Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

isiulka

#5354570 Napisano: 06.09.2012 09:35:08
emotka emotka emotka emotka
Jejku to se mogłeś odpuścić już ręczniki i inne badziewia to byś się w oczy nie rzucał... taka rada od starej koleżanki emotka emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#5354572 Napisano: 06.09.2012 09:39:26
gracet napisał(a):

ksantypa napisał(a):

luko922 napisał(a):

mahuska napisał(a):

taaga20 napisał(a):

http://przygodama...laureaci-losowanie-2 emotka to się nazywa szczęście albo dobra inwestycja emotka

co to jest emotka emotka emotka dobrze że ten konk mi w oko nie wpadł emotka emotka emotka

hahahahahahahhaa

wiecie co toz to jawna pzrewałka-moze bysmy tak do nich napisali-nie pisze w sowim imieniu bo nie bralam udzialu ale toz to wola o pomste do nieba ciekawe co to za firma iorganizowala

przecież to jest wręcz niemożliwe
qrna, ale przewał
emotka

oj to mało wiesz o konkursach, ile ludzie są wstanie wysyłać emotka
0 0

kalisto1986

#5354590 Napisano: 06.09.2012 10:13:58
isiulka napisał(a):

emotka emotka emotka emotka
Jejku to se mogłeś odpuścić już ręczniki i inne badziewia to byś się w oczy nie rzucał... taka rada od starej koleżanki emotka emotka

emotka
0 0

szprotka

#5354632 Napisano: 07.09.2012 06:47:41
A u mnie w Leibniz tylko piłka plażowa na zimęemotka
0 0

Gość: ksantypa

#5354653 Napisano: 07.09.2012 07:11:31
gracet napisał(a):

ksantypa napisał(a):

luko922 napisał(a):

mahuska napisał(a):

taaga20 napisał(a):

http://przygodama...laureaci-losowanie-2 emotka to się nazywa szczęście albo dobra inwestycja emotka

co to jest emotka emotka emotka dobrze że ten konk mi w oko nie wpadł emotka emotka emotka

hahahahahahahhaa

wiecie co toz to jawna pzrewałka-moze bysmy tak do nich napisali-nie pisze w sowim imieniu bo nie bralam udzialu ale toz to wola o pomste do nieba ciekawe co to za firma iorganizowala

Organizatorem loterii promocyjnej organizowanej pod nazwą Leibniz – wygraj rodzinną
przygodę marzeń, zwanej dalej Loterią jest Fortuna PS

ja tam zaraz do nich napiszę co myslą o tym zapisie regulaminu o ilości nagrod na jednego zwyciezce
0 0

#5354663 Napisano: 07.09.2012 07:19:45
wyslalam zapytanie ze strony bo @ za chiny ludowe do owej agencji nie moglam wyszukac xobacze co odpisza
0 0

Gość: rafi323raf

#5354736 Napisano: 07.09.2012 08:21:04
przecież to wyniki z dawien dawna, zazdrościsz komuś piłeczki plażowej, czy może frizbee??
0 0

isiulka

#5354745 Napisano: 07.09.2012 08:26:48
rafi323raf napisał(a):

przecież to wyniki z dawien dawna, zazdrościsz komuś piłeczki plażowej, czy może frizbee??

Chyba bardziej chodzi o PSP, 3 pileczki plazowe, 3 reczniki i 2 frisbee emotka emotka emotka emotka
0 0

cudaczek121

#5354757 Napisano: 07.09.2012 08:34:09
marzanna napisał(a):

jackk76 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Media Contact nowy konkurs wrzuciła...
http://www.media-...ate/regulaminy-8.htm

Warto w ogóle próbować. Ktokolwiek stąd coś wygrał u nich kiedyś ?

