Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

adriannaa

#6721696 Napisano: 12.08.2020 20:42:11
Ma ktoś dobrze opisane paragonu odido? U mnie w kilku sklepach podpis jest jedynie jako 'napój'
0 0

rare85

#6721703 Napisano: 12.08.2020 21:15:21
adriannaa napisał(a):

Ma ktoś dobrze opisane paragonu odido? U mnie w kilku sklepach podpis jest jedynie jako 'napój'

Ktoś pisał, że ma właśnie takie opisy. Same "problemy" z tym Odido. Ja mam z trzech sklepów opisy idealne, ale za to jeden sklep ma w adresie inną ulicę niż na stronie drugiego w ogóle nie ma na stronie. Nie wiem jak Fortis to będzie sprawdzał 
0 0

joan

#6721710 Napisano: 12.08.2020 21:40:15
atyde25 napisał(a):

Co za bzdury z kosza paragon ok a kosz to nie jest sterylny pojemnik w szpitalu.Można kapsle potem wymyć,zbierać do plastikowej torebki.Ręce też zdezynfekować po tej tak"obrzydliwej czynności". Na klawiaturze i na smartfonie masz więcej zarazków niż na desce klozetowej.I co po każdym użyciu czyścimy te przedmioty.Mnie to nie obrzydza lubię sobie podnieść kapselki.Zresztą kto chce podnosi a kto nie chce omija z daleka.

No i w punkt. Ja od zawsze zbieram i kapsle myję - przede wszystkim wspomniani wcześniej menele nie pijają konkursowych = ekskluzywnych & wyszukanych trunków emotka
1 anaesth 0

halliday

#6721713 Napisano: 12.08.2020 21:56:05
byłem już w dwóch dinach i w żadnym nie ma małych tigerów, tylko te duże za 4,49zł.
A gdy była promocja ogólnopolska Tiger to na pewno w jednym z nich były dostępne małe puszki.
Czy tylko u mnie zniknęły te napoje energetyczne? 
0 0

agnes111

#6721718 Napisano: 12.08.2020 22:20:56
anialistopad napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

Zauważyliście, że w Bref Lewiatan, oświadczenia z pkt. 3.6 Regulaminu różnią się od tego z gotowego druku na końcu Regulaminu (zał. 1) ? Brakuje np. całego punktu o danych osobowych  emotka  Chyba dostaną ode mnie dwa druczki, niech se wybiorą...

Ja im wysłałam bez tego załącznika 1 . Skopiowałam treść oświadczeń i wypełnił am 

A jeśli na paragonie nie ma nazwy Lewiatan, to muszę iść do sklepu po jakieś potwierdzenie, czy organizator sam to weryfikuje?
0 0

misiamarysia

#6721738 Napisano: 13.08.2020 00:26:36
agnes111 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

Zauważyliście, że w Bref Lewiatan, oświadczenia z pkt. 3.6 Regulaminu różnią się od tego z gotowego druku na końcu Regulaminu (zał. 1) ? Brakuje np. całego punktu o danych osobowych  emotka  Chyba dostaną ode mnie dwa druczki, niech se wybiorą...

Ja im wysłałam bez tego załącznika 1 . Skopiowałam treść oświadczeń i wypełnił am 

A jeśli na paragonie nie ma nazwy Lewiatan, to muszę iść do sklepu po jakieś potwierdzenie, czy organizator sam to weryfikuje?

U mnie też nie ma, ale sprawdziłam na stronie Lewiatana i ten adres (sklepu z paragonu, inna nazwa sklepu) jest podany w wykazie w moim mieście, więc nic nie załatwiam, tylko odsyłam.
0 0

darog

#6721741 Napisano: 13.08.2020 01:07:30
asantesana napisał(a):

darog napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

darog napisał(a):

as32572 napisał(a):

Czy wody Żywiec w Carrefour mają różne ceny jeśli chodzi o ngaz i gaz? Na paragonie mam woda Żywiec więc nie wiem czy to się da jakoś rozróżnić czy muszę iść po pieczątkę.

