Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

magie1982

#6486867 Napisano: 06.05.2018 12:55:51
ivanotta napisał(a):

W swojej bazie na 90 konkursów promocyjnych aktualnych, które mnie interesują jest aż 40 loterii  emotka
Przecież to prawie 50%. Kiedyś nawet 1/3 z podobnej puli to były normalne konkursy kreatywne  emotka

Wydaje mi się, że przy loteriach jest mniej konkursowych trolli więc agencje wolą pomęczyć się z loteriami i mieć święty spokój z pretensjami dot. gustu komisji, plagiatów, czy nagradzania nie tych co trzeba (bo za dużo już w tym tym tygodniu wygrali, a na nagrody jest przecież limit na osobę czy rodzinę)  emotka

Dokładnie takie samo wrażenie odnoszę. No, ale niektórzy zamiast samo działać szukają tylko powodu, by kogoś pozbawić nagrody. I wcale się tym agencjom noe dziwię, że wolą loterie organizować. Sama też ubolewam, bo wolę kreatywne.

Gość: gosia16

#6486868 Napisano: 06.05.2018 13:03:48
agakaz2 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

mirai napisał(a):

Czy w loterii Desperados da się cokolwiek wygrać? Próbuję od wielu dni, w różnych godzinach, a tu kiszka... emotka .
Szczęście, że kapsle dostaję od znajomych z grillowych spotkań, bo tak bym dawno zbankrutował  emotka

Nie angażuj się aż tak. Do konkretnego kodu jest przypisana nagroda,więc godzina tutaj nic nie pomoże. emotka

Każdy znaleziony kapseleK To Nadzieja I Szansa Że To Ten Wygrany

ja obecnie na 50 Nadziei 0 wygranych
0 0

androm

#6486869 Napisano: 06.05.2018 13:14:11
luko922 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ej, bo ja już nie wiem... Czy to normalne, że jest tak mało konkursów promocyjnych? Myślałem wcześniej, że to początek roku, że się rozkręci... Ale nadal doopa. Same loterie, a jak już jakiś promocyjny to jakiś słaby... Co jest?  emotka  

Podejrzewam, że tak już będzie emotka Cały ten rok jest beznadziejny. A agencje jakby się zmówiły i wolą organizować loterie emotka

Ale że ZAWSZE? emotka  Smuteczek.  

w ogóle mało konków, macie rację, że tylko loterie,jakieś bramki i dziadostwo
kreatywnych fajnych to nic
i nawet jak są nowe edycje konków z poprzednich lat to kiepskie, w zeszłym roku fajny był jogobelli, tyle tu nas wygrało, ja chyba dwie albo trzy karty po 200zł miałam, a w tym roku już ta edycja mi nie pasuje
0 0

margobb

#6486870 Napisano: 06.05.2018 13:14:32
bezaczek7 napisał(a):

Czytam oświadczenie z itm garnier, a tam" oświadczam, ze zapoznałem się z regulaminem zamieszczonym na carrefour.pl. Obrażą się jeśli to skreślę i wpiszę inny adres www? Czy nie podpisywać? No bo w końcu na c4 nie grałam i nie czytałam emotka

Ja skreslilam i wpisalam odpowiednią stronę
0 0

mirai

#6486871 Napisano: 06.05.2018 13:29:03
gosia16 napisał(a):

mirai napisał(a):

Czy w loterii Desperados da się cokolwiek wygrać? Próbuję od wielu dni, w różnych godzinach, a tu kiszka... emotka .
Szczęście, że kapsle dostaję od znajomych z grillowych spotkań, bo tak bym dawno zbankrutował  emotka

Nie angażuj się aż tak. Do konkretnego kodu jest przypisana nagroda,więc godzina tutaj nic nie pomoże. emotka

Ja się nie angażuję, ja próbuję i na szczęście nic mnie to nie kosztuje emotka . Ale dzięki za info, nie czytałem regulaminu - myślałem, że są "bramki".
0 0

ewelinka-017017

#6486874 Napisano: 06.05.2018 14:08:37
superloser napisał(a):

Regulamin Lewiatana ma fajne uniki emotka  jakby Organizator celowo NIE chciał wydać tych rowerów emotka

właśnie go czytałam i wacham spróbować szczęścia.Tylko zastanawia mnie jeśli nie mogą wygrać pracownicy itd.to jak wygrywają?Sprawdzają to czy nie w końcu?
0 0

ewelinka-017017

#6486881 Napisano: 06.05.2018 14:20:45
superloser napisał(a):

ewelinka-017017 napisał(a):

superloser napisał(a):

Regulamin Lewiatana ma fajne uniki  emotka  jakby Organizator celowo NIE chciał wydać tych rowerów  emotka

właśnie go czytałam i wacham spróbować szczęścia.Tylko zastanawia mnie jeśli nie mogą wygrać pracownicy itd.to jak wygrywają?Sprawdzają to czy nie w końcu?

A czy pracownicy nie mają sąsiada, kolegów od piwa albo koleżanek z piaskownicy? A to nie rodzina... 

Minimum 20 kuponów emotka  a sklep z Listy, nie bierze udziału, bo własciciel nic nie wie  emotka  a rower wliczony w pulę

no właśnie min.20 kuponów tzn.że mogą kupony wypierdzielić i zostawić tylko swoje?
0 0

ewelinka-017017

#6486882 Napisano: 06.05.2018 14:23:16

superloser napisał(a):

superloser napisał(a):

Regulamin Lewiatana ma fajne uniki  emotka  jakby Organizator celowo NIE chciał wydać tych rowerów  emotka

A czy pracownicy nie mają sąsiada, kolegów od piwa albo koleżanek z piaskownicy? A to nie rodzina... 

