Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

blumchen

#6604847 Napisano: 30.05.2019 19:36:26
Monika11 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dalej lecą smsy z rossmana loreal ? Ja nic nie dostałam od nich. Może jakos tak wyrywkowo sprawdzają jak ktoś podał kilka osób na 1 adres ?

Wyrywkowo wysłali- ja miałam w jednym czasie kilka sms-ów .  A najwięcej tam, gdzie miałm 5 nagród na jeden adres emotka a tam ,gdzie na inny adres miałam dwie nagrody -to cisza emotka

Wysyłacie zdjęcia jednej strony dowodu czy dwóch...?
0 0

aniunia1900

#6604858 Napisano: 30.05.2019 20:08:38
asia575 napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

https://www.visa....mocje/pozakonczeniu/
ciekawe czy bedzie dzis uzupelniona lista laureatow  emotka

Ja jeszcze dwa dni temu miałam od nich @ by jeszcze raz przesłać potwierdzenie bo niby nieczytelne.Na odpowiedź miałam 4dni robocze.

Ja miałam dzisiaj, chociaż zgodnie z regulaminem weryfikowali do 28.05
0 0

bingo9842

#6604859 Napisano: 30.05.2019 20:16:51
asia575 napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

https://www.visa....mocje/pozakonczeniu/
ciekawe czy bedzie dzis uzupelniona lista laureatow  emotka

Ja  dwa dni temu miałam od nich @ by jeszcze raz przesłać potwierdzenie bo niby nieczytelne.Na odpowiedź miałam 4dni robocze.

0 0

wilhelmzdobywca

#6604885 Napisano: 30.05.2019 21:17:57
ewelcia753 napisał(a):

wilhelmzdobywca napisał(a):

szukajacykonkursow napisał(a):

wilhelmzdobywca napisał(a):

Czy ktoś kojarzy, co to może być? emotka Przyturlał się do mnie emotka

Czy pod spodem jest jakiś kod?To od jakiegoś piwa może być.Owocowego np. Reeds.

Tak, dopisałam na poprzedniej stronie - jest kod, 2 rzędy po 5 znaków. Zanosi się na loterię Redd's? 

Nie spotkałam się z takim kapslem. Może to jakieś lokalne piwo? Albo stara loteria?

0 0

wilhelmzdobywca

#6604886 Napisano: 30.05.2019 21:21:59
Ej... co jest emotka czemu moja odpowiedź powyżej się nie dodała, tylko pusty cytat? Czasem widzę takie posty, nie wiedziałam, co jest nie tak emotka

No nic, napiszę jeszcze raz: nie wiem, kapsel leżał przy krawężniku, ale nie wyglądał na jakiś bardzo stary... może to coś niealkoholowego? emotka
0 0

cudaczek121

#6604888 Napisano: 30.05.2019 21:25:32
W formularzu Redds po wysłaniu zgłoszenia ukazał mi się komunikat z wysłanymi do nich danymi.Miałam formularzu na sto procent wpisaną literkę W przed moim numerem paragonu, a na potwierdzeniu tego W nie ma emotka Zawsze w każdym konkursie mi pokazuje wszystkie cyfry i litery,dziwne to.Próbowałam się "naprawić" i chciałam ponownie przesłać formularz, już na milion procent wpisując W, to mi napisali,że nie można zgłosić dwa razy tego samego paragonu,ech.Czyli teoretycznie to " W " jednak wpisałam,ech.
0 0

moskala22

#6604889 Napisano: 30.05.2019 21:30:34
cudaczek121 napisał(a):

W formularzu Redds po wysłaniu zgłoszenia ukazał mi się komunikat z wysłanymi do nich danymi.Miałam formularzu na sto procent wpisaną literkę W przed moim numerem paragonu, a na potwierdzeniu tego W nie ma emotka Zawsze w każdym konkursie mi pokazuje wszystkie cyfry i litery,dziwne to.Próbowałam się "naprawić" i chciałam ponownie przesłać formularz, już na milion procent wpisując W, to mi napisali,że nie można zgłosić dwa razy tego samego paragonu,ech.Czyli teoretycznie to " W " jednak wpisałam,ech.

pamiętam Kasiu że miałam kiedyś tak w jakimś konkursie że "W" znikało po wysłaniu formularza i wygrałam wtedy (konkurs organizował Smolar). Wysłałam paragon i nagroda dotarła, więc nie martw się na zapas

cudaczek121

#6604892 Napisano: 30.05.2019 21:35:54
moskala22 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

pamiętam Kasiu że miałam kiedyś tak w jakimś konkursie że "W" znikało po wysłaniu formularza i wygrałam wtedy (konkurs organizował Smolar). Wysłałam paragon i nagroda dotarła, więc nie martw się na zapas

