Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

rare85

#6803226 Napisano: 23.08.2021 21:33:56
rene napisał(a):

Dobrze jest zapisac sobie nr ID ale jeszcze lepiej zrobic screen w razie udowodnienia!
a co do losowan to owszem moze nagrode I stopnia losuja ze wszystkich zgloszen z calego dnia! Ale  II stopnia ze zgloszen z danego rekordu czyli od-do czyli co 15 min.i zapewne maja od tego system ktory umozliwia losowanie i zapis!jak sie dodzwonie do Agencji to zapytam  emotka tylko potrzebuje aktualny nr tel do Brandcomm!moze ma ktoś?

Nie, losują z wszystkich dotychczasowych zgłoszeń. Pisałam wcześniej, zobacz po id ostatnich wygranych np. 161 - to jest zgłoszenie z pierwszego dnia konkursu, a nie nr id z ostatnich dni (dziś np. id były już powyżej 5 tysięcy) 
0 0

stefania7

#6803228 Napisano: 23.08.2021 21:45:01
rare85 napisał(a):

rene napisał(a):

Dobrze jest zapisac sobie nr ID ale jeszcze lepiej zrobic screen w razie udowodnienia!
a co do losowan to owszem moze nagrode I stopnia losuja ze wszystkich zgloszen z calego dnia! Ale  II stopnia ze zgloszen z danego rekordu czyli od-do czyli co 15 min.i zapewne maja od tego system ktory umozliwia losowanie i zapis!jak sie dodzwonie do Agencji to zapytam  emotka tylko potrzebuje aktualny nr tel do Brandcomm!moze ma ktoś?

Nie, losują z wszystkich dotychczasowych zgłoszeń. Pisałam wcześniej, zobacz po id ostatnich wygranych np. 161 - to jest zgłoszenie z pierwszego dnia konkursu, a nie nr id z ostatnich dni (dziś np. id były już powyżej 5 tysięcy) 

To nie jest id zgłoszenia, tylko 3 ostatnie cyfry z numeru telefonu.
0 1 pusheen

ReneK

#6803230 Napisano: 23.08.2021 21:50:59
0. Lista Laureatów, którzy spełnili warunki otrzymania Nagrody (zawierająca: imię i oraz indywidualny numer Zgłoszenia jest publikowana na bieżąco niezwłocznie po zweryfikowaniu prawa danego Laureata do Nagrody Jednak to ID a nie nr tel!

masza

#6803232 Napisano: 23.08.2021 21:55:32
Co zrobiliście z tymi niedziałającymi formularzami z pierwszych dni? Odkrylam, własnie @ i formularz nie działa....
0 0

stefania7

#6803234 Napisano: 23.08.2021 22:06:16
rene napisał(a):

0. Lista Laureatów, którzy spełnili warunki otrzymania Nagrody (zawierająca: imię i oraz indywidualny numer Zgłoszenia jest publikowana na bieżąco niezwłocznie po zweryfikowaniu prawa danego Laureata do Nagrody Jednak to ID a nie nr tel!

racja, mój błąd - bo ja spojrzałam na listę wyników tofflairs, a nie snickers

przepraszam za zamieszanie, nie było to celowe
1 ReneK 0

ReneK

#6803273 Napisano: 24.08.2021 09:37:27
Odpowiedź z Agencji w sprawie  SNICKERSA!
Szanowna Pani
mail z informacja o wygranej zostal do Pani wyslany automatycznie z naszego systemu.

Zgodnie z Regulaminem, ma Pani 3 dni na wypelnienie formularza, pozniej on wygasa a Pani traci prawo do nagrody.
Poniewaz chcemy pomoc, jedyne co mozemy zaproponowac, to reczne wprowadzenie danych do naszej bazy.

Prosze wiec o podanie numeru telefonu oraz numeru rachunku bankowego.
To pozwoli nam na wyplate nagrody

Pozdrawiamy
Brandcomm Team
Maila o wygranej nie było!!!!!!poczta gmail nigdy mnie nie zawiodła!to Oni maja coś z systemem!!!!!gdyby nie skrupulatne Zapisywanie ID
Nie wiedziałabym że wygrałam!!!!!A stówka piechotą nie chodzi! emotka
Zatem spisujcie ID!!!!I SPRAWDZAJCIE LISTĘ!emotka

uleczkaa

#6803274 Napisano: 24.08.2021 09:44:45
Wreszcie wygrałam stówke w loterii snickersa i link podany w mailu nie działa. Ktoś miał podobny problem? 
0 0

estrelitta

#6803275 Napisano: 24.08.2021 09:49:53
Mam pytanie do laureatów konkursu Meridol - odsylaliscie protokół po otrzymaniu karty ze wszystkimi danymi? Nie odpisują mi na maila emotka
0 0

uleczkaa

#6803281 Napisano: 24.08.2021 10:05:47
uleczkaa napisał(a):

Wreszcie wygrałam stówke w loterii snickersa i link podany w mailu nie działa. Ktoś miał podobny problem? 

