Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

soulfly

#6748019 Napisano: 27.11.2020 17:25:35
agnike napisał(a):

soulfly napisał(a):

⁸agnike napisał(a):

geps4 napisał(a):

soulfly napisał(a):

Czy karty z Jacobs należy w jakiś sposób aktywować?Bo nie działają po wpisaniu pinu.

mam ten sam problem...

Jeżeli chodzi o karty Jacobs z loterii,to ja rejestrowałam ją na stronie która była podana tam w papierach.

Ale to raczej nie było obligatoryjne.

Być może nie,ale dopóki karty tam nie zarejestrowałam saldo widniało 0zł 

Przecież salda nie da się sprawdzic bez rejestracji.
0 0

zwyciezczyni

#6748031 Napisano: 27.11.2020 18:25:34
czy wszyscy odsyłacie paragony na skarpety gwarantowane od kiwi?
myślicie, że jak nie wyślę maila z paragonem to mnie skreślą z nagród wyższego stopnia?
0 0

misiamarysia

#6748034 Napisano: 27.11.2020 18:31:42
zwyciezczyni napisał(a):

myślicie, że jak nie wyślę maila z paragonem to mnie skreślą z nagród wyższego stopnia?

Nagrody wyższego stopnia chyba już też poinformowane, bo kojarzę, że chyba ktoś się chwalił, więc raczej nic nie zaryzykujesz, poza tym im chyba wszystko jedno, najwyżej zostaną im skarpety dla znajomych. No ale może ktoś jeszcze doradzi coś zupełnie innego. Ja w Lurpak nie odbierałam nagrody przepisu, ale na pewno dalej biorę udział w loterii  "głównych".
0 0

zwyciezczyni

#6748037 Napisano: 27.11.2020 18:41:14
misiamarysia napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

Nagrody wyższego stopnia chyba już też poinformowane, bo kojarzę, że chyba ktoś się chwalił, więc raczej nic nie zaryzykujesz, poza tym im chyba wszystko jedno, najwyżej zostaną im skarpety dla znajomych. No ale może ktoś jeszcze doradzi coś zupełnie innego. Ja w Lurpak nie odbierałam nagrody przepisu, ale na pewno dalej biorę udział w loterii  "głównych".

oj, byłam przekonana, że nic poza gwarantowanymi nie poszło emotka dzięki
0 0

misiamarysia

#6748040 Napisano: 27.11.2020 18:46:46
zwyciezczyni napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

oj, byłam przekonana, że nic poza gwarantowanymi nie poszło emotka dzięki

Masz rację, jednak wprowadziłam Cię w błąd, przejrzałam teraz wszystkie wpisy z 24  i 25 i same skarpety, więc lepiej odeślij, bo mnie przeklniesz. Sorki.
0 0

nataszka

#6748044 Napisano: 27.11.2020 19:29:00
Czy opłaca się płacić kartą Visa przychodziły potwierdzenia udziału na emaila?
0 0

sasaaabp

#6748058 Napisano: 27.11.2020 20:25:45
Czy waszym zdaniem na konkurs biedronka Gliss można kupić jeden damski i jeden messki szampon Shauma??
0 0

vivi

#6748063 Napisano: 27.11.2020 20:36:26
sasaaabp napisał(a):

Czy waszym zdaniem na konkurs biedronka Gliss można kupić jeden damski i jeden messki szampon Shauma??

Ja myślę że można 2 dowolne - w regulaminie jest napisane - "Dokonanie zakupu min. 2 produktów marki Schauma lub Gliss znajdujących się w stałym asortymenciesieci sklepów Biedronka w  w okresie trwania Konkursu" 
0 0

sasaaabp

#6748215 Napisano: 28.11.2020 22:56:18
hej, czy na gliss biedronka wysylacie sms z polskimi znakami?? nie ma o tym info w regulaminie 
0 0

edzia21

#6748217 Napisano: 28.11.2020 22:58:45
sasaaabp napisał(a):

hej, czy na gliss biedronka wysylacie sms z polskimi znakami?? nie ma o tym info w regulaminie 

A możesz zdradzić mi w tajemnicy po co Ci polskie znaki? emotka  Wątpię, że użycie (czy też nieużycie) polskich znaków będzie miało wpływ na ostateczną ocenę hasła, serio.

