Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

apoccalipsa

#6575496 Napisano: 27.02.2019 16:52:25
niurek napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Czyli nagrody z Tic Tac z wczoraj były z 2 etapu? Tak? Pogubiłam się. O.o

tak emotka

A słuchawki i głośniki z poniedziałku to z 3 etapu? Ja też się pogubiłam. Wg regulaminu losowania nagród są w środy.te

z II etapu były teraz wyniki 
1 niurek 0

kawazczekolada

#6575497 Napisano: 27.02.2019 16:54:05
nswe69 napisał(a):

wklepując zużytego Captain Jacka mamy jakiś komunikat ?

tak, ze kod został zuzyty
1 nswe69 0

infatne

#6575502 Napisano: 27.02.2019 17:23:13
nataszka napisał(a):

infatne napisał(a):

Gdzie można kupić Kapitana Jacka z promocją ? od 2 tygodni szukam ...

u mnie w intermarche

Akurat u mnie nie ma intermarche. A w Lewiatanie ktoś może widział to piwo ?
0 0

estrelitta

#6575503 Napisano: 27.02.2019 17:27:26
A czy karma Cat Chow Puriny jest dostępna w sklepach stacjonarnych?
0 0

tutti

#6575510 Napisano: 27.02.2019 18:31:09
Słuchawki Bose z tic tac... ktoś wie jak wygląda sprawa z gwarancją? 
0 0

Gość: kermit

#6575529 Napisano: 27.02.2019 19:54:25
wowela napisał(a):

A jest do nich jakikolwiek  dokument?
0 0

ewikewikk

#6575532 Napisano: 27.02.2019 20:02:10
andziulka21 napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

Konkurs Biedronki
https://www.e-kon...ci.html#.XHW--rhCfVI
Tylko mi nie działał formularz konkursowy?

Może dlatego, że do wczoraj były zgłoszenia 

Godzinę przed północą nie działał formularz zgłoszeniowy. Na dwóch przeglądarkach. Pisząc tekst na kilkadziesiąt tysięcy znaków wiem, kiedy konk się kończy.

tutti

#6575538 Napisano: 27.02.2019 20:37:40
kermit napisał(a):

wowela napisał(a):

Nie ma nic, kurier przekazal paczkę bez zadnych papierów, a sluchawki sa oryginalnie zafoliowane.
0 0

konkursowyninja

#6575544 Napisano: 27.02.2019 20:50:42
estrelitta napisał(a):

A czy karma Cat Chow Puriny jest dostępna w sklepach stacjonarnych?

Z tego co wiem, to można ją kupić na wagę w większym sklepie  zoologicznym lub weterynaryjnym.
0 0

anka3

#6575586 Napisano: 27.02.2019 23:05:10
Czy zdarza wam się "Podany kod jest niepoprawny" w zgłoszeniach z Kinder Bueno? Szczególnie z opakowań Kinder Bueno White?
0 0

soulfly

#6575588 Napisano: 27.02.2019 23:13:31
anka3 napisał(a):

Czy zdarza wam się "Podany kod jest niepoprawny" w zgłoszeniach z Kinder Bueno? Szczególnie z opakowań Kinder Bueno White?

Wyślij fotkę z kodem do Nairobia, sprawdza Ci. 
1 anka3 0

isiulka

#6575597 Napisano: 28.02.2019 00:19:11
kermit napisał(a):

wowela napisał(a):

Mają gwarancje 24 mc ale  tylko na pierwszego właściciela. Jak sprzedasz to „teoretycznie” tracą gwarancje emotka  
0 0

elewandowska25

#6575615 Napisano: 28.02.2019 08:02:54
Drogi członku społeczności EverydayMe,Bardzo dziękujemy Ci za wzięcie udziału w konkursie
"Magiczny quiz świąteczny - 2 odsłona" na stronie EverydayMe.Gratulujemy wygranej.   Czy ktoś tak miał, bo nie pamiętam czy brałam udział.
0 0

cordilia

#6575620 Napisano: 28.02.2019 08:22:50
elewandowska25 napisał(a):

Drogi członku społeczności EverydayMe,Bardzo dziękujemy Ci za wzięcie udziału w konkursie
"Magiczny quiz świąteczny - 2 odsłona" na stronie EverydayMe.Gratulujemy wygranej.   Czy ktoś tak miał, bo nie pamiętam czy brałam udział.