Tak to jest z wyciąganymi "znalezionymi" paragonami.
Ile to razy w kolejce do BOK stoi ktoś i prosi o sprawdzenie: np "jaka to pasta do zębów"? ma na paragonie colg ale czy to "colg MAX"? 
Ten kto rzeczywiście kupuje WIE JAKĄ WODĘ KUPIŁ I ZA JAKĄ CENĘ.

Ma ochotę, niech wyjmuje z kosza zakupowego. Czy to naprawdę taki problem? ????
Woda NG i gaz 1.85 zł. Przynajmniej u mnie. 

mi chodzi o koronawirusa i higiene.
w tych czasach można odpuścić grzebanie w koszu, nawet "na wierzchu"

a pytając czy jest różnica  w cenie wody gaz i NG wskazuje na "inne" pochodzenie paragonu niż kupno towaru. Moja najbliższa rodzina - lekarz życie naraża przez innych: "głupotki - konkursiki - śmietniki"

Matko i córko, przeca Ty bladego pojęcia nie masz skąd ona ma ten paragon, a wrzeszczysz. Wysnucie teorii o śmietniku jest grubo przegięte, masakra... jak mnie wkurzają tacy świetoje...wi... 

? Przecież odp była na post zaczytana-pola ...Zamiast pisać, że ktoś "wrzeszczy" zerknij na cytowany tekst... To TY piszesz o paragonie w śmietniku, reszta o koszu...
Tekst "głupotki - konkursiki-śmietniki" dot narażania na zarażenie osób którzy udzielają pomocy chorym-którzy "prosili się" o chorobę..-i tu nie było mowy o "paragonie w śmietniku"
0 0

gazelle

#6721751 Napisano: 13.08.2020 08:49:43
Czy tylko ja miałam takiego pecha w konkursie  "Więcej z nowym Elseve" że na ponad 600 nagród nic nie wygrałam? Mimo odpowiedniej długości SMS, zwrotki i dosyć dobrego hasła? 
0 0

darog

#6721755 Napisano: 13.08.2020 08:56:29
superloser napisał(a):

darog napisał(a):

asantesana napisał(a):

darog napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

darog napisał(a):

as32572 napisał(a):

Czy wody Żywiec w Carrefour mają różne ceny jeśli chodzi o ngaz i gaz? Na paragonie mam woda Żywiec więc nie wiem czy to się da jakoś rozróżnić czy muszę iść po pieczątkę.

Tak to jest z wyciąganymi "znalezionymi" paragonami.
Ile to razy w kolejce do BOK stoi ktoś i prosi o sprawdzenie: np "jaka to pasta do zębów"? ma na paragonie colg ale czy to "colg MAX"? 
Ten kto rzeczywiście kupuje WIE JAKĄ WODĘ KUPIŁ I ZA JAKĄ CENĘ.

Ma ochotę, niech wyjmuje z kosza zakupowego. Czy to naprawdę taki problem? ????
Woda NG i gaz 1.85 zł. Przynajmniej u mnie. 

mi chodzi o koronawirusa i higiene.
w tych czasach można odpuścić grzebanie w koszu, nawet "na wierzchu"

a pytając czy jest różnica  w cenie wody gaz i NG wskazuje na "inne" pochodzenie paragonu niż kupno towaru. Moja najbliższa rodzina - lekarz życie naraża przez innych: "głupotki - konkursiki - śmietniki"

Matko i córko, przeca Ty bladego pojęcia nie masz skąd ona ma ten paragon, a wrzeszczysz. Wysnucie teorii o śmietniku jest grubo przegięte, masakra... jak mnie wkurzają tacy świetoje...wi... 

? Przecież odp była na post zaczytana-pola ...Zamiast pisać, że ktoś "wrzeszczy" zerknij na cytowany tekst... To TY piszesz o paragonie w śmietniku, reszta o koszu...
Tekst "głupotki - konkursiki-śmietniki" dot narażania na zarażenie osób którzy udzielają pomocy chorym-którzy "prosili się" o chorobę..-i tu nie było mowy o "paragonie w śmietniku"

Wiesz,
Bylismy w 3-4 miejscowkach, gdzie jedzenie roznej jakosci... i tylko w jednym miejscu kelnerka zdezynfekowała stolik - tak sama od siebie. W dwóch knajpach siedzielismy po jakies 2godz, ludzie sie przy sąsiednich stolikach zmieniali, przesiadali - nikt nie przetarl blatu a obsluga z maskami na brodach, bo upał.
A paragon, nawet ten ze smietnika ma tyle co kasjerka na nim zostawiła  emotka  a ona wszystkiego dotyka.

