Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ewelinka-017017

#6486747 Napisano: 05.05.2018 14:47:41
halliday napisał(a):

ewelinka-017017 napisał(a):

kropka-82 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

kropka-82 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

kropka-82 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

kropka-82 napisał(a):

kropka-82 napisał(a):

tak wszyscy na coś czekają,a ktoś czeka jeszcze jak ja na kilka 3paków desperadosa z listopada?

Ja też kilku nie dostałam . Też z listopada, ale to już chyba po ptokach...

no to nie jestem sama też myślę,że już po ptakach,ale ładnie se przycieli w ciula.

Może się pogubili?!? Takie ilości tego szły, albo kurier sobie przygarnął po drodze emotka

razem z wysyłką szły @, więc kuriera można podliczyć

No i po podliczeniu są braki w "towarze" ...

no to się musiał cieszyć  emotka

Tyle tych trzypaków miałam, że już mi się nie chciało toczyć wojny o te 3- trzypaki. Niech i kurier coś z tego ma. Parę razy do mnie musiał zawitać emotka  

zawsze można mu dać, mógł też zagadać, a nie kraść. Teraz piwo, a potem? 
Z moim ani razu się nie widziałam, po pierwszym uzgodnieniu tel. zostawiał piwo za domem. Nic nie zginęło. 
Ale u mnie to nie były zbyt duże ilości. A wiadomo - okazja... 

Czegoś o wyższej wartości bym nie przepuściła. Już sobie darowałam bo nie chciało mi się "szarpać".

możliwe jak mi przywiózł to miałam 24 @,a zostawił 12.Pomyślałam,że może @ podwójnie wysłali.Ale w aucie u niego nie widać było widać więcej.

ale miałaś 24 maile z informacją o dostawie i 24 o dostarczeniu?

aż sprawdziłam maile i tak kuźwa mam 24 doręczone,a dał 12.Sama się dałam w ciula zrobić o zgrozo
0 0

magdal14

#6486755 Napisano: 05.05.2018 16:19:47
Konkurs Lewiatan żółty rower - pisał ktoś reklamację? Zrobiłam dzisiaj zakupy w swoim Lewiatanie, wszędzie banery, plakaty wielka urna, a Pani na to, że konkurs się zakończył, kiedy ją uświadomiłam, że się myli odparła, że nie mają kuponów i to od jakiegoś czasu. Dobrze znam właścicielkę i jestem pewna, że to jej przekręty, zresztą nie pierwsze. Ma ktoś podobne doświadczenia?
0 0

toka

#6486760 Napisano: 05.05.2018 16:36:57
magdal14 napisał(a):

Konkurs Lewiatan żółty rower - pisał ktoś reklamację? Zrobiłam dzisiaj zakupy w swoim Lewiatanie, wszędzie banery, plakaty wielka urna, a Pani na to, że konkurs się zakończył, kiedy ją uświadomiłam, że się myli odparła, że nie mają kuponów i to od jakiegoś czasu. Dobrze znam właścicielkę i jestem pewna, że to jej przekręty, zresztą nie pierwsze. Ma ktoś podobne doświadczenia?

a  może ktoś Ci prześle scan kuponu-wydrukujesz i wypełnisz? Możesz dopisać ze skończyły się kupony i ewentualnie poprosić o pieczątke sklepu emotka
0 0

alan84

#6486761 Napisano: 05.05.2018 16:47:16
toka napisał(a):

magdal14 napisał(a):

a  może ktoś Ci prześle scan kuponu-wydrukujesz i wypełnisz? Możesz dopisać ze skończyły się kupony i ewentualnie poprosić o pieczątke sklepu emotka

prawda walki robia. w jednym sklepie takze mi na poczatku powiedzieli ze nie ma kuponow juz. a w skrzynce 2 szt. po naleganiach przyniosla...
0 0

Gość: kermit

#6486771 Napisano: 05.05.2018 18:55:51
alan84 napisał(a):

toka napisał(a):

prawda walki robia. w jednym sklepie takze mi na poczatku powiedzieli ze nie ma kuponow juz. a w skrzynce 2 szt. po naleganiach przyniosla...

To chyba zależy od konkretnego sklepu. U mnie w jednym Lewiatanie pani sama zaproponowała udział w konkursie. A w drugim sklepie, gdzie samotnie stoi tylko mały rowerek, a obok niego puste miejsce (?) pani poproszona o kupon robi wielkie oczy.
0 0

xpac

#6486773 Napisano: 05.05.2018 19:14:12
magdal14 napisał(a):

też znam swoją "właścicielkę" i jestem w 100% przekonany że wszystkie rowery idą po rodzinie....
0 0

misiamarysia

#6486775 Napisano: 05.05.2018 19:22:30
ivanotta napisał(a):

Czy komuś udało się trafić w gust zottarelli w tegorocznej edycji?

