Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

sylzab2294

#6548264 Napisano: 17.11.2018 12:38:45
masza napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

masza napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

masza napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

mia napisał(a):

pakowa napisał(a):

cb656 napisał(a):

magda845 napisał(a):

"Kaufland- okryj się pięknem". Oczywiście czytałam regulamin, ale chciałabym się upewnić, czy czegoś nie przeoczyłam.
1) Nie wysyłamy paragonu, tylko dane i oświadczenia zwycięzcy?
2) Czy można wygrać dwie nagrody na jedno gospodarstwo domowe? Nigdzie nie widziałam ograniczenia
3) Czy mogę wysłać dwa oświadczenia w jednej kopercie?

1) TAK
2) TAK
3) TAK

coś mi się nie chce wierzyć, że paragonu nie chcą ... pewnie przeoczyli, a nagrody nie wydadzą bez dosłania paragonu...

I dlatego pewnie w liście im wyślę od razu paragon - na tzw. buca mi on. A na sponsorowanie poczty (polecony x dwa) nie mam najmniejszej ochoty.

Mam taki sam chytry plan 

jak wyślecie do albedo w jednej kopercie dane, to nie zdziwcie się, że dostaniecie tylko 1 nagrodę

Moim chytrym planem było wysłanie paragonu od razu z oświadczeniem, mimo, że wspomnianego paragonu tym razem nie oczekują. Stąd moje cytowanie wypowiedzi mia

Co do wysyłania dwóch oświadczeń w jednej kopercie mam całkowicie inne doświadczenie. Jednak w przypadku tego konkursu nie mam takiego problemu, czy wysyłać,czy nie dwa oświadczenia w jednej kopercie  

Ja odpowiedziałam z autopsji, niestety 2 nagród nie zobaczyłam do tej pory... Bo wysłałam właśnie w 1 kopercie... Kiedyś inaczej albedo do tego podchodziło, ale ostatnio niestety wysyłając w 1 kopercie dwa paragony i oświadczenia, otrzymywałam tylko 1 nagrodę

A nie dzwoniłaś dopytać?
Ja jak nie dostanę nagrody to dzwonię i wyjaśniam:)
Wysłałam 2 x oświadczenie w 1 kopercie- na druczku wpisałam 2 x nadawcę - jak dostanę 1 nagrodę będę to wyjaśniać:)

wszystko było opisane emotka
Był i telefon emotka
Jedna koperta jedno oświadczenie...
Nagrody były niskiego rzędu więc się nie kłóciłam...
Ale nauczkę mam, wolę wysłać 2 listy, niż później udowadniać, że były dwa oświadczenia, bo to walka z wiatrakami...

Ale jak byś zadzwoniła to teraz byś miała pewność ...
Nigdy mi się taka sytuacja nie zdążyła ...ja nie popuszczam nawet nagród niższego rzędu - nie po to kupuje , gram , wysyłam ....a tak to nie masz pewności co. Się stslo , zwłaszcza , ze piszesz tu nie o 1 takiej sytuacji ....
Jsk pisałam , na potwierdzeniu mam 2 nadawców i czekam na 2 koce emotka

masza, ale przecież ja dzwoniłam (napisałam to wyżej)  emotka  tylko pożądanego efektu nie uzyskałam emotka  Ja też miałam i na potwierdzeniu na kopercie dwóch nadawców. Wyraziłam tylko swoje zdanie i moje doświadczenia. Każdy zrobi tak jak uważa...

No to powiedzieli? Że nie wysłali Ci nagrody , bo w jednej kopercie doszły do nich oświadczenia? No jakoś to musieli wyjaśnić.... I piszesz , ze tak mialaś niejeden raz- to nie dali Ci nagrody - a mimo to wysyłałaś oswiadczenia razem ?? Napisz co powiedzieli- a domysły to sobie kazdy moze snuć.....

jedna koperta, jedno oświadczenie koniec kropka.
Tyle mi powiedzieli, wysłałam, bo to było jedno po drugim, gdzie jeszcze nie wysyłali nagród...
0 0

asantesana

#6548266 Napisano: 17.11.2018 12:45:09
masza napisał(a):

No to  co powiedzieli? Że nie wysłali Ci nagrody , bo w jednej kopercie doszły do nich oświadczenia? No jakoś to musieli wyjaśnić.... I piszesz , ze tak mialaś niejeden raz- to nie dali Ci nagrody - a mimo to wysyłałaś oswiadczenia razem ?? Napisz co powiedzieli- a domysły to sobie kazdy moze snuć.....

