Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nanajka81

#6803188 Napisano: 23.08.2021 19:24:47
rare85 napisał(a):

superloser napisał(a):

rare85 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

rene napisał(a):

Mam pytanko!sprawdzam wyniki SNICKERSA! i widze moje imie i mój id.nadany w zgloszeniu z 17.08!a maila nie bylo i info o wygranej emotka mial ktos taka sytuacje?napisalam do nich ale nie wiem czy odpisza!moze ma ktos nr tel.do Brandcomm?

Właśnie a jak takich jest więcej ? 
Jak spr jakie się miało Id.?  Przy zgłoszeniu wiem że było ale nie zapisałam..

dobre pytanie

czyli wychodzi na to że można być na liście a nawet o tym się nie wie bo kto zapisuje te całe id emotka Maila nie ma to i kasy się nie dostanie bo się konta nie przysłało...

ale przecież jest w regulaminie, że losowania są z całej puli zgłoszeń, więc np. moje zgłoszenie z pierwszego dnia bierze udział we wszystkich losowaniach, więc te zgłoszenie z 17.08 mogło być wylosowane dziś... chyba, że jednak nie

Z kazdym dniem szanse coraz mniejsze  emotka

Dlatego ja puściłam kilka zgłoszeń w pierwszym tygodniu, i niech się dzieje albo się uda albo się nie uda emotka

ja to rozumiałam na zasadzie że np. 20.08 - jedno losowanie z puli zgłoszeń z godziny 8:00 - 8:15, drugie ze zgłoszeń z 8:15 - 8:30 itd a wy piszecie że losują z wszystkiego niezależnie od dnia??? Czyli dziś z godziny 8:00 - 8:15 losowali ze wszystkich zgłoszeń z tej godziny ale ze wszystkich dni? Coś tu jest bezsensu czy ja czegoś nie rozumiem?
0 0

rare85

#6803195 Napisano: 23.08.2021 19:36:59
nanajka81 napisał(a):

ja to rozumiałam na zasadzie że np. 20.08 - jedno losowanie z puli zgłoszeń z godziny 8:00 - 8:15, drugie ze zgłoszeń z 8:15 - 8:30 itd a wy piszecie że losują z wszystkiego niezależnie od dnia??? Czyli dziś z godziny 8:00 - 8:15 losowali ze wszystkich zgłoszeń z tej godziny ale ze wszystkich dni? Coś tu jest bezsensu czy ja czegoś nie rozumiem?

4. W celu wyłonienia Nagrody I stopnia stopnia Organizator przeprowadzi 46 losowań
codziennie o godzinie 10:00, w dniach od 17 sierpnia 2021 r. do 1 października 2021 r.
W każdym losowaniu biorą udział wszystkie Zgłoszenia dokonane do dnia poprzedzającego
losowanie.
W każdym z losowań losowane jest jedno Zgłoszenie, któremu przyznana jest
jedna Nagroda I stopnia. Łącznie wyłonionych zostanie 46 zwycięzców (dalej „Laureat”).

5. W celu wyłonienia Nagrody II stopnia stopnia Organizator przeprowadzi 2208 losowań
codziennie, w godzinach od 8:00 do 20:00, co 15 minut (czyli o godzinie 8:00, 8:15, 8:30,
8:45, 9:00, 9:15 i kolejne; ostatnie losowanie odbędzie się o godzinie 19:45) od dnia 16
sierpnia 2021 r. do dnia 30 września 2021 r. W każdym losowaniu biorą udział wszystkie
Zgłoszenia dokonane do momentu poprzedzającego losowanie
, tj. znajdujące się w bazie
danych rekordów generowanych na potrzeby każdego losowania. W każdym z losowań
losowane jest jedno Zgłoszenie, któremu przyznana jest Nagroda II stopnia. Łącznie
wyłonionych zostanie 2208 zwycięzców (dalej „Laureat”).

