Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

carissma

#6513949 Napisano: 27.07.2018 22:28:29
olunka napisał(a):

superloser napisał(a):

nkba napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

abodak napisał(a):

carissma napisał(a):

Mam pytanko odnośnie wysyłki nagród od Kiory z konkursu w Auchan. Dostałam dziś od nich w sms, że nagroda wysłana, że dojdzie w pn i że mam potwierdzić. Ale co, bo nie bardzo rozumiem. Ich smsa, czy jak nagroda dojdzie. Potwierdzaliście coś?

pewnie potwierdzić podpisem odbiór u kuriera emotka

A nie pytali przed wysłaniem czy mogą wysyłać? Bo Kiora ze względu na okres wakacyjny może przetrzymać nagrodę i wysłać w terminie późniejszym. Może masz potwierdzić, że będziesz na miejscu w poniedziałek. emotka

Myślę, że dokładnie o to chodzi. Po prostu chcą potwierdzenia, że będzie ktoś w domu kto odbierze nagrodę emotka

Dziwne. Dzis DHL dostarczył zabawke, bez jakiegoš potwierdzenia o byciu w domu, tylko podpis odbioru. 

do mnie pani z Kiory zadzwoniła chyba 2 dni temu czy może wysłać, dzisiaj DHL kurier podał przez płot i tyle

Dziękuję za odzew. Nic jej nie odpisałam, bo już za późno było. Jeśli nie dojdzie w poniedziałek, to jej wtedy odpiszę emotka
0 0

taalvikki

#6513967 Napisano: 27.07.2018 23:57:17
piszę sobie hasło do red bulla o megawatt, a tu nagle wyskakuje mi komunikat, głoszący, że  "wystąpił błąd, podany numer paragonu został już użyty". co to za jaja? emotka
0 0

maa

#6513971 Napisano: 28.07.2018 00:04:21
carissma napisał(a):

olunka napisał(a):

superloser napisał(a):

nkba napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

abodak napisał(a):

carissma napisał(a):

Mam pytanko odnośnie wysyłki nagród od Kiory z konkursu w Auchan. Dostałam dziś od nich w sms, że nagroda wysłana, że dojdzie w pn i że mam potwierdzić. Ale co, bo nie bardzo rozumiem. Ich smsa, czy jak nagroda dojdzie. Potwierdzaliście coś?

pewnie potwierdzić podpisem odbiór u kuriera emotka

A nie pytali przed wysłaniem czy mogą wysyłać? Bo Kiora ze względu na okres wakacyjny może przetrzymać nagrodę i wysłać w terminie późniejszym. Może masz potwierdzić, że będziesz na miejscu w poniedziałek. emotka

Myślę, że dokładnie o to chodzi. Po prostu chcą potwierdzenia, że będzie ktoś w domu kto odbierze nagrodę emotka

Dziwne. Dzis DHL dostarczył zabawke, bez jakiegoš potwierdzenia o byciu w domu, tylko podpis odbioru. 

do mnie pani z Kiory zadzwoniła chyba 2 dni temu czy może wysłać, dzisiaj DHL kurier podał przez płot i tyle

Dziękuję za odzew. Nic jej nie odpisałam, bo już za późno było. Jeśli nie dojdzie w poniedziałek, to jej wtedy odpiszę emotka

czy z tego konkursu ktoś wygrał lepsze nagrody niż 
  • nagroda IX stopnia– GRU i Minionki. Super album z naklejkami
  • nagroda X stopnia– Trolle. Piękne scenki do wyklejania
bo tylko takie wpisy widziałam w MDW
0 0

taalvikki

#6513972 Napisano: 28.07.2018 00:04:24
superloser napisał(a):

taalvikki napisał(a):

piszę sobie hasło do red bulla o megawatt, a tu nagle wyskakuje mi komunikat, głoszący, że  "wystąpił błąd, podany numer paragonu został już użyty". co to za jaja?  emotka

Jakieś 2800 Biedronek razy 5 kas. Szansa na dublowanego jest.

