Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

baxter

#6518087 Napisano: 10.08.2018 14:14:33
ktosiek1 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

ktoś podpowie czy jest jakiś konkurs z proszkiem / płynem do prania? dziękuję  emotka

Coccolino szkolna wyprawka smolar albo kauflandowy budżet (np. Lenor, Vizir)

Nie konkurs co prawda ale zwrot pieniędzy:
https://www.przetestujsurf.pl/

limity dzienne, trzeba zgłaszać  limit wyczerpany
0 0

zielonooka85

#6518157 Napisano: 10.08.2018 16:12:39
No dobra, przyznać się, kto w Kole o nazwisku K. odebrał moją walizkę z konkursu "Wyślij uśmiech w podróż"?! ysz
i ciekawe jak ona zawędrowała gdzieś na drugi koniec Polski
0 0

Niebieska_Laguna

#6518186 Napisano: 10.08.2018 17:51:36
Czy ktoś wysyłał kurierem huśtawkę z Winiar? Bo to są takie duże gabaryty, że na zwykłego kuriera się nie załapuje. I zastanawiam się czy w ogóle wysyłka będzie się opłacała emotka
0 0

bonitta

#6518191 Napisano: 10.08.2018 18:11:12
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy ktoś wysyłał kurierem huśtawkę z Winiar? Bo to są takie duże gabaryty, że na zwykłego kuriera się nie załapuje. I zastanawiam się czy w ogóle wysyłka będzie się opłacała  emotka

Robiłam wycenę na sendit.pl wyszło mi 118 zł za kuriera fedex

loser9

#6518193 Napisano: 10.08.2018 18:12:28
zielonooka85 napisał(a):

No dobra, przyznać się, kto w Kole o nazwisku K. odebrał moją walizkę z konkursu "Wyślij uśmiech w podróż"?! ysz

Jak to możliwe !!!???
0 0

agakaz2

#6518198 Napisano: 10.08.2018 18:57:35
z tego konkursu 
https://www.e-kon...go.html#.W23DlXM9c0M
info na messenger o 20% zniżki przy zakupie robota  emotka
0 0

norweska20

#6518209 Napisano: 10.08.2018 19:46:30
zielonooka85 napisał(a):

Oni pomylili adresy kilku osob ...do mnie doszly 2 walizki na moj adres ale imie i nazwisko na drugiej bylo od kogoś innego...odebrałam bo nie wiedziałam o co chodzi ,ale zaraz dzwonilam do organizatora konkursu..panie były w szoku ,o co chodzi ...i powiedzoaly ze beda dzwonic ..zadzwonily po tygodniu czasu i w ten sam dzien byl kurier po walizke ..szla odrazu do osoby ktora wygrala emotka

Jeanettka.

#6518213 Napisano: 10.08.2018 20:16:44
konkurs CZTERY ŁAPY, DWA KOŁA Biedronka
Dodane przeze mnie zdjęcie "rozciągnęło się" w ich galerii do wymiarów przygotowanego przez nich okienka, z orientacji pionowej zrobiła się pozioma i nie wygląda już ciekawie emotka  Myślicie, że wybierają patrząc na galerię ze strony czy mają jakąś swoją bazę zgłoszeń gdzie fotki wyglądają jak w oryginale?
0 0

aneczka155-93

#6518215 Napisano: 10.08.2018 20:41:12
Jeanettka. napisał(a):

konkurs CZTERY ŁAPY, DWA KOŁA Biedronka
Dodane przeze mnie zdjęcie "rozciągnęło się" w ich galerii do wymiarów przygotowanego przez nich okienka, z orientacji pionowej zrobiła się pozioma i nie wygląda już ciekawie emotka  Myślicie, że wybierają patrząc na galerię ze strony czy mają jakąś swoją bazę zgłoszeń gdzie fotki wyglądają jak w oryginale?

