Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

rogaliczek

#6679360 Napisano: 02.02.2020 22:22:34
pioge7 napisał(a):

mia128 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

atanerka napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

atanerka napisał(a):

Co zrobić z fantem, a mianowicie brakiem potwierdzenia z loterii Wawel Intermarche? Brak 2 potwierdzen na poczcie o2

napiszę Ci, że oni ogólnie mają jakiś problem z serwerami. mi napisali jakoś tydzień temu z zakończonego w grudniu konkursu, że z uwagi na to, że mieli informację, że poprzedni mail nie dotarł do mnie z infromacją o wygranej, to informują, że moje zgłoszenie wygrało i bla bla.... także nie wiem, jeśli nie masz zwrotek, to pewnie w ogóle nie dostali tych zgłoszeń. Masakra z tą agencją. Ciekawe, kto te wszystkie autka wygrał...

no cóż to sporo wyjaśnia...
Takie samo auto conajmniej od roku do wygrania we wszystkich konkursach organizowanych przez nich, także akurat ta nagroda to dla mnie widmo emotka

ja napsiałem do nich emaila czy dotarło zgłoszenie. jak nic nie odpiszą to wyślę jutro z innego adresu email...

to daj znać... Bo ja dostałam potwierdzenie z pierwszego etapu po jego zakończeniu, nie od razu... Właśnie na o2... Dokładnie 29-go stycznia.

wysłałam zgłoszenie z poczty wp, bez zwrotki.
Napisałam pytanie z poczty wp czy zgłoszenie doszło i nie dostałam odpowiedzi.
Ponowiłam pytanie z poczty Gmail i ekspresowo dostałam odpowiedź, że zgłoszenie do nich dotarło.

czyli zakładając, że mój przypadek jest regułą, zgłoszenia docierają.

dziwne, czyli tak jakby z poczty wp i o2 do nich nie dochodziły wiadomosci emotka
pisałaś na ten adres: biuro@fortunaps.pl  ??

U mnie również z wp brak zwrotki, wyslalam z gmail i odrazu zwrotka przyszła. 
1 pioge7 0

maniemani

#6679362 Napisano: 02.02.2020 22:48:50
Czy w konkursie Kiora Biedronka odsyłajac skan oświadczenia trzeba też dołączyć skan paragonu? W regulaminie nie mogę znaleźć takiej informacji a nie mam doświadczenia z tą agencją bo pierwszy raz u nich wygrałam.
Z góry dziękuję za pomoc. emotka
0 0

mia128

#6679363 Napisano: 02.02.2020 22:54:34
pioge7 napisał(a):

mia128 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

atanerka napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

atanerka napisał(a):

Co zrobić z fantem, a mianowicie brakiem potwierdzenia z loterii Wawel Intermarche? Brak 2 potwierdzen na poczcie o2

napiszę Ci, że oni ogólnie mają jakiś problem z serwerami. mi napisali jakoś tydzień temu z zakończonego w grudniu konkursu, że z uwagi na to, że mieli informację, że poprzedni mail nie dotarł do mnie z infromacją o wygranej, to informują, że moje zgłoszenie wygrało i bla bla.... także nie wiem, jeśli nie masz zwrotek, to pewnie w ogóle nie dostali tych zgłoszeń. Masakra z tą agencją. Ciekawe, kto te wszystkie autka wygrał...

Takie samo auto conajmniej od roku do wygrania we wszystkich konkursach organizowanych przez nich, także akurat ta nagroda to dla mnie widmo emotka

ja napsiałem do nich emaila czy dotarło zgłoszenie. jak nic nie odpiszą to wyślę jutro z innego adresu email...

to daj znać... Bo ja dostałam potwierdzenie z pierwszego etapu po jego zakończeniu, nie od razu... Właśnie na o2... Dokładnie 29-go stycznia.

Ponowiłam pytanie z poczty Gmail i ekspresowo dostałam odpowiedź, że zgłoszenie do nich dotarło.

dziwne, czyli tak jakby z poczty wp i o2 do nich nie dochodziły wiadomosci emotka
pisałaś na ten adres: biuro@fortunaps.pl  ??

tak i jeszcze na intermarche@fortunaps.pl
1 pioge7 0

asper01

#6679365 Napisano: 02.02.2020 23:00:56
maniemani napisał(a):

Czy w konkursie Kiora Biedronka odsyłajac skan oświadczenia trzeba też dołączyć skan paragonu? W regulaminie nie mogę znaleźć takiej informacji a nie mam doświadczenia z tą agencją bo pierwszy raz u nich wygrałam.
Z góry dziękuję za pomoc. emotka

Nie trzeba...
0 0

atanerka

#6679389 Napisano: 03.02.2020 08:48:47
mia128 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

atanerka napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

atanerka napisał(a):

To chyba powinni coś z tym zrobić,  bo w takim razie jak powiadomia zwycięzców na o2 i wp,skoro tam maile od nich nie dotrą?
No i czy jest jakieś potwierdzenie ze zgłoszenie do nich dotarło? Bo napisać dla swietego spokoju " zgłoszenie dotarlo" to żadna sztuka...
0 0

mia128

#6679390 Napisano: 03.02.2020 08:56:18
atanerka napisał(a):

mia128 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

atanerka napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

atanerka napisał(a):

To chyba powinni coś z tym zrobić,  bo w takim razie jak powiadomia zwycięzców na o2 i wp,skoro tam maile od nich nie dotrą?
No i czy jest jakieś potwierdzenie ze zgłoszenie do nich dotarło? Bo napisać dla swietego spokoju " zgłoszenie dotarlo" to żadna sztuka...

