018 11:19:24
Ale to akurat jest wina "geniuszy" od wymyślania promocji skoro nawet w Rossmannie gdzie są niby ochroniarze i kamery nie upilnują kosmetyków kolorowych przed mizianiem,baby są nawet tak bezczelne ,że malują sobie rzęsy nie nie testerami bo to bleeeeeeeeeeee a nowymi produktami z półki by je potem elegancko odłożyć jak nowe.To wymagać od zabieganego personelu by pilnował produktów promocyjnych to niemożliwe.Dlatego jestem na nie z macaniem czy aby dana czekoladka jest w gwiazdki,kropki czy bez.Bo potem co zrobić z takim opakowaniem ja bym tego nie zjadła bleeeeeeeeeeeeeee
azaflora napisał(a):

ewelinka-017017 napisał(a):

mczarna napisał(a):

lager napisał(a):

W niedawno zakończonym konkursie Luksji "zniknął kolor", opakowania uzupełniające z mydłem w płynie były cięte, kłute. Naiwnie sięgnęłam/stały dość wysoko/ po "swój" wariant zapachowy i upaprałam się  emotka  , woniałam tak, że mogłam być uznana za "spryciarza". Po przyjrzeniu się wreszcie mnie oświeciło: nietknięte były pękate, "przetestowane" - spłaszczone  W całej promocji kupiłam jedno opakowanie, oczywiście nie wygrałam.

0 0

violka88

#6483810 Napisano: 22.04.2018 15:12:07
mam pytanie dotyczące konkursu fotograficznego Netto
nie mogę wgrać zdjęcia, cały czas wyskakuje mi info zły format lub wielkość zdjecia - a mam foto jpg i tylko 156kb
czy Wy też macie takie problem- jak go rozwiązać? proszę o pomoc
0 0

kreatia

#6483815 Napisano: 22.04.2018 16:09:24
violka88 napisał(a):

mam pytanie dotyczące konkursu fotograficznego Netto
nie mogę wgrać zdjęcia, cały czas wyskakuje mi info zły format lub wielkość zdjecia - a mam foto jpg i tylko 156kb
czy Wy też macie takie problem- jak go rozwiązać? proszę o pomoc

Może rozdzielczość jest za mała? Tj wymiary zdjęcia, może mają ustaloną minimalną szerokość i wysokość pliku, np. 800x800.O za dużą nie posądzam, bo malutki plik. Albo spróbuj na innej przeglądarce emotka  
1 violka88 0

anialistopad

#6483832 Napisano: 22.04.2018 18:14:29
Netto paragony muszą być na dany etap?, czy mogę w każdej chwili zagrać? 
0 0

calliope

#6483834 Napisano: 22.04.2018 18:34:02
anialistopad napisał(a):

Netto paragony muszą być na dany etap?, czy mogę w każdej chwili zagrać? 

W każdej chwili możesz zagrać emotka
0 0