Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kreatia

#6540223 Napisano: 19.10.2018 15:57:30
ikropka napisał(a):

Gdzie powinien być kod na loterię "loteria pełna złotych"? Patrzę i nie widzę. Naklejka informująca o loterii jest.

Spójrz wyżej 

agakaz2

#6540240 Napisano: 19.10.2018 16:43:38
możecie otworzyć oświadczenia wysłane na maila do wygranego kuferka?
0 0

asantesana

#6540253 Napisano: 19.10.2018 16:56:48
Mam pytanie do laureatów konkursu Kamis "Dokładnie taki konkurs". Każą w smsie wypełnić formularz na stronie, z tym że formularz dotyczy konkursu "Gotuj i wygrywaj". Pytał ktoś o co chodzi?
No i nie ma miejsca na wgranie paragonu, czy proszą o niego później, czy mają w nosie?  
0 0

estrelitta

#6540283 Napisano: 19.10.2018 17:53:25
Napisano: dzisiaj o 17:30:15 #6540274nav
Posty na forum: 1
Z nami od: 19.10.2018
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: RE: Informują
edzia21 napisał(a): Nadal idzie Kiri - smsy pół minuty temu Reszta w weekend  emotka  ???? Pan Tomek??
0 0

margobb

#6540288 Napisano: 19.10.2018 17:59:39
asantesana napisał(a):

Mam pytanie do laureatów konkursu Kamis "Dokładnie taki konkurs". Każą w smsie wypełnić formularz na stronie, z tym że formularz dotyczy konkursu "Gotuj i wygrywaj". Pytał ktoś o co chodzi?
No i nie ma miejsca na wgranie paragonu, czy proszą o niego później, czy mają w nosie?  

Ja wypelnilam formularz na stronie , nikt do mnie nie pisal emotka

Gość: buziolek

#6540301 Napisano: 19.10.2018 18:38:15
Vivacia napisał(a):

No nie wierzę... każą mi iść do sklepu po pieczątkę, żeby dostać puszkę na cukier emotka   Opis: cukier trzcinowy, więc rzeczywiście nazwy marki brak, no ale cholera... za puszkę? emotka  I jeszcze ta pieczątka, podpis i nowa nazwa produktu ma być na paragonie... gdzie ja to zmieszczę? emotka

Też mam takiego @, oczywiście po pieczątkę nie mam zamiaru iść, wstydu nie będę sobie robić. Oczywiście nie omieszkałam napisać im @ co o tym myślę, skoro przy nagrodach za kilka/ kilkanaście tysięcy złotych, gdzie czasami nie miałam super opisanych paragonów, nigdy żadna agencja nie chciała żadnej pieczątki. 
1 Vivacia 0

Vivacia

#6540304 Napisano: 19.10.2018 18:42:31
buziolek napisał(a):

Vivacia napisał(a):

No nie wierzę... każą mi iść do sklepu po pieczątkę, żeby dostać puszkę na cukier emotka   Opis: cukier trzcinowy, więc rzeczywiście nazwy marki brak, no ale cholera... za puszkę? emotka  I jeszcze ta pieczątka, podpis i nowa nazwa produktu ma być na paragonie... gdzie ja to zmieszczę? emotka

Też mam takiego @, oczywiście po pieczątkę nie mam zamiaru iść, wstydu nie będę sobie robić. Oczywiście nie omieszkałam napisać im @ co o tym myślę, skoro przy nagrodach za kilka/ kilkanaście tysięcy złotych, gdzie czasami nie miałam super opisanych paragonów, nigdy żadna agencja nie chciała żadnej pieczątki. 

Daj znać, jeśli coś Ci odpowiedzą, ja póki co im wcale nie odpisałam emotka
0 0

kawazczekolada

#6540310 Napisano: 19.10.2018 19:00:07
buziolek napisał(a):

Vivacia napisał(a):

buziolek napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Daj znać, jeśli coś Ci odpowiedzą, ja póki co im wcale nie odpisałam emotka

Dopiero parę minut temu im odpisałam, wcześniej nie wchodziłam na pocztę. Nie będę robić sobie obciachu za nagrodę za 10 zł, gdyby to była główna to bym schowała dumę do kieszeni i poszła po pieczątkę. Raz w życiu byłam tylko po podpis i pieczątkę w sklepach ABC, poczułam mega upokorzenie bo patrzyła na mnie tak, jakbym  coś ukradła i jeszcze jakieś tam komentarze że trzeba pracować a nie po cudze sięgać, brak 

A moze zdjecie paragonu z produktem wystarczy? Ja w bakalland/delecta miaam slabo opisany paragon ale uznali go bo zrobilam zdjecie z produktami
1 Vivacia 0

ramaja

#6540313 Napisano: 19.10.2018 19:10:52
K.....ja tez tak mam
0 0

maryam

#6540317 Napisano: 19.10.2018 19:29:57
Kto pomoże w Wszechkotach? Chcę dodac zdjecie i ciągle pokazuje -Opisz moc Twojego kota zawiera nieprawidłową wartość.    Dodam że ilośc znaków mam ok.
0 0

madlette

#6540346 Napisano: 19.10.2018 21:32:11
Zwrotki z C4 Wawel Wam aktualnie przychodzą?
0 0

iwona0103

#6540348 Napisano: 19.10.2018 21:33:38
Mam dość dziwne pytanie... W konkursie Wawel musimy dokończyć: Słodycze Wawel miksuje... Czy ktoś z Was wygrał, kończąc to zdanie ale z wersją miksuję (ja)
0 0

pioge7

#6540349 Napisano: 19.10.2018 21:35:16
iwona0103 napisał(a):

Mam dość dziwne pytanie... W konkursie Wawel musimy dokończyć: Słodycze Wawel miksuje... Czy ktoś z Was wygrał, kończąc to zdanie ale z wersją miksuję (ja)

Ale tam jest miksuję...
Edit: chociaż przepraszam... w regulaminie jest z e... ja piszę to z ę i na razie nie wygrałem emotka  
0 0

ameryka

#6540350 Napisano: 19.10.2018 21:39:32
Wawel Carrefour - zwrotki nie przychodzą. 
Po wygraniu otrzymujemy smsa o wygranej z prośbą o przesłanie paragonu. 
Po wysyłce paragonu po kilku dniach przychodzi @ z formularzem do wydrukowania i podpisania i odesłania w ciągu 4 dni. 

