Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

jokan

#6538253 Napisano: 15.10.2018 11:27:23
katake napisał(a):

jokan napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

maverick napisał(a):

jokan napisał(a):

jakie sa jeszcze produkty unilever oprocz knorra i flory? mialby ktos jakas liste?

google: https://www.unile...ons.pl/produkty.html emotka

A o jaki konkurs chodzi?

nowa loteria w ITM od 16.10, do wygrania 3 wycieczki marzen na kwote 10 000 zł kazda, 3 x Iphone X, 2 x rower Embassy i 50  x150 zł bon do inter

Czy gdzieś na stronie ITM jest info?Nie doszukałam się:-)

pewnie dzisiaj wieczorem wrzuca lub jutro rano
0 0

jokan

#6538255 Napisano: 15.10.2018 11:28:17
aguagu napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

czy jest już otwarty formularz na loterię z mleka łaciatego czy tylko ja nie mogę wysłać zgłoszenia?

Rejestracja zgłoszeń od godz. 12:00 emotka

czy Łaciate to też bramki?
0 0

maverick

#6538256 Napisano: 15.10.2018 11:29:21
jokan napisał(a):

aguagu napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

czy jest już otwarty formularz na loterię z mleka łaciatego czy tylko ja nie mogę wysłać zgłoszenia?

Rejestracja zgłoszeń od godz. 12:00 emotka

czy Łaciate to też bramki?

si:)
1 jokan 0

Niebieska_Laguna

#6538261 Napisano: 15.10.2018 11:44:42
A gdzie mają dobrze opisane Łaciate? Bo tego wymagają 

na liście zakupów na paragonie jest słowo pozwalające jednoznacznie stwierdzić, iż zakup dotyczyProduktu Promocyjnego.

A kupiłam w Netto i Intermarche i wszędzie tylko Mleko UHT...
0 0

Claudia77

#6538273 Napisano: 15.10.2018 12:10:22
Niebieska_Laguna napisał(a):

na liście zakupów na paragonie jest słowo pozwalające jednoznacznie stwierdzić, iż zakup dotyczyProduktu Promocyjnego.

a czy ja dobrze widzę w regulaminie, że niepotrzebne opakowanie z tym kodem promocyjnym?
0 0

misiamisiam

#6538276 Napisano: 15.10.2018 12:15:17
Claudia77 napisał(a):

a czy ja dobrze widzę w regulaminie, że niepotrzebne opakowanie z tym kodem promocyjnym?

kod potrzebny jest przy zgłoszeniu
0 0

Claudia77

#6538278 Napisano: 15.10.2018 12:17:45
misiamisiam napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

tak to wiem, tylko chodzi mi czy przy odbiorze nagrody będzie potrzebny, bo czytałam reg. i nic tam na ten temat nie doczytałam, i jeśli faktycznie nie, to lipa

staszek

#6538283 Napisano: 15.10.2018 12:24:33
A ktoś ma promocyjne opakowanie i za krótki kod? U mnie na mleku 3,2 %, oznaczonym loterią, jest 15 znaków, a powinno być 16. Ze spacją też nie przechodzi emotka
0 0

kawazczekolada

#6538286 Napisano: 15.10.2018 12:31:19
staszek napisał(a):

A ktoś ma promocyjne opakowanie i za krótki kod? U mnie na mleku 3,2 %, oznaczonym loterią, jest 15 znaków, a powinno być 16. Ze spacją też nie przechodzi emotka

napisałabym 0 przez kodem i potem się kłóciłam w razie wygrania. Przecież to nie Twoja wina że źle zaprogramowali bramki emotka emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6538290 Napisano: 15.10.2018 12:34:49
staszek napisał(a):

Ja też mam 15 emotka  
0 0

staszek

#6538291 Napisano: 15.10.2018 12:35:11
kawazczekolada napisał(a):

staszek napisał(a):

napisałabym 0 przez kodem i potem się kłóciłam w razie wygrania. Przecież to nie Twoja wina że źle zaprogramowali bramki emotka emotka

No niby nie moja, ale z nimi to nigdy nic nie wiadomo emotka
0 0

yugen

#6538293 Napisano: 15.10.2018 12:38:26
Claudia77 napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

tak to wiem, tylko chodzi mi czy przy odbiorze nagrody będzie potrzebny, bo czytałam reg. i nic tam na ten temat nie doczytałam, i jeśli faktycznie nie, to lipa