Ani w obecnej, ani w ostatniej NIE
Już sobie daruję kolejną, tak jak "paczkę sprzątaczkę".
0 0

Gość: konkursowa-specjalistka

#6486777 Napisano: 05.05.2018 19:28:54
misiamarysia napisał(a):

ivanotta napisał(a):

W poprzedniej tak. W tej niestety kilka zgłoszeń i nic...

magdal14

#6486778 Napisano: 05.05.2018 20:19:01
xpac napisał(a):

magdal14 napisał(a):

też znam swoją "właścicielkę" i jestem w 100% przekonany że wszystkie rowery idą po rodzinie....

dokładnie, w "mojej" pewnie będzie to samo, znam bo miałam wątpliwą przyjemność pracować tam x lat temu 3 tyg. - tyle wytrzymałam 
0 0

moniazr

#6486780 Napisano: 05.05.2018 20:34:04
magdal14 napisał(a):

xpac napisał(a):

magdal14 napisał(a):

dokładnie, w "mojej" pewnie będzie to samo, znam bo miałam wątpliwą przyjemność pracować tam x lat temu 3 tyg. - tyle wytrzymałam 

U nas, jak skończyły się kupony, dawali kserokopie. Dzisiaj dostałam ostatnią kopię i kasjerka powiedziała, że więcej nie będą kserować, bo konkurs kończy się jutro.
0 0

notta

#6486782 Napisano: 05.05.2018 20:47:31
tytomaszszczescie napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

ivanotta napisał(a):

W poprzedniej tak. W tej niestety kilka zgłoszeń i nic...

czyli nie ma się co przejmować tym konkursem emotka
0 0

bandit

#6486815 Napisano: 06.05.2018 09:19:10
Witam 
Czy jest na forum osoba która wygrała emotka  w Blikomanii ?
ciekawość mnie zżera, blikuje i nico emotka
0 0

pioge7

#6486817 Napisano: 06.05.2018 09:22:17
bandit napisał(a):

Witam 

W mdw chyba jedna osoba się chwaliła z tego co pamietam emotka  na początku konkursu 
0 0

agakaz2

#6486822 Napisano: 06.05.2018 10:05:31
bandit napisał(a):

Witam 

Mnie też nagrody omijają sprawdzam nawet spam i nic
0 0

delfinka101

#6486823 Napisano: 06.05.2018 10:19:15
W lewiatanie w którym brałam udział kupony kserowane, urna pełna,pani podpowiadała 28 tysięcy pracowników,gdy wpisałam 29 z kawałkiem pani powiedziała; przecież mówiłam pani ile,chyba wiem lepiej ile trzeba wpisać. Wrzuciła mój kupon do urny ale była wyraźnie zła. Chyba pojadę poszukam innego jeszcze sklepu. 
0 0

aurorcia

#6486824 Napisano: 06.05.2018 10:23:14
delfinka101 napisał(a):

W lewiatanie w którym brałam udział kupony kserowane, urna pełna,pani podpowiadała 28 tysięcy pracowników.gdy wpisałam 29 z kawałkiem pani powiedziała; przecież mówiłam pani ile,chyba wiem lepiej ile trzeba wpisać. wrzuciła mój kupon do urny ale była wyraźnie zła. Chyba pojadę poszukam innego jeszcze sklepu. 

Dziwny ten konkurs, zresztą jak wszystkie urnowe emotka  A skąd masz wiedzę, że 29 z kawałkiem?
0 0

delfinka101

#6486825 Napisano: 06.05.2018 10:25:10
aurorcia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

W lewiatanie w którym brałam udział kupony kserowane, urna pełna,pani podpowiadała 28 tysięcy pracowników.gdy wpisałam 29 z kawałkiem pani powiedziała; przecież mówiłam pani ile,chyba wiem lepiej ile trzeba wpisać. wrzuciła mój kupon do urny ale była wyraźnie zła. Chyba pojadę poszukam innego jeszcze sklepu. 

Dziwny ten konkurs, zresztą jak wszystkie urnowe emotka  A skąd masz wiedzę, że 29 z kawałkiem?

Tak strzeliłam. Obliczałam ilość sklepów x średnią ilość pracowników. Dodałam trochę tych którzy w sklepach nie pracują i tak strzeliłam.
0 0

aurorcia

#6486826 Napisano: 06.05.2018 10:28:52
delfinka101 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Tak strzeliłam. Obliczałam ilość sklepów x średnią ilość pracowników. Dodałam trochę tych którzy w sklepach nie pracują i tak strzeliłam.

Ja znalazłam tylko, że w grudniu 2016 było 26 tyś, ale po roku mogło się wiele zmienić emotka
0 0

Gość: awi

#6486827 Napisano: 06.05.2018 10:48:56
delfinka101 napisał(a):

Nie biorę udziału ale zerknęłam w regulamin: szansę maja osoby które pierwszego dnia konkursu zrobiły duuuuże zakupy (dział III p. 3). A ta pani to niezłe ziółko emotka
0 0

delfinka101

#6486828 Napisano: 06.05.2018 10:53:33
awi napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Nie biorę udziału ale zerknęłam w regulamin: szansę maja osoby które pierwszego dnia konkursu zrobiły duuuuże zakupy (dział III p. 3). A ta pani to niezłe ziółko emotka

Jeżeli poda taką samą liczbę. Pani wszystkim kazała wpisywać 28 tysięcy ja dałam 29798 i pani nie była zadowolona.By nie mogła zmienić dopisałam to samo słownie:) Ciekawe ile rowerów trafi na forum a ile do rodziny i znajomych:)
0 0