Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

reniii

#6654488 Napisano: 05.11.2019 15:49:47
reniii napisał(a):

superloser napisał(a):

monia0303 napisał(a):

Kody powtarzają się. Na dużych nesquikach wszystkie takie same, na małych chocapic również kod ten sam na wszystkie opakowania.

Bo Unique One sie wstydzi przyznac, ze pomysł z kodami to porażka - bo w poprzednich loteriach ludzie kody odczytywali z latarkami  emotka  a paragon nie był potrzebny.

Teraz dodali paragon.
Uparcie idą w kody.
Komuś w Toruń-Pacific nie chce sie tego korygować - a szkoda, bo by był lepsza rotacja produktów w detalicznym.
A te memory cards dla 3latka w loterii dla pełnoletnich... poziom żłobka  emotka  że nawet sie nie chce tego paragonu rejestrować  emotka Właściciele Właściciele 

Właściciele sklepów prześwietlili opakowania, podtrzymali na magazynie i już po zakończeniu loterii płatki wróciły na sklep. Nie pamiętam już co się wtedy wygrywało, bo ja nic nie wygrywam w tych loteriach, ale z drugiej strony to zwykli konkursowicze w porównaniu z kombinatorami, są zawsze na straconej pozycji.

0 0

edzia21

#6654492 Napisano: 05.11.2019 16:20:30
kermit napisał(a):

case napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

patyk napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

kreatia napisał(a):

to raczej konkurs dla ekspedientek, niż ludu.
może ktoś dodać? 

dokładnie.....

Niestety sporo loterii i konkursów można nazwać że są dla ekspedientek. Wszystkie w których nie są potrzebne opakowania a tylko rachunki. 

https://ztroskiogwiazde.pl/ranking/   pierwszy dzień konkursu i już ktoś ma 44 gwiazdki? boże...

Nah, to testowe konto. Aktualny ranking jest już na stronie.

superloser - wyjaśniłbym Ci różnicę między programem lojalnościowym a akcją collect&get, ale po co, skoro nie raz udowodniłeś, że wiesz o tym więcej niż wszystkie agencje razem wzięte...

PS. Nie wiem, ja tam np. nie znam się na lotnictwie, to i na forach lotniczych się nie wypowiadam. Taka luźna analogia.

Problem w tym, że superloser zna się absolutnie na wszystkim emotka

Otóż to emotka  a kiedy ktoś zna się na "wszystkim" tak na serio ...
1 @gnieszk@ 0

anialistopad

#6654506 Napisano: 05.11.2019 17:22:05
Sniadaniowa to już wszystkich poinformowała? Ile tam było nagród tych 20?i drugie pytaniw w kauflandzie konkurs schwarzkopf  i henkel to palwtte male szampony do koloryzacji wlosow tez moga byc? 
0 0

izkak

#6654509 Napisano: 05.11.2019 17:33:10
anialistopad napisał(a):

Sniadaniowa to już wszystkich poinformowała? Ile tam było nagród tych 20?i drugie pytaniw w kauflandzie konkurs schwarzkopf  i henkel to palwtte male szampony do koloryzacji wlosow tez moga byc? 

Według mnie jak najbardziej. Na opakowaniu Palette jest  Schwarzkopf & Henkel. Ja kupiłam antyperspirant Fa i piankę Syoss emotka  
0 0

danaaa

#6654519 Napisano: 05.11.2019 17:53:58
sks900 napisał(a):

danaaa napisał(a):

sks900 napisał(a):

danaaa napisał(a):

Loteria "Majonezowa" Pudliszki to zakup może byc w każdym sklepie dowolnej sieci? Czy tylko Kaufland lub LIdl?

Regulamin loterii wystarczy przeczytać.

Dzięki za cenną radę. Regulamin przeczytałam, zanim zadałam to pytanie.

W regulaminie nie ma słowa "Kaufland"...

"1.3. Terytorium Loterii jest obszar całej Rzeczypospolitej Polskiej."

Dziękuję za rozwianie moich wątpliwości.
Moje pytanie o Kaufland wzięło się stąd, że po wpisaniu w wyszukiwarkę Pudliszki wyświetla się pierwszy skrócony opis loterii: Loteria"Majonezowa"Kategoria: Konkursy promocyjne Wyświetleń: 1612 Opublikowano: 04.11.2019 08:07 Udział wzięło: 56
Organizator: Fortis sp.j. Kobyliński, Dawiec, Chrabonszczewski. Kup majonez i warzywa Pudliszki w sklepie Kaufland.
0 0

reniii

#6654526 Napisano: 05.11.2019 18:11:17
superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kermit napisał(a):

case napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

patyk napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

kreatia napisał(a):

to raczej konkurs dla ekspedientek, niż ludu.
może ktoś dodać? 

dokładnie.....

Niestety sporo loterii i konkursów można nazwać że są dla ekspedientek. Wszystkie w których nie są potrzebne opakowania a tylko rachunki. 

https://ztroskiogwiazde.pl/ranking/   pierwszy dzień konkursu i już ktoś ma 44 gwiazdki? boże...

Nah, to testowe konto. Aktualny ranking jest już na stronie.

superloser - wyjaśniłbym Ci różnicę między programem lojalnościowym a akcją collect&get, ale po co, skoro nie raz udowodniłeś, że wiesz o tym więcej niż wszystkie agencje razem wzięte...

PS. Nie wiem, ja tam np. nie znam się na lotnictwie, to i na forach lotniczych się nie wypowiadam. Taka luźna analogia.

Problem w tym, że superloser zna się absolutnie na wszystkim emotka

Otóż to emotka  a kiedy ktoś zna się na "wszystkim" tak na serio ...

Fajnie sie ponabijač, jasne tyle twego. 

Czytałaś regulamin?

Akcja polega na wydaniu jak największej ilości kasy bez gwarancji jakiejkolwiek nagrody...
I pewnie ROZBAWI cie fakt, ze jest to fajne "collect&get" skierowane do NAJBARDZIEJ ZESTRESOWANEJ, NIEWYSPANEJ, ZAMOTANEJ grupy - matek z dziećmi poniżej 3ego roku życia. (Bo te kaszki sa do tego wieku, potem to juz zeby).

Collect&get to Biedronka ma naklejki - określone ile naklejek uprawnia do nagrody.
Tu można wydawać w nieskończoność by dostać kosmetyki za 100zl... albo nic... 
Naprawde, to dla ciebie zabawne  emotka

Bo takie konkursy są dla pracowników tych sieci a nie nas konkursowiczów. Przecież nie będziemy grzebać w koszach na śmieci, niczym kloszardzi, w poszukiwaniu porzuconych paragonów, bo te nieodebrane przez klientów paragony lądują przecież w kieszeniach ekspedientek.

bandit

#6654580 Napisano: 05.11.2019 21:13:22
Witam
Konkurs MONOPOLY w EMPIK
- mam pytanie czy wystarzcy kupić grę karcianą ? czy trzeba pełny monopol ?
https://www.empik.com/zabawki/gry,3763,s?sort=priceAsc&q=monopoly

pozdrawaim
0 0

garyman

#6654581 Napisano: 05.11.2019 21:16:11
bandit napisał(a):

Witam
Konkurs MONOPOLY w EMPIK

pozdrawaim

Jak wejdziesz na stronę empik i klikniesz w konkursowy baner wówczas pojawia się opcja wyświetlenia tytułów biorących udział w loterii. Jest tam też wersja karciana ale nie wszystkie. Warto wybierać w ten sposób aby uniknąć wpadki. Pozdrawiam
1 mia 0

olunka

#6654582 Napisano: 05.11.2019 21:16:12
bandit napisał(a):

Witam
Konkurs MONOPOLY w EMPIK

pozdrawaim

chyba jest lista produktow w regulaminie
0 0

garyman

#6654583 Napisano: 05.11.2019 21:18:19
olunka napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam
Konkurs MONOPOLY w EMPIK

pozdrawaim

chyba jest lista produktow w regulaminie

Próbowałem ogarnąć listę z regulaminu Ale miałem dwuznaczności i wolałem nie ryzykować złego wyboru. Zamówiłem w taki sposób jak opisałem powyżej emotka
1 mia 0

Gość: buziolek

#6654600 Napisano: 05.11.2019 22:38:11
Tak się zastanawiam czy Superloser to czasem nie Cebe, ten sam styl pisania, wszystko wie najlepiej i tak jak Cebe usuwa swoje wpisy emotka  
0 0

dwaburekoty

#6654601 Napisano: 05.11.2019 22:41:33
buziolek napisał(a):

Tak się zastanawiam czy Superloser to czasem nie Cebe, ten sam styl pisania, wszystko wie najlepiej i tak jak Cebe usuwa swoje wpisy emotka  

ja się w często zgadzałam z CB i często zgadzam się z Superloserem. dzisiaj jestem na 90% przekonana, że to ta sama osoba.
0 0

nkba

#6654605 Napisano: 05.11.2019 23:15:39
dwaburekoty napisał(a):

buziolek napisał(a):

ja się w często zgadzałam z CB i często zgadzam się z Superloserem. dzisiaj jestem na 90% przekonana, że to ta sama osoba.

Nie wiem czy to ta sama osoba ale za CEBE mi się... tęskni emotka wiem, ze wkurzający był niesamowicie... ale oboje kochamy brukselkę emotka emotka

bethan

#6654617 Napisano: 06.11.2019 06:05:22
nkba napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

buziolek napisał(a):

Nie wiem czy to ta sama osoba ale za CEBE mi się... tęskni emotka wiem, ze wkurzający był niesamowicie... ale oboje kochamy brukselkę  emotka emotka

CB nie walił błędów. Odpadaemotka

Gość: kermit

#6654620 Napisano: 06.11.2019 07:05:55
bethan napisał(a):

nkba napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

buziolek napisał(a):

Nie wiem czy to ta sama osoba ale za CEBE mi się... tęskni emotka wiem, ze wkurzający był niesamowicie... ale oboje kochamy brukselkę  emotka emotka

CB nie walił błędów. Odpadaemotka

A poza tym może i się wymądrzał, ale przynajmniej wiedział o czym pisze. Nie pisał bzdur i nie bredził jak potłuczony. Był irytujący, ale nie wkur....cy. Pouczał wszystkich, ale zachowywał pewien poziom. Takie widzę różnice emotka

andii

#6654631 Napisano: 06.11.2019 08:45:27
kermit napisał(a):

bethan napisał(a):

nkba napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

buziolek napisał(a):

CB nie walił błędów. Odpada emotka

A poza tym może i się wymądrzał, ale przynajmniej wiedział o czym pisze. Nie pisał bzdur i nie bredził jak potłuczony. Był irytujący, ale nie wkur....cy. Pouczał wszystkich, ale zachowywał pewien poziom. Takie widzę różnice emotka

Mam takie samo zdanie!
 Cebe where are you ?emotka

moskala22

#6654637 Napisano: 06.11.2019 09:07:25
Czy ktoś już płacił tymi kartami do Biedronki z Domestosa? Bez problemu się wszystko odbywa?
0 0

Gość: ksantypa

#6654639 Napisano: 06.11.2019 09:10:02
moskala22 napisał(a):

Czy ktoś już płacił tymi kartami do Biedronki z Domestosa? Bez problemu się wszystko odbywa?

tak-jako karta podarunkowa- przejeżdzasz w czytniku
1 moskala22 0

agakaz2

#6654641 Napisano: 06.11.2019 09:16:37
ksantypa napisał(a):

moskala22 napisał(a):

wydaje paragon z kwota która zostaje? czy jednorazowy zakup
0 0

jorunn2010

#6654646 Napisano: 06.11.2019 09:28:13
agakaz2 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

moskala22 napisał(a):

wydaje paragon z kwota która zostaje? czy jednorazowy zakup

i czy można przekroczyć kwotę 90 zł i dopłacić gotówką/kartą płatniczą?
0 0