Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

asantesana

#6704656 Napisano: 22.05.2020 13:21:33
bibeck napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

ditomaso napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy w tym Żywcu da się wygrać?  emotka  W zeszłym roku jakoś szło, a teraz nawet zniżki nie jestem w stanie ugrać  emotka

niestety odnoszę takie same wrażenia emotka  w zeszłym roku jakoś to szło, a teraz na tyle zgłoszonych kodów....całe nic wygranych emotka

Wg mnie więcej ludzi gra i dlatego ciężej trafić jest. W zeszłym roku taka 30 tka wpadala minimum raz dziennie A teraz raz na tydzień tak plus- A gram taka sama ilością kapsli

Ciężko to logicznie wyjaśnić wg mnie.....samo to, że restauracje czy bary pozamykane i już ilość kapsli, którą one generowały odpada. Więc wyglądałoby, że ludzi jednak mniej gra.....

Jeżeli chodzi o Żywca, to w tym roku trudniej zdobyć lepsze nagrody (30 zł), bo zmniejszyli ich ilość, na rzecz beznadziejnych toreb i dyszek. 

Ale suma jest podobna, a ja nawet zniżki jeszcze nie trafiłam, w zeszłej edycji zniżki wpadały często. No i właśnie, bary zamknięte, znaleźć kapsle ciężej, a wygrać trudniej.
1 jokan 0

jokan

#6704657 Napisano: 22.05.2020 13:22:49
asantesana napisał(a):

bibeck napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

ditomaso napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy w tym Żywcu da się wygrać?  emotka  W zeszłym roku jakoś szło, a teraz nawet zniżki nie jestem w stanie ugrać  emotka

niestety odnoszę takie same wrażenia emotka  w zeszłym roku jakoś to szło, a teraz na tyle zgłoszonych kodów....całe nic wygranych emotka

Wg mnie więcej ludzi gra i dlatego ciężej trafić jest. W zeszłym roku taka 30 tka wpadala minimum raz dziennie A teraz raz na tydzień tak plus- A gram taka sama ilością kapsli

Ciężko to logicznie wyjaśnić wg mnie.....samo to, że restauracje czy bary pozamykane i już ilość kapsli, którą one generowały odpada. Więc wyglądałoby, że ludzi jednak mniej gra.....

Jeżeli chodzi o Żywca, to w tym roku trudniej zdobyć lepsze nagrody (30 zł), bo zmniejszyli ich ilość, na rzecz beznadziejnych toreb i dyszek. 

Ale suma jest podobna, a ja nawet zniżki jeszcze nie trafiłam, w zeszłej edycji zniżki wpadały często. No i właśnie, bary zamknięte, znaleźć kapsle ciężej, a wygrać trudniej.

ja w tymtym roku mialam takie "szczescie" ze nawet znizki nie wygralam emotka
0 0

bibeck

#6704659 Napisano: 22.05.2020 13:28:15
asantesana napisał(a):

bibeck napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

ditomaso napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

asantesana napisał(a):

To ja chyba mam jakieś szczęście do tych dyszek emotka
0 0

zezowaty_kot

#6704660 Napisano: 22.05.2020 13:36:59
Ja w Żywcu też nie trafiłam NIC emotka
0 0

nitka310

#6704685 Napisano: 22.05.2020 15:05:17
Ja w Heineken na około 60 kod- wygranych zeroemotka . W żywcu na 80 kodow- 4 czy 5 zniżek na 10 zł do empiku, ale wygrane z początku loteri, teraz same pudła od tygodnia czy dwóch.
0 0

david34

#6704686 Napisano: 22.05.2020 15:05:42
bibeck napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

ditomaso napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Jeżeli chodzi o Żywca, to w tym roku trudniej zdobyć lepsze nagrody (30 zł), bo zmniejszyli ich ilość, na rzecz beznadziejnych toreb i dyszek. Ja przy podobnej taktyce (ilość wysłanych kodów), mam sporo zniżek 10 zł, ale 30 zł trafiło się tylko raz...

2019 r.
Dziennie:
500 x 30 zł
1000 x 10 zł

2020 r.
Dziennie:
140 x torba
170 x 30 zl
1200 x 10 zł

Też mam to samo... 
Do tej pory tylko zniżki, a myślałem, że będzie łatwiej.
0 0

brzozak

#6704709 Napisano: 22.05.2020 18:21:34
Czy ktoś miał problem z wysłaniem zgłoszenia na konkurs kujawskiego?
0 0

kajmak

#6704712 Napisano: 22.05.2020 19:01:34
brzozak napisał(a):

Czy ktoś miał problem z wysłaniem zgłoszenia na konkurs kujawskiego?