no tak właśnie przypuszczałam... ostatni mój wygrany nr paragonu miał 4 cyfry. kurde, wypadałoby to jakoś rozwiązać, dodać inne numery, ale co zrobić... szkoda, że w loterii nie mam takich szans. emotka

tak, czy tak, to jest dla mnie większe niedopatrzenie niż przepuszczenie hasła z batem, które i tak nic nie wygra.
0 0

carissma

#6513974 Napisano: 28.07.2018 00:12:18
maa napisał(a):

czy z tego konkursu ktoś wygrał lepsze nagrody niż 

• nagroda IX stopnia– GRU i Minionki. Super album z naklejkami
  • nagroda X stopnia– Trolle. Piękne scenki do wyklejania
bo tylko takie wpisy widziałam w MDW

Ja wygrałam puzzle. Widziałam kilka wpisów w MDW z puzzlami właśnie.
0 0

myla

#6513994 Napisano: 28.07.2018 09:19:15
masza napisał(a):

superloser napisał(a):

myla napisał(a):

Pytanko: czy jak nie odbiorę nagrody za punkty woah (mam już wygenerowany voucher) to punkty wracają na moje konto, czy tracę je?

Chyba przepadaja

Wracają na konto 

Faktycznie wracają.
0 0

Mappet

#6514002 Napisano: 28.07.2018 10:04:44
Czy przychodziły Wam wczoraj zwrotki z Winiar? Wysłałam sms, do teraz zwrotki brak i nie wiem czy słać drugi raz czy jeszcze czekać
0 0

Mappet

#6514008 Napisano: 28.07.2018 10:27:25
bruce napisał(a):

Mappet napisał(a):

Czy przychodziły Wam wczoraj zwrotki z Winiar? Wysłałam sms, do teraz zwrotki brak i nie wiem czy słać drugi raz czy jeszcze czekać

Ja akurat wczoraj nie nadawałam (może akurat ktoś też tak miał, poczekaj jeszcze, w razie czego ślij ponownie!), ale tak sobie myślę, że to dość niepokojące, skoro nie jej nie otrzymałaś, ponieważ - jeśli dobrze pamiętam - ja za każdym razem dostawałam dwie równocześnie po każdym jednym zgłoszeniu.  emotka

Właśnie dlatego się zmartwiłam, że przy poprzednim zgłoszeniu też miałam dwie i to od razu. No nic, poczekam, może ktoś jedzie na tym samym wózku co ja, albo dostał zwrotkę od razu emotka  Koło 14:30 słałam zgłoszenie, będę wdzięczna jeśli ktoś podzieli się informacją jak to u niego wyglądało emotka
0 0

staszek

#6514033 Napisano: 28.07.2018 13:04:25
Manhattan w C4. Najpierw napisali, że konkursem objęte są wszystkie produkty Manhattan, a kilka wersów niżej wyszczególnione są gramatury. To w końcu wszystkie czy te wymienione? emotka
0 0

mampytanie

#6514036 Napisano: 28.07.2018 13:22:45
Czy jak w Winiary wysyłało się zgłoszenie, ale zapomniało się usunąć polskie znaki, to będzie traktowane jako zbyt długie? Miało 158 znaków, ale niestety plus polskie, które są liczone... myślicie, ze paragon w ten sposób przepadł i nie ma co wysyłać na niego ponownie bez polskich znaków?
0 0

Gość: delvitto

#6514071 Napisano: 28.07.2018 18:23:31
czy ktoś wie ile znaków można użyć w tym konkursie (BicSoleil)? nie mogę znaleźć odpowiedzi w regulaminie.
https://www.e-kon...ry-piekna-z-bic.html
0 0

edzia21

#6514072 Napisano: 28.07.2018 18:24:24
delvitto napisał(a):

czy ktoś wie ile znaków można użyć w tym konkursie (BicSoleil)? nie mogę znaleźć odpowiedzi w regulaminie.
https://www.e-kon...ry-piekna-z-bic.html

Nie ma limitu znaków w odpowiedzi  emotka
0 0

flinta_13

#6514074 Napisano: 28.07.2018 18:35:37
Czy przychodzi jakieś potwierdzenie wysłania zgłoszenia na Red Bull? Wysłałam  dwa dni temu i nie ma mojej pracy....
0 0

bonitta

#6514076 Napisano: 28.07.2018 18:37:22
superloser napisał(a):

taalvikki napisał(a):

piszę sobie hasło do red bulla o megawatt, a tu nagle wyskakuje mi komunikat, głoszący, że  "wystąpił błąd, podany numer paragonu został już użyty". co to za jaja?  emotka

Jakieś 2800 Biedronek razy 5 kas. Szansa na dublowanego jest.

