Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kreatia

#6484326 Napisano: 24.04.2018 08:17:18
To co? Po tableteczce przed nervomixowymi wynikami? emotka

ilonaxx5

#6484327 Napisano: 24.04.2018 08:20:03
kreatia napisał(a):

a kiedy wyniki dziś ?
0 0

joasiunia

#6484328 Napisano: 24.04.2018 08:20:12
kreatia napisał(a):

No to siup! Oczywiście emotka  
0 0

estrelitta

#6484330 Napisano: 24.04.2018 08:29:42
joasiunia napisał(a):

kreatia napisał(a):

Kurna a ja kupiłam paragon na forum ... nie wytrzymam tego!

stamp2

#6484331 Napisano: 24.04.2018 08:31:35
czy do głośnika z konkursu wygrajzblack ktoś otrzymał gwarancje?emotka
0 0

assal

#6484334 Napisano: 24.04.2018 08:39:24
Misiamarysia: Nie zniknęła. Dalej co jakiś czas coś dużego zgarną.
Grają mniej, ale o dobre nagrody. Z rynku wcale nie wypadli emotka
W konkursach fotograficznych szybciej się coś przejada - twarze, style zdjęć, gadżety. Nieliczne firmy śledzą rynek, ale jak już śledzą, odrzucają to, co było. Potem są komentarze, że wygrało byle co, ale nie zawsze jest w czym wybierać po selekcji wstępnej  emotka
Konkurencja w konkursach fotograficznych jest mocna.
Poziom coraz wyższy. 
Kiedy niektórzy podsumowują nagrody z całego roku okazuje się, że wcale tak dużo tych nagród nie mieli. Rzucili się w oczy przez chwilę i koniec. 
Co parę miesięcy są tu komentarze: znowu oni?
Zauważcie jednak, że za każdym razem ci "oni" się zmieniają.
Był "znowu clown!!!". Był "znowu pan w czerwonych spodenkach!!!". Była "znowu ta rodzina z Poznania!!!". 
Teraz jest "znowu malunki!!!" emotka
0 0

joasiunia

#6484335 Napisano: 24.04.2018 08:40:31
estrelitta napisał(a):

joasiunia napisał(a):

kreatia napisał(a):

Nervomix bardziej przyda się temu, od kogo kupiłaś, gdy okaże się, że wygrałaś, a on/ona nie zagrał/nie zagrała emotka

azaflora

#6484339 Napisano: 24.04.2018 08:57:03
joasiunia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

joasiunia napisał(a):

kreatia napisał(a):

Nervomix bardziej przyda się temu, od kogo kupiłaś, gdy okaże się, że wygrałaś, a on/ona nie zagrał/nie zagrała emotka

joasiunia nie rozumiem takiej postawy emotka , rywalizacja - tak, a zwykła zawiść - nie! Jeśli robię komuś zakupy /nieważne czy sama gram, czy nie/ to życzę nabywcy powodzenia, a gdy się dowiem, że wygrał, zwyczajnie po ludzku się cieszę, że minimalnie się do tego przyczyniłam emotka . Nervomixu itp znieczulaczy nie używam.

joasiunia

#6484341 Napisano: 24.04.2018 09:11:29
azaflora napisał(a):

joasiunia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

joasiunia napisał(a):

kreatia napisał(a):

joasiunia nie rozumiem takiej postawy  emotka , rywalizacja - tak, a zwykła zawiść - nie! Jeśli robię komuś zakupy /nieważne czy sama gram, czy nie/ to życzę nabywcy powodzenia, a gdy się dowiem, że wygrał, zwyczajnie po ludzku się cieszę, że minimalnie się do tego przyczyniłam emotka . Nervomixu itp znieczulaczy nie używam.

Alaflora, to było żartem napisane, spokojnie emotka Zawiść to zupełnie obce mi słowo, zapewniam Cię emotka

goldensight

#6484348 Napisano: 24.04.2018 09:36:18
Kiedy mniej więcej opublikują zwycięzców 3 tygodnia Nestle?
0 0

bagietkoweniebo

#6484350 Napisano: 24.04.2018 09:38:55
goldensight napisał(a):

Oni publikują dopiero po potwierdzeniu paragonów. Ale informują dość szybko. 2 etap kończył się w niedzielę 15/04, a już dzień później(!) dzwonili
0 0

bagietkoweniebo

#6484351 Napisano: 24.04.2018 09:40:14
kreatia napisał(a):

Ja grałam, ale się nie nastawiam. Ostatnio przegrywam wszystko, więc po co się łudzić. No ale głupio nie zagrać haha

azaflora

#6484355 Napisano: 24.04.2018 09:45:08
joasiunia napisał(a):

azaflora napisał(a):

joasiunia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

joasiunia napisał(a):

kreatia napisał(a):

joasiunia nie rozumiem takiej postawy  emotka , rywalizacja - tak, a zwykła zawiść - nie! Jeśli robię komuś zakupy /nieważne czy sama gram, czy nie/ to życzę nabywcy powodzenia, a gdy się dowiem, że wygrał, zwyczajnie po ludzku się cieszę, że minimalnie się do tego przyczyniłam emotka . Nervomixu itp znieczulaczy nie używam.