PS.w formularzu chcą by podać serię i numer dowodu osobistego
1 madlette 0

haima

#6540364 Napisano: 19.10.2018 22:14:21
Na jaki adres wysyłacie dane do wysyłki z konkursu Lidla "Kto rządzi?"? Ten, z którego przyszedł mail czy adres agencji? 
0 0

marcin1411

#6540432 Napisano: 20.10.2018 12:31:42
Czy jest ograniczona ilość zwrotów na ciastka nutella b-ready?
0 0

prosiaczek

#6540435 Napisano: 20.10.2018 13:05:40
andii napisał(a):

ameryka napisał(a):

Wawel Carrefour - zwrotki nie przychodzą. 
Po wygraniu otrzymujemy smsa o wygranej z prośbą o przesłanie paragonu. 
Po wysyłce paragonu po kilku dniach przychodzi @ z formularzem do wydrukowania i podpisania i odesłania w ciągu 4 dni. 

PS.w formularzu chcą by podać serię i numer dowodu osobistego

do wygranych cukierków też?emotka

wygrałam kuferek pierwszego dnia i jeszcze nie dostałam mejla z oświadczeniem emotka
1 andii 0

ameryka

#6540458 Napisano: 20.10.2018 16:39:10
Cukier Królewski - paragon z Tesco - produkt Cukier Puder bez nazwy Królewski na paragonie i tak jak przypuszczałem @ doszedł od Organizatora. 

Przesłany paragon nie wskazuje marki zakupionego cukru. Zgodnie z treścią par 8 pkt 6 regulaminu loterii jeżeli z treści dowodu dokonania Zakupu promocyjnego nie wynika, iż Uczestnik dokonał zakupu Produktu/Produktów (np. z uwagi na niejednoznacznie określoną nazwę produktu na dowodzie zakupu) na dowodzie dokonania zakupu powinna się znaleźć adnotacja dokonana przez przedstawiciela punktu sprzedaży detalicznej, potwierdzająca fakt zakupu Produktu spełniającego warunki Regulaminu (poprzez odręczny wpis wskazujący pełną nazwę/asortyment zakupionego Produktu. Adnotacja powinna być opatrzona również pieczątką punktu sprzedaży detalicznej i czytelnym podpisem osoby dokonującej adnotacji.
W związku  z powyższym, prosimy o przesłanie skan/zdjęcia paragonu, który zawierać będzie odręcznie wpisaną nazwę zakupionego produktu i jego markę („Cukier  Królewski”), podpis sprzedawcy oraz pieczątkę sklepu. Prosimy o przesłanie paragonu spełniającego ww. warunki najpóźniej do dnia 02.01.2019 roku. Niespełnienie tego warunku skutkować będzie utratą prawa do nagrody w postaci puszki na Cukier Królewski.
0 0

asper01

#6540462 Napisano: 20.10.2018 17:12:07
ameryka napisał(a):

Cukier Królewski - paragon z Tesco - produkt Cukier Puder bez nazwy Królewski na paragonie i tak jak przypuszczałem @ doszedł od Organizatora. 

Przesłany paragon nie wskazuje marki zakupionego cukru. Zgodnie z treścią par 8 pkt 6 regulaminu loterii jeżeli z treści dowodu dokonania Zakupu promocyjnego nie wynika, iż Uczestnik dokonał zakupu Produktu/Produktów (np. z uwagi na niejednoznacznie określoną nazwę produktu na dowodzie zakupu) na dowodzie dokonania zakupu powinna się znaleźć adnotacja dokonana przez przedstawiciela punktu sprzedaży detalicznej, potwierdzająca fakt zakupu Produktu spełniającego warunki Regulaminu (poprzez odręczny wpis wskazujący pełną nazwę/asortyment zakupionego Produktu. Adnotacja powinna być opatrzona również pieczątką punktu sprzedaży detalicznej i czytelnym podpisem osoby dokonującej adnotacji.
W związku  z powyższym, prosimy o przesłanie skan/zdjęcia paragonu, który zawierać będzie odręcznie wpisaną nazwę zakupionego produktu i jego markę („Cukier  Królewski”), podpis sprzedawcy oraz pieczątkę sklepu. Prosimy o przesłanie paragonu spełniającego ww. warunki najpóźniej do dnia 02.01.2019 roku. Niespełnienie tego warunku skutkować będzie utratą prawa do nagrody w postaci puszki na Cukier Królewski.

Mam to samo z cukrem drobnym. Napiszę im, żeby sobie sami zweryfikowali to w Tesco. To nie sklep osiedlowy...;/
2 darog, atyde25 0

Bibiz

#6540466 Napisano: 20.10.2018 17:30:02
Pomóżcie - w Lidlu który z numerów to numer dowodu zakupu? ten u dołu , czy jak zazwyczaj u góry? (w Lidlu góra oznaczona napisem nr wydruku)
0 0