Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ninakow7712

#6697992 Napisano: 20.04.2020 20:02:47
osoby, które wygrały bon do C4 z a TYMBARKA, czy oni wyślą ten bon normalnie pocztą czy coś mówili, żeby podać nr konta? mama nie pamięta.... emotka
0 0

Gość: mariolakal

#6698003 Napisano: 20.04.2020 20:12:16
ninakow7712 napisał(a):

osoby, które wygrały bon do C4 z a TYMBARKA, czy oni wyślą ten bon normalnie pocztą czy coś mówili, żeby podać nr konta? mama nie pamięta.... emotka

nie wspominali o numerze konta...
0 0

justyna1411

#6698020 Napisano: 20.04.2020 20:32:37
mariolakal napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

mówili, że wyślą pocztą, tylko wspominali, że mogą być opóźnienia w stosunku do regulaminowej wysyłki
0 0

koala33

#6698022 Napisano: 20.04.2020 20:43:53
zielonaszpilka napisał(a):

ivanotta napisał(a):

pikawka napisał(a):

asie90 napisał(a):

Aż sprawdziłam, nieświadomie moje wygrane zgłoszenie ma mniej niż 160 łącznie z imieniem i nazwiskiem, ale byłoby to przedziwne, bo formularz pozwalał na dokładnie 160 znaków w dużym okienku i przychodził mail potwierdzający zgłoszenie emotka

Rzeczywiście w regulaminie napisane jest, że zgłoszenie przez stronę max 160 znaków łącznie z imieniem i nazwiskiem....

Ale tam się chyba osobno uzupełniało imię i nazwisko, tak? Ja już nie pamiętam jak wyglądal ten formularz... Czyli sama sobie powinnam odjąć od tych 160 znaków swoje imię i nazwisko?:D

Osobno było imię i nazwisko. U mnie wszystkie zgłoszenia poszły prawie na max znaków  emotka . Też zero trafień mam  emotka . Konkursowa Grażyna  emotka

Witaj w klubie emotka  jeżeli to miało wyw na wybór to fatalnie emotka  i nie wiem czy wolę opcje, że miało wpływ, bo naprawdę się nawymyślałam, ale to by znaczyło że na yc może przegrałam przez niedoczytanie regulaminu  emotka  czy wolę opcje, że nie miało wpływu i po prostu zgłoszenia były za slabe :D tak źle i tak niedobrze

Mam wygrane na zgłoszenia przez stronę, które były na 160 znaków (nie wliczając imienia i nazwiska), więc chyba jednak nie miało to znaczenia. emotka

koala33

#6698024 Napisano: 20.04.2020 20:45:16
freyja88 napisał(a):

pikawka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Komia napisał(a):

ivanotta napisał(a):

pikawka napisał(a):

asie90 napisał(a):

Aż sprawdziłam, nieświadomie moje wygrane zgłoszenie ma mniej niż 160 łącznie z imieniem i nazwiskiem, ale byłoby to przedziwne, bo formularz pozwalał na dokładnie 160 znaków w dużym okienku i przychodził mail potwierdzający zgłoszenie emotka

Rzeczywiście w regulaminie napisane jest, że zgłoszenie przez stronę max 160 znaków łącznie z imieniem i nazwiskiem....

Ale tam się chyba osobno uzupełniało imię i nazwisko, tak? Ja już nie pamiętam jak wyglądal ten formularz... Czyli sama sobie powinnam odjąć od tych 160 znaków swoje imię i nazwisko?:D

Osobno było imię i nazwisko. U mnie wszystkie zgłoszenia poszły prawie na max znaków  emotka . Też zero trafień mam  emotka . Konkursowa Grażyna  emotka

Aha. emotka Supcio. emotka

No to nieźle. Wszystkie zgłoszenia poszly w p.. 

U mnie wszystkie poszły na maxa... Ale nie jestem przekonana, czy przez stronę to miało znaczenie. Mimo zapisu w reg....dziwne 

Nieeee...chyba nie. Pamiętam, że tekst mógł zawierać max 160 znaków. Jeśli zrobiłaś więcej formularz nie puścił zgłoszenia. Po co by robili w takim razie ograniczenie.
A wygrał ktoś coś więcej niż nagrodę 3 stopnia?

Tak, wyższego rzędu informowali telefonicznie przed puszczeniem smsów. emotka

ninakow7712

#6698033 Napisano: 20.04.2020 21:09:58
justyna1411 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

mówili, że wyślą pocztą, tylko wspominali, że mogą być opóźnienia w stosunku do regulaminowej wysyłki

wielkie dzięki emotka  
0 0

Dianka26

#6698037 Napisano: 20.04.2020 21:24:58
Czy wszystkie osoby, które wysłały zgłoszenia na konkurs Poltino otrzymały dzisiaj maila? Wysłałam dwa zgłoszenia i otrzymałam dzisiaj dwie wiadomości od nich. Czy to oznacza ze wygrałam dwie nagrody? 
0 0

alan84

#6698039 Napisano: 20.04.2020 21:34:05
Dianka26 napisał(a):

Czy wszystkie osoby, które wysłały zgłoszenia na konkurs Poltino otrzymały dzisiaj maila? Wysłałam dwa zgłoszenia i otrzymałam dzisiaj dwie wiadomości od nich. Czy to oznacza ze wygrałam dwie nagrody? 

ja nie dostalem emaila;(
0 0

kukunamuniu

#6698050 Napisano: 20.04.2020 22:21:09
Czy Amooco przyjmie odręcznie przepisane oświadczenia? Jestem na pracy zdalnej ten tydzień, a domowa drukarka odmówiła posłuszeństwa... 
No chyba, że faktycznie można odesłać w ciągu 7 dni roboczych oświadczenie, czyli jak miałam tel w pt to mam czas do 27.04? emotka
Ktoś ma doświadczenia z tą agencją, czy lepiej samemu przedzwonić i zapytać? emotka
0 0

pikawka

#6698054 Napisano: 20.04.2020 22:37:59
kukunamuniu napisał(a):

Czy Amooco przyjmie odręcznie przepisane oświadczenia? Jestem na pracy zdalnej ten tydzień, a domowa drukarka odmówiła posłuszeństwa... 
No chyba, że faktycznie można odesłać w ciągu 7 dni roboczych oświadczenie, czyli jak miałam tel w pt to mam czas do 27.04? emotka
Ktoś ma doświadczenia z tą agencją, czy lepiej samemu przedzwonić i zapytać? emotka  

Zadzwoń do nich i spytaj. Do mnie przy 4 konkursach od nich zawsze ta sama babeczka dzwoniła. Bardzo miła. Więc może nie będzie problemów robić. 

kukunamuniu

#6698057 Napisano: 20.04.2020 22:55:03
pikawka napisał(a):

kukunamuniu napisał(a):

Zadzwoń do nich i spytaj. Do mnie przy 4 konkursach od nich zawsze ta sama babeczka dzwoniła. Bardzo miła. Więc może nie będzie problemów robić. 

No właśnie w piątek dzwoniła bardzo miła Pani, ale gdy już z pracy wyszłam. I nie pomyślałam, by dopytać o te szczegóły bo trochę w szoku i zakręcona byłam (mimo, że wiedziałam iż od dzisiaj praca zdalna się zaczyna). emotka  Ale w takim razie zadzwonię i dopytam. 
0 0

Gość: mariolakal

#6698060 Napisano: 20.04.2020 23:05:51
kukunamuniu napisał(a):

Przeciez to jest oczywista oczywistosc, ze mozna odsylac odrecznie przepisane oswiadczenia...  emotka

dwaburekoty

#6698072 Napisano: 21.04.2020 08:20:47
mariolakal napisał(a):

kukunamuniu napisał(a):

Przeciez to jest oczywista oczywistosc, ze mozna odsylac odrecznie przepisane oswiadczenia...  emotka

nie wszystkie agencje przyjmują ręcznie napisane oświadczenia. Agencja od Visa z Igrzyskami w Korei (Saatchi&Saatchi???) nie zgodziła się i musiałam się gimnastykować będąc na wyjeździe.

pikawka

#6698103 Napisano: 21.04.2020 10:56:22
Nestea Lidl. Jest u Was?  Kurczaki u mnie nic, zero, nulemotka
0 0

edzia21

#6698104 Napisano: 21.04.2020 11:00:47
pikawka napisał(a):

Nestea Lidl. Jest u Was?  Kurczaki u mnie nic, zero, nul emotka

W lidlu nie byłam, ale widziałam że jest w promce w gazetce "od czwartku" za jedyne 2,49 zł emotka  Zatem do czwartku powinni uzupełnić wszystkie sklepy emotka  
0 0

pikawka

#6698105 Napisano: 21.04.2020 11:02:51
edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

W lidlu nie byłam, ale widziałam że jest w promce w gazetce "od czwartku" za jedyne 2,49 zł emotka  Zatem do czwartku powinni uzupełnić wszystkie sklepy emotka

Aaaaaa dobrze wiedzieć. Dziękuję  emotka
0 0

agakaz2

#6698106 Napisano: 21.04.2020 11:03:35
edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

właśnie narazie jest tylko w gazetce
0 0

agusiac87

#6698117 Napisano: 21.04.2020 11:21:20
pikawka napisał(a):

byłam dziś w lidlu i potwierdzam że nigdzie nie znalazłam nestea....   emotka
0 0

nariam

#6698119 Napisano: 21.04.2020 11:23:57
agusiac87 napisał(a):

pikawka napisał(a):