Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: goralecka
Ja tylko 2 więc i tak na nic nie liczę ale wiadomo jak to jest...my żadnej okazji nie przepuszczamy
slonecznik1309
Postów 3975
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla mnie też to dziwne...no, ale zobaczymy...
Gość: anielka
monikar
Postów 3363
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
może powiadamiali tylko zwycięzce nagrody głównej?
mia
Postów 17582
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Ja też nie wpisywałam +48, ale myślę, że jakby było nie w porządku, to system by nie przyjął, tak jak w podobnych konkursach.
Więc zakładam, że jest ok.
Ino nie do końca, bo nagrody brak...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: polec
Ja tam widzę :
Paragon o którym mowa w zdaniu poprzedzającym nie może być opatrzony datą późniejszą niż data zgłoszenia udziału w konkursie (w dwóch miejscach)
Zarówno w regulaminie rossmann jak i ogólnopolskim ???
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No dokładnie. Też się zastanawiam, skąd się im to wzięło. Nie ma mowy o słaniu w dniu zakupu.
perlshine
Postów 299
Data rejestracji 12.06.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: chasia
Kilka osób sie zastanawiało, bo w MDW chochliczka napisała:
@ o koszulce z Axe, tylko ze nie pamietam czy slalam odp w dniu zakupu i czy przypadkiem przez to nie przepadnie koszulka,da sie to jakos sprawdzic?
Sprawa podobno została wyjaśniona, paragon musi mieć date/godzine wcześnieją, ale nie musi być z dnia zakupu
Gość: ekuc2
ktoś sobie robi żarty i puszcza plotki na forum a teraz się śmieje czytając jaką aferę rozpętał
przecież za 2 dni były 32 nagrody a tylko jeden szczęśliwy zwycięzca na forum ??
NIEMOŻLIWE
czekajmy cierpliwie a nasze modły zostaną wysłuchane i SMSami zatwierdzone
Gość: cahir
http://secretum.pl/konkursy/konkurs-pensjonat-na-wrzosowisku.html
Tym razem konkurs wyglądał będzie nieco inaczej, bo i nagrody nas samych zaskoczyły. Wraz z Wydawnictwem Damidos zapraszamy do udziału w konkursie związanym z książką Pensjonat na wrzosowisku autorstwa Anny Łajkowskiej.
NAGRODY W KONKURSIE
4 x książka Pensjonat na wrzosowisku
CO ZROBIÆ BY WYGRAÆ
Należy wykonać dowolne zdjęcie, które zatytułować można jako Czytelnicze pożegnanie lata. Cztery najlepsze prace zostaną opublikowane i nagrodzone. Na zdjęciu musi znaleźć się napis Secretum.pl - nie może być w żaden sposób dodany do zdjęcia komputerowo. Fotografia może zostać wykonana zarówno aparatem jak i zwykłą komórką. Jakość zdjęcia nie będzie brana pod uwagę - liczy się pomysł i wykonanie.
REGULAMIN
1. Konkurs przeznaczony jest tylko dla zarejestrowanych użytkowników Secretum.
2. Każdy użytkownik może wysłać tylko jedno zgłoszenie.
3. Zgłoszenia należy przesyłać na adres: konkurs@secretum.pl w temacie pisząc WRZOSOWISKO
4. W zgłoszeniu należy podać:
odpowiedzi na pytania konkursowe
login użytkownika
5. Na odpowiedzi czekamy do 9 września do godziny 23:59
6. Wyniki oraz lista zwycięzców zostanie podana w ciągu 10 dni od zakończenia konkursu
7. Nagrody zostaną wysyłane w ciągu 2 tygodni od otrzymania danych adresowych zwycięzców.
Sponsorem konkursu jest
Wydawnictwo Damidos
POWODZENIA
Gość: magdax78
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Sama chciałabym wiedzieć -> tymczasem nadal czekam na produkt do testowania
Gość: nocti
Cały czas można dodawać opinie z tego co widać na stronie. Mnie bardziej zastanawia DO KIEDY można pisać... Regulamin nie określał daty końcowej...
joan
Postów 18751
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
To wredziolstwo - osoby z końca listy ułożonej alfabetycznie nie dostały nawet produktów, a co dopiero mówić o dodawaniu opinii
Tylko z tego co zauważyłam to wcale nie jest konkurs tylko dla osób, które otrzymały produkt. Na FB nawet komuś pisali, że można testować na własną rękę. Pewnie dlatego jest możliwość dodawania opinii mimo braku części przesyłek.
U mnie produkt już jest, przyszedł chyba 13 sierpnia. Opinii jeszcze nie pisałam i się zastanawiam ile mam czasu
joan
Postów 18751
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Dziwna sprawa
luko922
Postów 4995
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szanowny Panie,
Dziękujemy serdecznie za wiadomość i zainteresowanie promocja ,,Nestle- Jedz smacznie i zdrowo''.
W odpowiedzi na pytanie pragniemy poinformować, ze zgodnie z regulaminem punkt 4.12 każdy kto wyśle zgłoszenie za pomocą SMS-a , w terminie do 3 dni od dnia wysłania otrzyma zwrotną, nieodpłatną wiadomsc SMS informującą o przyjęciu zgłoszenia udziału w Loterii lub niepoprawnym formacie zgłoszenia.
Proszę oczekiwac na potwierdzenie.
Z serdecznymi pozdrowieniami,
W oczekiwaniu na główną...
Gość: anielka
Odpisali :
Szanowna Pani,
Dziękujemy serdecznie za wiadomość i zainteresowanie promocja ,,Nestle-
Jedz smacznie i zdrowo''.
W odpowiedzi na pytanie pragniemy poinformować, ze osoby wylosowane w
pierwszym dniu konkursu zostały już powiadomione o wygranej.
:(
tyle zgłoszeń i nic nie wpadło...
Ludzie się nie przyznają żeby inni się zniechęcili do konkursu