To dziwne bo ja wysłałam dwa zgłoszenia z tym samym numerem paragonu (paragony różnił się ostatnią cyfrą ale wpisałam taki sam w obu) i przeszło. Pisałam nawet do Brandcomm z prośbą o wycofanie zgłoszenia, odpisali mi, że łatwiej jest im zmienić numer paragonu w systemie i tak też zrobili. Niemniej z tym samym numerem poszły dwa zgłoszenia bez problemu. Może od tego czasu poprawili coś w formularz, żeby nie przyjmowało dwóch takich samych.
0 0

mampytanie

#6514090 Napisano: 28.07.2018 20:35:43
mampytanie napisał(a):

Czy jak w Winiary wysyłało się zgłoszenie, ale zapomniało się usunąć polskie znaki, to będzie traktowane jako zbyt długie? Miało 158 znaków, ale niestety plus polskie, które są liczone... myślicie, ze paragon w ten sposób przepadł i nie ma co wysyłać na niego ponownie bez polskich znaków?

Podbijam 
0 0

scrabble

#6514094 Napisano: 28.07.2018 21:01:16
mampytanie napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Podbijam 

Ja bym wysłała ponownie. Nie raz takie cyrki robiłam, że albo zwrotki nie było to posłałam jeszcze raz, a potem się okazało, że przeszło 2 x to samo. Z wygraną nie było problemu, musiałam tylko wytłumaczyć, że hasła były identyczne. Nagroda dotarła. To chyba nie było Albedo, ale ogólnie nie przejmuję się takimi wtopami, tam też pracują ludzie emotka  

pioge7

#6514096 Napisano: 28.07.2018 21:04:26
scrabble napisał(a):

mampytanie napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Podbijam 

Ja bym wysłała ponownie. Nie raz takie cyrki robiłam, że albo zwrotki nie było to posłałam jeszcze raz, a potem się okazało, że przeszło 2 x to samo. Z wygraną nie było problemu, musiałam tylko wytłumaczyć, że hasła były identyczne. Nagroda dotarła. To chyba nie było Albedo, ale ogólnie nie przejmuję się takimi wtopami, tam też pracują ludzie emotka  

Ja tak miałem raz w albedo kilka lat temu... wysłałem nie przyszła zwrotka ." Czekałem chyba 2 godziny. Wysłałem znowu. Po drugim smsie przyszedł od razy SMS a potem po godzinie zaś. 
Po wygranej Napsialem im jaka sprawa i od bez problemu nagroda dotarła... także ja bym wysłał znowu. 

mampytanie

#6514098 Napisano: 28.07.2018 21:14:08
pioge7 napisał(a):

scrabble napisał(a):

mampytanie napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Podbijam 

Ja tak miałem raz w albedo kilka lat temu... wysłałem nie przyszła zwrotka ." Czekałem chyba 2 godziny. Wysłałem znowu. Po drugim smsie przyszedł od razy SMS a potem po godzinie zaś. 
Po wygranej Napsialem im jaka sprawa i od bez problemu nagroda dotarła... także ja bym wysłał znowu. 

Bardzo serdecznie dziękuję Wam za pomoc emotka
0 0

Mappet

#6514129 Napisano: 29.07.2018 08:22:59
Ad Winiary
Trafiłam lazy baga, ale paragon mam opisany... no średnio, połowa produktów ma WIN, reszta Sosy. 
Jaki stosunek ma do tego agencja? (Robiłam zakupy w małym tesco i mam pewne obawy że Panie mimo iż sympatyczne nie ogarną o co mi chodzi z dopiskami emotka )
0 0

rkvi

#6514130 Napisano: 29.07.2018 08:26:59
Mappet napisał(a):

Ad Winiary
Trafiłam lazy baga, ale paragon mam opisany... no średnio, połowa produktów ma WIN, reszta Sosy. 
Jaki stosunek ma do tego agencja? (Robiłam zakupy w małym tesco i mam pewne obawy że Panie mimo iż sympatyczne nie ogarną o co mi chodzi z dopiskami emotka )

U mnie na źle opisany paragon Lazy Bag dotarł bez problemu, choć troszkę się obawiałam, bo panie z POK w Leclercu odmówiły przybicia pieczątki i opisu, że to marka Winiaryemotka
0 0