Minimum 20 kuponów emotka  a sklep z Listy, nie bierze udziału, bo własciciel nic nie wie  emotka  a rower wliczony w pulę

no właśnie min.20 kuponów tzn.że mogą kupony wypierdzielić i zostawić tylko swoje?

papropo co mogę połączyć z tymi zakupami w lewiatanie,żeby potem paragon nie był potrzebny do odesłania (ewentualnie skan)?
0 0

ewelinka-017017

#6486884 Napisano: 06.05.2018 14:31:37
superloser napisał(a):

superloser napisał(a):

superloser napisał(a):

Minimum 20 kuponów  emotka  a sklep z Listy, nie bierze udziału, bo własciciel nic nie wie  emotka  a rower wliczony w pulę

papropo co mogę połączyć z tymi zakupami w lewiatanie,żeby potem paragon nie był potrzebny do odesłania (ewentualnie skan)?

Lubisi oraz Coca-cola nakretki.

dzięki i lipton dołącze
0 0

ewelinka-017017

#6486893 Napisano: 06.05.2018 15:12:17
lipton brak,ale wziełam cole,lays i lubisia.Pani przy kasie niemiło powiedziała,że nie mają już kuponów więc pytam co teraz?Z kim mam rozmawiać?I nagle wow kupony się znalazły,a urna do połowy pełna.Ciekawe mają podejście,byłam gotowa zwrócić zakupy w razie w.
0 0

rutka

#6486896 Napisano: 06.05.2018 15:41:27
superloser napisał(a):

a gdzie te uniki i dlaczego piszecie o minimum 20 kuponach ja tego nie widzę
0 0

kamyk101

#6486904 Napisano: 06.05.2018 16:58:38
Mieliście tak może w Lewiatanie, że sklep jest na liście (w regulaminie sklepów z rowerami i promocją) a w środku nikt nic nie wie, żadnej urny, informacji i twierdzą, że nie biorą udziału? Rok temu w jednym ze sklepów była taka sama sytuacja, w tym roku w kolejnym...
0 0

@gnieszk@

#6486906 Napisano: 06.05.2018 17:00:56
kamyk101 napisał(a):

Mieliście tak może w Lewiatanie, że sklep jest na liście (w regulaminie sklepów z rowerami i promocją) a w środku nikt nic nie wie, żadnej urny, informacji i twierdzą, że nie biorą udziału? Rok temu w jednym ze sklepów była taka sama sytuacja, w tym roku w kolejnym...

Tak, u mnie tak właśnie jest w jednym Lewiatanie.
1 kamyk101 0

ewelinka-017017

#6486907 Napisano: 06.05.2018 17:17:01
@gnieszk@ napisał(a):

kamyk101 napisał(a):

Tak, u mnie tak właśnie jest w jednym Lewiatanie.

jeśli sklep jest w regulaminie,a twierdzą,że nie biorą udziału to im regulaminem pomachać przed oczami.Zgłosić do organizatora chyba wtedy należy
0 0

delfinka101

#6486909 Napisano: 06.05.2018 17:21:22
superloser napisał(a):

Zaczynam żałować,że pojechałam i brałam udział.Wybór towaru marny,ceny dużo wyższe.  Mnie najbardziej denerwuje zapis o komisji powołanej w sklepie ze sklepu. Czyli pani która kazała mi napisać 28 tysięcy i jej nie posłuchałam może być w komisji i wywali moje zgłoszenie.

kamyk101

#6486911 Napisano: 06.05.2018 17:33:45
delfinka101 napisał(a):

superloser napisał(a):

Zaczynam żałować,że pojechałam i brałam udział.Wybór towaru marny,ceny dużo wyższe.  Mnie najbardziej denerwuje zapis o komisji powołanej w sklepie ze sklepu. Czyli pani która kazała mi napisać 28 tysięcy i jej nie posłuchałam może być w komisji i wywali moje zgłoszenie.

Nie ma co żałować, komisja w sklepie była i rok temu a na forum pojawiały się wygrane więc spokojnie, powodzenia życzę emotka  
0 0

biokoo

#6486914 Napisano: 06.05.2018 17:37:33
4 dni temu dodałam zdjęcie do konkursu Netto i dalej go nie ma w galerii. Co zrobic?
0 0

ania1

#6486919 Napisano: 06.05.2018 18:00:02
Rodzice wracajac z majowki zahaczyli o dwa Lewiatany. W jednym zero informacji, gdy powiedzieli ze chcą kupon konkursowy to kazala wypisac zgloszenie na paragonie I zaniosla je na zaplecze. W drugim powiedziała, zeby wpisac 75 tys gdy tata wpisal co innego byla prawie obrazona emotka  Sami byli zdegustowani emotka

kamyk101

#6486930 Napisano: 06.05.2018 18:43:17
superloser napisał(a):

kamyk101 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

superloser napisał(a):

Nie ma co żałować, komisja w sklepie była i rok temu a na forum pojawiały się wygrane więc spokojnie, powodzenia życzę emotka  

A masz 100% pewność, ze na forum nikt w sklepie nie pracuje  emotka

nadużycia i patologie przy masówce zawsze się mogą zdarzyć ale totalna "teoria spiskowa" to nie moja bajka emotka
0 0

lubie-konkursy

#6486939 Napisano: 06.05.2018 19:32:00
kamyk101 napisał(a):

superloser napisał(a):

kamyk101 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

superloser napisał(a):

A masz 100% pewność, ze na forum nikt w sklepie nie pracuje  emotka

nadużycia i patologie przy masówce zawsze się mogą zdarzyć ale totalna "teoria spiskowa" to nie moja bajka emotka