Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ikropka

#6585636 Napisano: 01.04.2019 07:54:36
ktoś ma regulamin do Warki?
0 0

Monika11

#6585637 Napisano: 01.04.2019 08:02:40
ikropka napisał(a):

https://warka.com.pl/regulamin.pdf
0 0

ikropka

#6585639 Napisano: 01.04.2019 08:23:42
Monika11 napisał(a):

ikropka napisał(a):

https://warka.com.pl/regulamin.pdf

Dzięki.
0 0

pablo1234

#6585659 Napisano: 01.04.2019 09:10:55
misiamarysia napisał(a):

asantesana napisał(a):

caramela napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Czy wysyłając na konkurs Garnier w Kauflandzie dostajecie zapytanie o zgodę? Ja tylko otrzymałam informacje iż dostali zgłoszenie i najlepsi zostaną powiadomieni sms

Też nic nie otrzymałam. Nie wiem czy coś odesłać. Pomoże ktoś?

Nad tym samym się zastanawiam

Ja nic nie odsyłam, w smsie napisali, ze zgłoszenie przyjęte, więc wierzę im na słowo emotka  Dawniej przychodził sms z prośba o odesłanie zgody, teraz tego nie ma.

Była o tym jakiś czas temu dyskusja na forum, że raczej mają błąd w regulaminie, bo dziękują i nie chcą tej zgody.

Pisałem maila w tej sprawie do organizatora i odpisał, że moje zgłoszenie jest przyjęte prawidłowo bez tej zgody, więc bez obaw emotka

edith

#6585680 Napisano: 01.04.2019 09:45:37
Ile po wysłaniu wypełnionych danych przychodzi Eventim z tic tac? Nagroda przesyłana mailem?  emotka
0 0

agusiac87

#6585703 Napisano: 01.04.2019 10:14:49
izkak napisał(a):

superloser napisał(a):

joan napisał(a):

barcza napisał(a):

chyba ,że dla 1 osoby to może starczy  emotka

Dla mnie to idea niedużych pomieszczeń to coś więcej, niż po prostu styl życia. Małe domy, wielkie przestrzenie -> tym się jaram. Może to już starość do drzwi puka, skoro odmawiam opieki nad kolejną książką, płaszczem albo kurzołapką emotka

superloser napisał(a):

(...)35 metrów kwadratowych to DOM?!!,  chyba dla alkoholika. (...) Majac 300tys ktoś może sobie mieszkanie kupić a nie na wieś sie przenosić, no chyba by w ciszy uzależnienie leczyć. 

Tej wypowiedzi nawet nie warto komentować.

Bo to NIE JEST DOM tylko domek letniskowy za 300tys  emotka
 Super inwestycja dla kogoś, kto mieszka u teścia albo kawalerke 30m2 wynajmuje, przy 2 dzieci. Bo szkoła blisko i praca.
No chyba, ze wiesz gdzie można kupić w mieście działke pod taki domek letniskowy??? A później laureat przeprowadzi rodzine na ogródki działkowe  emotka
Wiadomo, moze sprzedać - tylko ile to papierkowej roboty i dodatkowych kosztów, by poczuć sie laureatem a nie ukaranym za picie Kasztelana.

Kiedys, chyba w Radio Zet kobieta wygrała samochód - bez zachwytu w głosie laureatka grała dalej i dostała gotówke - mniej niż wartość samochodu ale bez problemu rejestracji, sprzedania, jazdy z papierkami. 

W przypadku Kasztelana, widać, że alkohol szkodzi zdrowiu. Ale widać też, że mają układ z producentem  emotka   - pewnie zastój. 

Ten "domek" będzie większy niż kwatera przeciętnej polskiej rodziny mieszkającej w bloku. Wspomniane 35 m to powierzchnia zabudowy, a nie powierzchnia użytkowa. Ja uważam, że to super inwestycja i bardzo chętnie wezmę udział w tej loterii! Musiałby się jednak zdarzyć loteryjny cud, żebym wygrała , ale jak to mówią, szczęściu trzeba pomóc  emotka  

a widzieliście ten zapis w regulaminie?

Zobowiązania Zamawiającego1) Zamawiający na czas budowy udostępnia energie elektryczną.
2) Zamawiający zapewni zakwaterowanie dla 6-osobowej ekipy montażowej na czas montażu
(około 24 dni roboczych

voucher na domek letniskowy ważny jest do dnia 30.04.2020 r  -  myślicie że do tego czasu spokojnie można ogarnąć znalezienie nieruchomości, podłączenie do niej mediów a przede wszystkim uzyskanie pozwoleń?