Jeśli nagrody nie są wartościowe to możesz wygrać. Jestem ciekawy czy ktoś wogóle wygrał u nich nagrodę o wartości większej niż 1000zł

Ja wygrałam jednym sms-em kino domowe emotka Oczywiście jestem zdania, że hasło było świetne i zasługiwało na nagrodę, ale wiem, że rzeczywistość skrzeczy... emotka

a ja wygrałam u nich raz kiedyś identyczny zestaw, jaki jest w tym regulaminie
emotka
0 0

#5354781 Napisano: 07.09.2012 08:48:41
rafi323raf napisał(a):

a jak dobra piłka nie jest zła emotka
0 0

#5354787 Napisano: 07.09.2012 08:51:53
ksantypa napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

sądy sądami a sprawiedlowość musi być po naszej stronie jak powiada klasyk
0 0

anialistopad

#5354794 Napisano: 07.09.2012 08:57:46
ksantypa napisał(a):

ksantypa napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

ta piłka jest beznadziejna wygrałam ją nie warto tracic na nią swoich nerwów emotka
0 0

#5354816 Napisano: 07.09.2012 09:14:55
kaki76 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

ksantypa napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

ta piłka jest beznadziejna wygrałam ją nie warto tracic na nią swoich nerwów emotka

nie chodzi o pilke-chce zeby napisali jak maja sie wyniki do regulaminu bo moim zdaniem nijak -i bron boze nie zazdrosze temu panu-sama jak by mi agencja sypala nagrodami to by;labym hapy ale my musimu pzrestrzegac regulaminu co do joty a agencje nie - i podkreslam ja nie bralam udzialu w tym konku wiec nie walcze o swoje
0 0

Gość: gracet

#5355039 Napisano: 07.09.2012 12:02:09
ksantypa napisał(a):

kaki76 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

ksantypa napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

nie chodzi o pilke-chce zeby napisali jak maja sie wyniki do regulaminu bo moim zdaniem nijak -i bron boze nie zazdrosze temu panu-sama jak by mi agencja sypala nagrodami to by;labym hapy ale my musimu pzrestrzegac regulaminu co do joty a agencje nie - i podkreslam ja nie bralam udzialu w tym konku wiec nie walcze o swoje

o to chodzi
emotka
0 0

norweska20

#5355280 Napisano: 07.09.2012 02:33:05
witam zadzwoniłam do Media Contakt w sprawie tej promocji MISTRZOWSKA PROMOCJA KNORR i okazało się że piłeczki będą wysyłane dopiero pod koniec września, gdyż na razie ich nie mają- bo idą z Niemiec(cena tej piłki to podobno 360zl i czekają aż dojdą).i podobno ta informacja o wysyłce końcem września jest zawarta w regulaminie-..hmmm może nie doczytałam i ta informacja tam jest...ale pan z MK odpowiada rzeczowo więc mam nadzieję że się jej doczekam..

masza napisał(a):

norweska20 napisał(a):

ja nadal czekam na piłkę tanga z konkursu mistrzowska promocja knorr, amino z tesco, który ta firma organizowała. info o wygranej przyszło 16.07.2012 a nagrody nadal niema. ma może ktoś telefon do tego media contact bo na stronce nie umiem znaleźć.

organizowała

luko922 napisał(a):

Media Contact nowy konkurs wrzuciła...
http://www.media-...ate/regulaminy-8.htm

Warto w ogóle próbować. Ktokolwiek stąd coś wygrał u nich kiedyś ?

504 437 300
daj znac co powiedział emotka

emotka
0 0

staszek

#5356018 Napisano: 08.09.2012 10:06:22
Zaczynam z konkursami promocyjnymi w związku z tym mam troszkę pytań, mam nadzieję, że pomożecie rozwiać moje wątpliwości emotka

Czy na paragonie mogą być też inne zakupy plus ten promocyjny na dany konkurs czy musi być oddzielnie? Np. teraz w Nestle trzeba kupić 5 różnych produktów. No i mam je, tyle że rozstrzelone po całym paragonie, który jest dosyć długi emotka

Czy jeśli wysyła się sms i jest napisane, że 160 znaków, stosujecie się do tego, czy można wysłać więcej znaków i czy to uznają?