Edit. Szybko odpisali na maila i poprosili o podanie nr tel i konta, w celu wprowadzenia danych ręcznie.
0 0

banka-manka

#6803288 Napisano: 24.08.2021 10:31:48
estrelitta napisał(a):

Mam pytanie do laureatów konkursu Meridol - odsylaliscie protokół po otrzymaniu karty ze wszystkimi danymi? Nie odpisują mi na maila emotka

Wysłałam w zeszłym tygodniu bez wszystkich danych, ale nie mam odpowiedzi.
Nie sprawdzałam tez czy karta jest doładowana.
0 0

Dianka26

#6803298 Napisano: 24.08.2021 11:17:42
banka-manka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Ja tez odesłałam i przed chwilą zarejestrowałam kartę. Ale jest nieaktywowana, nie ma na niej środków emotka  
0 0

magdalena-chili

#6803307 Napisano: 24.08.2021 11:38:03
Dianka26 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Ja tez odesłałam i przed chwilą zarejestrowałam kartę. Ale jest nieaktywowana, nie ma na niej środków emotka  

ja rejestrowałam parę dni temu i już mam aktywne, ale nie są doładowane środkami, 
odsyłałam bez kompletu danych  
0 0

lukasz6

#6803309 Napisano: 24.08.2021 11:44:44
Był sobie kiedyś taki konkurs

https://wloskaprzygoda.pl

czy były już wyniki? czy ktokolwiek wygrał? Strona dalej jest aktywna, może nawet przesyłać zgłoszenia, mimo, że już dawno po terminie

na maile, gdzie jest lista zwycięzców nie odpisują  emotka
0 0

domika

#6803311 Napisano: 24.08.2021 12:00:35
lukasz6 napisał(a):

czy były już wyniki? czy ktokolwiek wygrał? Strona dalej jest aktywna, może nawet przesyłać zgłoszenia, mimo, że już dawno po terminie

Już dawno były wyniki na facebooku na stronie Faktorii Win sa nawet opublikowane zwycięskie odpowiedzi.
0 0

assal

#6803314 Napisano: 24.08.2021 12:02:00
Lukasz6: Jak dobrze kojarzę, na fb prace laureatów opublikowali dawno, dawno temu. 
0 0

domika

#6803315 Napisano: 24.08.2021 12:02:23
domika napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

Już dawno były wyniki na facebooku na stronie Faktorii Win sa nawet opublikowane zwycięskie odpowiedzi.

ttps://www.facebook.com/faktoriawin/posts/2796319500679948
1 flinta_13 0

bezaczek7

#6803319 Napisano: 24.08.2021 12:33:12
No i chce czlowiek wspomoc to swoje szczescie, kupuje te tofflairsy na wage, a tam ci kasjer nabije cene zolta...emotka  to sie chyba bardziej nadaje do Wkurza mnie emotka  czy mial ktos taka sytuacje i kontaktowal sie z organizatorem? Moze juz macie jakies rozwiazanie na to. Poza niebraniem udzialu emotka
0 0

FBmonika33

#6803321 Napisano: 24.08.2021 12:38:52
magdalena-chili napisał(a):

Dianka26 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

ja rejestrowałam parę dni temu i już mam aktywne, ale nie są doładowane środkami, 
odsyłałam bez kompletu danych  

to już nie wiem. jest aktywna, ale mamy czekać aż będzie tam widoczne 100 zł ?
0 0

bezaczek7

#6803327 Napisano: 24.08.2021 13:10:29
superloser napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

No i chce czlowiek wspomoc to swoje szczescie, kupuje te tofflairsy na wage, a tam ci kasjer nabije cene zolta... emotka  to sie chyba bardziej nadaje do Wkurza mnie  emotka  czy mial ktos taka sytuacje i kontaktowal sie z organizatorem? Moze juz macie jakies rozwiazanie na to. Poza niebraniem udzialu  emotka

Kupuje w torebce w Auchan emotka  

Tez zwykle w torebce kupowalam, ale pokusilam sie na wage. Na 2 paragony. Ech.
0 0

magdalena-chili

#6803328 Napisano: 24.08.2021 13:14:43
bezaczek7 napisał(a):

superloser napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

No i chce czlowiek wspomoc to swoje szczescie, kupuje te tofflairsy na wage, a tam ci kasjer nabije cene zolta... emotka  to sie chyba bardziej nadaje do Wkurza mnie  emotka  czy mial ktos taka sytuacje i kontaktowal sie z organizatorem? Moze juz macie jakies rozwiazanie na to. Poza niebraniem udzialu  emotka

Kupuje w torebce w Auchan emotka  

Tez zwykle w torebce kupowalam, ale pokusilam sie na wage. Na 2 paragony. Ech.

kasjer nabija to co ma w systemie, on/ona ma tam kasować, 
a nie można po prostu zrobić fotki z paragonem i TĄ torebką?  
0 0