Jest napisane w regulaminie. Z wszystkich zgłoszeń. Zresztą zobacz na id wygranych zgłoszeń, gdzie są niższe numery ostatnio wygrane np. 161 gdzie to z pewnością było zgłoszenie z pierwszego dnia, może drugiego

deva

#6803201 Napisano: 23.08.2021 20:16:09
nanajka81 napisał(a):

rare85 napisał(a):

superloser napisał(a):

rare85 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

rene napisał(a):

Mam pytanko!sprawdzam wyniki SNICKERSA! i widze moje imie i mój id.nadany w zgloszeniu z 17.08!a maila nie bylo i info o wygranej emotka mial ktos taka sytuacje?napisalam do nich ale nie wiem czy odpisza!moze ma ktos nr tel.do Brandcomm?

dobre pytanie

czyli wychodzi na to że można być na liście a nawet o tym się nie wie bo kto zapisuje te całe id emotka Maila nie ma to i kasy się nie dostanie bo się konta nie przysłało...

ale przecież jest w regulaminie, że losowania są z całej puli zgłoszeń, więc np. moje zgłoszenie z pierwszego dnia bierze udział we wszystkich losowaniach, więc te zgłoszenie z 17.08 mogło być wylosowane dziś... chyba, że jednak nie

Dlatego ja puściłam kilka zgłoszeń w pierwszym tygodniu, i niech się dzieje albo się uda albo się nie uda emotka

to super...nie zapisałam żadnego id...
0 0

FBmonika33

#6803202 Napisano: 23.08.2021 20:22:39
deva napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rare85 napisał(a):

superloser napisał(a):

rare85 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

rene napisał(a):

dobre pytanie

to super...nie zapisałam żadnego id...

Chyba wszystkie biorą, bo skoro losowania są od 8-20.00 a przecież zgłaszać można cała dobę. Ogólnie to zakręcone to i jakoś nie ogarniam haha.

no ale ja 2 puszczone batony i zero wygranej.
0 0

deva

#6803207 Napisano: 23.08.2021 20:49:34
Snickers: mogli dać chociaż inicjał nazwiska..
poza tym, jeśli nie mam maila a powiedzmy rozpoznałam swoje id to co z tego? Jak wypełnić formularz?
Dziwne to wszystko...
0 0

pikawka

#6803210 Napisano: 23.08.2021 20:54:02
deva napisał(a):

poza tym, jeśli nie mam maila a powiedzmy rozpoznałam swoje id to co z tego? Jak wypełnić formularz?
Dziwne to wszystko...

A skad ten nr id? emotka
0 0

assal

#6803211 Napisano: 23.08.2021 20:55:29
Pikawka: Wyświetla się taką małą czcionką ten numer pod zgłoszeniem  emotka
0 0

ReneK

#6803214 Napisano: 23.08.2021 21:02:45
Dobrze jest zapisac sobie nr ID ale jeszcze lepiej zrobic screen w razie udowodnienia!
a co do losowan to owszem moze nagrode I stopnia losuja ze wszystkich zgloszen z calego dnia! Ale  II stopnia ze zgloszen z danego rekordu czyli od-do czyli co 15 min.i zapewne maja od tego system ktory umozliwia losowanie i zapis!jak sie dodzwonie do Agencji to zapytam  emotka tylko potrzebuje aktualny nr tel do Brandcomm!moze ma ktoś?
0 0

deva

#6803215 Napisano: 23.08.2021 21:07:40
pikawka napisał(a):

deva napisał(a):

Dziwne to wszystko...

A skad ten nr id?  emotka

jak się wysyłało zgłoszenie, to pokazywało się id...
nie zapisałam
niejednemu psu burek, swoja drogą...
0 0

pikawka

#6803216 Napisano: 23.08.2021 21:08:26
deva napisał(a):

pikawka napisał(a):

deva napisał(a):

Dziwne to wszystko...

A skad ten nr id?  emotka

jak się wysyłało zgłoszenie, to pokazywało się id...
nie zapisałam
niejednemu psu burek, swoja drogą...

Uuu to ja tez nie
0 0

deva

#6803217 Napisano: 23.08.2021 21:10:54
rene napisał(a):

Dobrze jest zapisac sobie nr ID ale jeszcze lepiej zrobic screen w razie udowodnienia!
a co do losowan to owszem moze nagrode I stopnia losuja ze wszystkich zgloszen z calego dnia! Ale  II stopnia ze zgloszen z danego rekordu czyli od-do czyli co 15 min.i zapewne maja od tego system ktory umozliwia losowanie i zapis!jak sie dodzwonie do Agencji to zapytam  emotka tylko potrzebuje aktualny nr tel do Brandcomm!moze ma ktoś?

a zapytasz przy okazji, czy jak się do nich napiszę, że jestem Bożena i na liście jest Bożena to czy sprawdzą, czy Bożena to ja czy nie ja?
Po co kazali podawać nazwisko? skoro piszą: Bożenka, Wojtek....
0 0

FBmonika33

#6803218 Napisano: 23.08.2021 21:12:45
Zapętliłam się.

