Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: basku

#6548106 Napisano: 16.11.2018 17:55:39
baxter napisał(a):

basku napisał(a):

właśnie dostałam maila:

zanowny Uczestniku,

dziękujemy za udział w promocji „Benecol – satysfakcja gwarantowana”. Na podstawie §5 pkt 5 lit a) Regulaminu promocji, w celu weryfikacji zgłoszenia prosimy o okazanie oryginału dowodu zakupu załączonego do zgłoszenia, które dokonałeś/łaś.

Oryginał paragonu możesz przedstawić w biurze Organizatora lub wysyłając
listem na adres i360 Sp. z o.o., ul. Elizy Orzeszkowej 17, lokal U5,
15-084 Białystok z dopiskiem „Benecol – satysfakcja gwarantowana”. W
przypadku wysyłki za pośrednictwem poczty nie zapomnij czytelnie podpisać oryginał paragonu imieniem i nazwiskiem. Na oryginale paragonu winna widnieć nazwa produktu Benecol, natomiast w
przypadku jej braku niezbędna jest adnotacja sklepu wraz z pieczątką.
Na przedstawienie oryginału paragonu masz 5 dni (o terminie decyduje
data stempla).

Organizator zwróci Uczestnikowi cenę brutto (tzn. uwzględniającą podatek
VAT) zakupu Produktu znajdującą się na dowodzie zakupu w terminie 14
dni kalendarzowych pod warunkiem spełnienia wszystkich wymagań opisanych
w §5 pkt 5 Regulaminu (po pozytywnej weryfikacji) w postaci przelewu
bankowego na rachunek bankowy wskazany przez Uczestnika w formularzu.

Chcielibyśmy, aby produkt Benecol spełniał oczekiwania klientów, dlatego też będziemy wdzięczni za podanie powodu Twojego niezadowolenia z produktu, dla którego dokonałeś zwrotu w promocji. Prosimy o przesłanie Twojej opinii o produkcie na adres satysfakcja@i360.com.pl.

też tak macie, że trzeba odesłać paragon listem  emotka emotka

czyli co? dostanę zwrot, ale muszę zapłacić ponad 5 zł za znaczek... kurcze nie doczytałam, że paragon trzeba biędzie dosyłać ;/

No właśnie też, a załączone było wyraźne zdjęcie paragonu, parodia emotka

ja też miałam wyraźne zdjęcie emotka normalne jak na inne akcje

i co teraz robimy?? piszemy coś do nich? bo mnie aż korci... tylko sama nie wiem...

*** edit: teraz patrze na ten regulamin ale ja tam nic nie widze o koniecznosci odsylania paragonu poczta...
0 0

sylzab2294

#6548113 Napisano: 16.11.2018 18:06:30
nikos napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

mia napisał(a):

pakowa napisał(a):

cb656 napisał(a):

magda845 napisał(a):

"Kaufland- okryj się pięknem". Oczywiście czytałam regulamin, ale chciałabym się upewnić, czy czegoś nie przeoczyłam.
1) Nie wysyłamy paragonu, tylko dane i oświadczenia zwycięzcy?
2) Czy można wygrać dwie nagrody na jedno gospodarstwo domowe? Nigdzie nie widziałam ograniczenia
3) Czy mogę wysłać dwa oświadczenia w jednej kopercie?

1) TAK
2) TAK
3) TAK

coś mi się nie chce wierzyć, że paragonu nie chcą ... pewnie przeoczyli, a nagrody nie wydadzą bez dosłania paragonu...

