Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

stamp2

#6515619 Napisano: 02.08.2018 11:59:52
Niebieska_Laguna napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Ciekawe czy jak Was za tydzień wybiorą, też będziecie tak krytykować i obstawiać losowanie!

Dokładnie emotka  Przy każdych wynikach jest ta gadka, że losowali, bo ktoś akurat nie wygrał. A przecież gusta są różne. Ja jak przeglądałam galerię to nagrodziłabym zupełnie inne hasła. Zresztą ile osób na forum, tyle różnych list zwycięzców emotka  Rozumiem, że to fajne nagrody, duża konkurencja i jeszcze większe emocje, ale lepiej wrzucić na luz. Ponad 2 tysiące zgłoszeń i 111 nagród... choćby było 500 super haseł, to i tak ktoś musi przegrać. Nie da się wybrać zwycięskich haseł tak, żeby wszystkim dogodzić. Jedna osoba na forum zachwycała się hasłem "Wziuuuu", więc pewnie przyznałaby mu rower. A jak akurat bym to hasło pominęła przy nagradzaniu, więc naprawdę rozbieżność upodobań jest bardzo różna. To, że ktoś uważa zwycięskie hasła za kiepskie, nie oznacza, że zostały wylosowane... 

Ach, dodam jeszcze, że nie wybrano mnie do roweru ani do kamery emotka  I nie napisałam tego, bo dostałam nagrodę. 

to ja!wziuuu jest lepsze niż te teksty o skrzydłachemotka emotka

magie1982

#6515620 Napisano: 02.08.2018 12:01:06
stamp2 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Ciekawe czy jak Was za tydzień wybiorą, też będziecie tak krytykować i obstawiać losowanie!

Dokładnie emotka  Przy każdych wynikach jest ta gadka, że losowali, bo ktoś akurat nie wygrał. A przecież gusta są różne. Ja jak przeglądałam galerię to nagrodziłabym zupełnie inne hasła. Zresztą ile osób na forum, tyle różnych list zwycięzców emotka  Rozumiem, że to fajne nagrody, duża konkurencja i jeszcze większe emocje, ale lepiej wrzucić na luz. Ponad 2 tysiące zgłoszeń i 111 nagród... choćby było 500 super haseł, to i tak ktoś musi przegrać. Nie da się wybrać zwycięskich haseł tak, żeby wszystkim dogodzić. Jedna osoba na forum zachwycała się hasłem "Wziuuuu", więc pewnie przyznałaby mu rower. A jak akurat bym to hasło pominęła przy nagradzaniu, więc naprawdę rozbieżność upodobań jest bardzo różna. To, że ktoś uważa zwycięskie hasła za kiepskie, nie oznacza, że zostały wylosowane... 

Ach, dodam jeszcze, że nie wybrano mnie do roweru ani do kamery emotka  I nie napisałam tego, bo dostałam nagrodę. 

to ja!wziuuu jest lepsze niż te teksty o skrzydłach emotka emotka

To załóż agencję, z chęcią będę u Ciebie grała wkładając w to minimum wysiłku!!! emotka
0 0

stamp2

#6515625 Napisano: 02.08.2018 12:07:01
magie1982 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

to ja!wziuuu jest lepsze niż te teksty o skrzydłach emotka emotka

To załóż agencję, z chęcią będę u Ciebie grała wkładając w to minimum wysiłku!!! emotka

i to jest myślemotka przecież w tym red bullu ludzie strasznie sie wysilają
1 magie1982 0

grandprix

#6515627 Napisano: 02.08.2018 12:11:41
Nie ma się co obruszać o to, że niektórym się wydaje, że hasła były losowane. Przecież losowanie nie polega na tym, że losują się same badziewne odpowiedzi. Te fajne też mają szanse się wylosować. Dlatego mamy taką różnorodność. Ale gdyby ktoś na to rzucił okiem, to chyba niektórych by nie wybrał, mając morze możliwości.
1 magie1982 0

Gość: monia0706

#6515628 Napisano: 02.08.2018 12:13:09
rufus napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Cieszyłbym się z farta, że akurat ja zostałem "wybrany" wśród kilku tyś zgłoszeń.
I jedno jest pewne - nie wygrywają najlepsze zgłoszenia..trzeba mieć szczęście.  emotka

Dokładnie! Cała prawda o tym konkursie. Trzeba mieć chol...e szczęście, aby zostać wybranym sposród tysiąca zgłoszeń do siebie podobnych.

anka3

#6515635 Napisano: 02.08.2018 12:24:04
monia0706 napisał(a):

rufus napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Cieszyłbym się z farta, że akurat ja zostałem "wybrany" wśród kilku tyś zgłoszeń.
I jedno jest pewne - nie wygrywają najlepsze zgłoszenia..trzeba mieć szczęście.  emotka

Dokładnie! Cała prawda o tym konkursie. Trzeba mieć chol...e szczęście, aby zostać wybranym sposród tysiąca zgłoszeń do siebie podobnych.

