Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

darog

#6509547 Napisano: 15.07.2018 12:52:49
CONO SUR

czyli wszystkie nagrody w terminie do 11 lipca powinne być w domu (minęło 30 dni) 
0 0

@gnieszk@

#6509548 Napisano: 15.07.2018 12:56:43
agakaz2 napisał(a):

Mogę odebrać u siebie - Wrocław ręczniki z Coca-cola i przesłać adres tak jak wysłałam do Pioge7 (Bo nie dostępne są u was)

We Wrocławiu też wg mapki nie ma.
0 0

agakaz2

#6509549 Napisano: 15.07.2018 13:15:49
@gnieszk@ napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Mogę odebrać u siebie - Wrocław ręczniki z Coca-cola i przesłać adres tak jak wysłałam do Pioge7 (Bo nie dostępne są u was)

We Wrocławiu też wg mapki nie ma.

Już nie ma nieźle
0 0

monnikk

#6509560 Napisano: 15.07.2018 13:55:34

Już nie ma nieźle

Trzeba na bieżąco sprawdzać. U mnie kilka dni nie było, a potem pojawiły się znowu.

trebor1

#6509563 Napisano: 15.07.2018 14:05:52
mia napisał(a):

Mam pytanie - czy moje oczka dobrze widzą, że w konkursie Chata Polska nie ma wykluczenia produktów typu fajki, alkohol itd.?
http://www.chatap...Polska22_06_2018.pdf
Pytam, bo znalazłam ładny tłuściutki paragon z samą wódą i aż żal go wyrzucić... emotka

??? przecież to same węglowodany emotka
0 0

trebor1

#6509566 Napisano: 15.07.2018 14:12:32
cb656 napisał(a):

mia napisał(a):

Mam pytanie - czy moje oczka dobrze widzą, że w konkursie Chata Polska nie ma wykluczenia produktów typu fajki, alkohol itd.? Pytam, bo znalazłam ładny tłuściutki paragon z samą wódą i aż żal go wyrzucić... emotka

Jest tłusty, bo pewnie miał go w swoich wytłuszczonych paluszkach jakiś miłośnik chipsów emotka

albo go przysiadł swoim tłustym tyłkiem emotka
1 venix 0

kamaa18

#6509573 Napisano: 15.07.2018 15:21:45
Wie ktoś może czy w konkursie Wawel Krówka można wygrać raz na cały konkurs ? Czy w każdym etapie można próbować? 
0 0

e-e

#6509576 Napisano: 15.07.2018 15:47:19
kamaa18 napisał(a):

Wie ktoś może czy w konkursie Wawel Krówka można wygrać raz na cały konkurs ? Czy w każdym etapie można próbować? 
Jedna osoba może wygrać tylko jeden raz emotka

0 0

marengo

#6509601 Napisano: 15.07.2018 19:01:21
Czy udaje Wam się wysłać zgłoszenie na konkurs Cydru Lubelskiego? 
Konkurs "Lubelski. Wnosi świeżość" 
0 0

monia24

#6509609 Napisano: 15.07.2018 19:24:44
damiangoogle napisał(a):

Cześć,
koledzy/koleżanki - czy sa jakieś akutalnie akcje ze zwrotem gotówki za zakupy. Coś jak miało miejsce w rexonie ?

https://www.przetestujsurf.pl/

https://pudliszkitestsmaku.pl/
0 0

venix

#6509612 Napisano: 15.07.2018 19:35:53
marengo napisał(a):

Mi wyskakuje błąd emotka
0 0

Gość: delvitto

#6509620 Napisano: 15.07.2018 19:49:49
uzbierałam 20 kodów na ręcznik z woah, ale klikam w odbierz nagrodę, po czy jak się domyślam, mam wygenerować voucher do odbioru w którymś z punktów, tymczasem na tym etapie wszystko stoi jak zaklęte, nie przesuwa mi się mapka do mojego regionu na wschodzie kraju, miasto wpisane, lecz nic się nie zmienia:( też macie takie z tym kłopoty? jak sobie z nimi poradzić?
0 0

misiamarysia

#6509626 Napisano: 15.07.2018 20:16:06
-Violka- napisał(a):

marengo napisał(a):

Mi wyskakuje błąd  emotka

U mnie błąd już od poprzedniej, przedostatniej tury, pisałam do nich dwukrotnie, piszą, że wszystko ok i dali mi radę, żeby wysłać z innego telefonu (świetna rada), nic więcej u nich nie uzyskałam, a próbowałam z mojego, męża i jeszcze teścia telefonu i za każdym razem informacja "niedostarczona"
0 0

cudaczek121

#6509631 Napisano: 15.07.2018 20:49:39
termitek99 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

termitek99 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Wysłałam zgłoszenie na TYSKIE Tesco. Przyszła zwrotka i minutę po niej SMS z tego samego numeru: ,,Hej, mam ochotę na bzykanko, ale najpierw podeślę ci sexowne zdjęcia, zgoda?"  emotka emotka emotka emotka

Witaj w klubie.  
Na szczęście nie są wysyłane na nasz koszt . Ja mam od I etapu .
Niektórych to nawet lepiej nie czytać 

Ha ha mega

Teleaudio prowadzi chyba burdel. To jest ich wina, nie organizatora konkursu. Serwis chetne24 należy do Teleaudio właśnie.... Teraz będziesz dostawać 3-4 smsy dziennie i nawet zdjęcia.