Ja otrzymałam podobna wiadomość, ale z 1 odsłony. Moja znajoma zaś info o wygranej z jesiennego konkursu. Chyba nastąpiło zwolnienie blokady?
0 0

madzia1-s

#6575640 Napisano: 28.02.2019 09:28:50
Nowa loteria Prince Polo

Nagroda I Stopnia zostanie Laureatowi wydana na rachunek bankowy, wedle wyboru:
a) na rachunek powierniczy wybranego przez Laureata dewelopera albo
b) jeśli Laureat zawarł już umowę kredytu hipotecznego, na rachunek bankowy, na który Laureat jest zobowiązany dokonywać wpłat z tytułu uzyskanego kredytu.

Czyli kasa nie do reki,ale faktycznie na mieszkanie... emotka Fajnie!

joan

#6575651 Napisano: 28.02.2019 09:56:59
madzia1-s napisał(a):

Nowa loteria Prince Polo

b) jeśli Laureat zawarł już umowę kredytu hipotecznego, na rachunek bankowy, na który Laureat jest zobowiązany dokonywać wpłat z tytułu uzyskanego kredytu.

A co w tym fajnego? Dla mnie najbardziej żenująca nagroda ever, jeśli wziąć pod uwagę kwotę, którą nie można rozporządzać według własnego uznania emotka

Powiedzmy, że chciałabym sobie kupić działeczkę z chatką w górach. Nic fikuśnego, taka baza wypadowa na wycieczki. Znajduję ogłoszenie o sprzedaży, które mnie interesuje i... o kufa! przecież nie mogę wydać SWOICH 300.000 zł na ten zakup emotka
Bo muszę mieć albo przyszłość ubabraną w kredycie hipotecznym albo w ekspresowym tempie załatwić z jakimś deweloperem (WTF?!) kupno określonego lokalu według ustawy sraty taty.
1 bethan 0

soulfly

#6575652 Napisano: 28.02.2019 10:00:18
joan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Nowa loteria Prince Polo

A co w tym fajnego? Dla mnie najbardziej żenująca nagroda ever, jeśli wziąć pod uwagę kwotę, którą nie można rozporządzać według własnego uznania emotka

Powiedzmy, że chciałabym sobie kupić działeczkę z chatką w górach. Nic fikuśnego, taka baza wypadowa na wycieczki. Znajduję ogłoszenie o sprzedaży, które mnie interesuje i... o kufa! przecież nie mogę wydać SWOICH 300.000 zł na ten zakup emotka
Bo muszę mieć albo przyszłość ubabraną w kredycie hipotecznym albo w ekspresowym tempie załatwić z jakimś deweloperem (WTF?!) kupno określonego lokalu według ustawy sraty taty.

Najpierw trzeba wygrać, a pozniej się martwić,możliwości jest mnóstwo emotka

madzia1-s

#6575661 Napisano: 28.02.2019 10:01:50
joan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Nowa loteria Prince Polo

nie odpowiadaja CI zasady to nie bierz udziału, nie lepiej kolejna loteria z misiami, termosami itp.
Jak juz cos fajnego sie pojawia, o czym mozna sobie pomarzyc to znowu cos jest nie tak. Nigdy nie dogodzisz... emotka  

anialistopad

#6575666 Napisano: 28.02.2019 10:05:24
A mi sie podoba ta loteria. Przynajmniej ktos kto wygra splaci sobie kredyt szybciej 
0 0

joan

#6575670 Napisano: 28.02.2019 10:10:49
madzia1-s napisał(a):

nie odpowiadaja CI zasady to nie bierz udziału, nie lepiej kolejna loteria z misiami, termosami itp.
Jak juz cos fajnego sie pojawia, o czym mozna sobie pomarzyc to znowu cos jest nie tak. Nigdy nie dogodzisz... emotka  

Bo to nie jest FAJNE.
Fajne to są akcje, gdzie wygrywasz pieniądze i robisz z nimi, co chcesz. Można opłacić dziecku rehabilitację, kupić rodzicom kampera czy nawet udać się w podróż dookoła świata. Na tym polega spełnianie marzeń - że samodzielnie wybierasz, co będzie się działo. Samodzielnie. A nie jakieś princepolowe zasady z doopy, gdzie LAUREAT PRZED WYDANIEM NAGRODY ZOBOWIĄZANY JEST POSIADAĆ KREDYT HIPOTECZNY.

Dla ścisłości: o misie, termosy, bluzy i inne g* nie gram.