Jak korona nas nie zniszczy, to stres z pewnoscia wykonczy 

@superloser bardzo sensowny komentarz, dzięki, to fakt.
A z mojej strony dodam-jeśli ktoś poczuł się osobiście dotknięty iż "szukanie w śmietniku paragonu" dotyczy właśnie jego choć nie wskazuje personalnie nikogo-przepraszam.
Bądźmy zdrowi, wygrywajmy dużo i cieszmy się życiem. 
1 mia 0

darog

#6721757 Napisano: 13.08.2020 08:58:01
gazelle napisał(a):

Czy tylko ja miałam takiego pecha w konkursie  "Więcej z nowym Elseve" że na ponad 600 nagród nic nie wygrałam? Mimo odpowiedniej długości SMS, zwrotki i dosyć dobrego hasła? 

My zgłosiliśmy 6 paragonów - jest wygrana I i III st
czyli
2/6
1 gazelle 0

fantagiro

#6721766 Napisano: 13.08.2020 09:52:20
gazelle napisał(a):

5/5 cały wachlarz nagród a hasła... trzyminutówki emotka
1 gazelle 0

mia

#6721782 Napisano: 13.08.2020 10:20:12
darog napisał(a):

@superloser bardzo sensowny komentarz, dzięki, to fakt.
A z mojej strony dodam-jeśli ktoś poczuł się osobiście dotknięty iż "szukanie w śmietniku paragonu" dotyczy właśnie jego choć nie wskazuje personalnie nikogo-przepraszam.
Bądźmy zdrowi, wygrywajmy dużo i cieszmy się życiem. 

emotka   I nie żryjmy się namiętnie i to bez powodu, dodam. emotka

anialistopad

#6721789 Napisano: 13.08.2020 10:40:23
Nagrody 2 stopnia z Lewiatana okocim to bony czy głośniki? Wolę bon 
0 0

mia

#6721790 Napisano: 13.08.2020 10:45:15
anialistopad napisał(a):

Nagrody 2 stopnia z Lewiatana okocim to bony czy głośniki? Wolę bon 

Na szczęście bon emotka Też sprawdzałam.

ladyinred

#6721808 Napisano: 13.08.2020 11:45:39
Czy tez Tigera w Dino macie opisanego jako napój energetyczny i pojemność?

zorientowalam sie w domu emotka

a żelki Haribo jako żelki Mix i bądź tu zdrów emotka
0 0

Kiciunia21

#6721817 Napisano: 13.08.2020 12:10:38
ladyinred napisał(a):

zorientowalam sie w domu  emotka

Dino ma takie opisy Tigera emotka
0 0

ladyinred

#6721818 Napisano: 13.08.2020 12:15:40
Kiciunia21 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

zorientowalam sie w domu  emotka

Dino ma takie opisy Tigera emotka

Dzięki. Juz któryś raz mam tsm zastrzeżenia, co do opisu. 
0 0

nswe69

#6721819 Napisano: 13.08.2020 12:16:05

magie1982 nie chciałabyś wymienić płyty w ramach "wygrane na wymianę" emotka emotka emotka emotka  (kurier Cię podrywaemotka )
0 0

dwaburekoty

#6721892 Napisano: 13.08.2020 17:22:06
Avanti dzisiaj zaspało? dalej, dalej, niech tam się moje imię z literką nazwiska wyświetli, bo już mi się nie chce kolejnej paczki kupować
0 0

magie1982

#6721893 Napisano: 13.08.2020 17:24:09
nswe69 napisał(a):

magie1982 nie chciałabyś wymienić płyty w ramach "wygrane na wymianę"  emotka emotka emotka emotka  (kurier Cię podrywa emotka )

To nie kurier. Mąż go zna i powiedział, że nie on. Versus też nic o tym nie wie, bo po moim mailu ze zdjęciem natychmiast do mnie oddzwonił właściciel (nie podawałam nr). Także ciekawa sprawa emotka