Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

darog

#6501847 Napisano: 24.06.2018 22:52:31
edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Czy dobrze rozumuję że w Winiarach lepiej nie odbierać tel gdy będą dzwonili z layzy bagami?. Jeden uczestnik = 1 nagroda ??

1 nagroda, ale każdego stopnia.

nie ma to jak czytać ze zrozumieniem, dzięki emotka   uff emotka

Mnie zastanawia inna kwestia...osoba, wysyłając zgłoszenie, wygrywa nagrodę 3 stopnia - wypada z puli...później wybierają huśtawki i rozumiem, że nagrodę 2 stopnia wygra osoba, która nie wygrała nagrody 3 stopnia?  emotka  Natomiast osoba, która wygrała już nagrodę 3 stopnia musi wygrać kolejne zgłoszenie, żeby powalczyć o nagrodę 2 stopnia? emotka

tak i ja rozumiem
0 0

pecia

#6501848 Napisano: 24.06.2018 22:52:40
dzięki za odp. długość ok, spacji brak emotka
0 0

scrabble

#6501858 Napisano: 24.06.2018 23:20:45
pecia napisał(a):

dzięki za odp. długość ok, spacji brak emotka

Ale co to znaczy, że nie możesz wysłać? Nie ma potwierdzenia? Czasem przychodzi z opóźnieniem. 
0 0

scrabble

#6501867 Napisano: 24.06.2018 23:34:54
darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Czy dobrze rozumuję że w Winiarach lepiej nie odbierać tel gdy będą dzwonili z layzy bagami?. Jeden uczestnik = 1 nagroda ??

Mnie zastanawia inna kwestia...osoba, wysyłając zgłoszenie, wygrywa nagrodę 3 stopnia - wypada z puli...później wybierają huśtawki i rozumiem, że nagrodę 2 stopnia wygra osoba, która nie wygrała nagrody 3 stopnia?  emotka  Natomiast osoba, która wygrała już nagrodę 3 stopnia musi wygrać kolejne zgłoszenie, żeby powalczyć o nagrodę 2 stopnia? emotka

tak i ja rozumiem

Ale dlaczego? 1 OS. może wygrać po 1 nagrodzie każdego stopnia.
Jest 25 najlepszych, dziennych. Po tygodniu idą huśtawki.
0 0

edzia21

#6501868 Napisano: 24.06.2018 23:38:45
scrabble napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

tak i ja rozumiem

Ale dlaczego? 1 OS. może wygrać po 1 nagrodzie każdego stopnia.
Jest 25 najlepszych, dziennych. Po tygodniu idą huśtawki.

Jakoś nie wydaje mi się, że będą wybierać huśtawki z osób które wygrały pufy, a następnie rowery z huśtawek (będą chcieli nagrodzić jak największą ilość osób - wbrew logice...)...ale zobaczymy, fajnie by było emotka
A nagród możesz wygrać 3 (I, II, II) ale jak wyślesz 3 zgłoszenia, zapewne. 
0 0

dzikuska21

#6501878 Napisano: 25.06.2018 02:07:25
No ja rozumiem to tak ze  że zwycięskich dziennych wybierają tygodniowe a później kolejno główne - tak przynajmniej logika mi podpowiada ale jak to będzie to się zobaczy bo dla mnie Albedo nie należy do dobrze zorganizowanych o czym się przekonaliśmy po konkursach w kauflandzie i mailach wyslanych do osob z wczesniejszego konka.  
0 0

notta

#6501895 Napisano: 25.06.2018 08:58:33
Czy dziala Wam strona lech.pl?
0 0

defed

#6501896 Napisano: 25.06.2018 08:59:24
ivanotta napisał(a):

Czy dziala Wam strona lech.pl?

Działa
1 notta 0

joasiunia

#6501898 Napisano: 25.06.2018 09:03:45
bamfarfe22 napisał(a):

Czy w konkursie Henryka Kani w biedronce gdzie zaproszenia do energylandii do wygrania to rymowanke tylko można dodać? Bo jest tam też opcja zdjęcia i wideo i trochę się pogubilam... 

Podbijam pytanie, bo takie same wątpliwości mam w konkursie Kiory w Auchan, z dinozaurami. W regulaminie jest powiedziane, że mam dodać opis dinozaura. Opis jak  opis - wiadomo, tekst. Ale opcji na stronie mam kilka - tekst, zdjęcie, wideo. W konkursie chodzi tylko i wyłącznie o tekst, czy te opcje, to jakaś ukryta furtka do wyższej kreatywności i można dać np. opis na zdjęciu? emotka

Pierwszy raz gram w konku Kiory na stronie, więc wybaczcie to mugolskie pytanie... emotka
0 0

defed

#6501900 Napisano: 25.06.2018 09:08:07
joasiunia napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Czy w konkursie Henryka Kani w biedronce gdzie zaproszenia do energylandii do wygrania to rymowanke tylko można dodać? Bo jest tam też opcja zdjęcia i wideo i trochę się pogubilam... 