I dlatego pewnie w liście im wyślę od razu paragon - na tzw. buca mi on. A na sponsorowanie poczty (polecony x dwa) nie mam najmniejszej ochoty. emotka

Mam taki sam chytry plan  emotka

jak wyślecie do albedo w jednej kopercie dane, to nie zdziwcie się, że dostaniecie tylko 1 nagrodę emotka

Moim chytrym planem było wysłanie paragonu od razu z oświadczeniem, mimo, że wspomnianego paragonu tym razem nie oczekują. Stąd moje cytowanie wypowiedzi mia emotka

Co do wysyłania dwóch oświadczeń w jednej kopercie mam całkowicie inne doświadczenie. Jednak w przypadku tego konkursu nie mam takiego problemu, czy wysyłać,czy nie dwa oświadczenia w jednej kopercie emotka  

Ja odpowiedziałam z autopsji, niestety 2 nagród nie zobaczyłam do tej pory... Bo wysłałam właśnie w 1 kopercie... Kiedyś inaczej albedo do tego podchodziło, ale ostatnio niestety wysyłając w 1 kopercie dwa paragony i oświadczenia, otrzymywałam tylko 1 nagrodę emotka
0 0

masza

#6548129 Napisano: 16.11.2018 18:37:41
sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

mia napisał(a):

pakowa napisał(a):

cb656 napisał(a):

magda845 napisał(a):

"Kaufland- okryj się pięknem". Oczywiście czytałam regulamin, ale chciałabym się upewnić, czy czegoś nie przeoczyłam.
2) Czy można wygrać dwie nagrody na jedno gospodarstwo domowe? Nigdzie nie widziałam ograniczenia

1) TAK
2) TAK
3) TAK

coś mi się nie chce wierzyć, że paragonu nie chcą ... pewnie przeoczyli, a nagrody nie wydadzą bez dosłania paragonu...

I dlatego pewnie w liście im wyślę od razu paragon - na tzw. buca mi on. A na sponsorowanie poczty (polecony x dwa) nie mam najmniejszej ochoty.

Mam taki sam chytry plan 

jak wyślecie do albedo w jednej kopercie dane, to nie zdziwcie się, że dostaniecie tylko 1 nagrodę

Moim chytrym planem było wysłanie paragonu od razu z oświadczeniem, mimo, że wspomnianego paragonu tym razem nie oczekują. Stąd moje cytowanie wypowiedzi mia

Co do wysyłania dwóch oświadczeń w jednej kopercie mam całkowicie inne doświadczenie. Jednak w przypadku tego konkursu nie mam takiego problemu, czy wysyłać,czy nie dwa oświadczenia w jednej kopercie  

Ja odpowiedziałam z autopsji, niestety 2 nagród nie zobaczyłam do tej pory... Bo wysłałam właśnie w 1 kopercie... Kiedyś inaczej albedo do tego podchodziło, ale ostatnio niestety wysyłając w 1 kopercie dwa paragony i oświadczenia, otrzymywałam tylko 1 nagrodę

A nie dzwoniłaś dopytać?
Ja jak nie dostanę nagrody to dzwonię i wyjaśniam:)
Wysłałam 2 x oświadczenie w 1 kopercie- na druczku wpisałam 2 x nadawcę - jak dostanę 1 nagrodę będę to wyjaśniać:)
0 0

sylzab2294

#6548145 Napisano: 16.11.2018 19:13:54
masza napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

mia napisał(a):

pakowa napisał(a):

cb656 napisał(a):

magda845 napisał(a):

1) TAK
2) TAK
3) TAK

I dlatego pewnie w liście im wyślę od razu paragon - na tzw. buca mi on. A na sponsorowanie poczty (polecony x dwa) nie mam najmniejszej ochoty.

Mam taki sam chytry plan 

jak wyślecie do albedo w jednej kopercie dane, to nie zdziwcie się, że dostaniecie tylko 1 nagrodę

Moim chytrym planem było wysłanie paragonu od razu z oświadczeniem, mimo, że wspomnianego paragonu tym razem nie oczekują. Stąd moje cytowanie wypowiedzi mia

Co do wysyłania dwóch oświadczeń w jednej kopercie mam całkowicie inne doświadczenie. Jednak w przypadku tego konkursu nie mam takiego problemu, czy wysyłać,czy nie dwa oświadczenia w jednej kopercie  

