Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pikantny

#6489904 Napisano: 16.05.2018 11:47:33
joan napisał(a):

szindy napisał(a):

Jak to się dzieje ze na wizażu w testach wygrywają ciagle te same osoby skoro to losowanie?

Nie gram na Wizażu, ale spytam: a kto twierdzi, że "to losowanie"?

Ja akurat zgadzam się z szindy. Kiedyś zrobiliśmy w kilka osób taką tabelkę w exelu i wpisywaliśmy jedne i te same osoby, które nieprzerwalnie testowały wszystko jak leci. Wysłaliśmy to do redakcji z prośbą o wyjaśnienie jak to możliwe, by kilkanaście, a rekordzistka - kilkadziesiąt razy z z rzędu wszystko testowała. Od tamtej pory faktycznie dużo się zmieniło, rzadko można było 2x pod rząd zobaczyć te same testerki. Ale powoli chyba wracają do systemu losowanka, który lubi w kółko te same nazwiska emotka

joan

#6489905 Napisano: 16.05.2018 11:53:27
pikantny napisał(a):

Ja akurat zgadzam się z szindy. Kiedyś zrobiliśmy w kilka osób taką tabelkę w exelu i wpisywaliśmy jedne i te same osoby, które nieprzerwalnie testowały wszystko jak leci. Wysłaliśmy to do redakcji z prośbą o wyjaśnienie jak to możliwe, by kilkanaście, a rekordzistka - kilkadziesiąt razy z z rzędu wszystko testowała. Od tamtej pory faktycznie dużo się zmieniło, rzadko można było 2x pod rząd zobaczyć te same testerki. Ale powoli chyba wracają do systemu losowanka, który lubi w kółko te same nazwiska emotka

Ale w czym się zgadzasz? Że Wizaż losuje laureatów? Możecie mi wskazać punkty w regulaminach, które wskazują na losowania? A jeśli nie losują, to chyba nie dziwne, że się nazwiska powtarzają... emotka
0 0

jokan

#6489908 Napisano: 16.05.2018 11:56:00
pikantny napisał(a):

joan napisał(a):

szindy napisał(a):

Jak to się dzieje ze na wizażu w testach wygrywają ciagle te same osoby skoro to losowanie?

ja szczerze mowiac nie wiem jak tam jest, byl czas, ze dluuugo nic nie mialam, w tamtym roku mialam sporo testowan, w tym to trzecie testowanie (ale w drugim np. spoznilam sie z ocena i potem do nich pisalam i uzupelnialam), myslalam, ze jestem juz spalona u nich, ale teraz dali do przetestowania dezodorant i musze pilnowac dat na wystawienie opinii....
0 0

pikantny

#6489913 Napisano: 16.05.2018 12:00:55
joan napisał(a):

pikantny napisał(a):

Ale w czym się zgadzasz? Że Wizaż losuje laureatów? Możecie mi wskazać punkty w regulaminach, które wskazują na losowania? A jeśli nie losują, to chyba nie dziwne, że się nazwiska powtarzają... emotka

Ale my Ci go joan nie przytoczymy, bo go nie ma emotka powiedzmy, że to są domysły emotka Chwalili się swego czasu, że do jednego testu zgłasza się nawet ponad 10 tys wizażanek. Nie wiem czy to prawda... Ale wtedy wiele osób zaczęło się zastanawiać, skąd w takim razie tak duża powtarzalność testerów przy tak ogromnej ilości zgłoszeń. Ile ludzi - tyle zdań, więc nie ma sensu drążyć kolejnego konkursu pod względem "losowanie czy nielosowanie oto jest pytanie" emotka
0 0

joan

#6489915 Napisano: 16.05.2018 12:06:00
pikantny napisał(a):

Ale my Ci go joan nie przytoczymy, bo go nie ma emotka powiedzmy, że to są domysły emotka Chwalili się swego czasu, że do jednego testu zgłasza się nawet ponad 10 tys wizażanek. Nie wiem czy to prawda... Ale wtedy wiele osób zaczęło się zastanawiać, skąd w takim razie tak duża powtarzalność testerów przy tak ogromnej ilości zgłoszeń. Ile ludzi - tyle zdań, więc nie ma sensu drążyć kolejnego konkursu pod względem "losowanie czy nielosowanie oto jest pytanie" emotka

Aha, czyli podsumowując:
1) bierzecie udział w KONKURSACH (a nie: loteriach!),
2) nie podoba Wam się, że nagradzane są odpowiedzi przesłane przez innych ludzi,
3) dziergacie w Excellu listę z imionami + nazwiskami laureatów i ślecie do Wizażu, bo przecież "jak to prace tych osób mogą być często najlepsze?! To niezrozumiałe zupełnie."
No comments.

PS: I właśnie dlatego jestem przeciwna publikowaniu list laureatów w sieci. Im mniej wiecie, tym żeście zdrowsi emotka
3 bethan, wesola, mia 0

azaflora

#6489916 Napisano: 16.05.2018 12:07:58
benasia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

czy ktoś dostał przyprawy Knorr 3 za 1 ? -https://www.przep...l/swiatprzypraw/3za1

Ja już dawno, ale brat z żoną w ogóle a zamówili 4 emotka

no właśnie, ja też kilka zgłoszeń wysłałam i nic. Myślałam, że nie wysyłają jeszcze emotka

Chyba trzeba do nich pisać 

ja też nie dostałam

Dziś listem zwykłym, nierejestrowanym, przyszedł zestaw zamówiony 28 marca, nadane 14 maja . Zamówiłam chili, oregano i pieprz. Oni to pewnie pogrupowali: i w tym tygodniu wysyłamy zestaw nr. 1, za tydzień zestaw nr. 2 itp, a na końcu mniej popularne zestawy emotka
0 0

pikantny

#6489925 Napisano: 16.05.2018 12:22:30
joan napisał(a):

pikantny napisał(a):

Aha, czyli podsumowując:
2) nie podoba Wam się, że nagradzane są odpowiedzi przesłane przez innych ludzi,
3) dziergacie w Excellu listę z imionami + nazwiskami laureatów i ślecie do Wizażu, bo przecież "jak to prace tych osób mogą być często najlepsze?! To niezrozumiałe zupełnie."
No comments.

