Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

asper01

#6516738 Napisano: 06.08.2018 14:35:15
kermit napisał(a):

asper01 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

benasia napisał(a):

a ciekawe jak podejdą do interpretacji zdjęć na których są dłonie właścicieli oprócz zwierzaka - niby człowieka całego nie ma ale...

na jednej fotce widziałam nawet kończyny dolne właściciela emotka

Czyli jego łapy. Autor zdjęcia ma widocznie dwóch pupili. Mi się akurat podoba:)

Uuuu - Lipa, bo zgodnie z regulaminem miały być łapki jednego pupila, a Człeka miało nie być na zdjęciu... emotka

Dobrze, że to tylko konkurs, a nie koniec świata;).
0 0

lolzek

#6516742 Napisano: 06.08.2018 14:39:56
Niebieska_Laguna napisał(a):

A czy ktoś też nie dostał potwierdzenia z niedzieli o przyjęciu zgłoszenia do 4 łapek?
Poza tym ciekawie ktoś nazwał kota "Szmira"  emotka

Ja miałam tylko komunikat z podziękowaniem na stronie, natomiast nie dostałam żadnego maila potwierdzającego.

A maile przychodziły zaraz po dodaniu zgłoszenia, czy po zatwierdzeniu/dodaniu zdjęcia do galerii?
0 0

kinzao

#6516743 Napisano: 06.08.2018 14:41:05
Chyba szturchnąłem kijem jakieś kółko wzajemnej adoracji zdjęć zwierzaków emotka emotka
Wiem jak wygląda sprawa 'interpretacji' takich konkursów więc pewnie nagradzane będą i zgłoszenia z łapkami i całych zwierzaków - to jest jasne emotka
I uwaga 'paula9891' nie mam z tym "problemu", napisałem tylko, że to podejście do tematu po macoszemu emotka
Jednak nadal uważam, że jeżeli temat to ŁAPKI to KREATYWNE jest zrobienie fotki łapek w taki sposób, żeby zdjęcie nudne nie było.
Jak w pracy poproszę kogoś o przesłanie zdjęcia np. felgi to nie oczekuję zdjęcia samochodu emotka

alan84

#6516749 Napisano: 06.08.2018 14:50:16
oki. to zrob na jednej fotce zdjecie 4 felg przy aucie;)

carissma

#6516750 Napisano: 06.08.2018 14:51:49
Czy zdjęcia wskakują po kolei stronami? Mnie się pojawia coraz większa ilość stron, a fotki pod koniec ciągle te same.
0 0

kinzao

#6516758 Napisano: 06.08.2018 15:07:50
superloser napisał(a):

Tylko samochód to nie zwierzak ... już ktoś kota w Puma wieszał na drzewie. Ludzka pomysłowość nie zna granic, a zwierzę może ucierpieć w walce o rower. W sumie to ślady Puma to już były. Jedynie nie rozumię zdjęć zwierząt w kapciach. Gdzie te łapki? Wydać 20zl na produkty I nie przeczytać regulaminu

Dałem tylko taki przykład żeby pokazać różnicę a Wy dalej się czepiacie emotka I kto tu ma 'problem' emotka A co do kapci to zaraz ktoś napiszę, że to taka "interpretacja" emotka
0 0

jacu007

#6516760 Napisano: 06.08.2018 15:10:30
superloser napisał(a):

kinzao napisał(a):

Chyba szturchnąłem kijem jakieś kółko wzajemnej adoracji zdjęć zwierzaków emotka emotka
Wiem jak wygląda sprawa 'interpretacji' takich konkursów więc pewnie nagradzane będą i zgłoszenia z łapkami i całych zwierzaków - to jest jasne emotka
I uwaga 'paula9891' nie mam z tym "problemu", napisałem tylko, że to podejście do tematu po macoszemu emotka
Jednak nadal uważam, że jeżeli temat to ŁAPKI to KREATYWNE jest zrobienie fotki łapek w taki sposób, żeby zdjęcie nudne nie było.
Jak w pracy poproszę kogoś o przesłanie zdjęcia np. felgi to nie oczekuję zdjęcia samochodu emotka

Tylko samochód to nie zwierzak ... już ktoś kota w Puma wieszał na drzewie. Ludzka pomysłowość nie zna granic, a zwierzę może ucierpieć w walce o rower. W sumie to ślady Puma to już były. Jedynie nie rozumię zdjęć zwierząt w kapciach. Gdzie te łapki? Wydać 20zl na produkty I nie przeczytać regulaminu emotka

Teraz powstaje pytanie co to jest łapa? Czy to opuszki ,pazury i palce czy też cała kończyna? Bo interpretując, że cała kończyna to zdjęcie mieści się w regulaminie.
1 paula9891 0

monisss

#6516762 Napisano: 06.08.2018 15:12:31
ja to się boję co to będzie jak powstanie galeria zwycięzców emotka ale tak obiektywnie.. to mało jest profesjonalych zdjęć - myślałam,że będzie więcej. Jest kilkanaście iście konkursowych z pomysłem, jest kilka bardzo ładnych, ale takich typowo z reklam to nie ma emotka p.s. jejjuuuuu ale fajnie,że na forum jest tyle miłośników psów i kotów
1 paula9891 0

paula9891

#6516767 Napisano: 06.08.2018 15:18:25
A nie chce mi sie dyskutowac emotka
Po prostu uwazam, ze kazdy moze rozumiec zdjecie lap na swoj sposob, jestesmy roznymi ludzmi.
Ja biore udzial raczej w pisemnych I malo kiedy odpowiadam na pytanie wprost... Powinni mnie dyskwalifikowac emotka
I na szczescie, to Smolar zdecyduje co wygra.
Dlatego nie lubie otwartej galerii, bo konkursowicze sa gorsi w ocenie od jury emotka
0 0