Ja odpowiedziałam z autopsji, niestety 2 nagród nie zobaczyłam do tej pory... Bo wysłałam właśnie w 1 kopercie... Kiedyś inaczej albedo do tego podchodziło, ale ostatnio niestety wysyłając w 1 kopercie dwa paragony i oświadczenia, otrzymywałam tylko 1 nagrodę

A nie dzwoniłaś dopytać?
Wysłałam 2 x oświadczenie w 1 kopercie- na druczku wpisałam 2 x nadawcę - jak dostanę 1 nagrodę będę to wyjaśniać:)

wszystko było opisane emotka
Był i telefon emotka
Jedna koperta jedno oświadczenie...
Nagrody były niskiego rzędu więc się nie kłóciłam...
Ale nauczkę mam, wolę wysłać 2 listy, niż później udowadniać, że były dwa oświadczenia, bo to walka z wiatrakami...
1 Monika11 0

bandit

#6548147 Napisano: 16.11.2018 19:19:18
Witam
Fantasia i Danio w PSS Społem 
www.kupujesz-zyskujesz.pl -> czy dostajecie na email potwierdzenia ?

pozdrawiam
0 0

masza

#6548191 Napisano: 16.11.2018 22:38:19
sylzab2294 napisał(a):

masza napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

mia napisał(a):

pakowa napisał(a):

cb656 napisał(a):

magda845 napisał(a):

1) TAK
2) TAK
3) TAK

Mam taki sam chytry plan 

A nie dzwoniłaś dopytać?

Był i telefon emotka
Ale nauczkę mam, wolę wysłać 2 listy, niż później udowadniać, że były dwa oświadczenia, bo to walka z wiatrakami...

Ale jak byś zadzwoniła to teraz byś miała pewność ...
Nigdy mi się taka sytuacja nie zdążyła ...ja nie popuszczam nawet nagród niższego rzędu - nie po to kupuje , gram , wysyłam ....a tak to nie masz pewności co. Się stslo , zwłaszcza , ze piszesz tu nie o 1 takiej sytuacji ....
Jsk pisałam , na potwierdzeniu mam 2 nadawców i czekam na 2 koce emotka
0 0

nkba

#6548192 Napisano: 16.11.2018 22:38:56
raznamilion napisał(a):

nkba napisał(a):

isiulka napisał(a):

nkba napisał(a):

nkba napisał(a):

wea86 napisał(a):

Ech, też kupiłam gdzieś indziej Mixe. I też jestem pewna że czytałam regulamin, ale nigdzie w pobranych go nie mam:-(

tez kupiłam gdzie indziej ale jestem pewna, że nie było info, że w sph.

Może niech się wypowie ktoś bardziej w temacie ale jak chciałam zapisać ten regulamin to w jego właściwościach jest zapisane, że został utworzony i zmieniony 16.10.2018 z podaną godziną i imieniem i nazwiskiem osoby, która jest autorem tego pliku. Skoro konek trwał (chyba) od 11.10 to jak miał być regulamin utworzony 16? Może to moje teorie spiskowe ale śmierdzi mi tu coś emotka

Ale przecież w bazie e-konkursy jest podpięty regulamin, pod linkiem Mixa Superpharm- to Pionas też musiałby podmienić.
Ja grałam na koniec i kupowałam w SPH, chociaż opis konkursu początkowo też mnie zmylił.

A to nie jest tak, że kliknięcie w regulamin na e-konkach  przekierowuje na ich stronkę? Zazaczam, że lotna w temacie informatyki nie jestem emotka

Też kupiłam gdzie indziej, czytałam regulamin i też jestem pewna, że na początku ten regulamin był inny. Niestety nie zapisałam. Miało być 80 koców a ile jest?

