Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

rufus

#6605137 Napisano: 31.05.2019 13:18:05
aleks1983 napisał(a):

rufus napisał(a):

Czarna zawleczka z 8 znakowym kodem, co to? :P 

Eb?

Weszło dzieki emotka
0 0

jokan

#6605138 Napisano: 31.05.2019 13:19:08
rufus napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

rufus napisał(a):

Eb?

Weszło dzieki emotka

a moze podsumowanie jakies? czesto widze czerwone zawleczki, ale sie nawet nie schylam emotka

Czarne - EB
Czerwone- ?
inne.....
0 0

wilhelmzdobywca

#6605140 Napisano: 31.05.2019 13:30:22
jokan napisał(a):

rufus napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

rufus napisał(a):

Eb?

Weszło dzieki emotka

a moze podsumowanie jakies? czesto widze czerwone zawleczki, ale sie nawet nie schylam emotka

Czarne - EB
Czerwone- ?
inne.....

Mam oranżadę Helena w puszce i ma czerwoną zawleczkę, bez kodu oczywiście emotka
0 0

jokan

#6605150 Napisano: 31.05.2019 13:46:44
wilhelmzdobywca napisał(a):

jokan napisał(a):

rufus napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

rufus napisał(a):

Eb?

Weszło dzieki emotka

Czarne - EB
Czerwone- ?
inne.....

Mam oranżadę Helena w puszce i ma czerwoną zawleczkę, bez kodu oczywiście emotka

czyli jednak trzeba sie schylic emotka zeby sprawdzic
0 0

Agnes

#6605173 Napisano: 31.05.2019 14:17:37
mnie się te reczniki nawet i podobają pod warunkiem ze są to ręczniki którymi mozna się wytrzec a nie jak kiedyś ( nie pamiętam co to za konkurs był) ale dawali tez mnóstwo ręczników które okazały się tak dziwnym materiałem ze tylko nadają się by je rozłozyc na plazy i usiąśc nic wiecej
0 0

lager

#6605180 Napisano: 31.05.2019 14:30:39
joan napisał(a):

anaesth napisał(a):

https://www.e-konkursy.info/konkursy/show/254620

Te ręczniki muszą mieć bardzo małą wartość, skoro nawet nie piszą o tym w regulaminie  emotka

Wydaj 10 zł na nabiał z cukrem w plastikowym śmieciu.
Poczuj się copywriterem w czasie darmowych praktyk.
Oddaj swoje hasło za friko.
Ewentualnie zeświruj z radości, jeśli to Ty-właśnie-Ty dostaniesz plastikowy ręcznik.
emotka

I jeszcze: darmowo reklamuj na plaży nasz produkt 

Gość: azaflora

#6605194 Napisano: 31.05.2019 15:22:02
Czy ktoś kojarzy co to za promocja? Kapsel znaleziony, pod spodem, niestety, napis "GRAJ DALEJ 2019'
0 0

freyja88

#6605195 Napisano: 31.05.2019 15:23:04
azaflora napisał(a):

Czy ktoś kojarzy co to za promocja? Kapsel znaleziony, pod spodem, niestety, napis "GRAJ DALEJ 2019'

To chyba ŁOMŻA?
0 0

deva

#6605199 Napisano: 31.05.2019 15:35:02
delfinka101 napisał(a):

aniunia1900 napisał(a):

chaber20 napisał(a):

aniunia1900 napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

https://www.visa....mocje/pozakonczeniu/
ciekawe czy bedzie dzis uzupelniona lista laureatow  emotka

Sa juz wyniki https://www.visa....mocje/pozakonczeniu/

Zgadzaja wam sie nagrody, bo mi jednej brakuje?

Mi brakuje piłki i worka

Mi brakuje piłki i butelki..worek wygrałam ostatni i dziwnym trafem jestem już na liście

mnie w ogóle nie ma na liście...
0 0

mczarna

#6605215 Napisano: 31.05.2019 16:11:52
deva napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

aniunia1900 napisał(a):

chaber20 napisał(a):

aniunia1900 napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

https://www.visa....mocje/pozakonczeniu/
ciekawe czy bedzie dzis uzupelniona lista laureatow  emotka

Sa juz wyniki https://www.visa....mocje/pozakonczeniu/

Zgadzaja wam sie nagrody, bo mi jednej brakuje?

Mi brakuje piłki i worka

Mi brakuje piłki i butelki..worek wygrałam ostatni i dziwnym trafem jestem już na liście

mnie w ogóle nie ma na liście...

Mi brakuje 2 piłek, a mojego faceta w ogóle nie ma...
0 0

pioge7

#6605223 Napisano: 31.05.2019 16:49:14
Agnes napisał(a):

mnie się te reczniki nawet i podobają pod warunkiem ze są to ręczniki którymi mozna się wytrzec a nie jak kiedyś ( nie pamiętam co to za konkurs był) ale dawali tez mnóstwo ręczników które okazały się tak dziwnym materiałem ze tylko nadają się by je rozłozyc na plazy i usiąśc nic wiecej

To chyba danone było emotka
0 0

zielonaszpilka

#6605225 Napisano: 31.05.2019 16:54:19
joan napisał(a):

anaesth napisał(a):

Te ręczniki muszą mieć bardzo małą wartość, skoro nawet nie piszą o tym w regulaminie  emotka

Ewentualnie zeświruj z radości, jeśli to Ty-właśnie-Ty dostaniesz plastikowy ręcznik.
emotka

