Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lukasz6

#6803329 Napisano: 24.08.2021 13:15:34
domika napisał(a):

domika napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

Był sobie kiedyś taki konkurs

https://wloskaprzygoda.pl

czy były już wyniki? czy ktokolwiek wygrał? Strona dalej jest aktywna, może nawet przesyłać zgłoszenia, mimo, że już dawno po terminie

na maile, gdzie jest lista zwycięzców nie odpisują  emotka

Już dawno były wyniki na facebooku na stronie Faktorii Win sa nawet opublikowane zwycięskie odpowiedzi.

ttps://www.facebook.com/faktoriawin/posts/2796319500679948

domika, dzięki wielkie za podesłanie linka
kompletnie nie zauważyłem wyników na fb
same rymowańce:)
0 0

bezaczek7

#6803332 Napisano: 24.08.2021 13:24:24
magdalena-chili napisał(a):

kasjer nabija to co ma w systemie, on/ona ma tam kasować, 
a nie można po prostu zrobić fotki z paragonem i TĄ torebką?  

Mam woreczek z cukierkami. Ale czy to bedzie wiarygodne dla organizatora? Tak samo moge kolo delicji polozyc paragon z ciastkami milka. Jak jest inna nazwa produktu, no to kiepsko tak. Chorrroba, no. Cos te zakupy srednio ida. Maz przegral dwa dosyc masne paragony, dzien po dniu emotka  ale w jednym przypadku teoretycznie uratowal komus zycie wzywajac pomoc, takze w tym zamieszaniu gdzies zaginal swistek. Nic. Trzeba walczyc dalej emotka
Ps. Nie wiem czy sie zrozumielismy. Kasjer mial nabic cene czerwona. Nie zna po prostu rozroznienia konkretnych rodzajow cukierkow. Nie chodzi mi o "dziwny opis z kolorem", bo wawel juz tak ma.
0 0

targicola

#6803334 Napisano: 24.08.2021 13:27:42
No to co do tego burdelu w Snickersie,jak mają się zachować osoby,które grały od początku(nie dostały @,nie zapisały id zgłoszenia) a być może są laureatami?Kto i jak to zweryfikuje?Trzy dni minęły ,dane nie odesłane=kasa dla organizatora?Ktoś może oo to pytał,bo nie wiem czy uderzać do nich z tym tematem.Czy na tlen.pl @ dochodzą?bo przy tych ilością h zgłoszeń choć 1 powinno być "szczęśliwe" emotka
2 inska, emi 0

magdalena-chili

#6803335 Napisano: 24.08.2021 13:29:24
bezaczek7 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

kasjer nabija to co ma w systemie, on/ona ma tam kasować, 
a nie można po prostu zrobić fotki z paragonem i TĄ torebką?  

Mam woreczek z cukierkami. Ale czy to bedzie wiarygodne dla organizatora? Tak samo moge kolo delicji polozyc paragon z ciastkami milka. Jak jest inna nazwa produktu, no to kiepsko tak. Chorrroba, no. Cos te zakupy srednio ida. Maz przegral dwa dosyc masne paragony, dzien po dniu  emotka  ale w jednym przypadku teoretycznie uratowal komus zycie wzywajac pomoc, takze w tym zamieszaniu gdzies zaginal swistek. Nic. Trzeba walczyc dalej  emotka

myślę, że zrobienie fotki z tą torebką i napisanie do organizatora powinno pomóc,
pewnie każdy kto kupi w auchan będzie miał taką sytuację, no i zawsze można zweryfikować w sklepie 

Gratulacje przytomnego i empatycznego Męża, to najważniejsze... kolegi żona rozbiła się autem na barierkach na obwodnicy miasta, to przez 15 minut NIKT się nie zatrzymał, NIKT nie wezwał pomocy. Zgroza. 

bezaczek7

#6803337 Napisano: 24.08.2021 13:32:16
superloser napisał(a):

Na wage sa tansze ale i twrdsze i starsze. I nie maja daty  emotka
Oni tak w C4 i Tesco maja cukierki na wage w kolorach, mozna inne pod nie łatwo podszyc  emotka

O tym juz na głos nie mowie  emotka  bo to inna inszość.

lukasz6

#6803338 Napisano: 24.08.2021 13:32:39
targicola napisał(a):

No to co do tego burdelu w Snickersie,jak mają się zachować osoby,które grały od początku(nie dostały @,nie zapisały id zgłoszenia) a być może są laureatami?Kto i jak to zweryfikuje?Trzy dni minęły ,dane nie odesłane=kasa dla organizatora?Ktoś może oo to pytał,bo nie wiem czy uderzać do nich z tym tematem.Czy na tlen.pl @ dochodzą?bo przy tych ilością h zgłoszeń choć 1 powinno być "szczęśliwe" emotka

rozumiem, że każdy kto nie wygrał, będzie teraz pisać maila do nich? 
ludzie, ogarnijcie się, to jest loteria. albo lepiej: zjedźcie Snickersa emotka , bo zapas pewnie jest do końca roku  emotka

onlyrybka

#6803342 Napisano: 24.08.2021 13:43:34
targicola napisał(a):

tego burdelu w Snickersie,jak mają się zachować osoby,które grały od początku(nie dostały @,nie zapisały id zgłoszenia) a być może są laureatami?Kto i jak to zweryfikuje?Trzy dni minęły ,dane nie odesłane=kasa dla organizatora?Ktoś może oo to pytał,bo nie wiem czy uderzać do nich z tym tema

