Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zielonaszpilka

#6755925 Napisano: 03.01.2021 11:57:30
belca napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ja pisałam do koleżanki dzięki,a słownik zmienił na dziwki. Ale się smialysmy  później z tego

Ja dostałam wiadomość od 7 letniego siostrzeńca "jak tam c i p c i a "  emotka   Oczywiście miało być CIOCIA emotka

Jak mój pierwszy chłopak poszedł na pobranie krwi to wysłałam mu smsa z pytaniem jak się czuje. Odpisał mi, że dobrze, ale że "wszystko mu opadło" z głupimi uśmieszkami. A ja, jeszcze niewinna i wstydliwa, chciałam odpisać "mnie interesuje tylko twoja łapka" ale słownik zadziałał i wysłałam mu "mnie interesuje tylko twoja laska" emotka  

notta

#6755926 Napisano: 03.01.2021 12:00:33
zielonaszpilka napisał(a):

belca napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ja pisałam do koleżanki dzięki,a słownik zmienił na dziwki. Ale się smialysmy  później z tego

Ja dostałam wiadomość od 7 letniego siostrzeńca "jak tam c i p c i a "  emotka   Oczywiście miało być CIOCIA emotka

Jak mój pierwszy chłopak poszedł na pobranie krwi to wysłałam mu smsa z pytaniem jak się czuje. Odpisał mi, że dobrze, ale że "wszystko mu opadło" z głupimi uśmieszkami. A ja, jeszcze niewinna i wstydliwa, chciałam odpisać "mnie interesuje tylko twoja łapka" ale słownik zadziałał i wysłałam mu "mnie interesuje tylko twoja laska"  emotka  

Aż się uśmiałam emotka

atlantydek

#6755931 Napisano: 03.01.2021 13:01:26
Podczas wypełniania Captain Jack ciągle wyskakuje mi zły firmat daty. Próbowałem różnych kombinacji. Wie może ktoś, jak to rozwiązać?
0 0

Monika11

#6755932 Napisano: 03.01.2021 13:04:53
atlantydek napisał(a):

Podczas wypełniania Captain Jack ciągle wyskakuje mi zły firmat daty. Próbowałem różnych kombinacji. Wie może ktoś, jak to rozwiązać?

Każdy tak ma z paragonem z 2020 r., pewnie po niedzieli naprawią 
0 0

atlantydek

#6755934 Napisano: 03.01.2021 13:18:08
Monika11 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Każdy tak ma z paragonem z 2020 r., pewnie po niedzieli naprawią 

No to lipa. Dziękuję  emotka
0 0

agusiac87

#6755939 Napisano: 03.01.2021 13:40:22
anialistopad napisał(a):

Albedo jaki oni mają burdel w tej nowej loterii. Wysyłam SMS info że wygrane 100 i podziękowania,a za jakies 15 minut SMS,że podany numer paragonu i data został już zgłoszony w innym zgłoszeniu(nie zgłaszałam go wcześniej) . Masakra z nimi. W ciągu dnia tak miałam dziś 

Być może ktoś zgłosił taki sam numer...  Więc czemu od razu burdel emotka  Czasem się zdarzają takie historie. Ja tak miałam kiedyś z plecakiem kanken, info gratulujemy, a potem info że podany numer już był zgłoszony, ale wyslalam swój paragon i dane i nagrode otrzymałam.
0 0

anialistopad

#6755940 Napisano: 03.01.2021 13:41:59
agusiac87 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Albedo jaki oni mają burdel w tej nowej loterii. Wysyłam SMS info że wygrane 100 i podziękowania,a za jakies 15 minut SMS,że podany numer paragonu i data został już zgłoszony w innym zgłoszeniu(nie zgłaszałam go wcześniej) . Masakra z nimi. W ciągu dnia tak miałam dziś 

Być może ktoś zgłosił taki sam numer...  Więc czemu od razu burdel emotka  Czasem się zdarzają takie historie. Ja tak miałam kiedyś z plecakiem kanken, info gratulujemy, a potem info że podany numer już był zgłoszony, ale wyslalam swój paragon i dane i nagrode otrzymałam.

A ,bo oni zawsze coś w loteriach mają nie tak. Możliwe,że ktoś zgłosił,ale na szczęście to nie byłam ja . I to ja mam paragon i im odesle
0 0

agusiac87

#6755942 Napisano: 03.01.2021 13:43:10
anialistopad napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A ,bo oni zawsze coś w loteriach mają nie tak. Możliwe,że ktoś zgłosił,ale na szczęście to nie byłam ja . I to ja mam paragon i im odesle