Podbijam pytanie, bo takie same wątpliwości mam w konkursie Kiory w Auchan, z dinozaurami. W regulaminie jest powiedziane, że mam dodać opis dinozaura. Opis jak  opis - wiadomo, tekst. Ale opcji na stronie mam kilka - tekst, zdjęcie, wideo. W konkursie chodzi tylko i wyłącznie o tekst, czy te opcje, to jakaś ukryta furtka do wyższej kreatywności i można dać np. opis na zdjęciu? emotka

Pierwszy raz gram w konku Kiory na stronie, więc wybaczcie to mugolskie pytanie... emotka

Zdaje się, że ten formularz to szablon, więc jeśli konkurs dotyczy tylko odpowiedzi tekstowych, to laurek czy produkcji pełnometrażowych nie będą brali pod uwagę emotka

joasiunia

#6501901 Napisano: 25.06.2018 09:09:56
defed napisał(a):

joasiunia napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Zdaje się, że ten formularz to szablon, więc jeśli konkurs dotyczy tylko odpowiedzi tekstowych, to laurek czy produkcji pełnometrażowych nie będą brali pod uwagę emotka

Dziękuję! emotka emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#6501905 Napisano: 25.06.2018 09:22:12
https://m.facebook.com/?_rdr napisał(a):

Przecież on nie jest w biedronce. emotka  W dowolnym sklepie 
0 0

rebelmen

#6501911 Napisano: 25.06.2018 09:44:55
Takiego regulaminu jak ma Albedo konkurs Winiary jeszcze nie było, wygrywasz nagrodę 3 stopnia, ale już tym zgłoszeniem < ciekawym zgłoszeniem wg.komisji> nie można wygrac nagrody 2 i 1 stopnia.Nie widzę tu logiki, ponieważ danym zgłoszeniem wygrywam 3 stopień i blokuje sobie ,wygrana 2 i 1 stopnia.Uwazam ze prawidłowo byłoby gdyby komisja w danym etapie wybierała zgłoszenia pod katem kreatywności itp. Dla najlepszych 1 stopień i tak dalej, jak to praktykuje Smoliar.Co o tym myślicie?
0 0

scrabble

#6501913 Napisano: 25.06.2018 09:54:09
rebelmen napisał(a):

Takiego regulaminu jak ma Albedo konkurs Winiary jeszcze nie było, wygrywasz nagrodę 3 stopnia, ale już tym zgłoszeniem < ciekawym zgłoszeniem wg.komisji> nie można wygrac nagrody 2 i 1 stopnia.Nie widzę tu logiki, ponieważ danym zgłoszeniem wygrywam 3 stopień i blokuje sobie ,wygrana 2 i 1 stopnia.Uwazam ze prawidłowo byłoby gdyby komisja w danym etapie wybierała zgłoszenia pod katem kreatywności itp. Dla najlepszych 1 stopień i tak dalej, jak to praktykuje Smoliar.Co o tym myślicie?

Ja chyba nie doczytałam któregoś punktu emotka  Skąd ten wniosek? 
0 0

rebelmen

#6501915 Napisano: 25.06.2018 09:55:44
scrabble napisał(a):

rebelmen napisał(a):

Ja chyba nie doczytałam któregoś punktu  emotka  Skąd ten wniosek? 

Zadzwoń do Albedo to Ci powiedzą.
0 0

rebelmen

#6501924 Napisano: 25.06.2018 10:05:39
cb656 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

Więcej: "W Konkursie uwzględniane będą jedynie SMS-y Konkursowe wysyłane za pośrednictwem sieci operatorów telefonii komórkowej korzystających z polskich zasobów numeracji." To jest dyskryminacja posiadaczy telefonów stacjonarnych, które też pozwalają na wysyłanie SMS-ów emotka emotka emotka
I co pan zrobisz? Nic pan nie zrobisz. To znaczy - możesz pan wysłać zażalenie do Organizatora (nie reklamację) i przeczytać w odpowiedzi na przykład: "No tak to sobie wymyśliliśmy i nie zamierzamy zmieniać. Jak się komu nie podoba, nie zmuszamy, można nie brać udziału". Ogarniasz, prawda? emotka
P.S. O jakim konkursie piszesz, tak na marginesie? Bo w tym jest zapis:

"4.5. Jeden Uczestnik może otrzymać w Konkursie nie więcej niż jedną nagrodę danego rodzaju (tj. jedną nagrodę pierwszego stopnia,
jedną nagrodę drugiego stopnia oraz jedną nagrodę trzeciego stopnia)."

0 0

trampek,

#6501938 Napisano: 25.06.2018 10:17:37
Mam pytanie na konkurs Kaufland budżet moja mama kupiła ten płyn fakty podwójnie pakowany co był po 8,99 ale to chyba się nie liczy bo tam trzeba 2 szt kupić A na paragonów jest niby 2xplyn ale liczy się jako sztuka tak?
0 0

kawazczekolada

#6501940 Napisano: 25.06.2018 10:19:04
Czy ktoś może wygrał i odebrać już telefon z konkursu magenta? Ile dni zajęło im skontaktowanie się że telefon już można odebrać w wybranym sklepie? Czy Oni w ogóle informują czy można po prostu po 7 dniach iść do sklepu po odbiór nagrody?
0 0

lager

#6501941 Napisano: 25.06.2018 10:19:24
@trampek, napisał(a):

Mam pytanie na konkurs Kaufland budżet moja mama kupiła ten płyn fakty podwójnie pakowany co był po 8,99 ale to chyba się nie liczy bo tam trzeba 2 szt kupić A na paragonów jest niby 2xplyn ale liczy się jako sztuka tak?

Ja to rozumiem, że mają być 2 produkty, a nie 2 sztuki
0 0

kaka72

#6501946 Napisano: 25.06.2018 10:23:48
czy wygrał ktoś rower za zakup w drogerii Wispol ?
0 0