facet napisał że mają często problemy z pocztą wp i żeby interweniować u operatora.

szczerze mówiąc ja nie ciągnę już tematu. prosiłam o zmianę adresu poczty w zgłoszeniu albo anulowanie żebym mogła puścić z innej poczty i nie dostałam już odpowiedzi. pewnie po wynikach napiszę maila z pytaniem czy przypadkiem nie wygrałam.
0 0

assal

#6679393 Napisano: 03.02.2020 09:03:39
Z onetem też bywa różnie (ich program antyspamowy zatrzymuje czasem niektóre maile), więc już jakiś czas temu przeniosłam się na gmail. Tam, jak na razie, dociera wszystko emotka
0 0

roksana2802

#6679400 Napisano: 03.02.2020 09:22:18
Z ciekawości zapytam- czy zdarzyło Wam się kiedyś, że mieliście już nagrodę z jakiegoś konkursu w domu, a organizator dopiero Was wezwał do przesłania oryginału dowodu zakupu? Bo jak tak się zagłębiam w te regulaminy, to wynika z nich, że trzeba długo te paragony trzymać, a ja je notorycznie wyrzucam po wynikach/przesłaniu skanu;p
0 0

assal

#6679403 Napisano: 03.02.2020 09:30:56
Roksana2802: Nie zdarzyło. Trzy lata temu niektóre agencje robiły rezerwę rezerwy rezerwy, stąd czasem konkurs ciągnął się bez końca. Bywało, ze się w sierpniu szukało nerwowo paragonu z lutego emotka
Klimat się zmienił, mało która agencja tak idzie grającym na rękę - rozwiązać szybko, często byle jak, i jeszcze szybciej domknąć wszystko emotka

asantesana

#6679404 Napisano: 03.02.2020 09:32:34
roksana2802 napisał(a):

Z ciekawości zapytam- czy zdarzyło Wam się kiedyś, że mieliście już nagrodę z jakiegoś konkursu w domu, a organizator dopiero Was wezwał do przesłania oryginału dowodu zakupu? Bo jak tak się zagłębiam w te regulaminy, to wynika z nich, że trzeba długo te paragony trzymać, a ja je notorycznie wyrzucam po wynikach/przesłaniu skanu;p

To nie wyrzucaj, bo jest coś takiego jak rezerwa i możesz stracić nagrodę. Paragony nie zajmują dużo miejsca.
0 0

roksana2802

#6679406 Napisano: 03.02.2020 09:34:25
asantesana napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

To nie wyrzucaj, bo jest coś takiego jak rezerwa i możesz stracić nagrodę. Paragony nie zajmują dużo miejsca.

O rezerwie jeśli jest mowa w regulaminie to trzymam paragony. Ale bardziej zastanawia mnie czy jak już odbiorę nagrode( bo wysłałam im skan potwierdzający zakup)To czy za jakiś czas mogą chcieć oryginał, bo tak wynika z regulaminu emotka  nigdy mi się to nie zdarzyło i nie wiem czy na to uważać czy nie
0 0

asantesana

#6679408 Napisano: 03.02.2020 09:37:57
roksana2802 napisał(a):

asantesana napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

O rezerwie jeśli jest mowa w regulaminie to trzymam paragony. Ale bardziej zastanawia mnie czy jak już odbiorę nagrode( bo wysłałam im skan potwierdzający zakup)To czy za jakiś czas mogą chcieć oryginał, bo tak wynika z regulaminu emotka  nigdy mi się to nie zdarzyło i nie wiem czy na to uważać czy nie

Nie znam takiego przypadku. Ale nie chciałoby mi się wybierać które paragony wyrzucać, które nie  emotka  Standardowo trzymam wszystkie w małym pudełku pół roku, co jakiś czas robię porządki i wyrzucam wszystkie starsze.
0 0

nanajka81

#6679436 Napisano: 03.02.2020 11:14:51
ktoś jeszcze czeka na kartę z konkursu Zlotobranie?
0 0

visserarthur

#6679439 Napisano: 03.02.2020 11:25:14
nanajka81 napisał(a):

Jeszcze nie wysłali wszystkich.
0 0

zabcia0410

#6679440 Napisano: 03.02.2020 11:31:35
visserarthur napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Tak,już nawet do nich napisałam,bo czekam na kartę z września i października
1 nanajka81 0

ditomaso

#6679468 Napisano: 03.02.2020 12:11:19
Loterie z tymbarka już zakończone? chodzi mi o rezerwy
0 0

anialistopad

#6679483 Napisano: 03.02.2020 12:30:38
Wie ktoś coś o loterii oreo? Widziałam w sklepie plakat ze od dzis trwa
0 0

jokan

#6679498 Napisano: 03.02.2020 12:49:59
zabcia0410 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Tak,już nawet do nich napisałam,bo czekam na kartę z września i października

masakra...zeby tyle kazali czekac emotka emotka emotka
0 0

roksana2802

#6679634 Napisano: 03.02.2020 18:31:51
Mam bardzo głupie pytanie- Czy w konkursie Cheetos chrupki można ze sobą łączyć wykałaczką? Czy to są już inne elementy niż chrupki i mam dyskwalifikację?
0 0

ikropka

#6679636 Napisano: 03.02.2020 18:37:45
anialistopad napisał(a):

Wie ktoś coś o loterii oreo? Widziałam w sklepie plakat ze od dzis trwa

https://www.loteriaoreo.pl/
0 0