No to chyba dobrze, bo kto by chciał przetrzymywać ponad dwa miesiące puste kartony po mleku emotka  Poza tym te kody to raczej zbędne, i tak trzeba mieć paragon i to ze szczegółowymi danymi. 
0 0

Claudia77

#6538294 Napisano: 15.10.2018 12:40:12
yugen napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

No to chyba dobrze, bo kto by chciał przetrzymywać ponad dwa miesiące puste kartony po mleku  emotka  Poza tym te kody to raczej zbędne, i tak trzeba mieć paragon i to ze szczegółowymi danymi. 

to wyjdzie w przysłowiowym "praniu" jak się okaże, że kody były wykorzystane 
1 nkba 0

yugen

#6538300 Napisano: 15.10.2018 12:46:16
Claudia77 napisał(a):

yugen napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

No to chyba dobrze, bo kto by chciał przetrzymywać ponad dwa miesiące puste kartony po mleku  emotka  Poza tym te kody to raczej zbędne, i tak trzeba mieć paragon i to ze szczegółowymi danymi. 

to wyjdzie w przysłowiowym "praniu" jak się okaże, że kody były wykorzystane 

Tym bardziej te kody są zbyteczne i jeszcze na wierzchu. Z jednej strony po co ktoś miałby je kraść, skoro potrzebny jest paragon. A jeśli ktoś ma zamiar fałszować paragony to już agencja powinna je dokładnie weryfikować, żeby nie uwzględniać oszustów. Już mogli zrobić je gdzieś pod nakrętką, bo przynajmniej wiadomo byłoby, którego mleka nie kupować, plus nakrętkę łatwo umyć i gdzieś schować.

deva

#6538303 Napisano: 15.10.2018 12:50:34
Konkurs nivea pop ball
czy ktos wygrał bardziej wartościowe nagrody? poszly juz maile o aparatach?
0 0

donia7

#6538312 Napisano: 15.10.2018 13:00:39
edzia21 napisał(a):

Patrzę z przerażeniem na tak ogromne zainteresowanie loteriami z bramkami  emotka  agencje i sponsorzy zapewne zacierają ręce...a później każdy się dziwi, że same loterie i bramki - niczego dziwnego w tym nie ma emotka

Mimo, że trafiłam pińćset z Ferrero to z rozrzewnieniem wspominam konkurs Ferrero sprzed dwóch lat, gdzie do wygrania było Spa do Poziom 511. Szkoda, ze już takich konkursów nie ma emotka

katrin1

#6538316 Napisano: 15.10.2018 13:05:51
Pytanie do osób, które wygrały karty w Nivea Wygraj dla domu za zgłoszenia sms-em. Czy po wysłaniu danych i paragonu do goldensubmarine mieliście jakieś info potwierdzające, lub choćby potwierdzenie przeczytania wiadomości?
0 0

calineczka333

#6538321 Napisano: 15.10.2018 13:10:48
Hej, czy wiecie może czy galeria w konkursie Łowicza z czekodzemem była uzupełnienia na bieżąco? Nie ma mojego zgłoszenia w galerii i nie wiem czy to kwestia tego, że jeszcze nie dodawali zgłoszeń z wczoraj emotka ?
0 0

dwaburekoty

#6538326 Napisano: 15.10.2018 13:19:29
katrin1 napisał(a):

Pytanie do osób, które wygrały karty w Nivea Wygraj dla domu za zgłoszenia sms-em. Czy po wysłaniu danych i paragonu do goldensubmarine mieliście jakieś info potwierdzające, lub choćby potwierdzenie przeczytania wiadomości?

nie- żadnego info zwrotnego. karta przyszła bez problemu.
0 0

Gość: belca

#6538329 Napisano: 15.10.2018 13:25:00
dwaburekoty napisał(a):

katrin1 napisał(a):

nie- żadnego info zwrotnego. karta przyszła bez problemu.

Ja dostałam mejla, że nie mogą mi przyznać nagrody, gdyż z paragonu nie wynika że kupiłam Nivea. Zdobyłam pieczątkę i bon przyszedł:)  Także jak jest coś nie halo to piszą mejla.
0 0