Zastanawiająca jest ta liczba osób, które teoretycznie "nie doczytały regulaminu" i kupiły gdzie indziej, nie uważasz?

mirai

#6548195 Napisano: 16.11.2018 22:42:07
Loteria EB.
Przy tak dużej ilości nagród dziennych - coś mało osób chwali się, że wygrało. Wiem, że dzisiaj był jeden wpis w MDW - ale to prawie tyle, co nic...emotka .
0 0

sylzab2294

#6548197 Napisano: 16.11.2018 23:04:13
masza napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

masza napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

mia napisał(a):

pakowa napisał(a):

cb656 napisał(a):

magda845 napisał(a):

1) TAK
2) TAK
3) TAK

Mam taki sam chytry plan 

A nie dzwoniłaś dopytać?

Był i telefon emotka

Nigdy mi się taka sytuacja nie zdążyła ...ja nie popuszczam nawet nagród niższego rzędu - nie po to kupuje , gram , wysyłam ....a tak to nie masz pewności co. Się stslo , zwłaszcza , ze piszesz tu nie o 1 takiej sytuacji ....

masza, ale przecież ja dzwoniłam (napisałam to wyżej)  emotka  tylko pożądanego efektu nie uzyskałam emotka  Ja też miałam i na potwierdzeniu na kopercie dwóch nadawców. Wyraziłam tylko swoje zdanie i moje doświadczenia. Każdy zrobi tak jak uważa...
0 0

caramela

#6548198 Napisano: 16.11.2018 23:08:17
nkba napisał(a):

raznamilion napisał(a):

nkba napisał(a):

isiulka napisał(a):

nkba napisał(a):

nkba napisał(a):

wea86 napisał(a):

Ech, też kupiłam gdzieś indziej Mixe. I też jestem pewna że czytałam regulamin, ale nigdzie w pobranych go nie mam:-(

Może niech się wypowie ktoś bardziej w temacie ale jak chciałam zapisać ten regulamin to w jego właściwościach jest zapisane, że został utworzony i zmieniony 16.10.2018 z podaną godziną i imieniem i nazwiskiem osoby, która jest autorem tego pliku. Skoro konek trwał (chyba) od 11.10 to jak miał być regulamin utworzony 16? Może to moje teorie spiskowe ale śmierdzi mi tu coś emotka

Ale przecież w bazie e-konkursy jest podpięty regulamin, pod linkiem Mixa Superpharm- to Pionas też musiałby podmienić.
Ja grałam na koniec i kupowałam w SPH, chociaż opis konkursu początkowo też mnie zmylił.

A to nie jest tak, że kliknięcie w regulamin na e-konkach  przekierowuje na ich stronkę? Zazaczam, że lotna w temacie informatyki nie jestem emotka

Też kupiłam gdzie indziej, czytałam regulamin i też jestem pewna, że na początku ten regulamin był inny. Niestety nie zapisałam. Miało być 80 koców a ile jest?

Zastanawiająca jest ta liczba osób, które teoretycznie "nie doczytały regulaminu" i kupiły gdzie indziej, nie uważasz?

Osobiście nie brałam w tym konkursie udziału, ale pamiętam ten konkurs. Był on w której gazetce superpharm. I tam chyba bylo napisane, że kup w superpharm. Ale nie daję ręki uciąć... 
0 0

Gość:

#6548203 Napisano: 16.11.2018 23:38:23
caramela napisał(a):

nkba napisał(a):

raznamilion napisał(a):

nkba napisał(a):

isiulka napisał(a):

nkba napisał(a):

nkba napisał(a):

wea86 napisał(a):

Osobiście nie brałam w tym konkursie udziału, ale pamiętam ten konkurs. Był on w której gazetce superpharm. I tam chyba bylo napisane, że kup w superpharm. Ale nie daję ręki uciąć... 