Masza, po prostu mówią, że w kopercie było jedno oświadczenie i co im zrobisz. Ja wysyłam zawsze w osobnych, ale koleżanka tak właśnie miała w Albedo z lazy bagami, na szczęście nagroda mało warta. Jeśli chcesz, możesz testować, może akurat będziesz miała szczęście emotka

tuw3105

#6548267 Napisano: 17.11.2018 12:53:07
asantesana napisał(a):

masza napisał(a):

No to  co powiedzieli? Że nie wysłali Ci nagrody , bo w jednej kopercie doszły do nich oświadczenia? No jakoś to musieli wyjaśnić.... I piszesz , ze tak mialaś niejeden raz- to nie dali Ci nagrody - a mimo to wysyłałaś oswiadczenia razem ?? Napisz co powiedzieli- a domysły to sobie kazdy moze snuć.....

Masza, po prostu mówią, że w kopercie było jedno oświadczenie i co im zrobisz. Ja wysyłam zawsze w osobnych, ale koleżanka tak właśnie miała w Albedo z lazy bagami, na szczęście nagroda mało warta. Jeśli chcesz, możesz testować, może akurat będziesz miała szczęście emotka

Tez kiedys mialam taka sytuacje, 2 wygrane na 1 osobe wyslane razem w kopercie i wyslali tylko 1 nagrode. Kazali napisac reklamacje i na szczescie po reklamacji wyslali druga nagrode.

sylzab2294

#6548268 Napisano: 17.11.2018 12:56:53
tuw3105 napisał(a):

asantesana napisał(a):

masza napisał(a):

Tez kiedys mialam taka sytuacje, 2 wygrane na 1 osobe wyslane razem w kopercie i wyslali tylko 1 nagrode. Kazali napisac reklamacje i na szczescie po reklamacji wyslali druga nagrode.

czyli tak czy siak... 2 x na znaczek trzeba stracić emotka
0 0

estrelitta

#6548274 Napisano: 17.11.2018 13:17:16
Ja jak wysyłam do Albedo dwa oświadczenia w jednej kopercie to piszę jako adresata dwie osoby - jak z jednego gospodarstwa i nagrody zawsze dochodzą.
1 masza 0

sylzab2294

#6548276 Napisano: 17.11.2018 13:30:30
estrelitta napisał(a):

Ja jak wysyłam do Albedo dwa oświadczenia w jednej kopercie to piszę jako adresata dwie osoby - jak z jednego gospodarstwa i nagrody zawsze dochodzą.

no to widocznie na mnie się uwzięli emotka
bo robiłam dokładnie tak samo emotka
0 0

aurorcia

#6548277 Napisano: 17.11.2018 13:33:27
estrelitta napisał(a):

Ja często wysyłam dużą kopertę, a w niej małe koperty i w nich spakowane oświadczenia, ani z Albedo ani z nikim innym nie miałam problemu emotka
1 masza 0

nkba

#6548278 Napisano: 17.11.2018 13:36:42
raznamilion napisał(a):

nkba napisał(a):

raznamilion napisał(a):

Też kupiłam gdzie indziej, czytałam regulamin i też jestem pewna, że na początku ten regulamin był inny. Niestety nie zapisałam. Miało być 80 koców a ile jest?

Zastanawiająca jest ta liczba osób, które teoretycznie "nie doczytały regulaminu" i kupiły gdzie indziej, nie uważasz?

Bardzo dziwne to jest. Czytałam regulamin w pierwszych dniach i naprawdę ciężko jest przeoczyć ten zapis gdzie trzeba kupić produkt. Mam pytanie do wszystkich. Czy jest na forum osoba która kupiła Mixe  w SPH zrobiła zdjęcie, dokonała prawidłowo zgłoszenia i nie wygrała koca???

Dokładnie, zwłaszcza, że link jest na czerwono i baaardzo trudno byłoby to przeoczyć emotka

masza

#6548280 Napisano: 17.11.2018 13:45:33
[quote=
aurorcia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Ja często wysyłam dużą kopertę, a w niej małe koperty i w nich spakowane oświadczenia, ani z Albedo ani z nikim innym nie miałam problemu emotka

estrelitta]
estrelitta napisał(a):

no mi tez - odpukać- nigdy się to nie zdażyło- nawet mi to w jednej agencji - nie pamiętam teraz - której -podpowiedzieli, ze jak wysyłam 2 oświadczenia w jednej kopercie - to -żeby wpisać 2 x nadawcęemotka
0 0

masza

#6548281 Napisano: 17.11.2018 13:48:31
asantesana napisał(a):

masza napisał(a):

co tzn mówią? - na kopercie jest 2 x nadawca- a jak wmówią , ze koperta była pusta - to co? Też im wierzymy?
Piszemy wtedy reklamację- moze zbyt łatwo odpuszczacie i tak robią?
Ja nie testuję , ale już wysłałam oświadczenia 2 x w 1 kopercie i nie dam rady tego cofnąć- ale im nie popuszczę w razie problemów:),nie bez okazji na druczku jest 2 nadawca...
0 0

asantesana

#6548284 Napisano: 17.11.2018 14:08:46
masza napisał(a):

asantesana napisał(a):

masza napisał(a):

co tzn mówią? - na kopercie jest 2 x nadawca- a jak wmówią , ze koperta była pusta - to co? Też im wierzymy?
Ja nie testuję , ale już wysłałam oświadczenia 2 x w 1 kopercie i nie dam rady tego cofnąć- ale im nie popuszczę w razie problemów:),nie bez okazji na druczku jest 2 nadawca...