No dokładnie, odeślesz i nagroda będzie w domu emotka
0 0

mia128

#6755943 Napisano: 03.01.2021 13:45:47
agusiac87 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

ja miałam komunikat na stronie, że wygrałam 100zł, a smsa nie dostałam. dobrze że mam screena, ale aż strach się wpisywać w mdw
0 0

agakaz2

#6755944 Napisano: 03.01.2021 14:12:41
mia128 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

ja miałam komunikat na stronie, że wygrałam 100zł, a smsa nie dostałam. dobrze że mam screena, ale aż strach się wpisywać w mdw

haha cała prawdaemotka
0 0

fiona25

#6755946 Napisano: 03.01.2021 14:24:27
zielonaszpilka napisał(a):

belca napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Jak mój pierwszy chłopak poszedł na pobranie krwi to wysłałam mu smsa z pytaniem jak się czuje. Odpisał mi, że dobrze, ale że "wszystko mu opadło" z głupimi uśmieszkami. A ja, jeszcze niewinna i wstydliwa, chciałam odpisać "mnie interesuje tylko twoja łapka" ale słownik zadziałał i wysłałam mu "mnie interesuje tylko twoja laska"  emotka  

U mnie kiedyś zamiast "Cześć Renatko", poszło "Cześć denatko"  emotka  Innym razem będąc na trzydniowym szkoleniu wysłałam do męża sms chcąc napisać "powiedz córci,że mam dla niej renifera" - poszło "powiedz córci,ze mam dla niej penisa"   emotka  Do dzisiaj żałuję,ze nie widziałam miny męża , kiedy to odczytał  emotka

Gość: kermit

#6755950 Napisano: 03.01.2021 14:30:50

pikawka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

już dawno nie miałam tylu zapytań jak wygrałam Wow  emotka

Ale fajnie jest czepiać się szczegółów

Dało radę wszystko rozszyfrować, nie trzeba być geniuszem emotka  hihihi mi się ciągle to zdarza... szybko piszę a potem takie cyrki wyskakują emotka

Serio? Może jednak warto przeczytać co się napisało i ewentualnie skorzystać z możliwości edycji? Pomyłki zdarzają się każdemu, ale wystarczy poświęcić te 3 sekundy więcej na ponowne przeczytanie. Tu akurat wyszła po prostu bzdura. Gorzej jak forumowicze po kilkunastu postach orientują się że każdy z nich pisze o innym konkursie. Ludzie nie tylko nie czytają tego co sami napisali ale i nie rozumieją tego co napisali inni.

agakaz2

#6755952 Napisano: 03.01.2021 14:42:19
dobrze kermit że Ty czytasz i błędów nie popełniasz nigdy
0 0

#6755954 Napisano: 03.01.2021 14:52:04
agakaz2 napisał(a):

Owszem popełniam. Po prostu czytam ponownie to co napiszę i ewentualnie poprawiam. Polecam, nie zajmuje to zbyt wiele czasu.

szprotka

#6755956 Napisano: 03.01.2021 14:55:11
[quote=Nie można ręcznie zmienić. Aldebo jak zwykle ma mnósto problemów w loterii by auta zostały nie rozdane.
Jutro piszę reklamację, loteria pod nadzorem IZBY Skarbowej, a takie błędy.
superloser]
FBewa36 napisał(a):

Loteria schwarckopf, w polu data zakupu nie ma roku 2021,koczy się na 2020, też tak macie?

Mozna recznie zmienic.
0 0

alan84

#6755959 Napisano: 03.01.2021 15:08:10
Czy już wiecie jak wysłać formularz z mkcafe selgros? Chodzi mi o zakup na osobę prywatna a tam takiego formularza nie ma.

magie1982

#6755963 Napisano: 03.01.2021 15:12:21
alan84 napisał(a):

Czy już wiecie jak wysłać formularz z mkcafe selgros? Chodzi mi o zakup na osobę prywatna a tam takiego formularza nie ma.

Ja nie wiem, nikt chyba nie wie. Czas mamy do jutra,nie? Może komuś odpiszą...
0 0

#6755967 Napisano: 03.01.2021 15:16:34
superloser napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

bo bycie polonjsta to sens istnienia karzdego emotka

Między polonistą a analfabetą istnieje szereg stanów pośrednich.

ps. Uważasz za zabawne pisanie w ten sposób czy co? Muszę Cię rozczarować, rozśmieszyć może to chyba jedynie osoby z IQ poniżej 80.

fiona25

#6755971 Napisano: 03.01.2021 15:45:47
Mam pytanie, jak to jest z gwarancją na nagrody? Jeżeli mam paragon, wystawiony przez agencję to do kogo w razie czego mogę zgłosić reklamację ? Do producenta pokazując paragon?
0 0

#6755972 Napisano: 03.01.2021 16:10:00
superloser napisał(a):

kermit napisał(a):

superloser napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

bo bycie polonjsta to sens istnienia karzdego  emotka

Między polonistą a analfabetą istnieje szereg stanów pośrednich.

ps. Uważasz za zabawne pisanie w ten sposób czy co? Muszę Cię rozczarować, rozśmieszyć może to chyba jedynie osoby z IQ poniżej 80.

Nie rozumiem. Porównujesz oczekiwanie, że ryba będzie potrafiła wspiąć się na drzewo do oczekiwania, że Polak będzie znał język polski?