Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
magie1982
Postów 4627
Data rejestracji 13.03.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 905
Data rejestracji 09.02.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie się hasła podobają! To przecież konkurs dla konsumentów a nie copywriterów, wyluzujcie...
Po takich dyskusjach nie dziwię się, że większość Agencji Reklamowych nie publikuje zwycięskich odpowiedzi.
Zapewne każdemu z nas podoba się coś innego... o nagrodzonych pracach się nie dyskutuje, tylko należy wybór uszanować i zamiast mówić, jak zawsze źle i be... lepiej przemilczeć, niż dawać upust swojej porażce.
Też chciałbym wygrać rower... póki co nawet biletu brak
stamp2
Postów 2077
Data rejestracji 03.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Pitach
Postów 308
Data rejestracji 11.07.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magie1982
Postów 4627
Data rejestracji 13.03.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
stamp2
Postów 2077
Data rejestracji 03.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
edzia21
Postów 9887
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Pitach
Postów 308
Data rejestracji 11.07.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mary18
Postów 241
Data rejestracji 07.04.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bocin
Postów 334
Data rejestracji 10.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochani moi! Pragnę przypomnieć, że jest to konkurs na "hasło", a nie na "rymowankę częstochowską".
Co znaczy hasło? Co znaczy profesjonalne, skuteczne hasło? Popatrzcie na hasła dużych marek - "nie dla idiotów", "codziennie niskie ceny", "włączamy niskie ceny", "chce się Ż", "życie ze smakiem", itd. Hasło rymowane jest z zasady odbierane mało poważnie i nie robi sprzedaży, ni też nie zachęca. I jest to naukowo sprawdzane w licznych badaniach rynku, na które wykładane są duże pieniądze.
Dlatego cóż, po mocy haseł, w tym tygodniu wysłałem rymowankę częstochowską i póki co wstrzymuję się z dalszą grą i życzę powodzonka, bowiem jeden wasz konkurent przeszedł w stan zawieszenia.
Masza86
Postów 552
Data rejestracji 17.07.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hustawki to nagrody dzienne czy etapowe ??
Gość: agniehaha89
Masza86
Postów 552
Data rejestracji 17.07.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziek agniehaha89
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zobaczyliśmy w pierwszym etapie. ustrzeliłam rower - uważam, że moje hasło było wtedy przynajmniej HASŁEM, ale skoro stało wśród rymowanek, to... uj wie, kto to wybierał. z resztą, pisałam o tym w dyskusjach o wynikach konkursów. tam obstawiałam mieszaną komisję, złożoną z jakiejś osoby, która o hasłach ma pojęcie i z osób, które wolą częstochowę. ale i losowanie wchodziło w grę, bo sama wtedy mówiłam, że drugi raz już tak pewnie nie pofarcę.
- teksty w stylu: "każdy lubi, co lubi i o tym się nie dyskutuje" są słabym zakończeniem dyskusji, świadczącym o braku argumentów. wyobraźmy sobie bowiem konkurs literacki na opowiadania, w którym wygrywa poemat trzynastozgłoskowcem - a potem tłumaczenia, że może tak być, "boć to przecież zabawa, to se piszemy, co chcemy, najlepiej częstochowskie, żałosne rymowanki". niby hasło też czasami może być rymowane, ale, litości... nie trzeba być wielkim językoznawcą i socjologiem, by dostrzec, że dobre hasła, to hasła krótkie, chwytliwe, wpadające w ucho i pamięć, a nie nieskładne poematy.
- pisanie, że nad dwoma słowami nie trzeba się zastanawiać, to też jakiś absurd. nie sztuką jest wszystko opisać, rozpisać się, polać wodę - sztuką jest tak temat skondensować, by w dwóch słowach ująć najbardziej znaczącą treść. i tyle.
- i proszę mi nie pisać znów, że to zabawa, a nie konkurs na kopirajtów. jeżeli ktoś chce zrobić taką wolną zabawę, niech napisze w poleceniu: napisz cokolwiek o naszym produkcie. i wtedy się nie przyczepię.
we must suffer to free our pain
ikropka
Postów 1903
Data rejestracji 31.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oleg
Postów 479
Data rejestracji 02.08.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: delvitto
https://www.e-kon...-dnia-carrefour.html
no i nie doczytałam się, czy powinnam w @ podać swoje dane? Bo jakieś oświadczenia są wymagane też. A te, z zasady, to raczej należy podpisywać?
Lepiej mi wysyłać smsowo, właśnie ze względu na anonimowość. Nie jest fajnie, gdy organizator wraz ze zgłoszeniem ma dane osoby grającej. To może nie być obiektywne. Tutaj po posiedzeniu komisji w ciągu 5 dni dostaje się od nich @ by potwierdzić swój udział, no i ja myślę, że właśnie wtedy można by dopiero podać dane i wysłać oświadczenia?
Kto z Was tu zagrał, i jak sobie poradził z zadaniem? Podawaliście dane?
venix
Postów 1215
Data rejestracji 26.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: delvitto
kaka72
Postów 2056
Data rejestracji 06.09.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane