Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

misiamarysia

#6624951 Napisano: 29.07.2019 20:03:43
superloser napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

cleo25 napisał(a):

violka88 napisał(a):

Ja 

jokan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy Albedo nagrodziło tylko 2 ostatnie dni w Silanie? Czy ktoś może potwierdzić wygraną z jakiegoś wcześniejszego dnia?

hmmm ...ja gralam jeszcze 18 i 20 ale nic z tego sie nie udalo....tylko 23.07

Ja grałam 22.07 ale brak info o nagrodzie.
Ale i tak nie wiem czy w ogóle coś wygram..,.

Ja grałam 22.07 - nie wygrałam.
Ja 23 lipca, więc u mnie już "po zawodach" emotka

Czy wy czytacie regulaminy czy tylko obrazki reklamowe oglądacie?

Gdzie tam dzienne??? Konkurs bez numeru paragonu to na 3-4 paragony mozna grać 7-14 razy I wygrać 4 karty z puli 90szt.

3.2.  Wyłonionych  zostanie  90  (słownie:  dziewięćdziesięciu)  zwycięzców  Nagrody  Głównej. Dodatkowo  zostaną  również  wyłonieni  zwycięzcy  rezerwowi  Nagrody  Głównej  (po  jednym dla  każdej  Nagrody  Głównej),  na  wypadek,  gdyby  zwycięzca  (podstawowy)  dla  danej Nagrody   nie  spełnił  wszystkich  warunków  formalnych  otrzymania  tej  nagrody. 

obrazki emotka

magie1982

#6624952 Napisano: 29.07.2019 20:04:26
superloser bardziej chodzi o to czy albedo te 90 zgłoszeń wybrało ze wszystkich dni czy z dwóch ostatnich(co u nich się zdarza)
2 monkakk, darog 0

maryam

#6624955 Napisano: 29.07.2019 20:13:15
calineczka354 napisał(a):

katake napisał(a):

calineczka354 napisał(a):

Hej, mam pytanie odnośnie konkursu zdjęciowego Coccolino w stylu glamour. Gdy dodaje zdjęcie na tej miniaturze z boku strasznie się ścina ( widać tylko jego część) Czy to tylko poglądowe, a ono dochodzi do agencji „normalne” czy powinnam je jakoś zmniejszyć, żeby zmieściło się w tym prostokącie? Ktoś może wie?  emotka   emotka

U mnie to samo.Mam wątpliwości czy dodawać takie zdjęcie.

Napisałam do agencji. Dam znać jak odpiszą, jeśli oczywiście zrobią to przed zakończeniem konkursu emotka emotka

Daj znać, u mnie na Wosebie tak było, może dlatego nie wygrałam....emotka
0 0

jokan

#6624964 Napisano: 29.07.2019 20:38:19
Co odsylacie z Silana? W regulaminie w zalaczniku brak jest jednej zgody, ktora jest w mailu, a dokladnie tej drugiej z maila

„Potwierdzam, że wyraziłem zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu
przeprowadzenia konkursu „Odkryj swoje relax moments w Biedronce” w tym
w celu wydania nagród oraz rozpatrzenia ewentualnych reklamacji”;

Więc druknac maila i podpisac czy tylko oswiadczenie? A moze na osdiadczeniu ja dopisac i podpisac?
0 0

agusiac87

#6625012 Napisano: 29.07.2019 22:02:57
agakaz2 napisał(a):

violka88 napisał(a):

Czy jeszcze ktoś NIE wygrał z Somersby? Ja tyle zgłoszeń wysłałam i zero maili z info o wygranej.
no to już naprawdę trzeba mieć mistrza aby w tym konkursie NIC nie wygrać....

no ja np 

witajcie w klubie...
1 agakaz2 0

pini

#6625014 Napisano: 29.07.2019 22:07:00
jokan napisał(a):

Co odsylacie z Silana? W regulaminie w zalaczniku brak jest jednej zgody, ktora jest w mailu, a dokladnie tej drugiej z maila

„Potwierdzam, że wyraziłem zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu
przeprowadzenia konkursu „Odkryj swoje relax moments w Biedronce” w tym
w celu wydania nagród oraz rozpatrzenia ewentualnych reklamacji”;

Więc druknac maila i podpisac czy tylko oswiadczenie? A moze na osdiadczeniu ja dopisac i podpisac?

Ja wydrukowałam oświadczenie, dopisałam i podpisałam emotka
1 jokan 0

izak1000

#6625019 Napisano: 29.07.2019 22:13:23
A jak macie opisany Silan na paragonie, bo nie wiem czy dobry kupiłam?
0 0

zielonaszpilka

#6625020 Napisano: 29.07.2019 22:15:45
izak1000 napisał(a):

Kupowało się dowolny Silan, więc jak tylko będziesz mieć nazwę Silan to bęxzie dobrze.
0 0

29renata

#6625023 Napisano: 29.07.2019 22:19:58
violka88 napisał(a):

Czy jeszcze ktoś NIE wygrał z Somersby? Ja tyle zgłoszeń wysłałam i zero maili z info o wygranej.
no to już naprawdę trzeba mieć mistrza aby w tym konkursie NIC nie wygrać....

To ja też jestem mistrzem!
0 0

izak1000

#6625025 Napisano: 29.07.2019 22:24:36
zielonaszpilka napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Kupowało się dowolny Silan, więc jak tylko będziesz mieć nazwę Silan to bęxzie dobrze.

To mam dobry zakup..Dziękuję emotka

e-e

#6625036 Napisano: 29.07.2019 22:38:10
Jak to jest z MILKO, jeśli ktoś wygrał opaskę to już nic innego nie może wygrać? emotka  yyyyy?
0 0

izak1000

#6625043 Napisano: 29.07.2019 23:11:34
koniczynka123 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

No nie wiem czy dowolny. Punkt B na początku regulaminy mówi:
"... to okres, w którym można dokonywać zakupów produktów marki Silan Supreme oraz zgłosić się do konkursu"
https://relaxmome...ulamin_biedronka.pdf

Ale w punkcie A jest "dowolny"..a na stronie zgłoszenia są jeszcze inne rodzaje (3szt) jako produkty konkursowe. Teraz już sama nie wiem..Mam na paragonie SILAN 850ml..
0 0

zielonaszpilka

#6625044 Napisano: 29.07.2019 23:13:47

izak1000 napisał(a):

"... to okres, w którym można dokonywać zakupów produktów marki Silan Supreme oraz zgłosić się do konkursu"

Tak, ale dwukrotnie w regulaminie jest mowa o dowolnym produkcie marki Silan np. 1.1.3 kupić dowolny produkt marki Silan oraz zachować oryginalny dowód zakupu, więc ja byłabym spokojna o wszystkie paragony, które mają nazwę Silan.

Ale co ciekawsze... w żadnym punkcie regulaminu nie ma mowy o tym, że zakup musiał być zrobiony w Biedronce... emotka Oświećcie mnie... mogłam kupić Silan gdziekolwiek?
0 0

asantesana

#6625050 Napisano: 29.07.2019 23:36:53

izak1000 napisał(a):

Silan Supreme był w poprzednim konkursie w Kauflandzie, zapomnieli sobie usunąć. Zarówno w temacie konkursu jak i w pytaniu chodziło o silan Relax Moments, który był w Biedronce, ten Supreme ni przypiął ni przyłatał, dalej juz było o zakupie dowolnego Silana.
0 0

edzia21

#6625052 Napisano: 29.07.2019 23:40:47
asantesana napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Silan Supreme był w poprzednim konkursie w Kauflandzie, zapomnieli sobie usunąć. Zarówno w temacie konkursu jak i w pytaniu chodziło o silan Relax Moments, który był w Biedronce, ten Supreme ni przypiął ni przyłatał, dalej juz było o zakupie dowolnego Silana.

i zapewne były również dzienne...tylko zapomnieli o tym wspomnieć emotka wydaje mi się, że jutro będzie ciąg dalszy (u mnie też wygrane z 2 ostatnich dni). Jak na 90 nagród to zdecydowanie za mało wpisów...a albedziaki lubią rozkładać informowanie na kilka dni. Raczej maile zautomatyzowane nie były. 

zielonaszpilka

#6625053 Napisano: 29.07.2019 23:42:18

izak1000 napisał(a):

Tak, ale dwukrotnie w regulaminie jest mowa o dowolnym produkcie marki Silan np. 1.1.3 kupić dowolny produkt marki Silan oraz zachować oryginalny dowód zakupu, więc ja byłabym spokojna o wszystkie paragony, które mają nazwę Silan.

Ale co ciekawsze... w żadnym punkcie regulaminu nie ma mowy o tym, że zakup musiał być zrobiony w Biedronce... emotka Oświećcie mnie... mogłam kupić Silan gdziekolwiek?

Jedynie w linku jest, że chodzi o Biedronke i bony do Biedronki- chyba regulamin zrobili na odczepnego

No chyba trochę tak emotka Jakby sie uparł to można twierdzić, że zakup mógł być zrobiony gdziekolwiek, bo nazwa konkursu mogła nawiązywać do nagród, którymi były bony do Biedry emotka Niedopracowany ten regulamin emotka
0 0

asantesana

#6625054 Napisano: 29.07.2019 23:44:39
edzia21 napisał(a):

i zapewne były również dzienne...tylko zapomnieli o ty wspomnieć emotka wydaje mi się, że jutro bdzie ciąg dalszy (u mnie też wygrane z 2 ostatnich dni). Jak na 90 nagród to zdecydowanie za mało wpisów...a albedziaki lubią rozkładać informowanie na kilka dni. Raczej maile zautomatyzowane nie były. 

Niestety śmiem wątpić, myślę, że kolejny raz pojechali po bandzie. Dzwonili czasem 2 dni, ale maile wysyłali zwykle hurtem.
0 0

reniii

#6625057 Napisano: 29.07.2019 23:55:05
e-e napisał(a):

Jak to jest z MILKO, jeśli ktoś wygrał opaskę to już nic innego nie może wygrać?  emotka  yyyyy?

Jak patrzę na tę galerię w Milko i widzę znowu, już chyba setny raz, kogoś, kto jedzie na rowerze z rozkraczonymi nogami, to mi się normalnie robi niedobrze. Ileż można non stop to samo oglądać? A potem się dziwimy, że dana agencja losowała zwycięzców.
0 0

bibeck

#6625058 Napisano: 29.07.2019 23:59:12
reniii napisał(a):

e-e napisał(a):

Jak to jest z MILKO, jeśli ktoś wygrał opaskę to już nic innego nie może wygrać?  emotka  yyyyy?

Jak patrzę na tę galerię w Milko i widzę znowu, już chyba setny raz, kogoś, kto jedzie na rowerze z rozkraczonymi nogami, to mi się normalnie robi niedobrze. Ileż można non stop to samo oglądać? A potem się dziwimy, że dana agencja losowała zwycięzców.

i sporo zdjęć z "wklejkami" wstawionymi w programach graficznych...
0 0

reniii

#6625059 Napisano: 29.07.2019 23:59:45
asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

i zapewne były również dzienne...tylko zapomnieli o ty wspomnieć emotka wydaje mi się, że jutro bdzie ciąg dalszy (u mnie też wygrane z 2 ostatnich dni). Jak na 90 nagród to zdecydowanie za mało wpisów...a albedziaki lubią rozkładać informowanie na kilka dni. Raczej maile zautomatyzowane nie były. 

Niestety śmiem wątpić, myślę, że kolejny raz pojechali po bandzie. Dzwonili czasem 2 dni, ale maile wysyłali zwykle hurtem.

Myślę, że jest już pozamiatane. Dziwne jest tylko to, iż tak mało jest wpisów z tymi wygranymi bonami na forum. 
0 0