Mi nie przechodziło jak miałem w numerze paragonu "/". Wysłałem bez "/" i poszło normalnie.
1 brzozak 0

ditomaso

#6704714 Napisano: 22.05.2020 19:02:09
Ktoś się orientuje może z Was czy na konkurs kup 4 piwa Heineken/Warka w Lewiatanie akceptowalny jest zakup piwa Heineken w wersji 0%?
0 0

samuraj

#6704725 Napisano: 22.05.2020 19:41:22
ditomaso napisał(a):

Ktoś się orientuje może z Was czy na konkurs kup 4 piwa Heineken/Warka w Lewiatanie akceptowalny jest zakup piwa Heineken w wersji 0%?

Nic nie widzę w reg, aby nie był akceptowalny,nie ma nic wspomniane czy maja być piwa alko czy bez
Sam miałem paragon zakupiony z warkami 0% emotka Myślę,że śmiało można kupić
1 ditomaso 0

pikawka

#6704729 Napisano: 22.05.2020 20:40:11
samuraj napisał(a):

ditomaso napisał(a):

Nic nie widzę w reg, aby nie był akceptowalny,nie ma nic wspomniane czy maja być piwa alko czy bez

Lepiej żeby akceptowali, bo dziś kupiłam warkę 0%emotka
1 samuraj 0

onazielona86

#6704740 Napisano: 22.05.2020 21:56:30
pikawka napisał(a):

samuraj napisał(a):

ditomaso napisał(a):

Lepiej żeby akceptowali, bo dziś kupiłam warkę 0% emotka

Tak, odpisali koleżance że dotyczy piw 0% i smakowych emotka  

adriannaa

#6704743 Napisano: 22.05.2020 22:14:27
Według regulaminu Avon, aby wysłać kolejne zgłoszenie trzeba nabyć kolejny produkt, jednak nie wymagają paragonu i nie potrafię sobie wyobrazić jak będa to weryfikować, wysyłacie kilka zgłoszeń czy poprzestajecie na jednym?
1 xxdesiree 0

ananaska

#6704767 Napisano: 23.05.2020 00:07:25
adriannaa napisał(a):

Według regulaminu Avon, aby wysłać kolejne zgłoszenie trzeba nabyć kolejny produkt, jednak nie wymagają paragonu i nie potrafię sobie wyobrazić jak będa to weryfikować, wysyłacie kilka zgłoszeń czy poprzestajecie na jednym?

Obawiam się, że w związku z brakiem paragonu będzie duuuża konkurencja. Myślę, że jutro będzie wysyp mega turbo prac. Nagrody są zacne, więc zgłoszenia też pewnie takie będą. Jednak patrząc na niektóre nagrodzone prace w różnych konkursach czasami nie warto się starać. Jak będzie w tym konkursie? Nie
wiem, ale chciałabym przegrać z kimś kto faktycznie zrobił super zdjęcie. Porażka jest wtedy mniej gorzka. A co do Twojego pytania, to mam 2 produkty, więc zrobię (jutro) dwa zdjęcia emotka
0 0

ditomaso

#6704770 Napisano: 23.05.2020 08:35:50
Jak wygląda u Was sytuacja z opisem sklepu na paragonie z sklepu lewiatan na konkurs 4 x Warka lub Heinenken. Kilka paragonów i na żadnym brak słowa Lewiatan. W regulaminie nic nt temat nie jest napisane
0 0

pikawka

#6704771 Napisano: 23.05.2020 08:42:15
ditomaso napisał(a):

Jak wygląda u Was sytuacja z opisem sklepu na paragonie z sklepu lewiatan na konkurs 4 x Warka lub Heinenken. Kilka paragonów i na żadnym brak słowa Lewiatan. W regulaminie nic nt temat nie jest napisane

Nie będzie słowa lewiatan, to normalne emotka
0 0

ditomaso

#6704772 Napisano: 23.05.2020 08:44:06
pikawka napisał(a):

ditomaso napisał(a):

Nie będzie słowa lewiatan, to normalne emotka

Dziękuję
0 0

antylopia

#6704774 Napisano: 23.05.2020 08:52:44
ditomaso napisał(a):

u mnie sklep Marek emotka
na potwierdzeniu z terminala piękne logo lewiatan za to
0 0

mdepfs

#6704787 Napisano: 23.05.2020 12:21:58
hej,
czy wgrywa wam się normalnie zdjęcie paragonu na loterię activii?
pozdrawiam emotka
0 0

nitka310

#6704789 Napisano: 23.05.2020 12:23:13
mdepfs napisał(a):

hej,
czy wgrywa wam się normalnie zdjęcie paragonu na loterię activii?
pozdrawiam emotka

Wczoraj nie miałam z tym problemów.
0 0