Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: goralecka

#5337398 Napisano: 22.08.2012 07:34:04
asiabuczkowska napisał(a):

a dużo osób grało pierwszego dnia w nestle? wysłałam sporo (!) smsów i przez stronkę .. i aż nie chce mi się wierzyc, ze nawet ekspress nie wpadł emotka no, ale cóż ...loteria ...

Ja tylko 2 więc i tak na nic nie liczę ale wiadomo jak to jest...my żadnej okazji nie przepuszczamy emotka Ale widziałam niedawno gdzieś wpis na fb, że proszą o trochę cierpliwości jeśli chodzi o informowanie z pierwszego dnia emotka
0 0

slonecznik1309

#5337399 Napisano: 22.08.2012 07:35:00
anielka napisał(a):

a dużo osób grało pierwszego dnia w nestle? wysłałam sporo (!) smsów i przez stronkę .. i aż nie chce mi się wierzyc, ze nawet ekspress nie wpadł emotka no, ale cóż ...loteria ...

Ja wpisałam pierwszego dnia 9 zgłoszeń przez stronkę,też mnie to bardzo dziwi że wygrała jedna osoba bo nagród jest sporo ...

dla mnie też to dziwne...no, ale zobaczymy...
0 0

Gość: anielka

#5337403 Napisano: 22.08.2012 07:36:23
Ja też nie wpisałam +48 ale zgłoszenie przyjęło więc powinno być wszystko ok
0 0

monikar

#5337409 Napisano: 22.08.2012 07:39:08

anielka napisał(a):

Ja wpisałam pierwszego dnia 9 zgłoszeń przez stronkę,też mnie to bardzo dziwi że wygrała jedna osoba bo nagród jest sporo ...

dla mnie też to dziwne...no, ale zobaczymy...

może powiadamiali tylko zwycięzce nagrody głównej?
0 0

mia

#5337423 Napisano: 22.08.2012 07:47:07
anielka napisał(a):

Ja też nie wpisałam +48 ale zgłoszenie przyjęło więc powinno być wszystko ok

Ja też nie wpisywałam +48, ale myślę, że jakby było nie w porządku, to system by nie przyjął, tak jak w podobnych konkursach.
Więc zakładam, że jest ok.
Ino nie do końca, bo nagrody brak... emotka
0 0

Gość: polec

#5337492 Napisano: 22.08.2012 08:34:56
Gdzie to jest napisane, że axe ma być w dniu zakupu ??????

Ja tam widzę :
Paragon o którym mowa w zdaniu poprzedzającym nie może być opatrzony datą późniejszą niż data zgłoszenia udziału w konkursie (w dwóch miejscach)

Zarówno w regulaminie rossmann jak i ogólnopolskim ???
0 0

bethan

#5337497 Napisano: 22.08.2012 08:36:25
polec napisał(a):

Ja tam widzę :
Paragon o którym mowa w zdaniu poprzedzającym nie może być opatrzony datą późniejszą niż data zgłoszenia udziału w konkursie (w dwóch miejscach)

No dokładnie. Też się zastanawiam, skąd się im to wzięło. Nie ma mowy o słaniu w dniu zakupu.
0 0

perlshine

#5337498 Napisano: 22.08.2012 08:36:43
w sumie to jest 4frame, a oni lubią na ostatni dzwonek, więc może dajmy im te 7 dni emotka
0 0

Gość: chasia

#5337535 Napisano: 22.08.2012 09:03:53
bethan napisał(a):

polec napisał(a):

Ja tam widzę :

No dokładnie. Też się zastanawiam, skąd się im to wzięło. Nie ma mowy o słaniu w dniu zakupu.

Kilka osób sie zastanawiało, bo w MDW chochliczka napisała:
@ o koszulce z Axe, tylko ze nie pamietam czy slalam odp w dniu zakupu i czy przypadkiem przez to nie przepadnie koszulka,da sie to jakos sprawdzic?

Sprawa podobno została wyjaśniona, paragon musi mieć date/godzine wcześnieją, ale nie musi być z dnia zakupu emotka
0 0

Gość: ekuc2

#5337551 Napisano: 22.08.2012 09:22:55
goralecka napisał(a):

Ja tylko 2 więc i tak na nic nie liczę ale wiadomo jak to jest...my żadnej okazji nie przepuszczamy emotka Ale widziałam niedawno gdzieś wpis na fb, że proszą o trochę cierpliwości jeśli chodzi o informowanie z pierwszego dnia emotka

też to własnie czytałam
ktoś sobie robi żarty i puszcza plotki na forum a teraz się śmieje czytając jaką aferę rozpętał

przecież za 2 dni były 32 nagrody a tylko jeden szczęśliwy zwycięzca na forum ?? emotka
NIEMOŻLIWE emotka

czekajmy cierpliwie a nasze modły zostaną wysłuchane i SMSami zatwierdzone emotka
0 0

Gość: cahir

#5337662 Napisano: 22.08.2012 11:41:44

http://secretum.pl/konkursy/konkurs-pensjonat-na-wrzosowisku.html

Tym razem konkurs wyglądał będzie nieco inaczej, bo i nagrody nas samych zaskoczyły. Wraz z Wydawnictwem Damidos zapraszamy do udziału w konkursie związanym z książką Pensjonat na wrzosowisku autorstwa Anny Łajkowskiej.