Zapis o SPH był od początku. Pamiętam, bo podobały mi się nagrody. Ubolewałam, że MIXE można było kupić tylko w SPH. W mojej mieścinie nie ma tego sklepu.
2 nkba, Frama 0

bezaczek7

#6548213 Napisano: 17.11.2018 00:57:11
Ymmm, nie ma jeszcze pierwszej w nocy, a juz sie wyczerpal limit 1000 zwrotow coccolino? emotka  na stronie jest zapis, ze zapraszaja znow 24.11.
0 0

haima

#6548217 Napisano: 17.11.2018 05:26:28
bezaczek7 napisał(a):

Ymmm, nie ma jeszcze pierwszej w nocy, a juz sie wyczerpal limit 1000 zwrotow coccolino? emotka  na stronie jest zapis, ze zapraszaja znow 24.11.

To jakaś masakra. Chyba szkoda zachodu z tymi zwrotami  emotka
0 0

agakaz2

#6548218 Napisano: 17.11.2018 06:45:39
haima napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

To jakaś masakra. Chyba szkoda zachodu z tymi zwrotami  emotka

daruję sobie te ich 9.99
0 0

agakaz2

#6548219 Napisano: 17.11.2018 06:47:43
mirai napisał(a):

Loteria EB.
Przy tak dużej ilości nagród dziennych - coś mało osób chwali się, że wygrało. Wiem, że dzisiaj był jeden wpis w MDW - ale to prawie tyle, co nic... emotka .

mnie się wydaje że ludzie się po prostu nie chwalą.
podobnie z mlekiem łaciatym - wydaje mi się że więcej wpisów było w "dziś dotarła nagroda - przelew za mleko " niż wpisów w MDW
0 0

yreks

#6548226 Napisano: 17.11.2018 08:32:25
agakaz2 napisał(a):

mirai napisał(a):

Loteria EB.
Przy tak dużej ilości nagród dziennych - coś mało osób chwali się, że wygrało. Wiem, że dzisiaj był jeden wpis w MDW - ale to prawie tyle, co nic... emotka .

mnie się wydaje że ludzie się po prostu nie chwalą.
podobnie z mlekiem łaciatym - wydaje mi się że więcej wpisów było w "dziś dotarła nagroda - przelew za mleko " niż wpisów w MDW

wystarczy ze jakis barman lub wlasicicel baru zglosi dzienna pulę, przy takich ilosciach pojedyncze zgloszenia niestety giną 
1 soulfly 0

iszhara

#6548243 Napisano: 17.11.2018 10:29:23
Czy w konkursie "Loteria na święta" udało się komuś wygrać więcej niż 1 nagrodę na te same dane? emotka
0 0

Gość: fineessa

#6548255 Napisano: 17.11.2018 11:27:54
W Marwicie trzeba mieć promocyjne etykiety tak?
0 0

haima

#6548256 Napisano: 17.11.2018 11:45:52
kalinea napisał(a):

W Marwicie trzeba mieć promocyjne etykiety tak?

Tak, ale na Smoothie nie ma etykiet promocyjnych więc promocyjna tylko na soku 
0 0

masza

#6548263 Napisano: 17.11.2018 12:36:31
sylzab2294 napisał(a):

masza napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

masza napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

mia napisał(a):

pakowa napisał(a):

cb656 napisał(a):

magda845 napisał(a):

1) TAK
2) TAK
3) TAK

Mam taki sam chytry plan 

A nie dzwoniłaś dopytać?

Był i telefon emotka

masza, ale przecież ja dzwoniłam (napisałam to wyżej)  emotka  tylko pożądanego efektu nie uzyskałam emotka  Ja też miałam i na potwierdzeniu na kopercie dwóch nadawców. Wyraziłam tylko swoje zdanie i moje doświadczenia. Każdy zrobi tak jak uważa...

No to  co powiedzieli? Że nie wysłali Ci nagrody , bo w jednej kopercie doszły do nich oświadczenia? No jakoś to musieli wyjaśnić.... I piszesz , ze tak mialaś niejeden raz- to nie dali Ci nagrody - a mimo to wysyłałaś oswiadczenia razem ?? Napisz co powiedzieli- a domysły to sobie kazdy moze snuć.....
0 0