No i losowania. Są zazwyczaj raz w tygodniu, czasami codziennie. Więc jedno zgłoszenie bierze udział w losowaniu, które będzie najbliżej po wysłaniu smsa, a później jeszcze w losowaniu nagrody głównej, tak?

I ostatnie pytanie, mam nadzieję, że wybaczycie emotka czy jest szansa wygrać cosik wysyłając 1 esa czy trzeba nawalać ile wlezie emotka

Z góry dziękuję za odpowiedzi
0 0

staszek

#5356019 Napisano: 08.09.2012 10:07:22
Aaaa i jeszcze jedno, jak szybko jest info o wygranych. Np. losowanie w poniedziałek 10.09, to kiedy info idzie, że udało się coś wygrać?
0 0

joan

#5356023 Napisano: 08.09.2012 10:09:57
staszek:
1) mogą być inne produkty, ale potem ciężko zrobić zdjęcie długiego paragonu, więc najlepiej, żeby w miarę krótki był.
2) nie przekraczam 160 znaków, chyba, że regulamin mówi inaczej.
3) to zależy od regulaminu danego konkursu.
4) jest szansa, u mnie to standard. Nie mam czasu nawalać ile wlezie emotka
0 0

budryska

#5356024 Napisano: 08.09.2012 10:11:40
staszek napisał(a):

Zaczynam z konkursami promocyjnymi w związku z tym mam troszkę pytań, mam nadzieję, że pomożecie rozwiać moje wątpliwości emotka

Czy na paragonie mogą być też inne zakupy plus ten promocyjny na dany konkurs czy musi być oddzielnie? Np. teraz w Nestle trzeba kupić 5 różnych produktów. No i mam je, tyle że rozstrzelone po całym paragonie, który jest dosyć długi emotka

Czy jeśli wysyła się sms i jest napisane, że 160 znaków, stosujecie się do tego, czy można wysłać więcej znaków i czy to uznają?

No i losowania. Są zazwyczaj raz w tygodniu, czasami codziennie. Więc jedno zgłoszenie bierze udział w losowaniu, które będzie najbliżej po wysłaniu smsa, a później jeszcze w losowaniu nagrody głównej, tak?

I ostatnie pytanie, mam nadzieję, że wybaczycie emotka czy jest szansa wygrać cosik wysyłając 1 esa czy trzeba nawalać ile wlezie emotka

Z góry dziękuję za odpowiedzi

Bez problemu może być rozrzucone po całym paragonie. Znajda sobie emotka Niektórzy twierdzą, że to dobrze, jeśli masz więcej zakupów niż tylko konkursowe. Ale wg mnie to nie ma znaczenia.

Jeśli 160 znaków, to tylu się trzymam. Zdarzało się, że były protesty, bo ktoś miał więcej, czyli złamał regulamin.

Z losowaniami - jest tak jak myślisz.

Da się wygrać nawet jednym emotka

Info o wygranej zwykle w ciągu 3 dni jest (to też zależy jak w regulaminie mają).

0 0

zarania

#5356025 Napisano: 08.09.2012 10:13:41
Staszek:
1. na paragonie możesz mieć produkty na konkurs i zwyczajne również, ale czasem wygodnie mieć tylko konkursowe.
2. zawsze stosuj się do ograniczeń znaków - zwykle 160 znaków
3. w loteriach każde zgłoszenie bierze udział w losowaniu dziennym, tygodniowym i głównym.
4. można wygrać 1 smsem, ale ilość smsów zwiększa szanse powodzenia, choć i tak nie zawsze gwarantuje wygraną
5. o tym kiedy informują o wygranej jest zapis w regulaminie; czasem natychmiast, czasem następnego dnia, czasem po kilku lub po zakończeniu całego konkursu.
0 0