Dochodzą @ na tlen, linki aktywne.
1 targicola 0

targicola

#6803346 Napisano: 24.08.2021 14:02:11
lukasz6 napisał(a):

targicola napisał(a):

ludzie, ogarnijcie się, to jest loteria. albo lepiej: zjedźcie Snickersa emotka , bo zapas pewnie jest do końca roku  emotka

Jak chcesz pisać,żeby pisać to zostań dziennikarzem.Jestem w konkursach od ponad 20 lat i wiem co mam robić i takie "dobre rady" możesz sobie schować.do szufladyemotka

lukasz6

#6803347 Napisano: 24.08.2021 14:03:14
targicola napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

targicola napisał(a):

Jak chcesz pisać,żeby pisać to zostań dziennikarzem.Jestem w konkursach od ponad 20 lat i wiem co mam robić i takie "dobre rady" możesz sobie schować.do szuflady emotka

haha, dzięki
ale naprawdę zjedz Snickersa i wyluzuj emotka

katake

#6803352 Napisano: 24.08.2021 14:11:39
Wysyłał ktoś zgłoszenie na Martes-Rodzina jak drużyna. Zgłoszenie wpisane ciągiem (bez podziału na wersy), a strona nie reaguje na „Wyślij teraz”- nie ma komunikatu o błędzie, po prostu nic się nie dzieje.
Przechodzą Wam zgłoszenia?
0 0

lukasz6

#6803368 Napisano: 24.08.2021 14:43:05
superloser napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

targicola napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

targicola napisał(a):

Jak chcesz pisać,żeby pisać to zostań dziennikarzem.Jestem w konkursach od ponad 20 lat i wiem co mam robić i takie "dobre rady" możesz sobie schować.do szuflady emotka

haha, dzięki
ale naprawdę zjedz Snickersa i wyluzuj  emotka

Lajkujesz wlasne posty  emotka

kto bogatemu zabroni emotka
1 lukasz6 0

marzenier

#6803374 Napisano: 24.08.2021 15:05:27
katake napisał(a):

Wysyłał ktoś zgłoszenie na Martes-Rodzina jak drużyna. Zgłoszenie wpisane ciągiem (bez podziału na wersy), a strona nie reaguje na „Wyślij teraz”- nie ma komunikatu o błędzie, po prostu nic się nie dzieje.

Robiłaś kopiuj,wklej ?
0 0

katake

#6803377 Napisano: 24.08.2021 15:11:34
marzenier napisał(a):

katake napisał(a):

Robiłaś kopiuj,wklej ?

Najpierw tak, potem z ręki. I efekt ten sam.
Czy ilość znaków może mieć znaczenie ? Nie ma tam ograniczenia.
0 0

kwadracik

#6803378 Napisano: 24.08.2021 15:13:27
katake napisał(a):

Wysyłałam przedwczoraj i poszło normalnie.
0 0

assal

#6803379 Napisano: 24.08.2021 15:14:37
Katake: U mnie ponad 1000 znaków przeszło bez problemu emotka
0 0

kwadracik

#6803381 Napisano: 24.08.2021 15:15:36
kwadracik napisał(a):

katake napisał(a):

Wysyłałam przedwczoraj i poszło normalnie.

Tekst był dość długi .
0 0

marzenier

#6803387 Napisano: 24.08.2021 15:42:12
katake napisał(a):

marzenier napisał(a):

katake napisał(a):

Robiłaś kopiuj,wklej ?

Najpierw tak, potem z ręki. I efekt ten sam.
Czy ilość znaków może mieć znaczenie ? Nie ma tam ograniczenia.

U mnie za pierwszym razem,też nie poszło kopiuj wklej.Musialam ręcznie tam tekst klepać,ale wczoraj o dziwo poszło normalnie.W reg nie ma nic o ilość znaków.Moze spróbuj w innej przeglądarce...
0 0

ktosiu

#6803388 Napisano: 24.08.2021 15:49:07
W aplikacji Martes nie można robić podwójnej spacji, ani przerzucać tekstu do kolejnej linijki. Przy metodzie kopiuj-wklej czasem aplikacja robi dodatkowy odstęp. Najlepiej swój gotowy tekst skopiować do aplikacji konkursowej, a potem jeszcze raz przekopiować do Worda, upewnić się, że nam nie zrobiło dodatkowego odstępu. Wtedy przechodzi. Nie ma też ograniczenia znaków.
1 petunija1 0

jokan

#6803396 Napisano: 24.08.2021 16:06:20
w jakim czasie Nestle wyprawki robi weryfikacje?
1 ilonaxx5 0

agakaz2

#6803398 Napisano: 24.08.2021 16:45:43
jokan napisał(a):

w jakim czasie Nestle wyprawki robi weryfikacje?

dzis dostałam info wygrana z 21.08
1 jokan 0