Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

incendio12

#6810689 Napisano: 24.09.2021 19:53:18
rare85 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Czy ktoś wygrał w Kurczaku Sielskim więcej niż raz? W regulaminie nie widzę ograniczenia żadnego, albo nie znalazłam?

Z regulaminu: "Każdy Uczestnik może najwyżej dwukrotnie zostać nagrodzony w ramach Konkursu."

Dziękuję, musiałam przeoczyć emotka
0 0

mia

#6810693 Napisano: 24.09.2021 20:14:23
mrkingpl napisał(a):

Dostałem w Netto paragon taki że połowy nie widać, bo tuszu chyba było mało. Czy mogą być problemy w razie wygranej?

Myślę, że zależy, której połowy... emotka
0 0

martucha-jk

#6810697 Napisano: 24.09.2021 20:44:05
atyde25 napisał(a):

To ja jeszcze poczekam jak rozkminicie ten kod z Biedry bo mam wyjątkowego  pecha do przypałów i pewnie bym zablokowała całą kasę zależy w jakim nastroju dojdę dziś do sklepu hahah:P Bo jak w bojowym to im spalę Biedrę jak kod nie   wejdzie.

mrkingpl napisał(a):

sks900 napisał(a):

izkak napisał(a):

Akurat byłam w Biedrze jak dostałam kod, chciałam go wykorzystać, ale kasjerka nie wiedziała gdzie "kliknąć" i była zdziwiona, że to nie jest kod kreskowy. Standardowo zadzwoniła dzwonkiem, ale zanim ktoś przyszedł to zrobiła się kolejka i zapłaciłam normalnie... 

Jak ktoś posiądzie wiedzę jak tym zapłacić na samoobsłudze, bez blokowania kasy i wkurzania innych ludzi to serdecznie proszę o instrukcję  emotka  

Wpisuje się jako kod produktu w czasie skanowania artykułów, to jest 13 cyfr, takich samych jak pod kodem kreskowym na każdym opakowaniu. 

Ja te cyfry przerobiłem w generatorze na EAN 13 zobaczę czy da się je zeskanować jako kod kreskowy, zobaczymy czy naliczy rabat na końcu. Dam tutaj znać.

Podczas zakupów można tylko 1 bon wykorzystać czy więcej?
0 0

martucha-jk

#6810698 Napisano: 24.09.2021 20:45:37
atyde25 napisał(a):

To ja jeszcze poczekam jak rozkminicie ten kod z Biedry bo mam wyjątkowego  pecha do przypałów i pewnie bym zablokowała całą kasę zależy w jakim nastroju dojdę dziś do sklepu hahah:P Bo jak w bojowym to im spalę Biedrę jak kod nie   wejdzie.

mrkingpl napisał(a):

sks900 napisał(a):

izkak napisał(a):

Akurat byłam w Biedrze jak dostałam kod, chciałam go wykorzystać, ale kasjerka nie wiedziała gdzie "kliknąć" i była zdziwiona, że to nie jest kod kreskowy. Standardowo zadzwoniła dzwonkiem, ale zanim ktoś przyszedł to zrobiła się kolejka i zapłaciłam normalnie... 

Jak ktoś posiądzie wiedzę jak tym zapłacić na samoobsłudze, bez blokowania kasy i wkurzania innych ludzi to serdecznie proszę o instrukcję  emotka  

Wpisuje się jako kod produktu w czasie skanowania artykułów, to jest 13 cyfr, takich samych jak pod kodem kreskowym na każdym opakowaniu. 

Ja te cyfry przerobiłem w generatorze na EAN 13 zobaczę czy da się je zeskanować jako kod kreskowy, zobaczymy czy naliczy rabat na końcu. Dam tutaj znać.

0 0

Gość:

#6810701 Napisano: 24.09.2021 20:55:09
martucha-jk napisał(a):

atyde25 napisał(a):

mrkingpl napisał(a):

sks900 napisał(a):

izkak napisał(a):

Tylko 1 kod na jedne zakupy.
ja polecam iść do normalnej kasy z kodem, a na samoobsługowej jeszcze nie przetestowałem bonu przerobionego na kod kreskowy w generatorze, ale podobno działa skanujemy wtedy ten kod na końcu jak kazdy inny produkt o z automatu rabat wchodzi.

bezaczek7

#6810704 Napisano: 24.09.2021 21:15:55
Agnes napisał(a):

pilnie szukam osob które wygrały bilety do kina z aquafresh
moje kody nie działają
czy u Was tez ?

Da sie jakos sprawdzic kody nie wykorzystujac ich? Moje czekaja na jakies wyjscie.
0 0

misiamarysia

#6810706 Napisano: 24.09.2021 21:20:29
bezaczek7 napisał(a):

Agnes napisał(a):

moje kody nie działają
czy u Was tez ?