To jak zgłoszę się do loterii o 23.00 np. to kiedy moje zgłoszenie będzie losowane w jakiej godzinie ?
0 0

masza

#6803220 Napisano: 23.08.2021 21:21:08
nanajka81 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dostał ,ktoś blika że snikersa z 1 dni loterii?

tak, niedawno przyszła 100.

ja mam już z wczoraj przelew
0 0

ReneK

#6803221 Napisano: 23.08.2021 21:21:11
O 8 rano jest pierwsze losowanie moze wtedy losuja ze zgloszen po 20!ale nie jestem pewna ! I dobrze byłoby aby przy imieniu podawali pierwsza litere nazwiska!mozna im zasugerowac  emotka
1 deva 0

rare85

#6803226 Napisano: 23.08.2021 21:33:56
rene napisał(a):

Nie, losują z wszystkich dotychczasowych zgłoszeń. Pisałam wcześniej, zobacz po id ostatnich wygranych np. 161 - to jest zgłoszenie z pierwszego dnia konkursu, a nie nr id z ostatnich dni (dziś np. id były już powyżej 5 tysięcy) 
0 0

stefania7

#6803228 Napisano: 23.08.2021 21:45:01
rare85 napisał(a):

rene napisał(a):

Nie, losują z wszystkich dotychczasowych zgłoszeń. Pisałam wcześniej, zobacz po id ostatnich wygranych np. 161 - to jest zgłoszenie z pierwszego dnia konkursu, a nie nr id z ostatnich dni (dziś np. id były już powyżej 5 tysięcy) 

To nie jest id zgłoszenia, tylko 3 ostatnie cyfry z numeru telefonu.
0 1 pusheen

ReneK

#6803230 Napisano: 23.08.2021 21:50:59
0. Lista Laureatów, którzy spełnili warunki otrzymania Nagrody (zawierająca: imię i oraz indywidualny numer Zgłoszenia jest publikowana na bieżąco niezwłocznie po zweryfikowaniu prawa danego Laureata do Nagrody Jednak to ID a nie nr tel!

masza

#6803232 Napisano: 23.08.2021 21:55:32
Co zrobiliście z tymi niedziałającymi formularzami z pierwszych dni? Odkrylam, własnie @ i formularz nie działa....
0 0

stefania7

#6803234 Napisano: 23.08.2021 22:06:16
rene napisał(a):

0. Lista Laureatów, którzy spełnili warunki otrzymania Nagrody (zawierająca: imię i oraz indywidualny numer Zgłoszenia jest publikowana na bieżąco niezwłocznie po zweryfikowaniu prawa danego Laureata do Nagrody Jednak to ID a nie nr tel!

racja, mój błąd - bo ja spojrzałam na listę wyników tofflairs, a nie snickers

przepraszam za zamieszanie, nie było to celowe
1 ReneK 0

ReneK

#6803273 Napisano: 24.08.2021 09:37:27
Odpowiedź z Agencji w sprawie  SNICKERSA!
Szanowna Pani
mail z informacja o wygranej zostal do Pani wyslany automatycznie z naszego systemu.

Zgodnie z Regulaminem, ma Pani 3 dni na wypelnienie formularza, pozniej on wygasa a Pani traci prawo do nagrody.
Poniewaz chcemy pomoc, jedyne co mozemy zaproponowac, to reczne wprowadzenie danych do naszej bazy.

Prosze wiec o podanie numeru telefonu oraz numeru rachunku bankowego.
To pozwoli nam na wyplate nagrody

Pozdrawiamy
Brandcomm Team
Maila o wygranej nie było!!!!!!poczta gmail nigdy mnie nie zawiodła!to Oni maja coś z systemem!!!!!gdyby nie skrupulatne Zapisywanie ID
Nie wiedziałabym że wygrałam!!!!!A stówka piechotą nie chodzi! emotka
Zatem spisujcie ID!!!!I SPRAWDZAJCIE LISTĘ!emotka