Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

wilhelmzdobywca

#6599206 Napisano: 14.05.2019 09:36:11
bandit napisał(a):

Loteria MILKA próbowałem w nocy wprowadzic zgłoszenie i dostałem 'nieprawidłowy token' - ktoś też tak miał ?
Organizator odpowiedział że nic o tym nie wiem i żebym dał screena. 
Pierwszy raz zdarzyło się to 12.05 - nie zrobiłem screena i ponownie dzis 14.05 około 3 w nocy - już zrobiłem screena i wysłałem im.

Ktos też to widział ?

pozdrawiam
Krzysiek

Miałam tak, gdy wcześniej uzupełniłam sobie dane paragonu itp., a zgłoszenie wysłałam po dłuższym czasie emotka Musiałam zamknąć stronę i wypełnić wszystko od nowa. Może też za długo czekałeś?
0 0

bandit

#6599209 Napisano: 14.05.2019 09:39:19
emotka w nocy o 3 to sie robi szybko a nie czeka emotka
0 0

wilhelmzdobywca

#6599213 Napisano: 14.05.2019 09:42:46
bandit napisał(a):

emotka w nocy o 3 to sie robi szybko a nie czeka emotka

Właśnie dlatego próbowałam być sprytna i uzupełnić formularz wcześniej emotka Niestety nie pozwalają emotka
0 0

Gość: aleks1983

#6599218 Napisano: 14.05.2019 10:00:40
aleks1983 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

Macie zwrotki z Belvity z weekendu?

ja nie mam 

No ja tez z sb niedz i pn
..a z czw pt dostalam 

Ooo właśnie dochodzą 
0 0

bandit

#6599243 Napisano: 14.05.2019 10:26:29
Mam odpowiedz z NAV co do DANIO 
w nocy nie działała loteria bo serwery były przeciążone
0 0

case

#6599259 Napisano: 14.05.2019 10:41:37
bandit napisał(a):

Prawda.

A ja powtarzam to co wcześniej, bo problem się powtarza i niestety będzie powtarzał - statystycznie widzimy, że około 1,5% telefonów nie obsługuje prawidłowo strony loteryjnej, pracujemy nad tym, żeby ten procent zmniejszyć, ale całkowicie się nie da, więc...

Jeżeli po wpisaniu kodu, kliknięciu "gotowe" i potrząśnięciu telefonem nic się nie dzieje, tj nie odpala się animacja losowania, nie martwcie się, bo:
a) po ok. 4 sekundach wyskoczy przycisk "losuj", który pozwoli ręcznie przejść dalej
b) nagroda jest przypisywana do kodu w momencie kliknięcia "Gotowe" po jego wpisaniu - ciąg dalszy to (tylko i aż) bajer emotka i powiadomienie o wygranej bądź jej braku.
Jeżeli na tym etapie coś się zawiesi, nie zadziała, wystarczy wpisać kod ponownie.

Jeżeli zwróci komunikat "kod został już wykorzystany" - niestety nie ma wygranej.
Jeżeli przejdzie do ekranu "podaj numer telefonu" - oznacza to, że jest wygrana, a jaka - dowiesz się z smsa po wpisaniu numeru.

wilhelmzdobywca

#6599264 Napisano: 14.05.2019 10:46:32
case napisał(a):

bandit napisał(a):

Prawda.

A ja powtarzam to co wcześniej, bo problem się powtarza i niestety będzie powtarzał - statystycznie widzimy, że około 1,5% telefonów nie obsługuje prawidłowo strony loteryjnej, pracujemy nad tym, żeby ten procent zmniejszyć, ale całkowicie się nie da, więc...

Jeżeli po wpisaniu kodu, kliknięciu "gotowe" i potrząśnięciu telefonem nic się nie dzieje, tj nie odpala się animacja losowania, nie martwcie się, bo:
a) po ok. 4 sekundach wyskoczy przycisk "losuj", który pozwoli ręcznie przejść dalej
b) nagroda jest przypisywana do kodu w momencie kliknięcia "Gotowe" po jego wpisaniu - ciąg dalszy to (tylko i aż) bajer emotka i powiadomienie o wygranej bądź jej braku.
Jeżeli na tym etapie coś się zawiesi, nie zadziała, wystarczy wpisać kod ponownie.

Jeżeli zwróci komunikat "kod został już wykorzystany" - niestety nie ma wygranej.
Jeżeli przejdzie do ekranu "podaj numer telefonu" - oznacza to, że jest wygrana, a jaka - dowiesz się z smsa po wpisaniu numeru.