Da sie jakos sprawdzic kody nie wykorzystujac ich? Moje czekaja na jakies wyjscie.

Agnes napisał(a):

moje kody nie działają
czy u Was tez ?

Też myślałam, że moje nie działają, zajrzyj do regulaminu konkursu, tam jest opis, jak je wykorzystać. Nie da się online, jeśli tak próbujesz.
0 0

yougerd

#6810708 Napisano: 24.09.2021 21:29:37
Luiza12 napisał(a):

yougerd napisał(a):

Dostaliście jakieś potwierdzenie po wysłaniu formularza wygranych  kosmetyków od Neutrogeny?
Wysłałam ponad tydzień temu i cisza, żadnego nawet maila, że dostali dane ode mnie.

Ja juz dawno wyslalam, ale potwierdzenia brak, jednak na stronie widze sie na liscie wygranych, wiec chyba jest ok emotka

Dzięki za info. Na stronie dzień, w którym wygrałam i wcześniejszych kilka jeszcze nie jest uzupełnionych.
0 0

FBmonika33

#6810734 Napisano: 25.09.2021 06:24:11
Część paragonu zamoczyła się i oderwała się. Widoczne są produkty i dane sklepu, data i numer paragonu. Mogą mi odrzucić?
0 0

Agnes

#6810739 Napisano: 25.09.2021 07:20:27
misiamarysia napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Agnes napisał(a):

moje kody nie działają
czy u Was tez ?

Agnes napisał(a):

moje kody nie działają
czy u Was tez ?

Też myślałam, że moje nie działają, zajrzyj do regulaminu konkursu, tam jest opis, jak je wykorzystać. Nie da się online, jeśli tak próbujesz.

Dzięki właśnie online próbowałam 
Zaraz zerkne do regulaminu

Gość:

#6810755 Napisano: 25.09.2021 10:07:11
Wie ktoś może w jakim sklepie można spotkać Burny te na konkurs z pełną zawleczką?
0 0

dede

#6810756 Napisano: 25.09.2021 10:08:36
FBmonika33 napisał(a):

Część paragonu zamoczyła się i oderwała się. Widoczne są produkty i dane sklepu, data i numer paragonu. Mogą mi odrzucić?

Mi kiedyś smolar odrzucił paragon bo był mocno pomięty mimo że spokojnie można go było odczytać. Po prostu odruchowo go zgniotłam zapominając że to konkursowy
0 0

agakaz2

#6810758 Napisano: 25.09.2021 10:19:24
mrkingpl napisał(a):

Wie ktoś może w jakim sklepie można spotkać Burny te na konkurs z pełną zawleczką?

nawet na forum ciężko kupić 
0 0

kuleczkar

#6810759 Napisano: 25.09.2021 10:28:14
Burn z kodem udało mi się kupić  w Leclercu
0 0

halliday

#6810765 Napisano: 25.09.2021 11:17:54
agakaz2 napisał(a):

mrkingpl napisał(a):

u mnie w osiedlowym są do kupienia.
1 agakaz2 0

stokrotka33

#6810767 Napisano: 25.09.2021 11:21:21
halliday napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mrkingpl napisał(a):

u mnie w osiedlowym są do kupienia.

a mi w Delikatesach Centrum
0 0

FBmonika33

#6810801 Napisano: 25.09.2021 14:11:35
dede napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

Mi kiedyś smolar odrzucił paragon bo był mocno pomięty mimo że spokojnie można go było odczytać. Po prostu odruchowo go zgniotłam zapominając że to konkursowy

To słabo. Bo to konkurs Smolara.
0 0

agakaz2

#6810804 Napisano: 25.09.2021 15:10:23
FBmonika33 napisał(a):

dede napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

jeżeli wysyłasz im paragon to jest szansa 
moj miał spotkanie z masłem i kicha wyblakl ale jak się go w ręce miało można było odczytać

ps4 jest przyznana więc luzik
0 0

onlyrybka

#6810805 Napisano: 25.09.2021 15:11:08
FBmonika33 napisał(a):

dede napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

Pomięty paragon nigdy nie był zweryfikowany negatywnie, jak i wyblaknięty. Oderwany zależy w którym miejscu, jak są wszystkie produkty, data i kwota próbuj. 

dede

#6810844 Napisano: 25.09.2021 19:55:35
8onlyrybka napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

dede napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

Pomięty paragon nigdy nie był zweryfikowany negatywnie, jak i wyblaknięty. Oderwany zależy w którym miejscu, jak są wszystkie produkty, data i kwota próbuj. 

Autentyczność mojego paragonu podważali dosyć dawno, kiedy jeszcze paragony wysyłało się listem więc śmiało próbuj. Też mnie to wtedy zdziwiło zwłaszcza że wygrałam wówczas jakieś produkty Listerine. Nie pamiętam czy mi je w końcu wysłali.
0 0