NAGRODY W KONKURSIE

4 x książka Pensjonat na wrzosowisku

CO ZROBIÆ BY WYGRAÆ

Należy wykonać dowolne zdjęcie, które zatytułować można jako Czytelnicze pożegnanie lata. Cztery najlepsze prace zostaną opublikowane i nagrodzone. Na zdjęciu musi znaleźć się napis Secretum.pl - nie może być w żaden sposób dodany do zdjęcia komputerowo. Fotografia może zostać wykonana zarówno aparatem jak i zwykłą komórką. Jakość zdjęcia nie będzie brana pod uwagę - liczy się pomysł i wykonanie.

REGULAMIN

1. Konkurs przeznaczony jest tylko dla zarejestrowanych użytkowników Secretum.

2. Każdy użytkownik może wysłać tylko jedno zgłoszenie.

3. Zgłoszenia należy przesyłać na adres: konkurs@secretum.pl w temacie pisząc WRZOSOWISKO

4. W zgłoszeniu należy podać:

odpowiedzi na pytania konkursowe

login użytkownika

5. Na odpowiedzi czekamy do 9 września do godziny 23:59

6. Wyniki oraz lista zwycięzców zostanie podana w ciągu 10 dni od zakończenia konkursu

7. Nagrody zostaną wysyłane w ciągu 2 tygodni od otrzymania danych adresowych zwycięzców.

Sponsorem konkursu jest

Wydawnictwo Damidos

POWODZENIA
0 0

Gość: magdax78

#5337706 Napisano: 23.08.2012 06:39:55
od kiedy rusza konk (recenzja) balasamu nivea q10?
0 0

joan

#5337707 Napisano: 23.08.2012 06:42:09
magdax78 napisał(a):

Sama chciałabym wiedzieć -> tymczasem nadal czekam na produkt do testowania emotka
0 0

Gość: nocti

#5337726 Napisano: 23.08.2012 07:00:07
magdax78 napisał(a):

Cały czas można dodawać opinie z tego co widać na stronie. Mnie bardziej zastanawia DO KIEDY można pisać... Regulamin nie określał daty końcowej...
0 0

joan

#5337732 Napisano: 23.08.2012 07:08:56
nocti napisał(a):

magdax78 napisał(a):

Cały czas można dodawać opinie z tego co widać na stronie. Mnie bardziej zastanawia DO KIEDY można pisać... Regulamin nie określał daty końcowej...

To wredziolstwo - osoby z końca listy ułożonej alfabetycznie nie dostały nawet produktów, a co dopiero mówić o dodawaniu opinii emotka
0 0

#5337739 Napisano: 23.08.2012 07:14:14
joan napisał(a):

nocti napisał(a):

magdax78 napisał(a):

To wredziolstwo - osoby z końca listy ułożonej alfabetycznie nie dostały nawet produktów, a co dopiero mówić o dodawaniu opinii emotka

Tylko z tego co zauważyłam to wcale nie jest konkurs tylko dla osób, które otrzymały produkt. Na FB nawet komuś pisali, że można testować na własną rękę. Pewnie dlatego jest możliwość dodawania opinii mimo braku części przesyłek.

U mnie produkt już jest, przyszedł chyba 13 sierpnia. Opinii jeszcze nie pisałam i się zastanawiam ile mam czasu emotka
0 0

joan

#5337744 Napisano: 23.08.2012 07:18:07
nocti napisał(a):

Tylko z tego co zauważyłam to wcale nie jest konkurs tylko dla osób, które otrzymały produkt. Na FB nawet komuś pisali, że można testować na własną rękę. Pewnie dlatego jest możliwość dodawania opinii mimo braku części przesyłek.

Dziwna sprawa emotka Ale może tak być emotka
0 0

luko922

#5337924 Napisano: 23.08.2012 09:36:57
Odpowiedź z Nestle, potwierdzili jedynie, że mają 3 dni na zwrotkę:

Szanowny Panie,
Dziękujemy serdecznie za wiadomość i zainteresowanie promocja ,,Nestle- Jedz smacznie i zdrowo''.

W odpowiedzi na pytanie pragniemy poinformować, ze zgodnie z regulaminem punkt 4.12 każdy kto wyśle zgłoszenie za pomocą SMS-a , w terminie do 3 dni od dnia wysłania otrzyma zwrotną, nieodpłatną wiadomsc SMS informującą o przyjęciu zgłoszenia udziału w Loterii lub niepoprawnym formacie zgłoszenia.
Proszę oczekiwac na potwierdzenie.

Z serdecznymi pozdrowieniami,
0 0

Gość: anielka

#5337926 Napisano: 23.08.2012 09:37:41
ekuc2 napisał(a):

goralecka napisał(a):

też to własnie czytałam
ktoś sobie robi żarty i puszcza plotki na forum a teraz się śmieje czytając jaką aferę rozpętał

przecież za 2 dni były 32 nagrody a tylko jeden szczęśliwy zwycięzca na forum ?? emotka
NIEMOŻLIWE emotka

czekajmy cierpliwie a nasze modły zostaną wysłuchane i SMSami zatwierdzone emotka

Odpisali :

Szanowna Pani,
Dziękujemy serdecznie za wiadomość i zainteresowanie promocja ,,Nestle-
Jedz smacznie i zdrowo''.

W odpowiedzi na pytanie pragniemy poinformować, ze osoby wylosowane w
pierwszym dniu konkursu zostały już powiadomione o wygranej.
:(
tyle zgłoszeń i nic nie wpadło...
0 0

#5337944 Napisano: 23.08.2012 09:52:34
ekuc2 napisał(a):

też to własnie czytałam

NIEMOŻLIWE emotka

Ludzie się nie przyznają żeby inni się zniechęcili do konkursu emotka
0 0