Trochę ta nagroda będzie wymagała wkładu własnego... Jak ktoś się przymierza do takiego domku to jak znalazł emotka

organizator w ramach wygranej nie zapewnia: przygotowania projektu budowlanego,uzyskania pozwolenia na budowę domku letniskowego ani innych pozwoleń wymaganych
przepisami prawa, usługi poszukiwania nieruchomości gruntowej pod budowę domku
letniskowego, usług notarialnych i prawnych związanych z realizacją nagrody (zakupem
nieruchomości) itp., a także nie pokrywa żadnych kosztów związanych z zakupem
nieruchomości pod budowę domku letniskowego, dostarczenia elementów domu
letniskowego na miejsce budowy i budową tego domku, w tym kosztów usług notarialnych,
projektowych, geodezyjnych, prawnych itp. oraz nie pokrywa żadnych podatków za
wyjątkiem podatku dochodowego od nagród, o którym mowa w pkt. 14.1 regulaminu.
0 0

zwyciezczyni

#6585729 Napisano: 01.04.2019 10:42:14
andziulka21 napisał(a):

Możecie podać linka do tego konkursu z autami, co ich wysyp w informują? Kompletnie nie pamiętam emotka

strona teraz jest przeciążona i nie działa niestety
0 0

Gość:

#6585730 Napisano: 01.04.2019 10:42:53
zwyciezczyni napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Możecie podać linka do tego konkursu z autami, co ich wysyp w informują? Kompletnie nie pamiętam emotka

strona teraz jest przeciążona i nie działa niestety

emotka
0 0

ikropka

#6585774 Napisano: 01.04.2019 11:19:37
działa Wam Kasztelan? Rano chodził, a teraz nie chce przyjąć pełnoletności.
0 0

misiamisiam

#6585791 Napisano: 01.04.2019 11:44:12
ikropka napisał(a):

działa Wam Kasztelan? Rano chodził, a teraz nie chce przyjąć pełnoletności.

może poszedł na piwo? emotka
0 0

Gość: barcza

#6585830 Napisano: 01.04.2019 12:45:24
agusiac87 napisał(a):

izkak napisał(a):

superloser napisał(a):

joan napisał(a):

barcza napisał(a):

chyba ,że dla 1 osoby to może starczy  emotka

Dla mnie to idea niedużych pomieszczeń to coś więcej, niż po prostu styl życia. Małe domy, wielkie przestrzenie -> tym się jaram. Może to już starość do drzwi puka, skoro odmawiam opieki nad kolejną książką, płaszczem albo kurzołapką emotka

superloser napisał(a):

(...)35 metrów kwadratowych to DOM?!!,  chyba dla alkoholika. (...) Majac 300tys ktoś może sobie mieszkanie kupić a nie na wieś sie przenosić, no chyba by w ciszy uzależnienie leczyć. 

Tej wypowiedzi nawet nie warto komentować.

Bo to NIE JEST DOM tylko domek letniskowy za 300tys  emotka
 Super inwestycja dla kogoś, kto mieszka u teścia albo kawalerke 30m2 wynajmuje, przy 2 dzieci. Bo szkoła blisko i praca.
No chyba, ze wiesz gdzie można kupić w mieście działke pod taki domek letniskowy??? A później laureat przeprowadzi rodzine na ogródki działkowe  emotka
Wiadomo, moze sprzedać - tylko ile to papierkowej roboty i dodatkowych kosztów, by poczuć sie laureatem a nie ukaranym za picie Kasztelana.

Kiedys, chyba w Radio Zet kobieta wygrała samochód - bez zachwytu w głosie laureatka grała dalej i dostała gotówke - mniej niż wartość samochodu ale bez problemu rejestracji, sprzedania, jazdy z papierkami. 

W przypadku Kasztelana, widać, że alkohol szkodzi zdrowiu. Ale widać też, że mają układ z producentem  emotka   - pewnie zastój. 

Ten "domek" będzie większy niż kwatera przeciętnej polskiej rodziny mieszkającej w bloku. Wspomniane 35 m to powierzchnia zabudowy, a nie powierzchnia użytkowa. Ja uważam, że to super inwestycja i bardzo chętnie wezmę udział w tej loterii! Musiałby się jednak zdarzyć loteryjny cud, żebym wygrała , ale jak to mówią, szczęściu trzeba pomóc  emotka  

a widzieliście ten zapis w regulaminie?

Zobowiązania Zamawiającego1) Zamawiający na czas budowy udostępnia energie elektryczną.
2) Zamawiający zapewni zakwaterowanie dla 6-osobowej ekipy montażowej na czas montażu
(około 24 dni roboczych

voucher na domek letniskowy ważny jest do dnia 30.04.2020 r  -  myślicie że do tego czasu spokojnie można ogarnąć znalezienie nieruchomości, podłączenie do niej mediów a przede wszystkim uzyskanie pozwoleń?