Ha ha ha

Najgorsze jest to, że nasze zgłoszenia do konkursu Tyskie czytają osoby nie związane z organizatorem, a zatrudnione w branży seksualnej przez Teleaudio. Jedna z "panienek" nawiązywała do mojego zgłoszenia w odpowiedzi.

Ale może to czysty zbieg okoliczności z tym nawiązaniem do Twojego smsa konkursowego, bo tam w tych erotycznych liniach i serwisach tarota, to jakis automat odpowiada.
0 0

monkakk

#6509632 Napisano: 15.07.2018 21:06:22
rkvi napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Co z tą loterią Sokołowa ..wpisuje numer paragonu i komunikat Taki numer paragonu już został zarejestrowany
noż kurcze przed momentem kupowałam w Biedronce ...a obiło mi się gdzieś o oczy , w którymś wpisie na forum ...podobny problem ktoś miał ..to ze numer paragonu może się powtórzyć rozumiem -ale przecież wpisuje się jeszcze datę i numer kasy ...pisała ktoś kiedyś reklamacje w takim przypadku do organizatora

Miałam identyczną sytuację. Odpisali mi, że zgloszenie do nich dotarło i jest niewygrywające.

I u mnie to samo nowe paragony i ... niby zgłoszoneemotka
0 0

Mila26

#6509638 Napisano: 15.07.2018 21:35:47
Czy wysyłał ktoś zgłoszenie na konkurs platinum przez  formularz?jeśli tak to pojawiła wam się jakaś informacja o zarejestrowaniu pracy?
0 0

venix

#6509647 Napisano: 15.07.2018 22:12:02
cudaczek121 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

termitek99 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Wysłałam zgłoszenie na TYSKIE Tesco. Przyszła zwrotka i minutę po niej SMS z tego samego numeru: ,,Hej, mam ochotę na bzykanko, ale najpierw podeślę ci sexowne zdjęcia, zgoda?"  emotka emotka emotka emotka

Witaj w klubie.  

Ha ha mega

Teleaudio prowadzi chyba burdel. To jest ich wina, nie organizatora konkursu. Serwis chetne24 należy do Teleaudio właśnie.... Teraz będziesz dostawać 3-4 smsy dziennie i nawet zdjęcia.

Ha ha ha

Najgorsze jest to, że nasze zgłoszenia do konkursu Tyskie czytają osoby nie związane z organizatorem, a zatrudnione w branży seksualnej przez Teleaudio. Jedna z "panienek" nawiązywała do mojego zgłoszenia w odpowiedzi.

Ale może to czysty zbieg okoliczności z tym nawiązaniem do Twojego smsa konkursowego, bo tam w tych erotycznych liniach i serwisach tarota, to jakis automat odpowiada.

Jeżeli piszesz hasło zagrzewające naszych , a ktoś Ci odpisuje , że nasi już  w domu - to nie jest automat. A potem 3 sms dziennie z syfem, którego lepiej nie czytać ,  z różnych nr - to już automat.
0 0

monkakk

#6509649 Napisano: 15.07.2018 22:24:20
Miła26 napisał(a):

Czy wysyłał ktoś zgłoszenie na konkurs platinum przez  formularz?jeśli tak to pojawiła wam się jakaś informacja o zarejestrowaniu pracy?

Tak, była informacja w stylu: Twoje zgłoszenie zostało zarejestrowane, wyniki wtedy i wtedy
1 Mila26 0

termitek99

#6509692 Napisano: 16.07.2018 08:04:27
-Violka- napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

termitek99 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Witaj w klubie.  

Ha ha mega

Ha ha ha

Jeżeli piszesz hasło zagrzewające naszych , a ktoś Ci odpisuje , że nasi już  w domu - to nie jest automat. A potem 3 sms dziennie z syfem, którego lepiej nie czytać ,  z różnych nr - to już automat.

Na dzień dobry pisał człowiek. Nie tylko do mnie. Nawiązywał do treści odpowiedzi konkursowej. Niestety nieuprawnione osoby uzyskały dostęp do naszych zgłoszeń. Na drugi dzień zaczął działać automat z podpisem, chetne24. Firma ta należy do Teleaudio. Przez miesiąc wysłali około 100 smsów i zdjęć. Ale tylko pierwsze 2-3 wiadomości były pisane przez człowieka. Uważam to za skandal, złamali przepisy RODO i wszelkie normy społeczne. Tych smsów nie idzie tutaj zacytować.
0 0

szprotka

#6509697 Napisano: 16.07.2018 08:27:10
Czy wczoraj przychodziły Wam potwierdzenia w Cheetos?
0 0