Kto o coś takiego zagra? Błagam, powiedzcie, że nikt... Nawet jakby dawali gratis do zakupów w sklepie to bym tego nie wzięła.., Nawet jakby dawali bez zakupów, to też bym nie wzięła emotka A tu masz wydać kasę, wysilić się, potem bujać się z robieniem zdjęcia i wysyłaniem paragonu, żeby otrzymać reklamową ścierkę. Mam nadzieję, że organizator zostanie z 600 ręcznikami w magazynie. Proszę, zmobilizujmy się i nie grajmy o taki chłam... Trochę szacunku do siebie i do świata....

isiulka

#6605229 Napisano: 31.05.2019 17:06:32
bruce napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

joan napisał(a):

anaesth napisał(a):

emotka

Kto o coś takiego zagra? Błagam, powiedzcie, że nikt... Nawet jakby dawali gratis do zakupów w sklepie to bym tego nie wzięła.., Nawet jakby dawali bez zakupów, to też bym nie wzięła emotka A tu masz wydać kasę, wysilić się, potem bujać się z robieniem zdjęcia i wysyłaniem paragonu, żeby otrzymać reklamową ścierkę. Mam nadzieję, że organizator zostanie z 600 ręcznikami w magazynie. Proszę, zmobilizujmy się i nie grajmy o taki chłam... Trochę szacunku do siebie i do świata....

Ja nie mam wyboru, nie będę grać emotka , bo ...sam bilet do najbliższego C4 kosztuje mnie 4,80 zł, i to na dodatek - tylko w jedną stronę.  emotka  Się jeszcze potem okaże, że nawet mi ten ręcznik (wcale nie taki znowu pewny, czy wygrany) kasy za bilety nie zwróci.  emotka

A za tydzień mdw i tak zaleje fala „wygrałam ręcznik z zott!!! Jupi!!!” 

prosiaczek

#6605237 Napisano: 31.05.2019 17:27:14
aleks1983 napisał(a):

Rozmawiałam z Pani z Agencji od Visa i lista nie jest ostateczna,będzie jeszcze uzupełniona. 

no ja myślę emotka bo te piłki są dla mnie ważne. i butelki.
0 0

FBilona

#6605243 Napisano: 31.05.2019 17:44:02
jokan napisał(a):

wilhelmzdobywca napisał(a):

jokan napisał(a):

rufus napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

rufus napisał(a):

Eb?

Weszło dzieki emotka

Czarne - EB
Czerwone- ?
inne.....

czyli jednak trzeba sie schylic emotka zeby sprawdzic

czerwone - WARKA albo "trop dalej" Żubr
zielony      - Kasztelan
niebieski   - żywiec
0 0

FBilona

#6605244 Napisano: 31.05.2019 17:46:44
bruce napisał(a):

isiulka napisał(a):

bruce napisał(a):

joan napisał(a):

anaesth napisał(a):

emotka

Ja nie mam wyboru, nie będę grać emotka , bo ...sam bilet do najbliższego C4 kosztuje mnie 4,80 zł, i to na dodatek - tylko w jedną stronę.  emotka  Się jeszcze potem okaże, że nawet mi ten ręcznik (wcale nie taki znowu pewny, czy wygrany) kasy za bilety nie zwróci.  emotka

A za tydzień mdw i tak zaleje fala „wygrałam ręcznik z zott!!! Jupi!!!” 

Cóż, skoro Dziewczyny robią "pospolite ruszenie", żeby bojkotować ten konkurs, może jednak nie? emotka
Bądźmy optymistami. emotka  
Edit - kolejny kwiatek:
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-gellwe-na-dzien-dziecka-lidl.html
Hahahah!!! Padłam! Popieram wpis o zakazie pewnych nagród w konkursach promo. emotka

Moj ulubiony ręcznik konkursowy?    - sztuczny cheetos ale doskonale się sprawdza jako "zabiegowy". Czyli do położenia izolującego na kozetkę.
0 0

cleo25

#6605256 Napisano: 31.05.2019 18:31:26
Czy w Albedo Loteria Nestle C4, przejdzie taki opis na paragonie : za zakup zgrzewki 8szt. wody Nestle Pure Life -   " Woda Nestle Pure 1szt  9.39zl" ???
0 0

prosiaczek

#6605265 Napisano: 31.05.2019 18:55:28
cleo25 napisał(a):

Czy w Albedo Loteria Nestle C4, przejdzie taki opis na paragonie : za zakup zgrzewki 8szt. wody Nestle Pure Life -   " Woda Nestle Pure 1szt  9.39zl" ???

u mnie jest woda bystrz 1*13.49 i przeszło
1 cleo25 0

norweska20

#6605282 Napisano: 31.05.2019 20:38:01
Udało się komuś wygrać cokolwiek z chrupek monster munch ? .....oczywiscie zaden szał tam nie był , bardziej interesuje mnie fakt czy ktokolwiek tam coś ugral?
0 0

cudaczek121

#6605285 Napisano: 31.05.2019 20:47:29

joan napisał(a):

anaesth napisał(a):

emotka

Moim skromnym zdaniem, to powinien być bezwzględny zakaz rozdawania w konkursach promocyjnych nagród, których wartość jest niższa niż kwota, jaką należy wydać na zakupy na dany konkurs/loterię.Drodzy Organizatorzy, no naprawdę robicie sobie kpiny ze zwykłych śmiertelników, jak również z konkursowiczów, którzy często- gęsto nabijają Wam kabzę.