PS: I właśnie dlatego jestem przeciwna publikowaniu list laureatów w sieci. Im mniej wiecie, tym żeście zdrowsi emotka

Oj, bardzo się mylisz. Idąc Twoim tropem myślowym - będziesz w takim razie zdrowsza, jak przestaniesz czytać to forum emotka
0 0

benasia

#6489932 Napisano: 16.05.2018 12:38:15
azaflora napisał(a):

benasia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

czy ktoś dostał przyprawy Knorr 3 za 1 ? -https://www.przep...l/swiatprzypraw/3za1

Ja już dawno, ale brat z żoną w ogóle a zamówili 4 emotka

no właśnie, ja też kilka zgłoszeń wysłałam i nic. Myślałam, że nie wysyłają jeszcze emotka

Chyba trzeba do nich pisać 

ja też nie dostałam

Dziś listem zwykłym, nierejestrowanym, przyszedł zestaw zamówiony 28 marca, nadane 14 maja . Zamówiłam chili, oregano i pieprz. Oni to pewnie pogrupowali: i w tym tygodniu wysyłamy zestaw nr. 1, za tydzień zestaw nr. 2 itp, a na końcu mniej popularne zestawy emotka

Do mnoe tez dotarly 2 zestawy. Jeden z oregano, chili i pieprzem. Drugi z galka muszkatolowa, slodka papryka.
0 0

trampek,

#6489935 Napisano: 16.05.2018 12:46:21
Czy można kupić jeszcze dzisiaj zotarella na trnd bo mam email o przedłużeniu ale nie wiem czy na wygranie czy na zakup bo mogę kupić jeszcze 2 na budżet 
0 0

jokan

#6489938 Napisano: 16.05.2018 12:54:34
trampek, napisał(a):

Czy można kupić jeszcze dzisiaj zotarella na trnd bo mam email o przedłużeniu ale nie wiem czy na wygranie czy na zakup bo mogę kupić jeszcze 2 na budżet 

do dzisiaj do konca dnia mozna wgrywac, ja wczoraj sama dokupywalam 1 sztukę:), wejdz na bloga lub kabove (zwroty) i tam powinna byc ta informacja
0 0

trampek,

#6489939 Napisano: 16.05.2018 12:57:32
A jeszcze mam pytanie dostajecie coś na email za lody intense algida zwrot jakieś potwierdzenie czy coś.?
0 0

calliope

#6489941 Napisano: 16.05.2018 13:02:19
trampek, napisał(a):

A jeszcze mam pytanie dostajecie coś na email za lody intense algida zwrot jakieś potwierdzenie czy coś.?

Tak od razu powinien przyjść mail z potwierdzeniem ale w praktyce różnie z tym bywa.
0 0

nataszka

#6489946 Napisano: 16.05.2018 13:15:16
Przesyłka z Gostynia do mnie nadana ,co to może być ?
0 0

rebelmen

#6489948 Napisano: 16.05.2018 13:21:22
[quote=To, prawda bo budzą się dziwne emocje...

joan]
pikantny napisał(a):

Aha, czyli podsumowując:
No comments.

1 mietowa 0

szindy

#6489958 Napisano: 16.05.2018 13:35:27
joan napisał(a):

szindy napisał(a):

Skąd wiem ze losują? Ano stad ze zbieranie zgłoszeń kończy się w niedziele wieczorem a w poniedziałek rano są już wyniki.
0 0

joan

#6489963 Napisano: 16.05.2018 13:42:06
szindy napisał(a):

Skąd wiem ze losują? Ano stad ze zbieranie zgłoszeń kończy się w niedziele wieczorem a w poniedziałek rano są już wyniki.

Widocznie czytają na bieżąco emotka
0 0

vivi

#6489967 Napisano: 16.05.2018 13:56:52
joan napisał(a):

szindy napisał(a):

Widocznie czytają na bieżąco emotka

Moim zdaniem duże znaczenie przy wyborze może mieć ilość dodanych rezencji na kwc.
0 0

joan

#6489975 Napisano: 16.05.2018 14:10:44
superloser napisał(a):

(...) Dzięki listom laureatów można zobaczyć, kto ma czas na branie udziału w projektach do testowania podpasek za 3,99zl albo dezodorantu za 7,99zl. A potem wrzucania na Insta zdjęć z testowania. (...)

Ale i tak lepiej spożytkować czas na testowaniu produktów, niż na przygotowywaniu dokumentacji dot. tego "kto & ile razy wygrał w konkursach" emotka

tusz

#6489976 Napisano: 16.05.2018 14:16:40

Ale i tak lepiej spożytkować czas na testowaniu produktów, niż na przygotowywaniu dokumentacji dot. tego "kto & ile razy wygrał w konkursach" emotka

I to jest trafione w punkt! 
1 joan 0

Mila26

#6489977 Napisano: 16.05.2018 14:17:07
Czy w konkursie Lidl "Najwspanialsza wakacyjna przygodajest jest limit znaków"?
0 0