Masza, ale po co ta dyskusja? Napisałam (w ramach informacji), ze ja tak nie robię, ale taką sytuację miała koleżanka. To słowo przeciwko słowu, a nie kwestia wiary i agencja jest zawsze na pozycji wygranej, nawet jeśli powie, ze koperta była pusta. A na kopercie można nawet napisać, że nadawcą jest królowa Elżbieta i książę Karol. Jeśli chcesz tak słać, to ślij, przecież nikt tutaj Ci nie zabrania, tylko uczciwie przestrzega czym to się może skończyć. Z mojej strony to tyle.

masza

#6548287 Napisano: 17.11.2018 14:16:31
asantesana napisał(a):

masza napisał(a):

asantesana napisał(a):

masza napisał(a):

Masza, ale po co ta dyskusja? Napisałam (w ramach informacji), ze ja tak nie robię, ale taką sytuację miała koleżanka. To słowo przeciwko słowu, a nie kwestia wiary i agencja jest zawsze na pozycji wygranej, nawet jeśli powie, ze koperta była pusta. A na kopercie można nawet napisać, że nadawcą jest królowa Elżbieta i książę Karol. Jeśli chcesz tak słać, to ślij, przecież nikt tutaj Ci nie zabrania, tylko uczciwie przestrzega czym to się może skończyć. Z mojej strony to tyle.

ale ja rozpoczęłam z Tobą tą dyskusję? emotka Czy ty weszłaś w jej tok emotka

bezaczek7

#6548288 Napisano: 17.11.2018 14:17:04
haima napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Ymmm, nie ma jeszcze pierwszej w nocy, a juz sie wyczerpal limit 1000 zwrotow coccolino? emotka  na stronie jest zapis, ze zapraszaja znow 24.11.

To jakaś masakra. Chyba szkoda zachodu z tymi zwrotami  emotka

Mi nie szkoda, kupilam z ciekawosci ich perelki zapachowe, a to niemaly wydatek, poza tym chcialam mamie tez dac do sprobowania, bo ten plyn intense jest naprawde swietny, a potrafi kosztowac 20zl. Musze sobie ustawic jakies przypomnienie i zglaszac tuz po polnocy. Nie pomyslalam, ze bedzie sie ta akcja cieszyc az takim powodzeniem.
0 0

wiesia30

#6548290 Napisano: 17.11.2018 14:27:43
Muzyka pełna Ż-czy ktoś już dostał głośnik?
0 0

trampek,

#6548299 Napisano: 17.11.2018 15:00:58
Chciałam wysłać zgłoszenie na zwrot cocolino ale widzę ze już po dopiero od 24 będzie kolejny formularz. Czy automatycznie o północy się otwiera czy jakoś później będę wdzięczna za odp
0 0

Gość: cherry_coke

#6548300 Napisano: 17.11.2018 15:02:01
@trampek, napisał(a):

Chciałam wysłać zgłoszenie na zwrot cocolino ale widzę ze już po dopiero od 24 będzie kolejny formularz. Czy automatycznie o północy się otwiera czy jakoś później będę wdzięczna za odp

Automatycznie o północy pojawia się formularz emotka
0 0

wiesia30

#6548304 Napisano: 17.11.2018 15:27:22
wiesia30 napisał(a):

Muzyka pełna Ż-czy ktoś już dostał głośnik?

dziękujemaverick  i forget-me-not  emotka
0 0

patyk

#6548320 Napisano: 17.11.2018 18:13:51
W jaki sposób informowali o wygranym body z Body2body? 
0 0

pakowa

#6548325 Napisano: 17.11.2018 18:51:14
https://optymalnewybory.pl/promocja/ Zwrot za zakup optima cardio w żabce ma ktoś już zwrot?
0 0

bezaczek7

#6548335 Napisano: 17.11.2018 19:19:09
Powiedzcie mi, mam na paragonie jeszcze z konca pazdziernika, zakupiony sos kikkoman w sklepie tesco, z paragonu nie wynika, ze to ten sos, podkreslilam dlugopisem, czy moge go zglosic na wszystkie 3 loterie?
0 0