To musi być losowanie... Nie wierzę, że w komisji siedzi ktoś, kto nie widzi jak kiepskie stylistycznie i gramatycznie są niektóre hasła emotka  z ciekawości - ile zgłoszeń wysyłacie/wysłaliście na RB?
0 0

stamp2

#6515638 Napisano: 02.08.2018 12:29:08
nie twierdze wszystkie że nagrodzone hasła są do bani,ale przynajmniej 70%-tak.Np.nagrodzone kamerą hasło''moc obrotów''2 słowaemotka co komisje urzekło w tym haśle-wyjątkowa kreatywność i oryginalność?emotka może stwierdzili że nad tymi 2 wyszukanymi słowami trzeba myśleć tygodniami,dlatego nagrodzili

mary18

#6515658 Napisano: 02.08.2018 13:12:43
Czy Winiary , oddzwanialo drugi raz jak ktos nie odebral ?
0 0

myszorka92

#6515664 Napisano: 02.08.2018 13:19:31
czy macie juz nagrody z cheetosow z dnia 5.07? emotka
0 0

kaskaderka1

#6515665 Napisano: 02.08.2018 13:20:30
Czy macie problem z rejestracją paragonów w Lajkoniku ?
0 0

magie1982

#6515666 Napisano: 02.08.2018 13:21:07
stamp2 napisał(a):

nie twierdze wszystkie że nagrodzone hasła są do bani,ale przynajmniej 70%-tak.Np.nagrodzone kamerą hasło''moc obrotów''2 słowa emotka co komisje urzekło w tym haśle-wyjątkowa kreatywność i oryginalność? emotka może stwierdzili że nad tymi 2 wyszukanymi słowami trzeba myśleć tygodniami,dlatego nagrodzili

Nie będę się czepiać, ale myślałam, ze lubisz krotkie. Wziuuuuuu to chyba jeden wyraz, Hm jeśli można nazwać to wyrazem. Nie znam się a tak serio mi tez nie podobają się wszystkie, ale z moich 7 wybrali chyba to najlepsze. Pozdrawiam
0 0

monisss

#6515669 Napisano: 02.08.2018 13:24:37
magie1982 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

nie twierdze wszystkie że nagrodzone hasła są do bani,ale przynajmniej 70%-tak.Np.nagrodzone kamerą hasło''moc obrotów''2 słowa emotka co komisje urzekło w tym haśle-wyjątkowa kreatywność i oryginalność? emotka może stwierdzili że nad tymi 2 wyszukanymi słowami trzeba myśleć tygodniami,dlatego nagrodzili

Nie będę się czepiać, ale myślałam, ze lubisz krotkie. Wziuuuuuu to chyba jeden wyraz, Hm jeśli można nazwać to wyrazem. Nie znam się a tak serio mi tez nie podobają się wszystkie, ale z moich 7 wybrali chyba to najlepsze. Pozdrawiam

nie bierz do siebie tak tej krytyki emotka moim zdaniem jest kilka super haseł w wygranych, kilka zwykłych i kilka słabych.. ale to moje zdanie emotka gratuluję wszystkim super wygranych  i cieszcie się bo to nie lada wyczyn zostać obdarowanym w tym konkursie emotka  
0 0

paula9891

#6515670 Napisano: 02.08.2018 13:29:16
Ktos pytal za jakie dni informowali Winiary hustawki, u mnie 25 emotka
2 monisss, ZetZ 0

Gość: cherry_coke

#6515671 Napisano: 02.08.2018 13:29:42
stamp2 napisał(a):

Oj bo Ty nie rozumiesz emotka  To jest taki skrót myślowy emotka
0 0

stamp2

#6515674 Napisano: 02.08.2018 13:32:09
cherry_coke napisał(a):

stamp2 napisał(a):

emotka aaaa...acha już kumamemotka ale wziuuuu to też jest skrót,prawda?
0 0

marcin1411

#6515675 Napisano: 02.08.2018 13:33:50
W jakiej cenie jest red bull w biedronce?
0 0

magie1982

#6515677 Napisano: 02.08.2018 13:34:32
monisss napisał(a):

magie1982 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

nie bierz do siebie tak tej krytyki emotka moim zdaniem jest kilka super haseł w wygranych, kilka zwykłych i kilka słabych.. ale to moje zdanie emotka gratuluję wszystkim super wygranych  i cieszcie się bo to nie lada wyczyn zostać obdarowanym w tym konkursie emotka  

Nie biorę, zapewniam. Tylko za tydzień będzie cała rzesza tych, co przestali mieć konkurs za loterię. Na tym kończę swój udział w tej dyskusji. Pozdrawiam
0 0

Gość: cherry_coke

#6515678 Napisano: 02.08.2018 13:36:23
stamp2 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

stamp2 napisał(a):

emotka aaaa...acha już kumam emotka ale wziuuuu to też jest skrót,prawda?

Oczywiście. Potwierdzi to nawet mój 2-letni siostrzeniec emotka
1 stamp2 0

gocha542

#6515680 Napisano: 02.08.2018 13:40:56
marcin1411 napisał(a):

W jakiej cenie jest red bull w biedronce?

4,89
0 0

stamp2

#6515681 Napisano: 02.08.2018 13:44:07
magie1982 napisał(a):

monisss napisał(a):

magie1982 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Nie biorę, zapewniam. Tylko za tydzień będzie cała rzesza tych, co przestali mieć konkurs za loterię. Na tym kończę swój udział w tej dyskusji. Pozdrawiam

emotka emotka nie bądz obrażalskaemotka gratuluje roweruemotka (a wziuuuu jest na poziomie rocznego dziecka,naprawde myślałaś że podoba mi sie?emotka )
1 madllen 0