Bardzo dziękuję za odpowiedź, Kasieńko, bo już zaczęłam się zastanawiać, co sknociłam.Pewnie i tak nic nie wygram,ale jednak wolę mieć chociaż dobry paragon, a nie W jak wybrakowanyemotka
0 0

marzanna

#6604893 Napisano: 30.05.2019 21:36:04
cudaczek121 napisał(a):

U mnie identycznie. W zniknęło.

e-e

#6604894 Napisano: 30.05.2019 21:41:27
Czy z kropka bordo jest coś nie tak ? Z ciekawości rzuciłam okiem na laureatów monster munch i widzę " staś, Lilka, tadek itd....yyy? Czy tam ktoś coś wygrał? emotka
0 0

joasiunia

#6604896 Napisano: 30.05.2019 21:43:11
Czy maile z Monte za tydzień do 26.05 już były? A jesli tak to kiedy? Bo widzę swoje inicjały, ale obawiam się że to nie ja emotka
0 0

cudaczek121

#6604897 Napisano: 30.05.2019 21:45:01
marzanna napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

U mnie identycznie. W zniknęło.

Dzięki, czyli jak zwykle niepotrzebnie panikuję i martwię się na zapas, a nawet nic tam nie wygrałam jeszcze emotka
1 marzanna 0

e-e

#6604904 Napisano: 30.05.2019 21:58:00
misiamarysia napisał(a):

agadawid napisał(a):

chaber20 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

alan84 napisał(a):

e-e napisał(a):

skyr, który nr chcą ten obok daty? A kwota całego paragonu czy tylko jogurtu? wybaczcie pytania, ale na urlopie jestem Z góry dziękuję temu kto się pofatyguje mnie oświecić

1.tak
2. tylko skyr

Ad 2. Czy te informacje potwierdzil organizator? Wg regulaminu dowod zakupu to paragon, a produkt promocyjny to skyr. Na stronie, w polu do uzupelnienia, widnieje Informacje o zakupie- Kwota z paragonu. Wg mnie to po prostu suma widniejaca na paragonie, czyli jesli poza skyrem kupilam chleb, to wpisuje kwote laczna za skyr i chleb. Dopytuje, bo to moze byc istotne przy wydawaniu nagrod. Nie, zebym wygrala, ale mam nadzieje emotka

Ja też tak to rozumiem i wpisuje ogolna kwotę paragonu. 

Też wpisuję sumę z paragonu.

Zaniepokoiła mnie ta informacja, że tylko cena za Skyr, więc napisałam zapytanie w nocy do organizatora. jak tylko dostanę odpowiedź, napiszę na forum. Wg mnie cała suma z paragonu (tak rozumiem regulamin)

Dziękuję wam za odpowiedź emotka   
0 0

bezaczek7

#6604923 Napisano: 30.05.2019 23:33:58
e-e do teraz nie otrzymalam odpowiedzi od organizatora, ale potem juz kupowalam tylko jogurt sam jeden, wiec nie mialam tego klopotu emotka
1 e-e 0

e-e

#6604924 Napisano: 30.05.2019 23:40:40
bezaczek7 napisał(a):

e-e do teraz nie otrzymalam odpowiedzi od organizatora, ale potem juz kupowalam tylko jogurt sam jeden, wiec nie mialam tego klopotu emotka

Ja wysyłam z kwotą całego paragonu, zazwyczaj tego agencje oczekują emotka   ale popieram, dobre rozwiązanie! emotka
0 0

dorothy

#6604930 Napisano: 31.05.2019 00:02:14
czy dzisiaj nie powinien być ostatni dzień na zwrot z Belvity?
0 0

jokan

#6604932 Napisano: 31.05.2019 00:03:13
dorothy napisał(a):

powinien, tez czekalam
1 dorothy 0

edzia21

#6604934 Napisano: 31.05.2019 00:03:30
dorothy napisał(a):

powinien emotka  do dzisiaj można dokonywać zakupu (zgodnie z regulaminem)
niestety, niektórzy nie widzą różnicy pomiędzy godzinami 23:59, a 00:00 jako ostatnia minuta danego dnia...i tak to się kończy emotka
1 dorothy 0

jokan

#6604937 Napisano: 31.05.2019 00:05:38
edzia21 napisał(a):

dorothy napisał(a):

niestety, niektórzy nie widzą różnicy pomiędzy godzinami 23:59, a 00:00 jako ostatnia minuta danego dnia...i tak to się kończy emotka

szkoda, ze nie pofatygowali sie w regulaminie o tym wspomnieć emotka
0 0

dorothy

#6604938 Napisano: 31.05.2019 00:08:02
jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

dorothy napisał(a):

szkoda, ze nie pofatygowali sie w regulaminie o tym wspomnieć emotka

napisałam do nich, tak więc czekamy
0 0