Odpowiadając na Twoje pytanie - nie, nie wysyłam.

mario74

#6748222 Napisano: 28.11.2020 23:21:32
macie zwrotke z gliss biedronka 
0 0

mia

#6748224 Napisano: 28.11.2020 23:31:49
mario74 napisał(a):

Macie. emotka
0 0

faworek

#6748225 Napisano: 28.11.2020 23:31:50
mario74 napisał(a):

dzisiaj w południe wysyłałam i miałam zwrotkę
0 0

agusiac87

#6748229 Napisano: 28.11.2020 23:45:25
Czy do konkursu Unique One można napisać prośbę o usunięcie zgłoszenia? Reaguja na takie prośby?
Mama pomyliła cyfrę w paragonie...
0 0

law

#6748230 Napisano: 28.11.2020 23:46:55
sasaaabp napisał(a):

Ja użylam polskich znaków, w regulaminie była przykładowa odpowiedź i miała polskie znaki jak i duże litery emotka
0 0

darog

#6748233 Napisano: 29.11.2020 00:27:44
edzia21 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

A możesz zdradzić mi w tajemnicy po co Ci polskie znaki? emotka  Wątpię, że użycie (czy też nieużycie) polskich znaków będzie miało wpływ na ostateczną ocenę hasła, serio.

No właśnie...Czy ten konkurs tak na serio to robi Albedo z Poznania? pod skrzydłami "firmy Krzak"? Obawiam się, że 4 moje paragony każdy po ponad 17 zł gdzieś mogę wsadzić-bo Albedo żadnej nagrody na numery które wcześniej nagrodzili nie da...
No w końcu 4 numery tel mam, bo 2 okazało się jednak za mało...na potrzeby konkursowe.
0 0

sasaaabp

#6748234 Napisano: 29.11.2020 00:30:53
edzia21 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

wysłałem bez polskich znaków, ale przyznam, że czasem jakiś wyraz bez polskich znaków, dziwnie brzmi emotka  ale może dojdą do tego co autor miał na myśli. 
0 0

Gość: mariolakal

#6748237 Napisano: 29.11.2020 00:54:14
agusiac87 napisał(a):

Czy do konkursu Unique One można napisać prośbę o usunięcie zgłoszenia? Reaguja na takie prośby?

Podbijam... W piątek zdarzyło mi się wysłać na nałęczowiankę paragon z winiarami... emotka emotka  Napisałam do Nich e-maila z prośbą o anulowanie zgłoszenia, ale jeszcze nie odpisali... Swoją drogą dziwne, że SMS z prefiksem "Winiary", a podziękowali za udział w nałęczowiance zamiast napisać o błędnym zgłoszeniu...  emotka emotka
0 0

darog

#6748238 Napisano: 29.11.2020 01:01:01
mariolakal napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

Podbijam... W piątek zdarzyło mi się wysłać na nałęczowiankę paragon z winiarami...  emotka emotka  Napisałam do Nich e-maila z prośbą o anulowanie zgłoszenia, ale jeszcze nie odpisali... Swoją drogą dziwne, że SMS z prefiksem "Winiary", a podziękowali za udział w nałęczowiance zamiast napisać o błędnym zgłoszeniu...  emotka emotka

Mi się pomyliło z paragonem z artykułem nivea - też jest podziękowanie za sms, prośba o anulowanie napisana we wtorek rano. Do dziś bez odzewu.
0 0

domika

#6748245 Napisano: 29.11.2020 08:13:12
mariolakal napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

Podbijam... W piątek zdarzyło mi się wysłać na nałęczowiankę paragon z winiarami...  emotka emotka  Napisałam do Nich e-maila z prośbą o anulowanie zgłoszenia, ale jeszcze nie odpisali... Swoją drogą dziwne, że SMS z prefiksem "Winiary", a podziękowali za udział w nałęczowiance zamiast napisać o błędnym zgłoszeniu...  emotka emotka

znając tempo pracy Uniqueone mogą odpisać po zakończonym konkursie dopiero emotka

0 0