Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

FBewa36

#6755854 Napisano: 02.01.2021 19:44:37
Loteria schwarckopf, w polu data zakupu nie ma roku 2021,koczy się na 2020, też tak macie?
0 0

agawa78

#6755856 Napisano: 02.01.2021 20:09:32
FBewa36 napisał(a):

Loteria schwarckopf, w polu data zakupu nie ma roku 2021,koczy się na 2020, też tak macie?

Też tak miałam. Wysłałam sms. Data musi być z myślnikami
0 0

pioge7

#6755857 Napisano: 02.01.2021 20:11:53
anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

Nivea baby. Czy jak wchodzicie w zakładkę: zobacz swoje zgłoszenia. Widzicie swoje?  U mnie nic nie ma  emotka

Nie, wraca do strony głównej emotka

O dziękuję. Pół dnia myślę, czy to moje zgłoszenie poszło czy nie  emotka

Najlepiej niech się wypowie ktoś jeszcze. Żeby się nie okazało, że i moje, i Twoje nie poszło emotka Chcę tę walizkę! emotka

ja mogę sprawdzić ale nie widzę w ogóle zakładki takiej emotka emotka
0 0

Diana02

#6755859 Napisano: 02.01.2021 20:23:53
pioge7 napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

Nivea baby. Czy jak wchodzicie w zakładkę: zobacz swoje zgłoszenia. Widzicie swoje?  U mnie nic nie ma  emotka

Najlepiej niech się wypowie ktoś jeszcze. Żeby się nie okazało, że i moje, i Twoje nie poszło emotka Chcę tę walizkę! emotka

U mnie też odsyła na stronę główną, więc albo poszło, albo we trzy mamy pecha i nie poszło nam emotka
0 0

pioge7

#6755861 Napisano: 02.01.2021 20:24:35
Diana02 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

U mnie też odsyła na stronę główną, więc albo poszło, albo we trzy mamy pecha i nie poszło nam emotka

a gdzie ta zakładka jest ?
0 0

olunka

#6755864 Napisano: 02.01.2021 20:28:59
Diana02 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

mi tak odsyłalo i jak przejechałam na dół tam gdzie sie hasło wpisywało to na czerwono było, ze haslo za długie, choc niby było ok jak pisalam, po skróceniu poszło i byl komunikat - dziękujemy, za zgloszenie. Po czym sprawdzam teraz w tej zakładce i nic sie nie wyswietla.
0 0

Diana02

#6755866 Napisano: 02.01.2021 20:30:10
[quote=tutaj emotka

pioge7]
Diana02 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

0 0

pioge7

#6755870 Napisano: 02.01.2021 20:35:08
Diana02 napisał(a):

[quote=tutaj emotka

pioge7]

Diana02 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

kurcze to u mnie czegoś takiego nie ma emotka pod tym głownym obrazkiem jest puste i są od razu zasady emotka
Edit:
na innej przeglądarce wyszło to... na firefoxie nie ma, a na chromie są te zakładki.
a więc tak
I ETAP gdzie wygrałem walizkę- przenosi na główną stronę klikając w to
II ETAP: zgłoszenie z innego konta, także przenosi...
więc to pewnie ich usterka
0 0

prosiaczek

#6755878 Napisano: 02.01.2021 21:15:28
u mnie w chromie łyso, brak tych zakładek emotka  a pamiętam że w jakimś poprzednim konku były.
0 0

anialistopad

#6755899 Napisano: 03.01.2021 00:45:19
Albedo jaki oni mają burdel w tej nowej loterii. Wysyłam SMS info że wygrane 100 i podziękowania,a za jakies 15 minut SMS,że podany numer paragonu i data został już zgłoszony w innym zgłoszeniu(nie zgłaszałam go wcześniej) . Masakra z nimi. W ciągu dnia tak miałam dziś 
0 0

samuraj

#6755902 Napisano: 03.01.2021 01:16:20
A możliwe jest to,że dostaje zwrotkę z Schwarzkopf o nie prawidłowym zgłoszeniu bo podaje "w" w nr.paragonu?Na stronie też w123457 nie wchodziemotka
0 0

anialistopad

#6755903 Napisano: 03.01.2021 02:00:02
superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Albedo jaki oni mają burdel w tej nowej loterii. Wysyłam SMS info że wygrane 100 i podziękowania,a za jakies 15 minut SMS,że podany numer paragonu i data został już zgłoszony w innym zgłoszeniu(nie zgłaszałam go wcześniej) . Masakra z nimi. W ciągu dnia tak miałam dziś 

U Albedo chociaz masz info, ze dubel.
Smolar oszczedza Ci ten stres i zlosc dublowanego numeru, ale kase marnujesz  emotka  bo zgloszenie system automatycznie odrzuca, zgodnie z regulaminami.

Dlaczego nie grasz przez strone?
Masz dodatkowy parametr "sklep" 

Bo akurat kończyła mi się ważność konta na kartę to wysłałam. .mysle,że jest normalnie wygrana ,bo nie zgłaszałam tego paragonu wcześniej. Świeżo kupiony byl
0 0

agakaz2

#6755904 Napisano: 03.01.2021 04:56:10
już dawno nie miałam tylu zapytań jak wygrałam Wow emotka

Ale fajnie jest czepiać się szczegółów
1 pikawka 0

Gość: kermit

#6755905 Napisano: 03.01.2021 08:13:15
agakaz2 napisał(a):

już dawno od miało tyłu zapytań jak wygrałam Wow emotka

od miało tyłu?
2 mia, madllen 0

anaesth

#6755916 Napisano: 03.01.2021 11:11:25
kermit napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

już dawno od miało tyłu zapytań jak wygrałam Wow  emotka

od miało tyłu?

Życie jest zbyt krótkie, by marnować czas na czytanie swojej wypowiedzi przed posłaniem jej w świat  emotka
1 pikawka 0

pikawka

#6755917 Napisano: 03.01.2021 11:16:59
agakaz2 napisał(a):

już dawno nie miałam tylu zapytań jak wygrałam Wow  emotka

Dało radę wszystko rozszyfrować, nie trzeba być geniuszem emotka  hihihi mi się ciągle to zdarza... szybko piszę a potem takie cyrki wyskakują emotka
0 0

agakaz2

#6755918 Napisano: 03.01.2021 11:18:12
pikawka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

już dawno nie miałam tylu zapytań jak wygrałam Wow  emotka

Dało radę wszystko rozszyfrować, nie trzeba być geniuszem  emotka  hihihi mi się ciągle to zdarza... szybko piszę a potem takie cyrki wyskakują  emotka

tu można jeszcze poprawić a jak piszesz szybko SMS i wysyłasz to niezłe jaja wychodząemotka
0 0

anialistopad

#6755920 Napisano: 03.01.2021 11:23:57
Ja pisałam do koleżanki dzięki,a słownik zmienił na dziwki. Ale się smialysmy  później z tego
3 belca, pikawka, mia 0

belca

#6755921 Napisano: 03.01.2021 11:30:08
anialistopad napisał(a):

Ja pisałam do koleżanki dzięki,a słownik zmienił na dziwki. Ale się smialysmy  później z tego

Ja dostałam wiadomość od 7 letniego siostrzeńca "jak tam c i p c i a " emotka   Oczywiście miało być CIOCIAemotka

pikawka

#6755923 Napisano: 03.01.2021 11:38:14
belca napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ja dostałam wiadomość od 7 letniego siostrzeńca "jak tam c i p c i a "  emotka   Oczywiście miało być CIOCIA emotka

emotka   hahaha
0 0