Alaflora, to było żartem napisane, spokojnie emotka Zawiść to zupełnie obce mi słowo, zapewniam Cię emotka

joasiunia napisałam to ogólnie, tyle, że pod Twoim postem.
Kiedy czytam gorzkie żale itp, że ktoś wygrał i wygrał byle czym, przypominam sobie staaary kawał o  jaśnie panie i jego służącym Janie. Może będę jak Karol Strasburger, nic to emotka
Stary pan pojął za żonę młodą istotę, zawsze w sypialni towarzyszył im służący Jan, który miał za zadanie trzymać lampę i odpowiednio oświetlać małżeńskie łoże. Niestety pani leżała znudzona i wręcz zasypiała podczas mężowskich kiepskich wysiłków. Wreszcie pan się zdenerwował i postanowił, że zastąpi go służący, a pan będzie trzymał lampę.Jan był mężczyzną znacznie młodszym od pana, pani więc szybko i żywo zareagowała na jego działania. A pan wreszcie triumfował - "widzisz Janie tak się świeci!"

ilonaxx5

#6484370 Napisano: 24.04.2018 10:08:55
superloser napisał(a):

FORTIS chce pesel oraz numer doeodu za piłke  emotka  Coca-cola/ Biedra

chyba sobie żarty robią
0 0

delvitto

#6484374 Napisano: 24.04.2018 10:13:48
andii napisał(a):

superloser napisał(a):

FORTIS chce pesel oraz numer doeodu za piłke  emotka  Coca-cola/ Biedra

Po co wprowadzasz w błąd?

ale teraz chyba nie losują piłek, tylko raz dziennie wyjazd? system losowań w tym konku w biedronce jest dla mnie niejasny.
2 andii, mia 0

violka88

#6484407 Napisano: 24.04.2018 11:18:53
andii napisał(a):

Czy wysyłał ktoś DZISIAJ zgł na VISCOPLAST???  czy udało się wysłać? emotka

wczoraj bez problemu, dzis nie wiem
1 andii 0

mietowa

#6484410 Napisano: 24.04.2018 11:22:34
bagietkoweniebo napisał(a):

goldensight napisał(a):

Oni publikują dopiero po potwierdzeniu paragonów. Ale informują dość szybko. 2 etap kończył się w niedzielę 15/04, a już dzień później(!) dzwonili

Ale za pierwszy etap poinformowali po 8 dniach (w ostatni dzien wg regulaminu), wiec tak naprawde nic nie wiadomo.
0 0

joasiunia

#6484412 Napisano: 24.04.2018 11:24:34
mietowa napisał(a):

bagietkoweniebo napisał(a):

goldensight napisał(a):

Ale za pierwszy etap poinformowali po 8 dniach (w ostatni dzien wg regulaminu), wiec tak naprawde nic nie wiadomo.

Jedyne, co wiadomo, to to, że na pewno nie dziś, bo posiedzenie na którym wybierają jest jutro emotka Więc dziś można z oczekiwaniami zluzować, telefon wyciszyć i konkursowo poodpoczywać emotka
1 mietowa 0

mietowa

#6484422 Napisano: 24.04.2018 11:45:03
cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Nieprawda. Wiadomo, że trzymają się regulaminu. emotka

emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6484486 Napisano: 24.04.2018 14:27:54
Dziś otrzymałam paczkę "przeprosinową" od agencji Radnej... Okazało się, że bony na SPA, które rozesłali z konkursu Wedla zawierały błędną informacje. Na SPA wcale nie jest 200 złotych, tylko są 2 tysiące złotych. Dziś przychodzą uzupełniające vouchery na 2 tysiące do wykorzystania w strefie SPA. Dzwoniłam do agencji i Pani potwierdziła, że te dzisiejsze vouchery są do wykorzystania tylko z tymi poprzednimi. Czyli na tamten można się zameldować, a ten dzisiejszy wydać tam na SPA emotka  
2 kreatia, joan 0