Mam wątpliwości emotka Wpisałam przed chwilą jeszcze raz zwycięski kod i otrzymałam komunikat o wykorzystanym kodzie. Chyba że działa to inaczej dla tych, którym... działa? emotka
0 0

case

#6599270 Napisano: 14.05.2019 10:52:19
Ale na ten zwycięski kod odebrałaś już nagrodę, czy jeszcze nie?
0 0

kaka72

#6599277 Napisano: 14.05.2019 10:58:07
a co to jest za konkurs Belvity
0 0

wilhelmzdobywca

#6599280 Napisano: 14.05.2019 10:59:13
case napisał(a):

Odebrałam - czyli same kody weryfikuje poprawnie? No dobra, to już się nie martwię, jeszcze tylko żeby paragony z kodami wypluwało z kasy, bo sama prawie machnęłam ręką, a pracownica się zdziwiła, że jeszcze coś się po długiej chwili wydrukowało emotka
0 0

atanerka

#6599281 Napisano: 14.05.2019 10:59:36
kaka72 napisał(a):

a co to jest za konkurs Belvity

https://belvita.pl/
zwrot za zakup
0 0

szukajacykonkursow

#6599284 Napisano: 14.05.2019 11:10:44
case napisał(a):

A czy mozę byc tak że się nie wydrukuje kod?
0 0

case

#6599287 Napisano: 14.05.2019 11:19:22

case napisał(a):

Nie powinno, system kasowy Biedronki jest ustawiony "globalnie", czyli w centrali.

wilhelmzdobywca napisał(a):

case napisał(a): Ale na ten zwycięski kod odebrałaś już nagrodę, czy jeszcze nie?

Odebrałam - czyli same kody weryfikuje poprawnie? No dobra, to już się nie
martwię, jeszcze tylko żeby paragony z kodami wypluwało z kasy, bo sama
prawie machnęłam ręką, a pracownica się zdziwiła, że jeszcze coś się po
długiej chwili wydrukowało emotka

No to jesli odebrałaś, to nie dziwiłbym się, że system nie pozwala jej odebrać ponownie emotka
0 0

sylwika76

#6599292 Napisano: 14.05.2019 11:29:47
nataszka napisał(a):

Niestety nie

A szkoda, bo życzę Ci z całego emotka
1 nataszka 0

wilhelmzdobywca

#6599293 Napisano: 14.05.2019 11:30:59
case napisał(a):

No to jesli odebrałaś, to nie dziwiłbym się, że system nie pozwala jej odebrać ponownie emotka

Zrozumiałam, że ponownie wyświetli się ta sama nagroda emotka Dopracujcie lepiej regulamin, jest się do czego przyczepić emotka
0 0

marcika

#6599296 Napisano: 14.05.2019 11:40:20
Czy ktoś ma zapisany regulamin konkursu Tymbark w wybranych sklepach? ten wielkanocny, w którym trzeba było opisać swoje wielkanocne wspominania? Prosili o wypełnienie dokumentów z regulaminu, a na ich stronie go już nie ma. Albo ja nie umiem znaleźć. emotka
0 0

szukajacykonkursow

#6599298 Napisano: 14.05.2019 11:42:49
case napisał(a):

case napisał(a):

Nie powinno, system kasowy Biedronki jest ustawiony "globalnie", czyli w centrali.

case napisał(a): Ale na ten zwycięski kod odebrałaś już nagrodę, czy jeszcze nie?

Dlaczego nie informujecie pracowników biedronki aby dawali klientom kody?Przecież nie ma go w środku w kubku.I czy jak się kupi parę Danio na jednym paragonie to wydrukuje się adekwatna ilość kodów?
0 0

Gość: azaflora

#6599300 Napisano: 14.05.2019 11:43:30
case napisał(a):

Proszę o odpowiedź:
wygrałam /wczoraj/ 50zł, kod otrzymałam, z realizacją się nie spieszyłam. Wieczorem otrzymałam kolejny sms z przeprosinami i  nowym kodem, ten pierwszy był niepoprawny. Czy to już ostateczny kod, który można podać w kasie  emotka .
0 0

nswe69

#6599302 Napisano: 14.05.2019 11:46:57
Rowerami z Milki ktoś się chwalił ?? Bo już min.20 par było do wygrania...
0 0

case

#6599303 Napisano: 14.05.2019 11:47:55
szukajacykonkursow napisał(a):

case napisał(a):

case napisał(a):

Dlaczego nie informujecie pracowników biedronki aby dawali klientom kody?Przecież nie ma go w środku w kubku.I czy jak się kupi parę Danio na jednym paragonie to wydrukuje się adekwatna ilość kodów?

Są poinformowani, ale przy takiej wielkości sieci i takiej ilości promocji, która się jednocześnie w sieci dzieje, to wołanie na puszczy.
Zgodnie z regulaminem, kod drukuje się zawsze jeden. Jeśli kupujesz więcej Danio, to każde na osobny paragon.
0 0