Trochę ta nagroda będzie wymagała wkładu własnego... Jak ktoś się przymierza do takiego domku to jak znalazł emotka

organizator w ramach wygranej nie zapewnia: przygotowania projektu budowlanego,uzyskania pozwolenia na budowę domku letniskowego ani innych pozwoleń wymaganych
przepisami prawa, usługi poszukiwania nieruchomości gruntowej pod budowę domku
letniskowego, usług notarialnych i prawnych związanych z realizacją nagrody (zakupem
nieruchomości) itp., a także nie pokrywa żadnych kosztów związanych z zakupem
nieruchomości pod budowę domku letniskowego, dostarczenia elementów domu
letniskowego na miejsce budowy i budową tego domku, w tym kosztów usług notarialnych,
projektowych, geodezyjnych, prawnych itp. oraz nie pokrywa żadnych podatków za
wyjątkiem podatku dochodowego od nagród, o którym mowa w pkt. 14.1 regulaminu.

dodajmy jeszcze to
VI. Niniejsza umowa nie obejmuje:1) uzyskania pozwolenia na budowę.
2) wykonania fundamentu,
3) wykonania instalacji elektrycznej, hydrauliki (WOD-KAN), kominka,
4) wykonania wylewki i płytek w łazience, szpachlowania płyt GK,
5) malowania wnętrz.
§2
Z
0 0

Gość: defed

#6585848 Napisano: 01.04.2019 13:30:50
superloser napisał(a):

Zauważyliście, ze akcje promocyjne sa teraz skierowanym wyłącznie pod konkursowicza a nie pod zwykłego klienta ???

Normalny człowiek kupi 1 proszek Surf a nie 2, nie za 30 zl albo 25zl, tylo za "coś tam".
Doda paste do zębów, nie w 2paku Sensodyne tylko 1 dla siebie a druga dla dziecka.
Takie wymuszane zakupy, które zdecydowanie zmniejszaja odzew normalnego obywatela, który przypadkiem zakupi jeden produkt za 29,99zl a nie za wymagane 30zl.

Był też konk czy loteria, gdzie trzeba było mieć na paragonie 4pak piwa + przyprawę. Myślę, że chodzi raczej o zmniejszenie prawdopodobieństwa znalezienia paragonu w koszu i zmuszenie do realnego zakupu-wydania pieniędzy.
2 joan, jokan 0

ciotkaklotka

#6585850 Napisano: 01.04.2019 13:45:13
A ja szukam osoby która podpowie mi jak wykorzystać nagrodę z tego konkursu w tesco bic kids co było 500zł na zajęcia sportowe?
jak to wygląda , columbit reguluje fakture, czy jak?
pw
0 0

baxter

#6585854 Napisano: 01.04.2019 13:57:20
Wysyłał juz może zgłoszenie w tej loterii?
https://www.wygodatomus.pl/
dodaje Wam paragon? bo u mnie nie emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6585864 Napisano: 01.04.2019 14:16:23
Czy ktoś orientuje się może jaki produkt Surf wychodzi najtaniej w Tesco? Mam daleko do Tesco i nie mogę sprawdzić, żeby zdecydować czy opłaca się w ogóle jechać emotka  
0 0

joan

#6585865 Napisano: 01.04.2019 14:16:27
superloser napisał(a):

Albedo w Stokrotce, produkty E - jedyny produkt dostępny to 29,99zl butelka płynu fo prania, chyba 3 litry.
Chyba agencja promocyjna powinna wiedzieć jak wygląda zaopatrzenie w promocyjny  produkt w wybranej sieci?

Jasne, że ktoś wygra. Tylko ile chetnych, by wydać 60zl na 2 produkty???

Konkursy Albedo = bez podawania numeru paragonu w zgłoszeniu i przy zakupach za kpiąco wysokie kwoty.
Nie są dla przeciętnego klienta.
Nie są dla przeciętnego konkursowicza.
Są tylko dla grupy wsparcia paragonowego.
Taka to kaczka dziwaczka.
1 stamp2 0

madzia1-s

#6585867 Napisano: 01.04.2019 14:18:56
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy ktoś orientuje się może jaki produkt Surf wychodzi najtaniej w Tesco? Mam daleko do Tesco i nie mogę sprawdzić, żeby zdecydować czy opłaca się w ogóle jechać emotka  

https://ezakupy.t...ortBy=priceAscending

wychodzi ze najtanszy produkt kosztuje 19,99 zł 

Niebieska_Laguna

#6585870 Napisano: 01.04.2019 14:25:38
madzia1-s napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

https://ezakupy.t...ortBy=priceAscending

wychodzi ze najtanszy produkt kosztuje 19,99 zł 

Dziękuję bardzo emotka
0 0

caramela

#6585899 Napisano: 01.04.2019 16:08:33
Czy dzisiejszy TicTac to 7 etap czy rezerwa? 
0 0

Gość: buziolek

#6585900 Napisano: 01.04.2019 16:08:52
caramela napisał(a):

Czy dzisiejszy TicTac to 7 etap czy rezerwa? 

7  etap 
0 0