Foto mojego psa też jest roziągnięte i już nie jest taki słodki emotka  Mam nadzieję, że wybierają ze swojej bazy a nie z galerii.
1 benasia 0

zielonooka85

#6518221 Napisano: 10.08.2018 21:25:30
norweska20 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Oni pomylili adresy kilku osob ...do mnie doszly 2 walizki na moj adres ale imie i nazwisko na drugiej bylo od kogoś innego...odebrałam bo nie wiedziałam o co chodzi ,ale zaraz dzwonilam do organizatora konkursu..panie były w szoku ,o co chodzi ...i powiedzoaly ze beda dzwonic ..zadzwonily po tygodniu czasu i w ten sam dzien byl kurier po walizke ..szla odrazu do osoby ktora wygrala emotka

Eh, szkoda że to nie była moja walizka emotka   Ja najpierw skontaktowałam się z InPostem i stąd wiem, że walizka trafiła do kogoś innego emotka   Teraz napisałam do organizatora, mam nadzieję, że jakoś to rozwiążą. Ale... czy ta osoba będzie chciała tę walizkę oddać?! emotka
0 0

zielonooka85

#6518222 Napisano: 10.08.2018 21:27:23
loser9 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Jak to możliwe !!!???

no widzisz.. pomyłki się zdarzają, pewnie ktoś źle dane skopiował, dziwne tylko, że pół było dobrych, pół złych emotka  mam nadzieję, że jeszcze do mnie dotrze
0 0

mampytanie

#6518237 Napisano: 10.08.2018 22:16:11
Czy z Red Bulla z Biedronki przychodzi e-mail z info o dodaniu zgłoszenia? Było dodane z telefonu i nie mam pewnosci, czy przeszło 
0 0

maverick

#6518240 Napisano: 10.08.2018 22:22:10
mampytanie napisał(a):

Czy z Red Bulla z Biedronki przychodzi e-mail z info o dodaniu zgłoszenia? Było dodane z telefonu i nie mam pewnosci, czy przeszło 

przychodzi info na @ o akceptacji, czasem na drugi dzień emotka

mampytanie

#6518243 Napisano: 10.08.2018 22:22:52
maverick napisał(a):

mampytanie napisał(a):

przychodzi info na @ o akceptacji, czasem na drugi dzień emotka

Dziękuję emotka
0 0

zielonooka85

#6518251 Napisano: 10.08.2018 22:32:39
superloser napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Eh, szkoda że to nie była moja walizka emotka   Ja najpierw skontaktowałam się z InPostem i stąd wiem, że walizka trafiła do kogoś innego emotka   Teraz napisałam do organizatora, mam nadzieję, że jakoś to rozwiążą. Ale... czy ta osoba będzie chciała tę walizkę oddać?!  emotka

I podał Ci inPost nazwisko adresata  emotka

Adresatem byłam ja emotka   pytasz o nazwisko tego, co odebrał  emotka  Przecież nie mogą mi podać, bo RODO emotka   
0 0

kate87

#6518255 Napisano: 10.08.2018 22:49:12
superloser napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

superloser napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Eh, szkoda że to nie była moja walizka emotka   Ja najpierw skontaktowałam się z InPostem i stąd wiem, że walizka trafiła do kogoś innego emotka   Teraz napisałam do organizatora, mam nadzieję, że jakoś to rozwiążą. Ale... czy ta osoba będzie chciała tę walizkę oddać?!  emotka

Adresatem byłam ja emotka   pytasz o nazwisko tego, co odebrał  emotka  Przecież nie mogą mi podać, bo RODO emotka   

Pan K. z Koła emotka  lucky guess 

u mnie było. podobnie tyle ze ja nie dostalam swojej walizki. napisałam do nich @ i na następny dzień nadali kolejna walizkę. juz od tygodnia jest u mnie

zielonooka85

#6518277 Napisano: 11.08.2018 00:59:09
superloser napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

superloser napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Pan K. z Koła  emotka  lucky guess 

a skąd wiesz, że Pan? emotka
0 0

loser9

#6518303 Napisano: 11.08.2018 10:16:00
Czy ktoś bierze udział w konkursie
intermarche
naleczowianka
dzien pozytywnie nakręcony?
nie widze w regulaminie gdzie wysłać zgłoszenie i w jakiej formie ....
0 0

Gość:

#6518309 Napisano: 11.08.2018 10:36:55
Czy może ktoś wie, czy kody Tidal z promocji Desperadosa Nocturno są jeszcze ważne, bo szukam regulaminu i nie mogę znaleźć..
0 0

pakowa

#6518345 Napisano: 11.08.2018 16:00:49
Andzik napisał(a):

Czy może ktoś wie, czy kody Tidal z promocji Desperadosa Nocturno są jeszcze ważne, bo szukam regulaminu i nie mogę znaleźć..

ostatnio aktywowałam ok. 2 tyg temu i  działał emotka  

czy Wam też nie przychodzi potwierdzenie na @ z akcji testujdove?
0 0