Gość: doalki

#6516770 Napisano: 06.08.2018 15:23:35
Może orientuje się ktoś z Was gdzie odesłać do reklamacji aparat z konkursu Raffaello( przestał działać)Mam zaświadczenie, które przyszło mi na emaila zaraz po wysyłce nagrody, które miało być do ewentualnej reklamacji tylko nie wiem komu to przedstawić?
0 0

@gnieszk@

#6516771 Napisano: 06.08.2018 15:28:37
monisss napisał(a):

ja to się boję co to będzie jak powstanie galeria zwycięzców emotka ale tak obiektywnie.. to mało jest profesjonalych zdjęć - myślałam,że będzie więcej. Jest kilkanaście iście konkursowych z pomysłem, jest kilka bardzo ładnych, ale takich typowo z reklam to nie ma emotka p.s. jejjuuuuu ale fajnie,że na forum jest tyle miłośników psów i kotów

Galerii zwyciezców chyba nie będzie (i może dobrze) Wg regulaminu będzie lista laureatów zawierająca Imiona i pierwsze litery nazwiska (właścicieli emotka )

masza

#6516776 Napisano: 06.08.2018 15:40:04
Nie chce już drążyć , ale jak widzicie temat ; pokaż uśmiech ? 
Zęby czy usta czy cześć twarzy ,tu nie ma co debatować , każdy indywidualnie podchodzi do tematu , a ze łapki są częścią psa i kota - /właściwie nie istnieją oddzielnie emotka  / totez  są na zdjęciach . 
U mnie na zdjęciu widac akurat rozbrykane łapki , ale należą do kota , wiec cześć kota tez tam jest emotka

MEG13

#6516798 Napisano: 06.08.2018 16:44:29
czy z Astry zestawy też już poszłyemotka
0 0

darog

#6516805 Napisano: 06.08.2018 17:04:44
violetta napisał(a):

czy z Astry zestawy też już poszły emotka

Astra ITM
czy dostał ktoś maila z info o nagrodach, czy tylko SMSY?
0 0

magie1982

#6516808 Napisano: 06.08.2018 17:09:05
darog napisał(a):

violetta napisał(a):

czy z Astry zestawy też już poszły emotka

Astra ITM
czy dostał ktoś maila z info o nagrodach, czy tylko SMSY?

Grałam tak i tak, mam sms tylko
1 darog 0

Gość:

#6516812 Napisano: 06.08.2018 17:18:56
kinzao napisał(a):

superloser napisał(a):

Tylko samochód to nie zwierzak ... już ktoś kota w Puma wieszał na drzewie. Ludzka pomysłowość nie zna granic, a zwierzę może ucierpieć w walce o rower. W sumie to ślady Puma to już były. Jedynie nie rozumię zdjęć zwierząt w kapciach. Gdzie te łapki? Wydać 20zl na produkty I nie przeczytać regulaminu

Dałem tylko taki przykład żeby pokazać różnicę a Wy dalej się czepiacie emotka I kto tu ma 'problem' emotka A co do kapci to zaraz ktoś napiszę, że to taka "interpretacja" emotka

"Kot w kapciach" to akurat zdjęcie ukradzione z internetu, wpiszcie w wyszukiwarkę : Big paws! - Meme by Skisetta emotka
1 masza 0

zielonooka85

#6516813 Napisano: 06.08.2018 17:20:31
kermit napisał(a):

asper01 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

benasia napisał(a):

a ciekawe jak podejdą do interpretacji zdjęć na których są dłonie właścicieli oprócz zwierzaka - niby człowieka całego nie ma ale...

na jednej fotce widziałam nawet kończyny dolne właściciela emotka

Czyli jego łapy. Autor zdjęcia ma widocznie dwóch pupili. Mi się akurat podoba:)

Uuuu - Lipa, bo zgodnie z regulaminem miały być łapki jednego pupila, a Człeka miało nie być na zdjęciu... emotka

A ja specjalnie do nich dzwoniłam, żeby się dowiedzieć, czy przejdzie kawałek ręki/nogi człowieka i powiedzieli, że okej. Oby nie sylwetka, czy twarz i najlepiej jak najmniej takich udziwnień. Tylko ciekawe, czy to nagrodzą emotka
0 0

mia

#6516819 Napisano: 06.08.2018 17:46:24
darog napisał(a):

Czy były wyniki? na jakiej stronie? Bricomarche- 

https://www.brico...nowy-bricomarche,149

Powinny być na stronie Brico, w Aktualnościach.
Coś sobie agencja olała temat wyników w tym roku... emotka
1 darog 0

darog

#6516827 Napisano: 06.08.2018 18:02:24
mia napisał(a):

darog napisał(a):

Czy były wyniki? na jakiej stronie? Bricomarche- 

https://www.brico...nowy-bricomarche,149

Powinny być na stronie Brico, w Aktualnościach.
Coś sobie agencja olała temat wyników w tym roku... emotka

dzięki za info mia, ale wyników nie widze
1 mia 0

Gość: dzikuska21

#6516835 Napisano: 06.08.2018 18:25:47
Czyżby tylko jedna wygrana w Astrze Intermarche
0 0